|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
![]() Cytat:
i męża trzeba słuchać![]() Byłam na szkoleniu było mega pozytywnie Posiedziałam sobie za biurkiem szefa, napilam się kawki![]() A potem byłam na pizzy z kolezanka ![]() wrzucam swoje rosmanowe łupy
|
|
#1532 | ||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
Sama jestem ciekawa jak to wszystko ostatecznie wyjdzie, o ile oczywiście moje meble w końcu dotrą, bo mam takiego pecha z nimi, że szok coś mnie za bardzo rozpieszcza ostatnio ![]() jedne zimowe, jedne na obcasie Cytat:
![]() spróbuję zaraz zrobić fotkę komórką, ale nie wiem czy cokolwiek będzie widać ![]() Cytat:
jaaa ekstra! u mnie nie ma szafy Eveline
|
|
#1533 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Ok, jakoś dało radę, sorry za jakość, ale bez normalnego aparatu tak ciężko...
w gratisie moje nowe lakiery, środkowy kupiłam wczoraj, resztę dzisiaj
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za szkoelnie? :Pnie narzekaj tyhlko ciesz się chwilą i pozazdrościć takiego męża ![]() te buty są megaaa, zimowe szczególnie przypadły mi do gustu to teraz się włamię do Ciebie i okradnę ![]() Cytat:
ja mam zarys prezentu - kupię coś z Union Jack, ale muszzę pomyśleć co. M. ma już skarpetki, poduszkę, kubek i flagę xDD hmm
|
|
#1535 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
oj, teraz to się boję Cię zaprosić
Cytat:
ja póki co wiem tylko że na jedną z okazji kupię mu jakąś z tych figurek, które kolekcjonuje (taki duży a taki dzieciak W ogóle to mam dylemat zawodowy... Jakiś czas temu stwierdziłam, że wiem gdzie widzę siebie po 40-stce... I to wydawało mi się naprawdę ekstra. Ostatnio z nadmiaru czasu zaczęłam szukać wymagań jakie muszę spełnić i okay, nie było aż tak źle i nawet się cieszyłam, że tak łatwo No ale gadałam z babką, która wybrała identyczną drogę jak ja, jest już praktycznie na finiszu i narobiła mi wątpliwości opowiadając, jak to wszystko wygląda naprawdę I zła jestem, że widziałam to wszystko wcześniej w różowych barwach, bo jednak powinnam się domyślić
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem leniem. Cały weekend spędziłam na czytaniu o teoriach spiskowych, żeby na końcu stwierdzić, że to bullshit
![]() I mam piękny nowy lakier na paznokciach. Taki czerwono-różowy. Uwielbiam swoje paznokcie po odżywce eveline. Lakier trzyma się na nich teraz ponad tydzień
|
#1537 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Ostatnie co bym o Tobie powiedziała
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytaj lepiej P. Nic dzisiaj nie robiłam. Muszę ustalać sobie jakieś weekendowe plany, bo o ile pn-pt mam zwykle wypełnione po kilkanaście godzin dziennie i jest super, tak weekendy spędzam leniąc się, czytając i oglądając jakieś głupoty na youtube.
Ale przynajmniej po angielsku Spoko. Jutro poniedziałek i praca od 7 do 17. A potem biblio. Nie bede narzekać na opierdzielanie się ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- A poważnie, slyszałyście o mk ultra? http://pl.m.wikipedia.org/wiki/MKULTRA Ja jestem przerażona. Nie wierzę, że przestali.
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Ambitne!
Czy przyjmiecie kolejną wizażankę do waszego grona?
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przestali, jest świetna książka nie tylko o mk ultra ale i innych projektach. Co ciekawe, książkę bardzo szybko wycofano także w Polsce i dorwałam egzemplarz od znajomej (kupiła w lumpeksie za złotówkę). Czyżbyś też czytała ":"KONTROLA UMYSŁU" "mówią ofiary i świadkowie elektronicznej kontroli umysłu"?
|
|
|
|
#1541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, to już masz 1 prezent, no i kubek ![]() A Tobie łatwiej będzie podążać tą ścieżką bo jesteś uparta i zdolna i na pewno dasz radę - nie zniechęcaj się ![]() Cytat:
każdemu się prZyda odpoczynek w weekend ![]() Jasne, witaj
|
|
#1542 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Zrobiła mi się sieczka z cytowaniem
Nie dość, że za dużo postów, to jeszcze za dużo emotikon ![]() Zrobiliśmy sobie wczoraj ze znajomymi imprezę, na której przystawka była meksykańska, danie główne polskie, a deser tajwański. Prawdziwe multi-kulti ![]() Cytat:
Niby jest podany szacowany czas trasy, ale oczywiście prawie nigdy się to nie sprawdza ![]() Cytat:
Dzięki Cytat:
Cytat:
![]() Cały myk polega na tym, że wyglądam tak, jak wyglądałam, ale przez to szczęście postrzegam siebie zupełnie inaczej ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj w Nicei też Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Gdzie Ty mnie widziałaś? ![]() ![]() Zgadzam się Ostatnio zaserwowano mi jakiś pastisopodobny kolumbijski alkohol i był równie niedobry Cytat:
) być w niej ciepło Przydałoby mi się coś takiego ![]() Cytat:
Takie wywrócenie życia do góry nogami to świetna sprawa, mówię z własnego doświadczenia ![]() Wczoraj czułam się świetnie, a bawiłam się jeszcze lepiej ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie ostatnio śnią się sprawy, którymi się przejmuję w rzeczywistości
Fais-moi une place dans tes urgences, dans tes audaces, dans ta confiance. Edytowane przez zielona_nadzieja Czas edycji: 2013-11-25 o 13:47 |
|||||||||||||
|
|
|
#1543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cześć ![]() Chyba wczoraj podjęła się ważna decyzja dotycząca mojej przyszłości ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Nie skleiło się
|
|
#1544 | ||
|
Raczkowanie
|
Co o mnie?
Lat 18 plus kilka VAT chciałabym za wiele rzeczy na raz już umieć, osiągnąć a się niestety nie da. Aktualnie na tapecie jest pisanie pracy. Potem jest wiele opcji i każda kusząca. Liczę że udzielanie się, a nie tylko podczytywanie sprawi że się bardziej zmotywuję do osiągnięcia wymarzonych celów Cytat:
![]() Jak sobie radziłaś/radzisz z tymi autobusami? Cytat:
|
||
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Clara, jesteś fanką Doktora Who?
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1547 | ||||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Chciałam powiedzieć, że jestem zła
Cytat:
Cytat:
hej no właśnie, cicha woda zawsze najgorsza ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko problem nie w tym, że sobie nie dam rady, bo nawet te masakryczne egzaminy mnie nie przerażają. Problemem są kwestie etyczne No ale póki co nie będę o tym myśleć, mam 5 lat na podjęcie decyzji Bo przez najbliższe 5 lat chciałabym zrobić z siebie dyplomowaną księgową na rynek polski (bo na niemieckim już jestem dyplomowana ![]() Cytat:
smakował Ci ten deser tajwański? bo to trochę strasznie brzmi ![]() Cytat:
prawdę mówię i już ![]() na Twoim blogu? Cytat:
Cytat:
tzn?
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu jesteś zła? Kurcze, księgowa na rynek niemiecki, wow Trudno było to osiągnąć?
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Undi buty świetne i lakiery fajne kolory
Nadziejko jakie?
|
#1550 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jeśli potrzebuję się dostać w konkretne miejsce na konkretną godzinę, to sprawdzam sobie rozkład w internecie (istnieje wyszukiwarka, gdzie są podane prawdziwe godziny odjazdów). A jeśli nie - idę na przystanek, jeżeli coś jedzie, to wsiadam, jeżeli nie - idę na piechotę
Mieszkam w ścisłym centrum, więc wszędzie mam w miarę blisko Co jest? Cytat:
No dobra, głupi żart. Może w Twoim przypadku będzie inaczej?Cytat:
Cytat:
Strasznie? To był pikuś w porównaniu z pasikonikami, które pod koniec imprezy zaserwował kolega z Meksyku ![]() Zapomniałam Cytat:
Nie powiem Wam na razie, bo samą mnie to przeraża
|
|
#1551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba ta zmiana nie jest aż tak straszna
|
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Jest cudowna i to właśnie mnie przeraża
(nie można jeszcze mówić o żadnej zmianie, na razie tylko "przetrawiam" decyzję
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, weekend minął mi na uczelni, a teraz główkuje nad tematem do pracy z etyki i słabo mi to idzie
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie trzymam kciuki
byłam na praktykach a teraz ułożyłam im krotką kartkówke i przygotuję jutrzejsze lekcje i się poucze ![]() odpuściłam sobie wykład i fakultet dzisiaj więc dopiero mam na 17 na brajla
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu dziś pustki. Wszystkie ambitnie uczą się i szkolą
?Moje plany na dziś wykonane plus udało mi się przerobić powtórki w Anki i dorzucić kilka nowych słówek. A teraz w ramach wieczornej przekąski granat i lektura pdf dotycząca polecanych pracodawców na praktyki i staże
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Francuski dalej mnie nienawidzi, egzamin i kolokwium w tym tygodniu napisane, jeszcze tylko trzy dni i chwila wolnego
|
|
|
|
#1557 | ||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Jaką trzeba być idiotką, by na 3 kurtki zimowe posiadać 2 w białym kolorze, a jedyną czarną mieć spakowaną w nie-wiadomo-której walizce? Taką jak Undi
Nie wiem co mi odbiło, brudzi się to w trybie natychmiastowym, po praniu długo schnie, grrrr Bo mam PMS i w pracy miałam powód, by wymordować wszystko, co się rusza ![]() hmmm to zależy Bo to jest tak, że egzaminy są mega trudne (na teorii w Polsce są to pytania testowe, w Niemczech - pytania otwarte, gdzie trzeba praktycznie w odpowiedzi słowo w słowo za ustawą, do tego dochodzą egzaminy praktyczne z obsługi programów księgowych), ale np. jeśli chodzi o sam zakres materiałowy to łatwiej dla mnie nauczyć się ustaw niemieckich - są jakoś bardziej logicznie napisane, nie to co polskie ustawy praca Cytat:
łudzę się, że będzie inaczej... Tak, wiem, naiwna jestem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja dziś pracowałam 11 godzin, potem reszta planów na dziś i dopiero teraz mam chwilkę Cytat:
|
|
#1558 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wow, to już nie wiem co lepsze - czy to że ustawy niemieckie są prostsze czy to że u nas jest egzamin testowy. Dla mnie chyba najfajniejsze byłoby połączenie obu tych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- I dziękuję za oklaski, ale jak jutro Wam nie napiszę że co najmniej jedna strona się w mojej mordędze pojawiła to o ochrzan poproszę
|
||
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Z magisterką się nie znamy, tzn mam ją w marzeniach i nie mam kiedy zrealizować tej wizji, ale licencjat bardzo mnie kochał
|
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam czas do 15 grudnia... Wymyśliłam pielęgniarstwo trans kulturowe czy opieka pielęgniarska w przypadku osób o innych kulturach i wierzeniach
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

a co zrobiłam? owszem, zamówiłam łóżko... ale poza tym kupiłam 2 pary butów i 4 lakiery do paznokciu (Parolciu 
D. na szczęście tylko się roześmiał i stwierdził, że dobrze zrobiłam, bo zasługuję na zaspokojenie każdej zachcianki jaką tylko wymyślę
Posiedziałam sobie za biurkiem szefa, napilam się kawki

Trudno było to osiągnąć?