|
|
#271 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 167
|
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?
S³ysza³am ostatnio, ¿e wyrzuty sumienia to strasznie z³a rzecz. I w sumie, wcze¶niej sobie tego nie u¶wiadamiaj±c, zgodzi³am siê z tym. lepiej ¿yæ "od nowa" i nie pope³niaæ b³êdów, nie zastanawiaj±c siê nad tym co by³o. no, ale mi ciê¿ko powiedzieæ, bo nigdy nie zdradzi³am.
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 588
|
Cytat:
Jedyne czego mogê ¿yczyæ osobom zdradzaj±cym to tego, aby tym razem karta siê odwróci³a. Naprawdê, ka¿demu i ka¿dej co dopu¶ci³a siê zdrady ¿yczê, ¿eby w nowy zwi±zek zaanga¿owa³y siê na 120% a nastêpnie niech ich partner je zdradzi Tak, ¿eby nie by³o, ¿e nie na temat- nigdy nie zdradzi³em ¿adnej z moich partnerek, ostatnia zdradzi³a mnie i nie mam do niej ¿adnego szacunku, jest dnem moralnym bez ¿adnych warto¶ci |
|
|
|
|
|
#273 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 167
|
Cytat:
To niesmaczne, nie na miejscu, niekulturalne... brak s³ów, ¿eby ¼le ¿yczyæ innym ludziom. P.S. Nie zdradzi³am ani nie zosta³am zdradzona. Obiektywnie patrz±c - albo jeste¶ zrozpaczony, albo niezbyt dobry z Ciebie cz³owiek, je¿eli ¼le ¿yczysz innym. |
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#275 | |
|
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 583
|
Cytat:
Spokojnie, to tylko forum. Je¶li siê ma pisaæ w ten sposób, to lepiej i¶æ na spacer, och³on±æ.
|
|
|
|
#276 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 917
|
Jak s³yszê tekst "nie ¿a³uje zdrady, która by³a kilka miesiêcy przed rozstaniem" to nie bêdê wyra¿a³ co my¶lê o tej osobie, bo dostanê po raz n-ty ostrze¿enie. W ka¿dym razie taka osoba jest niewiele warta je¶li mowa o moralno¶ci i raczej niebezpiecznie jest wchodziæ z ni± w bli¿sze zwi±zki.
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 289
|
Jak czytam niektóre komentarze tutaj, to mam wra¿enie, ¿e ¿yjê w kraju nienawi¶ci totalnej
Ludzie siê nie znaj±, nie wiedz± o sobie nic, a wyzywaj± siê o podludzi, ¶wiñ, szmat, a same pewnie uwa¿aj± siê za spoko i osoby z klas±
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
No bo powiedzcie szczerze, co myslec o dziewczynie, która zdradzi³a na kilka miesiecy przed rozstaniem. Czyli zdradzi³a i potem oszukiwa³a, ¿erowa³a potem na swoim by³ym partnerze. Ja nie znajduje ¿adnego wyt³umaczenia do tego, ¿e ktos kto dopu¶ci³ siê zdrady potem jeszcze ukrywa to przez kilka miesiecy.
|
|
|
|
|
#279 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
Cytat:
Dla mnie to normalne, ¿e kto¶ kto zdradza nie ma u mnie szacunku poniewa¿ je¿eli takie rzeczy siê robi osobie któr± siê kocha, ca³ej rodzinie to dla mnie jest to wybitne skur....... Taka postawa wykazuje siê brakiem honoru, dumy, niesamowitym egoizmem, brakiem empatii, logiki. A z takimi lud¼mi nie chcê mieæ nic wspólnego. Nigdy ! Dla mnie mog± znikn±æ.Kto¶ teraz móg³by nazwaæ mnie prostakiem. Dobrze, prostak ze mnie, lecz ka¿dy musi mieæ jakie¶ wady
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 917
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak ja s±dzê, ¿e s± inne, lepsze okre¶lenia. Przytocze tylko parê (jest to konieczne do zobrazowania moich my¶li): szmata, puszczalska, ¼dzira oraz jesczze parê, ale myslê, ¿e te 3 przyk³ady doskonale zonbrwazowa³y. To jest wyrachowanie, ale to s³owo w pe³ni nie ukazuje pogardy do tych ludzi |
|
|
|
|
|
#283 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Cytat:
Cytat:
![]() By³abym wdziêczna, gdyby¶ poda³a miejsca w których bywasz. Wtedy bêdê wiedzia³a jakich okolic unikaæ. W koñcu nigdy nie wiadomo co mo¿e odwaliæ komu¶, kto nie panuje nad w³asnymi emocjami. Ba³abym siê, ¿e taka osoba rozpocznie strzelaninê w centrum handlowym albo wysadzi siê w kinie, bo przecie¿ "emocje drzemi±ce w cz³owieku s± niesamowite i czasem zaskakuj±ce". |
||
|
|
|
|
#284 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 812
|
Cytat:
Chyba nie to miejsce niestety aby p³awiæ siê w swojej wy¿szo¶ci nad ca³ym tym mot³ochem bo chyba o to tylko Ci chodzi. Taki jeste¶ czysty, krystaliczny, nieskalany i moralny Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-11-26 o 23:00 |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
*Partilla
Tym siê w³asnie róznimy od zwierz±t, ¿e potrafimy opanowaæ swoje emocje i nie daæ sie im ponie¶æ. Cz³owiek sam stworzy³ cos takiego jak monogamia, wiêc jesli kiedy¶ planujesz slub, zycie z kims to zastanwiam siê jak to ma sie do Twoich pogladów. Jesli nie potrafisz utrzymac po¿±dania na wodzy to nie zas³ugujesz na ¿adnego partnera. Zwi±zek w swoim za³o¿eniu to relacja pomiêdzy dwojgiem ludzi, których ³±cz± wiezy emocjonalne oraz intymne. Czy w tej definicji widzisz gdzies miejsce na puszczanie sie z innymi? Emocje bywaj± wielkie i niespodziewane i to jest fakt, ale je¶li nie chcesz siê im opierac to pozostañ singlem i wtedy hulaj dusza, a jesli sama narzuci³a¶ sobie pewne ograniczenia zwi±zane w tym aspekcie to ich siê trzymaj (w koncu do stworzenia zwiazku nikt Ciebie nie zmusza³) |
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
|
|
|
|
|
#288 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wiêc analogicznie, je¶li nie potrafisz utrzymaæ jêzyka na wodzy, to marny z Ciebie dyskutant.
|
|
|
|
#289 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 849
|
Cytat:
O zgrozo nawet kodeks karny przewiduje takie sytuacje. Istnieje co¶ takiego jak odst±pienie od wymierzenia kry albo u³askawienie. |
|
|
|
|
|
#290 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Za afekt te¿ jest chyba ni¿szy wymiar kary, prawda? I istnieje chyba te¿ pojêcie "okoliczno¶ci ³agodz±cych".
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem idealny, ale wiem jedno- nigdy nie ok³ama³em i nie zdradzi³em swojej partnerki. Czy chcê okazaæ wy¿szo¶c? Nie. Jedynie szlag mnie trafia jak kto¶ pisa³, ¿e zdradzi³ kilka miesiecy przed rozstaniem i tego nie ¿a³uje, bo to tylko oznacza jak pozbawiona jakichkolwiek warto¶ci jest taka osoba. Brzydze siê kims kto mówi, ¿e kocha, nazywa swoim skarbem czy kochaniem, a w tym czasie idzie do ³ózka z innym/inn± |
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Nikogo personalnie nie obrazi³em, a nawet trzeba powiedziec, ze wulgaryzmy wzbogacaja jêzyk jesli sa wykorzystywane nie w nadmiarze. W nadmiarze ich nie uzywam, s³u¿a tylko do wzmocnienia mojej wypowiedzi i nakreslenia tego co istotne
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szlag Ciebie trafia z powodu sytuacji, któr± przedstawi³a (i zreszt± na¶wietli³a okoliczno¶ci) jaka¶ nieznana Ci osoba i mówisz, ¿e potrafisz utrzymaæ emocje na wodzy. Niestety tak nie jest bo pieklisz siê i rzucasz jakby sprawa dotyczy³a Twojej siostry przynajmniej. |
|
|
|
|
|
#295 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale¿ obrazi³e¶. A wulgaryzmy mo¿e i wzbogacaj± jêzyk, ale na tym forum u¿ywanie ich jest zabronione i radzê to zapamiêtaæ.
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
By³am zdradzona 2 razy i jako¶ jak przy³apa³am swojego faceta na gor±cym uczynku to po wszystkim powiedzia³am mu jedno zdanie i tyle mnie widzia³. Czy uwa¿am go za podcz³owieka? Szmatê? Nie. Uwa¿am go jedynie za tchórza, cz³owieka który zada³ mi cierpienie i cz³owieka, któremu nie zaufam, dlatego nie chcia³am mieæ z nim styczno¶ci.
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 849
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
A mnie denerwuje zachowanie niektórych facetów, którzy porównuj± kobiety które zdradz± do dziwek itp a gdy mê¿czyzna zdradzi to ogier:thumbup:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Tak szczerze to jakie wiêkszo¶æ ludzi maj± okre¶lenia na kobiety, które mia³y du¿o mê¿czyzn (nie bêdê wymieniaæ) a jakie okre¶lenia na facetów, którzy mieli du¿o kobiet? |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

Ludzie siê nie znaj±, nie wiedz± o sobie nic, a wyzywaj± siê o podludzi, ¶wiñ, szmat, a same pewnie uwa¿aj± siê za spoko i osoby z klas±

Taka postawa wykazuje siê brakiem honoru, dumy, niesamowitym egoizmem, brakiem empatii, logiki. A z takimi lud¼mi nie chcê mieæ nic wspólnego. Nigdy ! Dla mnie mog± znikn±æ.

Chyba nie to miejsce niestety aby p³awiæ siê w swojej wy¿szo¶ci nad ca³ym tym mot³ochem bo chyba o to tylko Ci chodzi. Taki jeste¶ czysty, krystaliczny, nieskalany i moralny