![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
a Pstryk tylko dzika widziała, tralalalala
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- hehehe, ale dziku spyla przed tym żubrem ![]()
#962 |
Zakorzenienie
|
Kurna, młoda się już chyba z 6 razy obudziła. Wzięłam do mnie i se pośpimy razem
![]() Co do porodu - ja też pękłam w środku, byłam nacinana (czułam, bo nie trafili w skurcz), bolało jak jasny chuj, musiała babka Polę wypychać, bo się zaklinowała; myślałam, że chociaż łożysko samo wyskoczy, bo dużo Was tu tak pisało - też musieli wypychać, bo po prostu nie mogłam, bolało tak samo jak poród. Mogłabym to przeżyć jeszcze raz, ale pod jednym warunkiem - że dzieciątko, tak jak Pola, nie miałoby robionego masażu serca, daliby mi je od razu na klatę, a ja bym nie zasnęła podczas szycia i nie zobaczyła go dopiero po 6 godzinach. Mała, ja dalej mam swoje pele-mele. I pamiętnik też. Jak Insolito wzięło na wyznania, to i ja coś napiszę - jak Was pozapraszałam na fb, to u każdej po kolei obczajałam całą galerię od początku do końca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jaaak?????? Powinnas mieszkac na Slasku, to tam sie same dziwne rzeczy dzieja ![]() Spi ![]() Fatalne to zasypianie u nas ostatnio...... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
No nie mówcie, ja sobie teraz pierwszy raz ot tak włączyłam i siup, żuberek sobie młuci trawkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo to gratulacje ! ![]() hehe no to należy mu sie skoro jedna jedyna ![]() a co do porodu.... wiecie mi się zdaje że to zalezy gdzie kto ma większą wrażliwość na ból, mnie bolało owszem ale mało co krzyczałam, raz se tylko krzyklam bo mi sie lepiej parło ale ogólnie było ok. A np dentysta to dla mnie tragedia.... ![]() Cytat:
No po prostu się wypowiadamy. Nie mówię że trzeba się na to nastawić, tylko że jest taka możliwość że będzie tam blizna. Tak samo jak jest możliwośc że blizna po cc będzie malutka i drobna więc czemu twój tż się nastawia że będzie brzydka? to samo tylko na odwrót.
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() http://zabawnik.org/?p=108
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no, nie czepiam się, żeby nie było... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my myjemy rano i wieczorem właściwie to przecieram gazikiem nasączonym wodą. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie spacery to teraz haj level, ja upocona jak dzika świnia a Kuba oburdany marudzi, tylko spacerować :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję wszystkim za wszystkie odpowiedzi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- czytam dalej ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to chyba obojętne, ważne żeby się bezpiecznie urodziło. Nie mówię że dla Ciebie nie jest to ważne ale ogólnie raczej zdrowiej się na nic nie nastawiać.
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Poród to nie koncert życzeń. Z blizną brzuch już by mu się nie podobał?
![]() Ja w ogóle nie rozumiem rozczulania się nad bliznami, jeśli jest to defekt tylko i wyłącznie kosmetyczny. Może dlatego, że poród miałam ciężki i Ala z powodu durnego lekarza przez 2 doby leżała w inkubatorze z podejrzeniem wady serca. Dla mnie i mojego męża najważniejsze jest zdrowie naszej kruszyny, a nie jakieś blizny. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klasyczne 15 pytań: 1. Imię? 2. Nazwisko? 3. Data urodzenia? 4. Znak zodiaku? 5. Masz rodzeństwo? 6. Jeśli tak to jak ma na imię i ile ma lat? 7. Imiona mamy i taty? 8. Ulubiony serial? 9. Ulubiony film? 10. Ulubiony aktor/aktorka? 11. Ulubiony zespół? 12. Ulubiony piosenkarz/piosenkarka? 13. Ulubione danie? 14. Ulubiony owoc? 15. Lubisz mnie? A, i oczywiście na końcu: 169. Czy Twoje odpowiedzi są szczere? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
http://www.annacosmetik.abc24.pl/def...362&pro=744402 patrz Black ciekawie wygląda nie?
#974 |
Zakorzenienie
|
no bo to były pytania z pele-mele pensjonarki
![]()
#975 |
Zadomowienie
|
Uwaga wklejam moją litanię całodniową
![]() Sarah, Misia ![]() Bokeh to bardzo dużo Hania potrafi! ![]() Nancy no u nas tak wcześnie zaczynają chodzić bo parafia jest duża, a księży mało i by nie zdążyli ![]() ![]() ![]() Ifwka zdrówka dla Oliwki ![]() Sylwia dużo zdrowia i szczęścia! ![]() ![]() Marsi ja kiedyś oglądałam te buciki bo też mi znajoma mówiła, że są fajne, ale kurde, cena mnie przeraziła ![]() Tress brawo za ząbka! To może teraz apetyt wróci? Moja Malizna strajkuje na żółtko i obiadki. Chlebek zje suchy, owoce jakieś też pomemła i kaszkę póki co też. Ale wszystko w duuuużo mniejszych ilościach, mam nadzieję, że też chodzi o zęby ![]() Hope moja też śpi z nami ![]() ![]() Gojka współczuję zakazu ![]() Black brawo za stypendium! Taką sumkę już się fajnie czuje w budżecie ![]() Hje zdrowiejcie! Mała fajny filmik, wzruszyło mnie to jak ta siostrzyczka przyszła ![]() ![]() ![]() Pstrczyku, Insolito, Sarah, Yellow ![]() Karusia i dla Was ![]() Misia oby na ząbki ta gorączka! Aga u mnie podobnie... Już nawet nad tym nie myślę, bo ino doła łapię. Bogu dzięki, że mam Ewę! Uściski! Tak piszecie o tych fryzjerach i też mnie naszło, ale kurde, ja nie wiem co na tej głowie zrobić, pewnie skończy się jak zwykle, a to już nudne powoli ![]() Ewa dzisiaj przez sen kosiu kosiu robiła, potem pokazywała paluszkiem po pokoju, potem zapiszczała na cały głos i spała dalej, ciekawe co jej się śniło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz sympatię? jeśli tak to jak ma na imię? a bardzo Ci się podoba? haha jakby nie można było w jednym pytaniu ![]() albo narysuj coś ![]() haha zostaw zdjęcie ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-11-26 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy są bo się nie znam na swatchach :P a własnie jak już jesteś jak rozpoznac czy jestem wiosna czy jesienią? (już ustaliłam że mam zielone żyły)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zadomowienie
|
Ale żubr sobie fajnie trawkę ciumka
![]() ![]() ![]() A wcześniej też był ten filmik "Najciekawsze sceny z życia polany"? Ja go nie widziałam ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
o super, to lepiej się opłaca dorzucić ten podkład do zamówienia niż za przesyłkę płacić tyle samo ![]() ![]()
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh, tego nie wiem. ![]() Krowa, pokaż mi, gdzie ja napisałam, że zdrowie dziecka jest mniej ważne, niż blizna. No błagam Cię. ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-11-26 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Black, jak mogę to ja też mam pytanie
![]() ![]()
#983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taki mysi ![]()
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
Trzeba by do nich napisać ![]() A co do włosów bierzesz?
#985 |
Zakorzenienie
|
chce w polsce drogerie DM
![]() ![]()
#986 |
Zakorzenienie
|
Bokeh i inne dziewczyny, tutaj jest to dość dobrze wyjaśnione - http://www.goldenrose.pl/typy_urody.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaki posłuszny ![]() Ja jakoś nie mogę się zebrać do wyra, a jutro będę stękać, że nie wyspana jestem ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też spaciu dobranocki ![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, czyli TżBokeh zasnął na ziemi?
![]() ![]() Ja też lecę. Paaaa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.