Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia! ♥ część III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 23:11   #4441
2018070520180950
Konto usunięte

Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia!

ja jestem przeciwniczka operacji plastycznych. Nie poszlabym pod noz z takiego błahego powodu, wystarczy mi ze musialam miec już dwie normalne operacje

Edytowane przez 2018070520180950
Czas edycji: 2013-11-26 o 23:12
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:11   #4442
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia! ♥ część III

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Podziwiam Cie a ile taki zabieg kosztuje?
Ja płace od 600-1000zł

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-26, 23:13   #4443
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja jestem przeciwniczka operacji plastycznych.
ja raczej też często sobie żartuję, że coś bym sobie zmniejszyła albo coś poprawiła ale nie ja tam nie widzę potrzeby ingerować w ciało bez koniecznej potrzeby
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:21   #4444
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
nie trzeba tego powtarzać co jakiś czas?
Trzeba, kwas hiarulonowy jest naturalnym glikozaminoglikanem występującym w prawie każdym żywym organizmie , wchłania sie naturalnie. Ja powtarzam co ok 6 miesięcy.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Aaaaa ok, wszystko jasne bo mi się po zdjęciach wydawało, że te usta nie są naturalne ( jestem bardzo wyczulona na tym punkcie), ale nie chciałam cię pytać, żebyś się nie obraziła
Ja bym chyba tego nie zrobiła, ogólnie bałabym się jakiś konsekwencji itp. Mam małe usta, ale ogólnie są bardzo wąskie w sensie szerokości, a przecież mi ich nie poszerzą i pewnie dziwnie by to wyglądało... zresztą mam już duże oczy, usta mi do szczęścia nie potrzebne już

Ale jak kiedyś będę miała kasę to może zrobię sobie piersi w sensie podniosę je, bo rozmiar mam już bardzo duży, ale to za jakieś 10 - 20 lat kiedyś myślałam nad zmniejszeniem piersi... ale kurcze, przeraża mnie wizja, że będą musieli je wycinać...
Ja sie nie obrażam kochana, ja i tak zawsze zrobię to co chce i jak uważam a każdy ma prawo mieć swoje zdanie .usta kwas Ci poszerzy, mi tak zrobił i mega nawilzyl usta , suche skorki odeszły w niepamięć

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja jestem przeciwniczka operacji plastycznych. Nie poszlabym pod noz z takiego błahego powodu, wystarczy mi ze musialam miec już dwie normalne operacje
Dla niektórych jest błachy dla innych nie. Jak jeden z moich ulubionych kawałków mówi 'każdy ma swoje priorytety' - niestety
Moja operacja biustu była na szczęście moja pierwsza operacja w życiu i w ogóle pierwszym pobytem w jakiejkolwiek klinice , nigdy wcześniej nie miałam wenflonu,kroplówki , fajne przeżycie, dobrze wspominam

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-11-26 o 23:32
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:21   #4445
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Trzeba, kwas hiarulonowy jest naturalnym glikozaminoglikanem występującym w prawie każdym żywym organizmie , wchłania sie naturalnie. Ja powtarzam co ok 6 miesięcy.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Ja sie nie obrażam kochana, ja i tak zawsze zrobię to co chce i jak uważam a każdy ma prawo mieć swoje zdanie .usta kwas Ci poszerzy, mi tak zrobił i mega nawilzyl usta , suche skorki odeszły w niepamięć

o nawet nie wiedziałam, że może poszerzyć usta

ja też czasami mówię, że coś bym poprawiła itp, ale raczej bym tego nie zrobiła... mam np mega krzywy nos - w sensie nie załamany, tylko przekrzywiony na bok (heh, mój tż pierwszy raz jak mnie widział na żywo, to mnie się zapytał czy ktoś mi złamał nos ) ale nie mam jakiegoś kompleksu na tym punkcie, wyleczyłam się ze wszystkich kompleksów
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:28   #4446
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
o nawet nie wiedziałam, że może poszerzyć usta

ja też czasami mówię, że coś bym poprawiła itp, ale raczej bym tego nie zrobiła... mam np mega krzywy nos - w sensie nie załamany, tylko przekrzywiony na bok (heh, mój tż pierwszy raz jak mnie widział na żywo, to mnie się zapytał czy ktoś mi złamał nos ) ale nie mam jakiegoś kompleksu na tym punkcie, wyleczyłam się ze wszystkich kompleksów
I dobrze kochana jeden pragnie poprawić ' krzywy nos' inny nie.ja mam garba małego kalafiorka ale sie waham.
Ja byłam w takiej sytuacji ze mój tż nie chciał w ogóle żebym to robiła, kłóciliśmy sie. A teraz pare razy dziennie mam mu pokazywać efekty pracy chirurga . Ja jestem szczęśliwa, przynajmniej wiem ze dobrze zrobiłam i moje marzenia sie spełniły

Stary 2013-11-26, 23:29   #4447
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
ja raczej też często sobie żartuję, że coś bym sobie zmniejszyła albo coś poprawiła ale nie ja tam nie widzę potrzeby ingerować w ciało bez koniecznej potrzeby
ja tez
Cytat:
Dla niektórych jest błachy dla innych nie. Jak jeden z moich ulubionych kawałków mówi 'każdy ma swoje priorytety' - niestety .
no wiadomo
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:31   #4448
sarraa
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia!  część III

Cytat:
Ja płace od 600-1000zł

to dobrze, że mam pełne usta, sporo oszczędzam
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:34   #4449
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze kochana jeden pragnie poprawić ' krzywy nos' inny nie.ja mam garba małego kalafiorka ale sie waham.
Ja byłam w takiej sytuacji ze mój tż nie chciał w ogóle żebym to robiła, kłóciliśmy sie. A teraz pare razy dziennie mam mu pokazywać efekty pracy chirurga . Ja jestem szczęśliwa, przynajmniej wiem ze dobrze zrobiłam i moje marzenia sie spełniły

To dobrze, że ci się podoba efekt i jesteś zadowolona No i dobrze, że tż w końcu też się przekonał
Niestety, ale jest wiele osób, które podchodzą do operacji plastycznych jak do zakupów w sklepie i robią to bez przemyślenia, a potem są zdziwione, bo po operacji boli wszystko, puchnie się, często się wszystko babrze i potem jest płacz i zgrzytanie zębami
Stary 2013-11-26, 23:40   #4450
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
to dobrze, że mam pełne usta, sporo oszczędzam
Ja Nie umiem oszczędzać. lubie inwestować w siebie

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
To dobrze, że ci się podoba efekt i jesteś zadowolona No i dobrze, że tż w końcu też się przekonał
Niestety, ale jest wiele osób, które podchodzą do operacji plastycznych jak do zakupów w sklepie i robią to bez przemyślenia, a potem są zdziwione, bo po operacji boli wszystko, puchnie się, często się wszystko babrze i potem jest płacz i zgrzytanie zębami
A no bo większość kobiet myśli ze zrobienie np biustu to jak pójście do kosmetyczki. A tak naprawdę czas przed i po operacji to jest stres, ból, pretensje do całego swiata i często depresja . Ale to przechodzi , dość szybko. Wiadomo , w końcu to operacja a nie wyrwanie zęba . Ja jestem 6 tyg po i lekarz i tak to nazywa " świeżą raną" do pół roku sie regeneguje wszystko. Ja dzisiaj kupiłam pierwsze dwa staniki po operacji i jestem szczęśliwa

Stary 2013-11-27, 06:45   #4451
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Ja nic do operacji plastycznych czy medycyny estetycznej nie mam i nie rozumiem czasami tych dyskusji i wywodow na ten temat (ogolnie). Jesli ktos ma ochote i go to uszczesliwi, ma pieniadze i odwage to nic komu do tego! A jesli ktos przesadzi i wyglada potem jak taka Donatella czy inna kobieta kot no to ma pecha i niech sam ponosi tego konsekwencje (zapewne zdrowotne i psychiczne). Mam nadzieje, ze i mnie bedzie w przyszlosci stac na to poprawe tego i owego, jestesmy tylko ludzmi.

Milego dnia ksiezniczki!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:42   #4452
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Karmenka ostatnio pokazywała jak obrabiać zdjęcia robione w słabym świetle
Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Ja nic do operacji plastycznych czy medycyny estetycznej nie mam i nie rozumiem czasami tych dyskusji i wywodow na ten temat (ogolnie). Jesli ktos ma ochote i go to uszczesliwi, ma pieniadze i odwage to nic komu do tego! A jesli ktos przesadzi i wyglada potem jak taka Donatella czy inna kobieta kot no to ma pecha i niech sam ponosi tego konsekwencje (zapewne zdrowotne i psychiczne). Mam nadzieje, ze i mnie bedzie w przyszlosci stac na to poprawe tego i owego, jestesmy tylko ludzmi.

Milego dnia ksiezniczki!
Mam taką samą postawę. Jak się kiedyś pomarszczę (oby nie za wcześnie) to się kwasem będę wypełniać i będę szczęśliwa. Chociaż pewnie za te 20 lat będą lepsze metody.

A i chciałam sobie zrobić plastykę powiek. Bo ich nie cierpię. Ale wszystko w swoim czasie.
Stary 2013-11-27, 08:50   #4453
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Hej można dołączyć ?
Ja dopiero robię pierwsze kroczki na blogu Ale z chęcią posłucham waszych porad
Hejka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:52   #4454
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Mam taką samą postawę. Jak się kiedyś pomarszczę (oby nie za wcześnie) to się kwasem będę wypełniać i będę szczęśliwa. Chociaż pewnie za te 20 lat będą lepsze metody.

A i chciałam sobie zrobić plastykę powiek. Bo ich nie cierpię. Ale wszystko w swoim czasie.
Moja przyjaciółka - kosmetyczka ostatnio powiedziała mi otwarcie, że już powinnam strzelić sobie botoks, by zapobiegać zmarszczkom, więc za 20 lat będzie już za późno
Stary 2013-11-27, 09:15   #4455
JossStone
Zakorzenienie

hej, ja przeżyłam zawał prawie :P
leżałam sobie w łóżku ( w sumie nadal leżę), a pies domagał się wyjścia to go wypuściłam na dwór (mamy duży ogrodzony ogród) i nagle słyszę, że szczeka, ale nie tak normalnie, ale bardzo agresywnie i warczy. No to lecę do okna sprawdzić co się dzieje, bo Amber raczej nigdy tak nie robiła.
A w kącie pomiędzy siatką a budynkiem gospodarczym jest lis... a ona na tego lisa warczy i szczeka i co on się ruszy to ona go tam zagania spowrotem.... No to ja zamroczona gorączką wzięłam łopatę i biegnę go odgonić... Tylko pies jak mnie zobaczył przy sobie to nie wiedział co robić - czy ma dalej szczekać, czy co i na chwilę przestał. A lis w szoku ruszył w naszą stronę (po prostu chciał przejść przez dziurę w siatce ), a ja myślałam, że nas zaatakuje to w pisk, łopatę rzuciłam i w długą do domu, a pies za mną skomląc Teraz się boję wyjść:P
Stary 2013-11-27, 09:49   #4456
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Moja przyjaciółka - kosmetyczka ostatnio powiedziała mi otwarcie, że już powinnam strzelić sobie botoks, by zapobiegać zmarszczkom, więc za 20 lat będzie już za późno
ma rację bo botox powinno się stosować jako profilaktykę w zapobieganiu zmarszczkom a nie jako likwidowanie ich. Tzn są lepsze efekty jak się zacznie robić wcześniej (oczywiście bez przesady) .
Taki dobry wiek na zaczęcie botoxu to ok 25-28 lat oczywiście w zależności też od skóry, u niektórych w wieku 30 lat jeszcze nie widać ani trochę. Mam nadzieję,że odziedziczyłam geny po mojej mamie i nie będe musiała wcześnie zaczynać
Stary 2013-11-27, 09:51   #4457
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ma rację bo botox powinno się stosować jako profilaktykę w zapobieganiu zmarszczkom a nie jako likwidowanie ich. Tzn są lepsze efekty jak się zacznie robić wcześniej (oczywiście bez przesady) .
Taki dobry wiek na zaczęcie botoxu to ok 25-28 lat oczywiście w zależności też od skóry, u niektórych w wieku 30 lat jeszcze nie widać ani trochę. Mam nadzieję,że odziedziczyłam geny po mojej mamie i nie będe musiała wcześnie zaczynać
Dokładnie jest tak jak piszesz, ostatnio nawet jakiś dr medycyny estetycznej się o tym wypowiadał Mam takie same nadzieje

Zapraszam na nowego psota z recenzją
Stary 2013-11-27, 09:58   #4458
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dokładnie jest tak jak piszesz, ostatnio nawet jakiś dr medycyny estetycznej się o tym wypowiadał Mam takie same nadzieje

Zapraszam na nowego psota z recenzją
No to trzymam kciuki za nas
Fajnie jest pobudzać buzię do stymulacji przez fibroblasty kolagenu i elastyny różnymi zabiegami np kwasami , to naprawdę opóźnia procesy starzenia

to i ja zapraszam na skromną i szybką recenzję z rańca
Stary 2013-11-27, 10:04   #4459
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to trzymam kciuki za nas
Fajnie jest pobudzać buzię do stymulacji przez fibroblasty kolagenu i elastyny różnymi zabiegami np kwasami , to naprawdę opóźnia procesy starzenia

to i ja zapraszam na skromną i szybką recenzję z rańca
Dokładnie, ja już w tym roku robiłam sobie kurację kwasem migdałowym i mam w planach jeszcze krem nawilżający z kwasami owocowymi.
Stary 2013-11-27, 10:10   #4460
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dokładnie, ja już w tym roku robiłam sobie kurację kwasem migdałowym i mam w planach jeszcze krem nawilżający z kwasami owocowymi.
ja też od paru miesięcy robię migdała z laktobionowym efekty bardzo fajne
Stary 2013-11-27, 10:16   #4461
Imperfecta
Zakorzenienie

Cześć
Stary 2013-11-27, 10:17   #4462
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też od paru miesięcy robię migdała z laktobionowym efekty bardzo fajne
A nakładasz kwasy w okolice oczu? Bo wydaje mi się, że zaczynają mi się robić kurze łapki, a w te okolice zawsze boję się nakładać...
Stary 2013-11-27, 10:39   #4463
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.
Ale mi dzisiaj dobrze w łóżeczku leżeć. Ojczym w piecu napalił, nikt nie krzyczy, nie gania, jest w miarę cicho, nigdzie się śpieszyć nie muszę. Za oknem słoneczko świeci, chociaż po szronie na dachu widać, że ciepło nie jest.

Cytrynowe_Marzenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 11:02   #4464
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
A nakładasz kwasy w okolice oczu? Bo wydaje mi się, że zaczynają mi się robić kurze łapki, a w te okolice zawsze boję się nakładać...
tak nakładam, nic mnie nie piecze
Stary 2013-11-27, 11:13   #4465
Aniusia1408
Zadomowienie

Hej
A ja polazłam do Rossmana i kupiłam kolejne lakiery...

BLOG

Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 11:18   #4466
Alexis93
Wtajemniczenie

Hej

U mnie na blogu liczba wyświetleń wczoraj wyniosła 530 Nowy rekord A przez ostatnie kilka dni nie spada poniżej 300 nawet jak notki nie ma
Stary 2013-11-27, 11:48   #4467
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
hej, ja przeżyłam zawał prawie :P
leżałam sobie w łóżku ( w sumie nadal leżę), a pies domagał się wyjścia to go wypuściłam na dwór (mamy duży ogrodzony ogród) i nagle słyszę, że szczeka, ale nie tak normalnie, ale bardzo agresywnie i warczy. No to lecę do okna sprawdzić co się dzieje, bo Amber raczej nigdy tak nie robiła.
A w kącie pomiędzy siatką a budynkiem gospodarczym jest lis... a ona na tego lisa warczy i szczeka i co on się ruszy to ona go tam zagania spowrotem.... No to ja zamroczona gorączką wzięłam łopatę i biegnę go odgonić... Tylko pies jak mnie zobaczył przy sobie to nie wiedział co robić - czy ma dalej szczekać, czy co i na chwilę przestał. A lis w szoku ruszył w naszą stronę (po prostu chciał przejść przez dziurę w siatce ), a ja myślałam, że nas zaatakuje to w pisk, łopatę rzuciłam i w długą do domu, a pies za mną skomląc Teraz się boję wyjść:P

Wiem, że dla Ciebie to nie było śmieszne... ale tak jakoś sobie to wyobraziłam...

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Alexis93 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie na blogu liczba wyświetleń wczoraj wyniosła 530 Nowy rekord A przez ostatnie kilka dni nie spada poniżej 300 nawet jak notki nie ma
Stary 2013-11-27, 11:53   #4468
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexis93 Pokaż wiadomość
U mnie też codziennie jest ponad 300 ostatnio

Byłam wysłać paczkę i Blogowe Mikołajki mam za sobą teraz czekam nieskromnie na swoją paczkę
Stary 2013-11-27, 11:54   #4469
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też codziennie jest ponad 300 ostatnio

Byłam wysłać paczkę i Blogowe Mikołajki mam za sobą teraz czekam nieskromnie na swoją paczkę
Ja już niedługo pochwalę się swoją
Stary 2013-11-27, 11:57   #4470
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Ja też czekam na swoją

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości