Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 12:20   #2251
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
ładne
ale planujesz używane czy nowe?
Wiesz, ja powiedziałam TZ - ze chce uzywane, moja mama znowu NIE bo trzeba kupic nowe.. W sumie jest łozeczko w domu, po chrzesnicy, ale sama widzisz, ze to nie takie proste kłocic sie z babcia Od razu powiedziała, ze ona łozeczko kupuje, juz wole zeby mi kupiła uzywane na prawde. Bo u nas w małej miejscowosci ceny za nowe łozeczka sa zdzierstwem, a i mi sie nie podobaja..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:21   #2252
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Ilkas aż taka idealna nie jestem zdarzyło się i to nie raz :P chociaż bardziej na zasadzie że nie robię obiadu bo mi się nie chce i dziś zamówimy pizzę No chociaż dla Oskara to zawsze robię.

Emilia najlepszy tekst jaki ostatnio słyszałam :P

Principessina wiecznie to się wydaje bo ja robię generalne porządki już na święta i po jednym pomieszczeniu dziennie – abo na dwa dni

Monija gratuluję 13 tc

My już z Oskarem po obiadku i dziecko mi spi
Stary 2013-11-27, 12:22   #2253
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Nadaję z łóżka, tak mnie w nocy rozłożyło Zatoki, gardło, głowa mnie boli strasznie. Mam nakaz leżenia od męża, który już od 5 rano nade mną czatował i przynosił herbatę. Chyba go podmienili I dzidzia też czatowała bo od 5 ją czuję
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Pogoda piękna się zapowiada ogarnę coś domek i już niedługo Mikołajki więc trzeba pomyśleć o prezentach dla chrześniaków
Zapomniałam że to za tydzień

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Madziula a co Ci się dzieje z lapkiem ??
Ja też liczę na to że przeczucie mnie nie myli , bo twierdzę że będzie córeczka i po cichu na to liczę
Nie działa tu i i k
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mój mąż ostatnio powiedział:
"Nieważne czy chłopak czy dziewczyna. Ważne, że jak chłopak to chłopak, a dziewczyna to dziewczyna. W dzisiejszych czasach, to nie takie proste".

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Ja wanie sobie uswiadomilam ze dzis zaczynam 13 tydzien
Gratulacje

My znów 3 h na spacerze

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:24   #2254
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
ja wczoraj łozeczka ogladałam - celuje w takie http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...745716108.html
Bardzo fajne, ja chcę kupić od razu łóżeczko, a raczej dwa z materacykami
I najbardziej mi się podobają takie zwykłe, najzwyklejsze

http://allegro.pl/4b-lozeczko-drewni...709579621.html

takie na przykład o

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:28   #2255
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne, ja chcę kupić od razu łóżeczko, a raczej dwa z materacykami
I najbardziej mi się podobają takie zwykłe, najzwyklejsze

http://allegro.pl/4b-lozeczko-drewni...709579621.html

takie na przykład o
Bardzo fajne, tez ogladałam, ale u mnie odpadło ze wzgledu na kolor, celuje zeby podpasowało mi pod meble - i komode dokupic chce jeszcze na ubranka dla malenstwa.. Chociaz nie wiem czy dla corci czy chłopca - bo nie wiem

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Zaraz TZ przywiezie mi wyniki... Boje sie.. :/

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-27, 12:32   #2256
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajne, tez ogladałam, ale u mnie odpadło ze wzgledu na kolor, celuje zeby podpasowało mi pod meble - i komode dokupic chce jeszcze na ubranka dla malenstwa.. Chociaz nie wiem czy dla corci czy chłopca - bo nie wiem

My musimy zmienić "wystrój" całego pokoju....
Więc na razie oglądam tylko wzory.
Od stycznia zaczynam zakupy dla dzidziusiów, mąż się śmieje że od razu trzeba podwójnie kupować żeby drugie się pokrzywdzone nie czuło.

Nie przepadam za SH, jeżeli chodzi o szukanie ciuchów dla mnie... Ale na samą myśl o tym ile jest tam perełek dla dzieci to będę tam przynajmniej raz w tygodniu

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-11-27, 12:37   #2257
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Monija gratuluję 13 tc

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

Gratulacje

Dziekuje

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:38   #2258
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
My musimy zmienić "wystrój" całego pokoju....
Więc na razie oglądam tylko wzory.
Od stycznia zaczynam zakupy dla dzidziusiów, mąż się śmieje że od razu trzeba podwójnie kupować żeby drugie się pokrzywdzone nie czuło.

Nie przepadam za SH, jeżeli chodzi o szukanie ciuchów dla mnie... Ale na samą myśl o tym ile jest tam perełek dla dzieci to będę tam przynajmniej raz w tygodniu
Ja przez ciaze zamierzam ubierac sie w SH, nie wszystko - ale wiekszosc rzeczy, bo przeciez pozniej wroce do normalnych rozmiarow przynajmniej taki mam zamiar - a ubrania dla niemowlakow w SH sa praktycznie niezniszczone i to za ładna cene ;-)

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-27, 12:39   #2259
kasiab91
Zakorzenienie

My zmieniac będziemy całą sypialnię więc raczej wszystko w jednym neutralnym kolorze będziemy kupowac

Postanowiłam wygrzac te zatoki. Leże z apaszką owiniętą w około głowy jak rambo Ale troszkę mi lepiej
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:40   #2260
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja powiedziałam TZ - ze chce uzywane, moja mama znowu NIE bo trzeba kupic nowe.. W sumie jest łozeczko w domu, po chrzesnicy, ale sama widzisz, ze to nie takie proste kłocic sie z babcia Od razu powiedziała, ze ona łozeczko kupuje, juz wole zeby mi kupiła uzywane na prawde. Bo u nas w małej miejscowosci ceny za nowe łozeczka sa zdzierstwem, a i mi sie nie podobaja..
łóżeczko jak najbardziej moim zdaniem może byc używane co innego pościel czy materac sama będę miała używane, materac tez mi proponowano, jest nie zniszczony, w ogóle nie przesikany, ale jednak chyba maluszek powinien miec nowy
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:43   #2261
meniaa94
Wtajemniczenie

Witam Was chyba się nie wyleczę z tego cholernego kataru,już kilka dni mnie męczy,najgorzej w nocy bo spac nie mogę przez zatkane dziurki ...
Dziś wyszłam na spacer,byłam zamówić tort dla swojego bo w andrzejki ma urodziny i będzie taka mała niespodzianka jak zobaczyłam tort to mmm ... owocowy,słyszałam że są przepyszne i tylko 29 zł za kg,a na wierzchu miał tyle owoców,truskawek,kiwi,mal iny,winogrona i dużo innych mmm ... już nie mogę się doczekać soboty będę kazała dla tż zdmuchiwać szybciej świeczki żeby dopaść się do tortu
Kupiłam dla tego mojego psiaka paste do zębów od kamienia i oczywiście się męczyłam zanim mu jeden ząb chociaż umyłam,myślałam,że mnie pogryzie ale ma jeszcze kostki do gryzienia,które też w jakimś stopniu usuwają kamień nazębny.
W nocy się przebudziłam i wystraszyłam,bo z prawej strony w brzuszku dosłownie taki guz mi się zrobił a to chyba dzidzia była,bo dotknęłam i zniknęło Jutro powiem dla ginekologa o tym ... a teraz coraz cześciej się powtarza "burczenie w brzuchu" które nie jest burczeniem w brzuchu to znaczy takie bąbelki w brzuchu ...
A dziś 17 tydz i 1 dzień

Pojutrze w końcu tż wróci z poligonu i przez połtora miesiąca będzie tylko mój - bo ma urlop!

Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni
3mam kciuki za wizyty
i gratuluję poznania nowych płci bąblów

Dziś na obiadzik fasolowa i karczek pieczony mniam !
Stary 2013-11-27, 12:43   #2262
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja przez ciaze zamierzam ubierac sie w SH, nie wszystko - ale wiekszosc rzeczy, bo przeciez pozniej wroce do normalnych rozmiarow przynajmniej taki mam zamiar - a ubrania dla niemowlakow w SH sa praktycznie niezniszczone i to za ładna cene ;-)

W przyszłym tygodniu zamierzam się wybrać z siostrą do SH na jakieś polowanie, spodnie mi są potrzebne.

Zjadłam śledzie na śniadanie, i cały czas za przeproszeniem bekam

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-11-27, 12:46   #2263
meniaa94
Wtajemniczenie

gosius ja większość ubranek dla dzidziusia mam z SH warto pochodzic i poszukac naprawdę fajnych ubranek bo nie ma sensu przepłacać skoro dzidziuś szybko z tego wyrośnie jak nowe to kupuję w pepco albo w tesco,muszę do textil market jeszcze zajrzeć ... a ostatnio w lidlu tż kupił taką sukienkę jeansową na 2 msc bo mu się spodobała
Stary 2013-11-27, 12:46   #2264
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Dzien dobry
My już po śniadanku, przeważnie mąż mi przynosił śniadanie do lóżeczka, dziś ja mu zrobiłam niespodziankę i zjedliśmy śniadanie w łóżeczku

Trzymam kciuki za wizyty, i gratuluję rozpoczętych tygodni

Miłego dzionka mamunie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pomiesciliscie sie w 4 w lozeczku
Stary 2013-11-27, 12:48   #2265
gosius91
Zakorzenienie

Ooooo, ale mam nerwe!!! Roz☠☠☠☠.. mnie tutaj zaraz !!!!!!

Zamiast odczyn Coombo zrobili mi grupe krwi!!! A ja na jutro mam wizyte i potrzebuje to badanie, i co ja teraz mam kur. zrobic? Oooo, zaraz tam bede dzwonic, dostałam szału w tym momencie!!

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-27, 12:49   #2266
Dark lady
Zakorzenienie

Hehe, na wizażu nie wolno podawać linków do swoich sklepów bo banują Można tylko na pw lub w klubach

A generalnie na tą chwilę mam na all - trochę akcesoriów niemowlęcych (ale już mało, wycofuję się z tego), sporo różnych ubranek, troszeczkę zabawek i rzeczy dla kobiet - ubrania (też już resztki) i głównie bieliznę nocną z bawełny, w bardzo dobrej jakości.

Teraz otworzyłam sklep internetowy z bielizną nocną. Otwieram właśnie z dużym wyborem różnych zabawek, ale to pewnie będzie gotowe pod koniec tygodnia. Jak któraś zainteresowana to podeślę linki na pw lub wrzucę w klubie.

Co do rzeczy, które chcecie kupować. Jak któraś mieszka w okolicach Pruszkowa to mam tam kuzynkę, która z chęcią sprzeda rzeczy po swojej córeczce

Łóżko ładne pokazałyście. My mamy zwykłe drewniane, spadkowe Wujek swojej córce dorobił szufladę, więc jest nawet z szufladą i ma materac kokosowy. Mamy też nówkę turystyczne ale to zostaje na wsi u rodziny męża. Jeżeli któraś z was potrzebuje porady co do rzeczy dla niemowlaka to z chęcią napiszę co wiem (po wychowywaniu synke ).

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:49   #2267
gosius91
Zakorzenienie

meniaa94 jestesmy na tym samym etapie ciazy

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-27, 12:49   #2268
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dzień dobry...
Witam się w ten słoneczny dzień... Ja od rana miałam spięcie z najemcą mieszkania brata... Ale cóż taka praca... Małż powiedział że nie mogę się denerwować... Miał rację ciśnienie mi się podniosło i nie wiele brakowało a prawie się popłakałam ale niee... to nie powód do płaczu...
Teraz jest lepiej...

Mindiar gratuluje i witamy cię w naszym małym światku

Kaorlak za udaną wizytę, no i super że dziewczynka będzie... Jakie imię??

madziulaaa ja sama wolę trawić , nie znoszę kminku brrrr

Niki mój małż teraz co wieczór pyta co u koleżanek słychać czasem mu coś ciekawego powiem... a czasem mówię że nic się u nas nie dzieje... To taki zawiedziony jest

Pokaż tunikę

Kasiab za ruchy maluszka, kuruj się i dbaj o siebie...

Selenti odpoczywaj... Jak masz okazję to śpij - ja też bym chętnie przyłożyła głowę do poduszki o tak

Wszystkim rozpoczynającym nowe tc
a
kciuki tym które mają dziś wizyty

Carmen ja w paleniu jestm już perfekcjonistką. Na początek dużo gazet drewna jak się rozpali to wtedy węgiel... Inaczej będzie ciężko... dasz rade

Kasiab z matkami łatwo nie ma... Moja też udaje że się nic ostatnio nie stało... Ja mam to gdzieś... Ona by ze mną nie rozmawiała w ogóle, ale ja jestem mądrzejsza i nie będę fochami strzelała bo to nic nie da...

Ktoś pytał o andrzejki - mój mąż nawet nie wie kiedy ona wypadaja także siedzimy w domu...

lu7 to może poćwiczymy razem... Ja też szukam motywacji

Vampirka mamy taki sam system palenia niezawodny

ilkas słowa które napisałaś napełniają mnie radością... Też się obawiam jak sobie damy rade, ale jak myślę że taka ardość będzie dreptać po domku.... To wszysto inne nie ma znaczenia

Emilka super podejście męża święta prawda... hihih

ilkas fajnie że możesz pracować tylko 3 dni w tyg a resztę poświęcić Milci... Zazdroszczę

Dark lady reklamuj się ze sklepami, chętnie coś kupimy u sprawdzonego sprzedawcy

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:50   #2269
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mój mąż ostatnio powiedział:
"Nieważne czy chłopak czy dziewczyna. Ważne, że jak chłopak to chłopak, a dziewczyna to dziewczyna. W dzisiejszych czasach, to nie takie proste".
co racja to racja

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja mam dziś nieciekawy nastrój, więc będę Was tylko podczytywać.

Gratuluję nowych tygodni i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś
ja dziś też nie mam jakoś weny do pisania...

Młody mi zasnął w miarę szybko, wypił dziś kubek meliski i może dlatego o dziwo smakowała mu z miodem Ja czekam aż zupka bedzie gotowa i mam zamiar luknąć jakiś serial i coś poszydełkować
Stary 2013-11-27, 12:50   #2270
meniaa94
Wtajemniczenie

gosius zadzwoń i opier ... ich
Ja bym tak zrobiła ... powiedz,że mają stanąc na rękach co nie tylko ale masz to mieć na jutro . Postrasz ich troszkę tylko spokojnie nie denerwuj się za bardzo
Stary 2013-11-27, 12:51   #2271
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Hehe, na wizażu nie wolno podawać linków do swoich sklepów bo banują Można tylko na pw lub w klubach

A generalnie na tą chwilę mam na all - trochę akcesoriów niemowlęcych (ale już mało, wycofuję się z tego), sporo różnych ubranek, troszeczkę zabawek i rzeczy dla kobiet - ubrania (też już resztki) i głównie bieliznę nocną z bawełny, w bardzo dobrej jakości.

Teraz otworzyłam sklep internetowy z bielizną nocną. Otwieram właśnie z dużym wyborem różnych zabawek, ale to pewnie będzie gotowe pod koniec tygodnia. Jak któraś zainteresowana to podeślę linki na pw lub wrzucę w klubie.

Co do rzeczy, które chcecie kupować. Jak któraś mieszka w okolicach Pruszkowa to mam tam kuzynkę, która z chęcią sprzeda rzeczy po swojej córeczce

Łóżko ładne pokazałyście. My mamy zwykłe drewniane, spadkowe Wujek swojej córce dorobił szufladę, więc jest nawet z szufladą i ma materac kokosowy. Mamy też nówkę turystyczne ale to zostaje na wsi u rodziny męża. Jeżeli któraś z was potrzebuje porady co do rzeczy dla niemowlaka to z chęcią napiszę co wiem (po wychowywaniu synke ).
To ja poproszę priv bo do klubu nie mam wejścia a jestem bardzo ciekawa
Stary 2013-11-27, 12:51   #2272
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Witam Was moje drogie

kaorlak - gratuluję córeczki Ale Misia będzie zadowolona z siostrzyczki Będziesz miała dwie piękne damy

lu7 - i Tobie synka gratuluję i powiem że to też moje marzenie miec synka teraz Może dziś się okaże...

kasian -

Nadaję z łóżka, tak mnie w nocy rozłożyło Zatoki, gardło, głowa mnie boli strasznie. Mam nakaz leżenia od męża, który już od 5 rano nade mną czatował i przynosił herbatę. Chyba go podmienili I dzidzia też czatowała bo od 5 ją czuję
Miałam isc do lekarza pierwszego kontaktu, ale mam dziś na 18 wizytę więc poczekam co mi powie ginekolog a jak nie przejdzie to jutro pójdę.
No to milo ze maz sie opiekuje toba super

madziuuula no to wage dzielisz z dwoma babelkami hhiii widzisz tak malo przytylas
kaorlak gratuluje córeczki
Stary 2013-11-27, 12:51   #2273
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo, ale mam nerwe!!! Roz☠☠☠☠.. mnie tutaj zaraz !!!!!!

Zamiast odczyn Coombo zrobili mi grupe krwi!!! A ja na jutro mam wizyte i potrzebuje to badanie, i co ja teraz mam kur. zrobic? Oooo, zaraz tam bede dzwonic, dostałam szału w tym momencie!!

No to super Cie załatwili, zadzwon i operdziel ich
Stary 2013-11-27, 12:55   #2274
meniaa94
Wtajemniczenie

gosius to super ! cieszę się ! tylko termin masz dzień później każdy ginekolog inaczej wyliczy
ale super,że jesteśmy razem
Stary 2013-11-27, 13:00   #2275
coodmalina
Raczkowanie

właśnie stanęłam na wagę, ja -1kg w dół, Ziut bez zmian
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:01   #2276
Seleniti
Zadomowienie

Kurczę nie pośpię, Mały mi się obudził, nawija po chińsku , mamy nie ma to teraz trzeba mieć na niego oko

gosius a ten odczyn nie jest oznaczany właśnie jakoś przy grupie krwi

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:02   #2277
Dark lady
Zakorzenienie

Gosius Coombsa robi się w jeden dzień, więc powinni ci powtórzyć.

To wrzucę linki do klubu. A reszta niech pisze na PW jakby co I z tymi używanymi rzeczami też możecie pisać. Wiem że na 100% mają mnóstwo ciuszków dla dziewczynki i łóżeczko drewniane. Sporo mają.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:05   #2278
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
90/60 to moje normalne ciśnienie,takze sie nie martw

Gratulacje!!

Gratulacje Oby sie dalej potwierdziłoJa widze,że Was przeczucia nie mylą.Ciekawe jak będzie z moim. Myśle,że to synuś,a w głębi marze o córci,chociaż teraz już sama nie wiem jak od początku gadam do brzuszka Mały

Witam się z łóżeczka
Dzięki za odpowiedzi dotyczące Waszej wagi,czyli wychodzi,że średnio do 20 tyg się tyje od 1-5kg Ja Wam powiem,że wczoraj zobaczyłam jaki mam dupny celulit na pupie i udach słodycze

Nie pamiętam która pytała czy pisałam o soku z granatu czy syropie,więc pisałam o soku i tańszego niż za 11,99 - za litr 100% nie widziałam w swoim mieście.

Chyba pójde nie 6 grudnia na połówkowe tylko 5tego,bo musimy jechać na urodziny brata od Małża akurat w Mikołaja a dzień z usg chce spędzić cały z moim dzidziem i mężem Nikii jeszcze potwierdze te info bo musze się dzisiaj umówić.
Juz wiedze ten twoj celulit oj oj uwielbiam te twoje teksty
Szalona szalona
Ja nigdy tez nie bylam naj szczuplejsza ale tez nie uwazam sie za gruba osobe jestem z ślaska wiec bioderka mam i czym dychac tez ale dzieki temu moj Mąż mnie kocha a pyta sie mnie codziennie smarowals dzisaj brzusio wiec smaruje ........ a myslalam by kupic ten Bio Oil co wy na to ?????
Ide do rossmana bo chyba dzisaj jeszcze jest te -40% kupic jakies cienie i kredke
A i papier toaletowy hhhaaaa
Ide bo sloneczko jeszcze swieci milegomdzionka
Stary 2013-11-27, 13:08   #2279
gosius91
Zakorzenienie

POMOCY !

Czy tak wyglada wynikPTALiss ?

Dla mnie to jest badanie grupy krwi i to takie samo jakie miałam we wrzesniu. Kartka po lewej dzisiejszy wynik, kartka po prawej wynik z wrzesnia (albo sie nie znam na tych papierkach do reszty juz w ogole)

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-11-27, 13:09   #2280
kasiab91
Zakorzenienie

Zaraz nasza kasian wizytowac się będzie...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości