Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 11:51   #1411
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Hej
Dzisiaj mam dzień lenia za 2 godziny spotykam sie z mężem :-D juz sie nie moge doczekac

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 11:54   #1412
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
God dzięki, mam nadzieje...a jak Ty sie w ogole dzisiaj czujesz ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jak nowonarodzona nic mi nie jest i nic nie dolega, rano troszkę krwi zauważyłam a teraz nic
Stary 2013-11-27, 11:54   #1413
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Coś znajdziesz...
Też tak myślę teraz będziesz mieć mini wakacje. Robota zawsze się jakaś znajdzie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 11:55   #1414
jagodzia133
Zakorzenienie

ok to zamawiam ta drugą choinkę od razu miałam na nią smaka ale potrzebowałam poparcia mojej opinii mąż wróci z pracy to zamówimy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 11:56   #1415
Ishka
Zadomowienie

Jagodzia-ja tez nie lubie świerków czy jak się nazywają to choinka z tego drugiego linka ta chuda ja wole jodłe a w sztucznych własnie super wygląda sosna bo ma dłuzsze igły i jest wogole gęsta

Ja mam las za płotem także mam porównanie różnych choinek

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-11-27 o 11:58
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:04   #1416
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
czyli już nie chcesz sobie odpuścić jak wcześniej?? bo z tego co pamiętam to miałaś plan żeby przez jakiś czas nie pracować.
No plan jest , tzn moge nie pracowac do marca bo bede i tak dostawać pensje do tego czasu ale ja nie wiem czy dam radę w domu wysiedzieć .... Ostatnim razem po miesiącu mi odwalalo i w sumie szczęśliwy zbieg okoliczności dostałam ta prace na trochę a teraz sama juz nie wiem co bede robic to tez zależy duzo czy bedzie fasolka czy nie...

Cytat:
Jak nowonarodzona nic mi nie jest i nic nie dolega, rano troszkę krwi zauważyłam a teraz nic
Superancko!!!! Odpoczywaj kochana i sie tam nie przemęczać i nie dźwigać

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Też tak myślę teraz będziesz mieć mini wakacje. Robota zawsze się jakaś znajdzie
Pewnie, ze tak Nic sie nie dzieje bez przyczyny ot moje motto

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:12   #1417
Carmenaa_88
Zakorzenienie

kupiłam czujnik i jestem przerażona. jak załączyłam wsykoczyło mi powyżej 30ppm a dopuszczalna w mieszkaniu jst 3,2ppm. wywietrzyłam mieszkanie, wyzerowało mi pomiar, czekam co się stanie dalej.

A czułam, że coś mi ćmi w głowie odkąd zaczęłam palić, ale myślałam, że to pogoda.

Martwię się trochę o Igusia no i te najmłodsze jak takie coś zniosło bo kiedyś czytałam, że kobiety w ciąży są bardziej narażone na tlenek węgla, bo mają zwiększoną ilość i powiększone naczynia krwionośne.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:14   #1418
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
kupiłam czujnik i jestem przerażona. jak załączyłam wsykoczyło mi powyżej 30ppm a dopuszczalna w mieszkaniu jst 3,2ppm. wywietrzyłam mieszkanie, wyzerowało mi pomiar, czekam co się stanie dalej.

A czułam, że coś mi ćmi w głowie odkąd zaczęłam palić, ale myślałam, że to pogoda.

Martwię się trochę o Igusia no i te najmłodsze jak takie coś zniosło bo kiedyś czytałam, że kobiety w ciąży są bardziej narażone na tlenek węgla, bo mają zwiększoną ilość i powiększone naczynia krwionośne.
Boże!!!!!!! Dobrze , ze szybko kupiłaś ten miernik ......

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-27, 12:16   #1419
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Obie fajne, ale druga chyba lepsza

Cytat:
Ja jakąś godzinę temu... pidżamowy dzień
Ale Wam dobrze... A ja wyskoczyłam z piżamy przed 6

Cytat:
U mnie stoi juz od dwóch tygodni hehehe uwielbiam święta chociaż u nas ich takich nie czuć buuuu śniegu mi trzeba...

W ogole zapomniałam sie pochwalić ze od poniedziałku bede znowu bezrobotna :/

Współczuję Ja szczerze pisząc to nie wyobrażam sobie siedzieć w domu, nawet teraz jakoś ciężko mi myśleć o tym co będę robiła jak na zwolnienie pójdę... Fajnie jak mam urlop tak trzy tygodnie, wtedy odpocznę i ok, ale potem to już totalna nuda i jakoś tak dziwnie bez tej roboty. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie fajnej i satysfakcjonującej pracy
Stary 2013-11-27, 12:17   #1420
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość

Współczuję Ja szczerze pisząc to nie wyobrażam sobie siedzieć w domu, nawet teraz jakoś ciężko mi myśleć o tym co będę robiła jak na zwolnienie pójdę... Fajnie jak mam urlop tak trzy tygodnie, wtedy odpocznę i ok, ale potem to już totalna nuda i jakoś tak dziwnie bez tej roboty. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie fajnej i satysfakcjonującej pracy
Dziekuje. 😘😘

Właśnie o to mi chodzi , wtedy to mi sie myślenie i objawy włącza z tych nudów

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-11-27, 12:20   #1421
Ishka
Zadomowienie

Carmena-musisz jeszcze raz wezwać kominiarza ale innego bo to nie powinno tak być możecie się zaczadzić;/ az strach myśleć.
Jak masz możliwość to zawołaj fachowca a tamtemu bym kazała siedzieć i pokazałabym jak Ci miernik wariuje i szczerze to bym go chyba nieźle opier....... bo napewno cos przeoczył i nieprzyłożyl sie do pracy a za takie cos zwalniają!!

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-11-27 o 12:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 12:20   #1422
Leine
Zakorzenienie

Ja dziś zaorana
Wzięłam się za robotę zamiast stękać i smęcić
Już poprałam, odkurzyłam i posprzątałam teściowi w pokoju bo widać brak kobiecej ręki jak mnie nie było chyba godzinę u niego w centrum dowodzenia spędziłam trzeba się podlizać troszkę

Co do owulacji to jestem mocno zdziwiona bo praktycznie żadnych bóli owulacyjnych nie miałam może 3 dni pod rząd bolał mnie prawy jajnik i tylee

Co do choinek to mi się marzy co roku żywa a niestety mamy sztuczne.
Uwielbiam zapach choinki... mimo, że igły spadają to wolałabym co rok świeżą, nową

Karoloo będziecie się godzić???

kindziulindzia cieszę się, że idzie owu
Cytat:

Ja bym chyba dała do wieczornego Ale czemu się poryczałaś, przecież serducho było wczoraj wieczorem/dzisiaj rano, więc w sam raz
a bo chciałam serduszkować wieczorem a on zasnął z córką
Cytat:
jestem tego samego zdania!!!!!!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:24   #1423
Ishka
Zadomowienie

Leine-dlatego ja wybieram jodłe kaukaska bo ona się suszy ale wogole nie oblatuje i mam czysciutko pozatym długo po świetach jest jeszcze zielona nawet cięta choinka ciut droższa od świerka ale za to nic sie nie sypie
Stary 2013-11-27, 12:32   #1424
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Widziałam, że u debry troszkę gorsze te wyniki - leć z nimi do lekarza, na pewno coś zaradzi...
Dzięki

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Właśnie rozmawiałam z TŻem zaraz po mojej wizycie u endo odda nasienie do badania

Myślę, że na te nasze problemy ma wpływ w dużej mierze styl życia i chemia jaką nas z każdej strony faszerują Kiedyś kobiety nie miały takich problemów, zachodziły w ciąże bez problemu i rodziły dziecko rok za rokiem
Super, że dał się namówić. Teraz trzymam kciuki żeby dotrzymał obietnicy.
I masz racje z tymi trudnościami, a najgorsze jest to, że będzie tylko gorzej
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
A mi to bedzie w tym cyklu mega przykro jak sie nie uda Bo TŻ jakoś tak od tego cyklu bardzo zapragnał i jeszcze mówił że chce że liczy na fasolkę.
A po serduszkach gada LEĆCIE ŻOŁNIERZYKI LEĆCIE
I tak chyba lepiej było jak on sie tak nie nastawiał Trochę lżej jakoś a tak to taka jakby presja
Mam to samo... Jakoś łatwiej było jak Tż to olewał. Teraz oboje jesteśmy spięci i nie trudno o sprzeczkę

Cytat:
Gdzie jest debra??
Brydzia dzięki za pamięć Trochę urwanie głowy mam, a nie robię tego co powinnam

Cytat:
Ja podzielam zdanie męża
Cytat:
Wiecie co chyba owulka mi się zbliża bo mam straszne bóle jajnika lewego czyli tabsy działają

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

3,5 m pokazywałam Wam rok temu drzewo w mieszkaniu
to teraz
Ja nie widziałam drzewa .. Dawaj jeszcze raz Mieszkasz w kamienicy?
Cytat:
Ano zamykają moj dział ...

Mam nadzieję, że szybko odnajdzie Cię nowa praca

Cytat:
Mania bede z Wami na wizażu ))

A tak serio to zabieram sie za szukanie ostre ...

szukanie czego? Sama Cię znajdzie jak poprzednio

3190g, 55cm

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2013-11-27 o 12:38
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:33   #1425
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewuszki. Znowu mam 5 stron do nadrabiania. Wczoraj miałam wejść na wizaż wieczorem, ale nie miałam już siły. Po pracy byłam z córką u dentysty (miała jedną dziurkę - za dużo słodyczy, zdecydowanie ), ale nawet się nie zająknęła, muszę się pochwalić, że mam wyjątkowo dzielne dziecko Potem zawieźliśmy ją na zajęcia plastyczne, a sami w tym czasie zrobiliśmy zakupy. Ale w tym markecie tak zaczął mnie brzuch boleć, skurcze takie mnie dopadły, że aż się wystraszyłam. Zajechaliśmy odebrać małą i do domu dotarliśmy o 18:30. A mnie tak ten brzuch dokuczał, że położyłam się, nawet rozpakowanie zakupów zostawiłam mężowi, bo nie miałam na nic siły. Ale trochę poleżałam, i zaczęło to ze mnie schodzić (w sensie bąki zaczęły wyskakiwać ) i mi przeszło. Najnormalniej w świecie dostałam wzdęcia, ale tak strasznego i tak nagle, że czułam jakby normalnie kichy mi się skręcały. Dobrze, że to tylko to, ale teraz siedzę w pracy i znów czuję, że mnie wydyma. To może być pewnie od tej siedzącej pracy i teraz nie wiem czy w ciąży można brać espumisan? Bo strasznie mnie to męczy
dzielna córka

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
skubana podziwiam Cię...Ty to naprawdę musisz uważać na wszystko...współczuję
jakbys zachorowała to tez bys musiala dbac i uwazac. w sumie jest jeszcze jedna opcja: tupnac noga i sie zbuntowac ale to niewiele daje.

Cytat:
No ale z czasem człowiek się przyzwyczaja...
masz racje

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki Beta, i nie bardzo mogę się odnaleźć pomóżcie proszę ... nie kumam jak to interpretować (zawsze miałam problem z odczytaniem wyników ) czy to jest przed 3 tygodniem, czy 4 tydzień ?

mój wynik to 431 mIU/ml

3 tydzień ciąży 5,3-71,2
4 tydzień ciąży 9,5-750
5 tydzień ciąży 217-7138
6 tydzień ciąży 158-31795
gratuluje bety!nie znam sie ale chyba czwarty

Cytat:
oki już czaję dzięki mam pytanie mogę wam podesłać choinki chcę kupić ale nie potrafię wybrać spomiędzy dwóch a dla mojego męża wszystkie są takie same. a na allegro są co najmniej o 50zł tańsze niż w sklepie.
o choinki, tez mi sie druga podaoba ja szukam małej do 1,20m stacjonarnie i nic mi sie nie podobachyba tez zamówie przez net

Cytat:
Ano zamykają moj dział ...

ehh, ale moze znajdziesz cos lepszego teraz?

Cytat:
to operacja udana, fajnie sie sie tak dobrze czujesz

Carmena dobrze ze kupilas czujnik, z tym nie ma zartów
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 12:34   #1426
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Leine-dlatego ja wybieram jodłe kaukaska bo ona się suszy ale wogole nie oblatuje i mam czysciutko pozatym długo po świetach jest jeszcze zielona nawet cięta choinka ciut droższa od świerka ale za to nic sie nie sypie
a ile kosztuje taka??
Stary 2013-11-27, 12:38   #1427
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Boże!!!!!!! Dobrze , ze szybko kupiłaś ten miernik ......

I pomyśleć, że podobnie miałam z gazem...zainstalowałam czujnik w łazience w dniu w którym się wprowadziłam- zaczęło pikać czasami. Myślę sobie chyba wariuje i tak zwodziłam się przez tydzień wyłączając niekiedy...a często przy myciu włosów czy kąpieli, gdy piecyk chodził kulało mi się w głowie. Co się okazało miałam raz zapchany komin i wdychałam spaliny, dwa nieszczelny piec, trzy nieszczelną instalacje.
Takie mam pechowe mieszkanie.Mam nadzieję, że już się skończy...na razie nic się nie dzieje

Cytat:
Carmena-musisz jeszcze raz wezwać kominiarza ale innego bo to nie powinno tak być możecie się zaczadzić;/ az strach myśleć.
Jak masz możliwość to zawołaj fachowca a tamtemu bym kazała siedzieć i pokazałabym jak Ci miernik wariuje i szczerze to bym go chyba nieźle opier....... bo napewno cos przeoczył i nieprzyłożyl sie do pracy a za takie cos zwalniają!!
no właśnie najpierw muszę odkryć co jest powodem takiego stężenia, muszę mieć jakieś argumenty zanim zacznę z kimś gadać upoważnionym na ten temat. Nie wiem czy nie spowodowałam też tego, że bawiłam się tym piecem tak od rana, bo nie chciał się rozpalić...co się okazało niepotrzebnie zamykałam dolną klapkę na full i przez to tłumiłam tlen i nie chciał się rozpalić. Może wtedy nazbierał się ten tlenek sprawdzę co się stanie po wywietrzeniu. wrzuciłam do pieca żeby go "podburzyć" i na razie czujnik wskazuje 0ppm, ale nie znam się więc nie wiem jak szybko takie stężenie rośnie

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-27, 12:44   #1428
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

O matulu Ten kominiarz co był wcześniej to jakaś porażka... On nie miał żadnego czujnika? Przyszedł z samą zapalniczką? Jaja jakieś. Całe szczęście, że miałaś jakieś przeczucie i kupiłaś czujnik. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 12:44   #1429
God Of War 20
Zakorzenienie

Zauważyłam u siebie jeszcze troszkę śluzu rozciągliwego i zastanawiam się co zaznaczyć bo on jest taki zmieszany z krwią... przez tą szyjkę oczywiście...
Stary 2013-11-27, 12:45   #1430
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dzięki

to teraz
Ja nie widziałam drzewa .. Dawaj jeszcze raz Mieszkasz w kamienicy?
Tak w kamienicy ale fotki Wam wrzucę wieczorem
19.05.2012
Stary 2013-11-27, 12:47   #1431
God Of War 20
Zakorzenienie

carmena współczuje tych zmagań z piecem...
Stary 2013-11-27, 12:49   #1432
kindziulindzia
Zakorzenienie

carmena dobrze, że kupiłaś ten czujnik kurna wsadziłabym łeb temu kominiarzowi do dziury żeby go palanta zassało

God zaznacz rozciągliwy
19.05.2012
Stary 2013-11-27, 12:50   #1433
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
O matulu Ten kominiarz co był wcześniej to jakaś porażka... On nie miał żadnego czujnika? Przyszedł z samą zapalniczką? Jaja jakieś. Całe szczęście, że miałaś jakieś przeczucie i kupiłaś czujnik. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie.
wtedy by nic nie dało i tak bo nie paliłam w piecu jak przyszedł. W sumie nawet nie wiem czy miał przy sobie jakiś miernik do mierzenia stężenia jak coś spytał co się dzieje, wytłumaczyłam, stwierdził to co Wam pisałam i tyle. Widziałam na własne oczy z tą zapalniczką do tego dał całą argumentacje związaną z przebiegiem cyrkulacji powietrza w moim mieszkaniu i szczelnymi oknami, dodał, że spałam widocznie na fizyce i jakoś tak szczerze uwierzyłam mu na słowo.
Teraz tylko nie wiem co spowodowało te stężeniu...albo ta zabawa rano rozpalaniem i bawienie się drzwiczkami albo lekko zapchany komin albo coś nie tak z piecem.
Na razie jest ok, nic nie pika...jak robię TEST to czujnik wskazuje 0ppm

Igorek ur.4.09.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 12:52   #1434
Leine
Zakorzenienie

God a kiedy wizyta u gin na sprawdzenie jak szyjka?? Jak się obudziłaś, sama czy Cię budzili?
Co do śluzu to wiesiołek pomógł mi pod tym względem, że nie miałam grudkowatego-gumowatego śluzu, tylko gładki. Dużo i zawsze było mi mokro A nigdy tak nie miałam Ale niestety rozciągliwego w mega ilościach nie miałam- w sumie nie trzeba go mieć jak to mi gin mówił, może być odrobinę i ja taki miałam ze 2 dni temu nie musi być fali śluzu jak białko jajka kurzego
Stary 2013-11-27, 12:55   #1435
Ishka
Zadomowienie

Leine-zalezy jaka wysokość.
My w zeszłym roku kupowalismy to płacilismy cos koło 60zł za ciętą 1,5m ale dokładnie nie pamiętam ile może ciut mniej było. W doniczkach są troche droższe.

Carmen- nie rozpala się na zamkniętych drzwiczkach bo wtedy nie ma cugu co za tym idzie dym się cofa i nie chce sie rozpalić Ja jak mieszkałam w domku rodzinnym to nawet jak miałam 13-15 lat rozpalałam w takim piecu wiekszym ode mnie heh bo tam mamy ok 200m kw do ogrzania (nielicząc pywnic) i Zawsze najpierw klapa pozniej rozpalałam...i jak sie ropaliło to pozniej zamykałam drzwiczki te z dołu i cieplusio było Zawsze lubiłam rozpalać heh
Stary 2013-11-27, 13:01   #1436
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej
Dzisiaj mam dzień lenia za 2 godziny spotykam sie z mężem :-D juz sie nie moge doczekac

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
szykuje się randka

Cytat:

No to kiepsko u Ciebie z tą wentylacją, coś musicie działać, ale jak wynajmujecie mieszkanie to właściciel powinien o to zadbać
Stary 2013-11-27, 13:01   #1437
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki

U mnie dalej test z rana I eh wiem że za wcześnie ale ja po I ciąży cykle mam od 25d-31;/ takze nie wiem sama heh....pewnie przyjdzie w piątek lub sobote @

Dzisiaj przyjdą owulkowe testy podobno jak te wykaża 2 krechy okolo @ to ciąża moze być...ciekawe czy to prawda...?

A ktoś miał też dzisiaj testować albo betkować się?
Nie szkoda Ci pieniążków? Ja bym testowala co 2 dni a nie codziennie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki Beta, i nie bardzo mogę się odnaleźć pomóżcie proszę ... nie kumam jak to interpretować (zawsze miałam problem z odczytaniem wyników ) czy to jest przed 3 tygodniem, czy 4 tydzień ?

mój wynik to 431 mIU/ml

3 tydzień ciąży 5,3-71,2
4 tydzień ciąży 9,5-750
5 tydzień ciąży 217-7138
6 tydzień ciąży 158-31795

Lo jaka piekna betka jak dla mnie 4

Czemu moja tak fajnie wysoka nie jest wiem wiem bo mloda ciąża

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/choinka-choinki-so...720924101.html

Mi się podoba ta

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Podpisuję się pod tym.

Tez jestem za ta choinką

A ja siedze u rodzicow i caekam na wyniki hcg i progeteronu

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:02   #1438
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
God a kiedy wizyta u gin na sprawdzenie jak szyjka?? Jak się obudziłaś, sama czy Cię budzili?
Co do śluzu to wiesiołek pomógł mi pod tym względem, że nie miałam grudkowatego-gumowatego śluzu, tylko gładki. Dużo i zawsze było mi mokro A nigdy tak nie miałam Ale niestety rozciągliwego w mega ilościach nie miałam- w sumie nie trzeba go mieć jak to mi gin mówił, może być odrobinę i ja taki miałam ze 2 dni temu nie musi być fali śluzu jak białko jajka kurzego
Wizyta 19.12 tylko, że 13.12 wypada mi @ więc niezbyt coś sprawdzi... no i przyjmuje tylko w czwartek... mogłabym iść 12.12 tylko, że to dzień przed planowaną @... sama nie wiem jak to zrobić.
Jak się obudziłam? Nie wiem, otworzyłam oczy powiedzieli mi żeby już otwierać a ja zamknęłam znowu bo tak mi się miło spało

Swoją drogą wszyscy byli mili nie mogę narzekać (o dziwo). Sytuacja trochę krępująca jak anestezjolog miał gdzieś 30 lat na moje oko, młoda pielęgniarka, no i ta moja gin...
Leżałam na sali z taką kobitą i co najlepsze mamy bardzo podobne nazwiska (różnią się tylko jedną literką) a ona miała mieć amputacje szyjki macicy i tak się bałam, co by się nie pomylili

Dobrze, że ona była ze mną na sali bo nikt do mnie nie zaglądnął po zabiegu... zaraz po przyszła ta gin powiedzieć co i jak a potem cisza... a jakby tak mi się słabo zrobiło czy coś...

No to dobrze, że chociaż tak Ci pomógł... ja tam nie zauważyłam jakiejś mega poprawy... bez tego sądzę, że mam wystarczający śluz

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-11-27 o 13:08
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:14   #1439
Ishka
Zadomowienie

Kicia- Trzymam kciuki za betke!

Wiem wiem że szkoda kasy i mam przeczucie ze raczej się nie udało w tym cyklu...no trudno poczekam na @ i zaczniemy od nowa

Apropo testów pozytywnych ale "owulacyjnych" w ciąży to przed chwilą przyszły...zrobiłam i jedna mocna druga bladziocha to nic nie znaczy zapewne....podobno jak wychodzą II to mozna być w ciąży ale to pewnie jakaś plota podczytana w googlach heh

Aaaa zapomniałam Wam kobietki cos powiedzieć heh dzisiaj jak sie obudził moj małż to mi powiedział że śniło mu sie że drugiego synka mamy tym razem z jego niebieskimi oczętami heh powiedział że widział bobo heh

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-11-27 o 13:16
Stary 2013-11-27, 13:17   #1440
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Kicia- Trzymam kciuki za betke!

Wiem wiem że szkoda kasy i mam przeczucie ze raczej się nie udało w tym cyklu...no trudno poczekam na @ i zaczniemy od nowa

Apropo testów pozytywnych ale "owulacyjnych" w ciąży to przed chwilą przyszły...zrobiłam i jedna mocna druga bladziocha to nic nie znaczy zapewne....podobno jak wychodzą II to mozna być w ciąży ale to pewnie jakaś plota podczytana w googlach heh

Aaaa zapomniałam Wam kobietki cos powiedzieć heh dzisiaj jak sie obudził moj małż to mi powiedział że śniło mu sie że drugiego synka mamy tym razem z jego niebieskimi oczętami heh powiedział że widział bobo heh
Kiedy masz termin @? Po co tyle testów robisz... nie rozumiem

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości