Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 13:13   #2821
demonyianioly
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7

Aaaa w ogóle dziękuję pięknie za link do tetr. Sprzedający ma całą masę rzeczy, które pewnie u niego zamówię za jednym zamachem
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:13   #2822
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Mojemu w przypływie czułości zdarzyło się mnie nazwać OSM (okręgowa spółdzielnia mleczarska) lub HFką (HF to skrót od rasy bydła hodowlanego dającego mleko - holsztyńsko-fryzyjskie). Dzięki bogu za mój dystans i poczucie humoru Aha! Ostatnio coraz częściej bywam KASIAlotem (kaszalot - gatunek walenia )

Aha. Mój TŻ jest biologiem
Mój odkąd pomaga mi wstać, nazywa mnie żuczkiem - "bo jak leżę to jestem jak żuk przewócony na plecy, majdam rączkami i nóżkami i nic z tego nie wynika"
Stary 2013-11-27, 13:21   #2823
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny mieszkające za granicą, czy zamawiacie jakieś produkty z allegro, a jeśli tak to w jaki sposób za nie płacicie i jak się przedstawia sytuacja kosztów wysyłki?

ja płacę karta płatniczą ale zamawiam zawsze na Polski adres a później mój brat mi przywozi bo często nas odwiedza. W No jest tak że jak przechwycą paczkę na której jest jakaś firmowa naklejka to płaci się cło;/ a jak odręcznie napisany sam adres bez naklejek, reklam, stempli to nic się nie płaci

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:28   #2824
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość
Hosenka, trzymam mocne Daj znać co Ci na IP powiedzą.
Nie byłam na IP, tylko poszłam szukać mojego lekarza.
Na szczęście był na patologii, zbadał mnie, szyjka ok, nic się nie rozwiera. Zrobili mi KTG, które wyszło bardzo dobrze. Skurcze przez prawie całe badanie wyszły w przedziale 20-40 (właściwie wyszło na to, że prawie cały ten czas brzuch był stale twardszy) a to nie jest niepokojące. Mam nadal zażywać magnez 3x2 i no spe 2x1.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:31   #2825
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Masz tę samą wersję którą wrzuciłam w załączniku?
Bo ja właśnie potrzebuję czegoś na spacery m. in. po lesie. Nie musi być lekki, bo nie mieszkam w bloku i ciągania wózka po schodach nie będzie. Czy gondola jest bardzo mała? Bo w realu jeszcze go nie widziałam, więc po samych wymiarach to nie umiem sobie wyobrazić
Wydaje mi się, że taką samą wersję Stoi zapakowana by się nie kurzyło w piwnicy. Nie wiem jakie wymiary, Starszak urodził się w kwietniu i do końca wakacji w niej jeździł. Później już spacerówkę miałam.
Stary 2013-11-27, 13:37   #2826
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
Za to pochwalę się Wam moim brzuszkiem bo wczoraj była akcja pokazywania To ja też od siebie dodam jedno zdjęcie mojej miłości 31 tc
Zgrabny
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Em ma - nie zauwazylam nic takiego na stronie. Doczytałam tylko, że zakupy aby przez internet, ale odbiór możliwy osobisty.
Ja w grudniu zamierzam tam właśnie kupic prześcieradła, przewijak i fotelik jeśli nie dostaniemy w spadku z wózkiem ceny w zasadzie porównywalne w miarę, ale wybór spory
A czemu pytasz ? Słyszałas coś o tym sklepie ? Bo mówię- ja trafiłam na niego przypadkiem całkiem
Pytam bo na mełgiewskiej też jest hurtownia, ale tam indywidualni klienci nie mogą robić zakupów. O tej na łęczyńskiej nie słyszałam.

Z rzeczy które są fajne polecam kocyki z bobobaby. Są bardzo fajne w dotyku i jakościowo super! Mamy z tej serii. Dorotka póki co tylko pod nim śpi żadnych kołderek nie używamy.
Stary 2013-11-27, 13:42   #2827
pilotka86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
nie piszę nic, tylko podczytuję, bo zwyczajnie nie mam siły. Staram się nie siadać (mam zakaz), a na leżąco mam już zakwasy od podpierania się do klawiatury.
Oczywiście kibicuję Wam wszystkim w zakupach, w badaniach oraz w dietach cukrzycowych i innych życiowych sprawach.
właśnie mam tak samo i coś mnie trafia
na lewym boku to czuję, że chyba niedługo będę miała odleżyny
jak się tylko przekręcę to boli, zakwasy i cierpnie.
Na siedząco nie mogę, bo ucisk i boli- a mam taki specjalny stoliczek do laptopa na łóżko który wcześniej używałam.
na prawym boku nie mam jak kompa dać.
telefon mam niedostosowany do neta.

aa i jak zaczynam nadrabiać i odpisywać to schodzi mi około godziny
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:46   #2828
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość

Pytam bo na mełgiewskiej też jest hurtownia, ale tam indywidualni klienci nie mogą robić zakupów. O tej na łęczyńskiej nie słyszałam.

Z rzeczy które są fajne polecam kocyki z bobobaby. Są bardzo fajne w dotyku i jakościowo super! Mamy z tej serii. Dorotka póki co tylko pod nim śpi żadnych kołderek nie używamy.
Ja o melgiewskiej nie slyszalam za to
Kocyk właśnie podobny ogladalam na stronie, w ogóle spory wybór mają. Ale na razie się wstrzyman, bo ostatnio dzwonila koleżanka pytać co kupic- to właśnie powiedzialam jej o ciut grubszym kocyku chociaż mam do tego słabość- sama mam kilka ulubionych, więc Małą też pewnie będę uszczęśliwiać. Tym bardziej, że ceny nie są powalające
Stary 2013-11-27, 13:50   #2829
Amberella
Wtajemniczenie

GG do Amberella

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
właśnie mam tak samo i coś mnie trafia
na lewym boku to czuję, że chyba niedługo będę miała odleżyny
jak się tylko przekręcę to boli, zakwasy i cierpnie.
Na siedząco nie mogę, bo ucisk i boli- a mam taki specjalny stoliczek do laptopa na łóżko który wcześniej używałam.
na prawym boku nie mam jak kompa dać.
telefon mam niedostosowany do neta.

aa i jak zaczynam nadrabiać i odpisywać to schodzi mi około godziny
Łączę się w bólu . Jakbym czytała o sobie .
Amberella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:50   #2830
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Mój odkąd pomaga mi wstać, nazywa mnie żuczkiem - "bo jak leżę to jestem jak żuk przewócony na plecy, majdam rączkami i nóżkami i nic z tego nie wynika"
mój mąż jak zauważył, że piersi mi się mocno wypelniły to nazwał mnie "Hula-Krasula" nie powiem, komplementy już ładniejsze były ale jakoś mnie to bardziej rozbawiło, niż oburzyło

Cytat:
Napisane przez lidkaa82 Pokaż wiadomość
Jak maluszek przysypia przy piersi za szybko, zanim zatankuje do pełna trzeba go wybudzić tarmosząc delikatnie za policzek, albo smyrając pod bródką co pobudza odruch ssania. No chyba że zdarza się to sporadycznie bo moze sie zdarzyc że maluch chciał się tylko napic.
W ogóle nie jestem zwolennikiem właśnie takiego podkarmiania co godzine. Połozna mówiła że to wcale nie jest zdrowe dla brzuszka który potrzebuje ok 3 godziny na strawienie mleczka, więc duzo częstsze karmienie obciąza brzuszek. Dlatego jeśli dzieć jest małym leniuszkiem lepiej wybudzac przy piersi zeby się najadł, tym bardziej ze najpierw leci rzadsze mleko (takie do napicia) a dopiero potem to tresciwe (do najedzenia) Bardzo ładnie to widać przy sciaganiu laktatorem, najpierw leci takie wodniste sinawe mleczko a potem dopiero intensywnie białe, nawet z lekko żółtym zabarwieniem (śmietanka - mniam)
oj tak, mniam

Tak w ogóle to dzien dobry dziś postanowiłam rozpocząć dzień bez komputera, wstałam o 11 na ddTvn już nie zdążyłam, ale się za to wybitnie wyspałam Wczoraj nalepiłam pierogów ruskich i dziś od rana je jem chodzi za mną jeszcze krupnik mam dziś dzień głodomora.
Stary 2013-11-27, 13:52   #2831
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to dzien dobry dziś postanowiłam rozpocząć dzień bez komputera, wstałam o 11 na ddTvn już nie zdążyłam, ale się za to wybitnie wyspałam Wczoraj nalepiłam pierogów ruskich i dziś od rana je jem chodzi za mną jeszcze krupnik mam dziś dzień głodomora.
Wyślij mi trochę pierogów pocztą! uwielbiam!

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:56   #2832
Lusso
Raczkowanie

śliczne macie te brzuszki Ja pochwale się swoją kuleczką 31 tydzień i 3 dni

Zrobiłam wczoraj magiczne ciasto odpadła mi ta spodnia warstwa więc zwinęłam i wyszła rolada w smaku nic specjalnego już nie zrobię wole murzynka Załączam zdjęcie roladki hehe

a dziś na obiad pieczony łosoś z warzywami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nv.jpg (75,0 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20131126_192453.jpg (81,2 KB, 43 załadowań)
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:00   #2833
isia4891
Zadomowienie

Le la co z tobą?

Też mi się wydaje że ro może być czop, ale jak nie krwawisz to jest ok, jeśli skurcze są regularne albo wody odejdą to się zaczęło.
Ale łatwo się mówi sama bym pewnie panikował...sciskaj nogi, chociaż 2 tyg wytrzymaj ,
Ja dziś torbę upralam , pizamy uprasowalam
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:01   #2834
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Nie wiem która z pań wrzuciła link do sklepu endo.pl, ale ja ją kocham a moja dzura na koncie jej nie lubi Piękne te ubranka są
Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Fajne. Drogawe jednak.
Aż tak drogie to chyba nie są, ja z promocji kupiłam bluzeczkę i leginsy, kusi mnie jeszcze ta sukienka http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._N31H017_1.xml
Stary 2013-11-27, 14:02   #2835
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Mój mąż uparł się na ten wózek: http://www.madar.siedlce.pl/allegro/...edrema_iq1.jpg
wizualnie mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
I jeszcze proszę o wyjaśnienie o tych dietach i smakach,które lubi i czuje dziecko . Bo mi się coś wydaje się, że dziecko nie czuje smaku banana, czy ogórka kiszonego, czy czego tam jeszcze, co zjadłyśmy. Przecież ono dostaje składniki odżywcze z naszej krwi, które wchłonęły się ze światła jelita do naszego krwiobiegu, a więc cukry proste, aminokwasy, kwasy tłuszczowe, witaminy, sole mineralne itp. itd.
I z tychże składników wytwarzane jest później mleko. Czy dobrze myślę?
z tego co nam na SR mówili to dziecko czuje smaki ... np. po kwaśnej zupie ogórkowej będzie mleko z takim kwaśnym posmakiem, po czekoladzie ze słodkim itp.

Cytat:
Napisane przez nattalli Pokaż wiadomość
u mnie noce w ostatnim tygodniu super przespane, czuję się bardzo dobrze no może z wyjątkiem wieczorów bo wtedy mam spadek energii i jestem trochę otępiała i jęcząca i wszystkie złe myśli kłębią się po głowie szczególnie teraz gdy mieliśmy fałszywy alarm o zatruciu ciążowym, doszły do tego problemy z wynajmem okazuje się że nasze mieszkanko potrzebuje natychmiastowej pomocy bo wilgoć wkrada się każdymi możliwymi sposobami, niestety pora jest nieodpowiednia i na jakąkolwiek pomoc od właścicieli musimy czekać do wiosny... do tego moja pracownica zaszła w ciążę w ciągu kilku dni musialam znaleźć zastępstwo za nią bo mi podziękowała za współpracę i przy okazji wczoraj straciłam jednego klienta a przypuszczam że będa i następni na odstrzał ehh zycie. Nie rozpieszcza mnie na koncówce ciąży.
to masz masę zajęć na koniec...
a brzuszek cudowny

Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
Mojemu w przypływie czułości zdarzyło się mnie nazwać OSM (okręgowa spółdzielnia mleczarska) lub HFką (HF to skrót od rasy bydła hodowlanego dającego mleko - holsztyńsko-fryzyjskie). Dzięki bogu za mój dystans i poczucie humoru Aha! Ostatnio coraz częściej bywam KASIAlotem (kaszalot - gatunek walenia )
he he he dobre
ja na szczęście mam dystans do siebie i mnie takie określenia zawsze śmieszą a mój TŻ nazywa mnie swoją Tirówką

Cytat:
jakoś mi dziwnie się robi jak tak czytam i czytam i dochodzi do mnie że ja bez problemu się schylam, wstaje, siadam, itp ...

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
mój mąż jak zauważył, że piersi mi się mocno wypelniły to nazwał mnie "Hula-Krasula" nie powiem, komplementy już ładniejsze były ale jakoś mnie to bardziej rozbawiło, niż oburzyło.
bo nie ma się co burzyć śmiech to zdrowie a każdy powód jest dobry żeby się pośmiać
Stary 2013-11-27, 14:03   #2836
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusso Pokaż wiadomość

Zrobiłam wczoraj magiczne ciasto odpadła mi ta spodnia warstwa więc zwinęłam i wyszła rolada w smaku nic specjalnego już nie zrobię wole murzynka Załączam zdjęcie roladki hehe

Brzusio okraglutki i nie bardzo duży.
Coś kiepski przepis na to ciasto
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:05   #2837
senira666
Zakorzenienie

Cytat:

piękny brzuszek no i pępek z tego co widzę masz już wypchnięty
mój to się chyba zdecydować nie może bo tak jakby wychodził ale nie do końca

a na obiad kolejny dzień z fasolką po bretońsku

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Ja dziś torbę upralam , pizamy uprasowalam
mmmm moze ja też powinnam nie długo uprać koszule itp pierdółki ?? chociaż do lutego to jeszcze tyyyyyle czasu
Stary 2013-11-27, 14:06   #2838
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Aż tak drogie to chyba nie są, ja z promocji kupiłam bluzeczkę i leginsy, kusi mnie jeszcze ta sukienka http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._N31H017_1.xml
Moja szwagierka mówi, że takie rzeczy zapinane, z tyłu mogą uciskać dziecko i nie będzie zadowolone, z faktu w co jest ubrane podobnie jak bluzy z kapturami, hm....

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 14:07   #2839
lidkaa82
Zadomowienie

Ja wam fotki nie wstawie bo mój brzuch nie łapie sie w kadrze Mnie strasznie wybrzuszyło do przodu i wyglądam jakbym piłke lekarską połknęła . A w nocy myślałam że mnie mleko zalało, bo całe cycki mokre i pod cyckami a tu się okazało że tak sie spociłam ale tylko w cyckach

Zakupiłam dziś pokrzywe do picia i powiem wam że smaczna, nie spodziewałam sie
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:08   #2840
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

Pięknie wyglądasz
Ja zerwałam się z kanapy, chodzę jak Quasimodo
Zrobiłam szybką zapiekankę z kurczakiem bo nic mi się nie chce
Stary 2013-11-27, 14:09   #2841
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

dzięki dziewczyny za opinie. martwil mnie tylko ten szary ze taki ciemny i smutny. Co parwda materialy w emmaljungach sa ponoc bezproblemowe i dobrze zaimpregnowane( o czym informowaly mnei wlasciwcielki jasnych kolorów) ale tez coraz bardziej skłaniam się ku szaremu- troszkę ożywią go białe obwódki kół, i biały material wewnątrz gondoli
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:10   #2842
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Moja szwagierka mówi, że takie rzeczy zapinane, z tyłu mogą uciskać dziecko i nie będzie zadowolone, z faktu w co jest ubrane podobnie jak bluzy z kapturami, hm....
Ja już wszystko na 74 kupuje
Stary 2013-11-27, 14:10   #2843
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Lusso - zgrabny brzuś!

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość

a na obiad kolejny dzień z fasolką po bretońsku

mmmm moze ja też powinnam nie długo uprać koszule itp pierdółki ?? chociaż do lutego to jeszcze tyyyyyle czasu
Mój pępek czasem jest wypukły a czasem wklęsły, zależy od nastroju

Wiem co jutro będę gotowała na obiad, fasolkę po bretońsku

Straszycie z tymi koszulami.. ja jeszcze czekam na kuriera, aż przywiezie mi rzeczy po porodzie (koszula i szlafrok) i do karmienia (rozpinana piżama).
W weekend na pewno spakuję już torbę do szpitala

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 14:11   #2844
mengazhu
Zadomowienie

GG do mengazhu

Cytat:
Aż tak drogie to chyba nie są
Nie zwracałam nigdy uwagi na ciuszki niemowlęce. Patrzyłam raczej na wiek przedszkolny I rzeczywiście z promocją sa ok.
Cytat:
a mój TŻ nazywa mnie swoją Tirówką
Ja zawsze chciałam zostac tirówką Jeżdzić tirem, prowadzić go
Cytat:
I się zgadzam. Ubierz się w kaptur, z guzikami coś i leż pół dnia. Odciski jak nic z tyłu.
Stary 2013-11-27, 14:13   #2845
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Ja wam fotki nie wstawie bo mój brzuch nie łapie sie w kadrze Mnie strasznie wybrzuszyło do przodu i wyglądam jakbym piłke lekarską połknęła . A w nocy myślałam że mnie mleko zalało, bo całe cycki mokre i pod cyckami a tu się okazało że tak sie spociłam ale tylko w cyckach

Uwielbiam pic pokrzywę!
Działa cuda na włosy, przed ciążą piłam namiętnie 3 razy dziennie
Płukałam także w naparze włosy.

Ja wyglądam jakbym dorodnego arbuza zjadła!

Cytat:
Ja już wszystko na 74 kupuje
przezorna zawsze ubezpieczona!
Ja na 74 tez już parę mam, chociaż na 56 wydaje mi się, że za mało.
Dziś zrobię nalot na Tesco, i dokupię kilka sztuk body i pajaców.
A później wyprać resztę rzeczy i wyprasować

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 14:14   #2846
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
W weekend na pewno spakuję już torbę do szpitala
nie no torbę to planuje najwcześniej pakować po nowym roku

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Ja zawsze chciałam zostac tirówką Jeżdzić tirem, prowadzić go
nie dopytywałam TŻ w jakim kontekście na Tirówka ale znając jego to raczej nie chodzi mu o kierowcę
Stary 2013-11-27, 14:15   #2847
Lusso
Raczkowanie

Cytat:
Hehe mój pępek wystaje nawet przez sweter :P
Tż często się nim smyra , kładzie rękę na brzuch i bawi sie jak rogiem od poduszki
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:17   #2848
Le La
Zadomowienie

Hej jestem, jeszcze nie rodzę, uffff.
Poleżałam trochę i już jest ok. Moje dziecię się rusza tak jak zawsze, żadnych skurczy nie mam, więc chyba ok.
Nawet jakby co, to torba od wczoraj spakowana, więc właściwie jestem gotowa, ale wolałabym jeszcze trochę poczekać, bo powiem szczerze, spanikowałam, że mogę zaraz urodzić, a ciągle mam wrażenie, że jeszcze tyyyle czasu
A poza tym reakcja mojego męża przez tel. bezcenna, jakby mógł to by się przez słuchawkę teleportował i 100 pytań do.. czy mam skurcze, jak tak, to co ile, czy dziecko się rusza, czy krzyż mnie boli, a ten śluz to jaki.... hahahha Normalnie ginekolog-położnik

Dziewczyny macie bardzo ładne i zgrabne brzuszki.

Hosenka super, że wszystko w porządku.
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:18   #2849
Olcia_1983
Raczkowanie

Rano się naczytałam ochrzanów za brak spakowanej torby i aż mi się głupio zrobiło...więc poszłam też pakować i tadaaaa spakowane rzeczy dla mnie. Co prawda muszę jeszcze do pepco podejsć po miękkie staniki do karmienia o których pisała Migotka.

Dzidziusiowe rzeczy zapakuje dopiero jak już je ogarnę i będę mogła sobie je ładnie w komodzie poukładać i wyrac co chcę do szpitala.

Cytat:

Na mojej pokrzywie wyczytałam że nie wskazana jest dla kobiet w ciąży i karmiących
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:20   #2850
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
A poza tym reakcja mojego męża przez tel. bezcenna, jakby mógł to by się przez słuchawkę teleportował i 100 pytań do.. czy mam skurcze, jak tak, to co ile, czy dziecko się rusza, czy krzyż mnie boli, a ten śluz to jaki.... hahahha Normalnie ginekolog-położnik
do mojego dopiero nie dawno dotarło że to on będzie mnie na porodówkę wiózł ... jakoś do nie dawna jego plan tego nie obejmował

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości