|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43912175]Co tam?[/QUOTE]
Czytam Was i mi się smutno zrobiło... ale nieważne. Może ja też powinnam przystopować z pisaniem tutaj...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Tyle czasu trzymamy się razem i może już nie róbmy nie miłej atmosfery tylko działamy. Mamy cel!!!
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu mam już tego dość. Wszyscy mnie wykorzystują, ale oczywiscie ja to widze, a nic nie zrobie, bo to tez chodzi o moja dupe...
Raz w tygodniu mam praktykę w przedszkolu, we wtorki. Jakiś miesiąc temu w piatek przyjechal do mnie TŻ, na wtorek miałyśmy napisać scenariusz, ale dopiero zostalam poinformowana o tym w piatek, ze na piatek ma byc napisane (pisalysmy go we 3 ([na praktyce jest nas 4, jedna wszystko olewa], bo to wspolne prowadzenie bylo), kolezanka pisze sms, ze mam jej pomoc, bo druga koelzanka juz do niej przyjechala (na wioche 20 km dalej), no ale ja jej pisze, ze nie moge do niej przyjechac, ze moge jej przez fb pomoc, no i pomoglam i to duzo. Dzien wczesniej zrobilam plakat przedstawiajacy Jasia i Małgosię oraz czarownicę. TŻ w niedzielę wracał, ja postanowiłam, że skoro mam w środę do niego jechac (a to az 300 km) to pojade z nim, no ale pojawil się problem praktyki wtorkowej, na ktorych obecnosc jest obowiazkowa. Stwierdzilam, ze skoro pomoglam tyle to dziewczyny sobie poradzą... Zadzwonilam do nich, nie bylo problemu aby poprowadzily praktykę beze mnie. Co się poteem dowiedzialam? Scenariusz podpisaly swoimi nazwiskami, a wszystkie plakaty i dekoracje powiedzialy, ze one zrobily a ja tylko troche pomoglam... Mialam w to wyj3bane, nie chcialo mi sie juz wiecej dyskutowac, oczywiscie zrobilam awanture, ale bylo juz po fakcie... Nie dość, ze w oczach nauczycielki nic nie zrobilam to jeszcze nie przyszlam na praktykę, po prostu rewelacja. Drugim faktem jest to, ze dzisaj, przed jedna Panią doktor mialysmy we 3 zrobic pokazową lekcję jakiejs sytuacji eduakacyjnej. Oczywiscie ja napisalam scenariusz jako dobra kolezanka, bo one nie mialy pomyslow i mialy we dwie prezentacje na Edukacje przyrodnicza w przedszkolu. Trochę nas po prowadzeniu zj3bała Pani doktor, ze nie o to jej do konca chodzilo, ale wstawila nam 5-. Potem jedna z kolezanek, niby zartem "choojowa lekcje przygotowalas"... Z edukacji przyrodniczej mam na za 2 tygodnie prezentacje z kolezanka, z ktora sie najblizej na studiach trzymam, ale ona wszystko olewa i co się okazalo, ze ona zgubila temat... Po prostu ekstra. Teraz dostaję wiadomość od tej kolezanki co wszystko olewa (za tydzien prowadzi swoja praktyke), a w wiadomosci caly zarys scenariusza, ktorego ja, jak prowadzilam nie dostalam na swoja praktykę... Wysyla mi to i się pyta czy jej wytlumacze, bo ona nie rozumie... A ja to jestem wszystko wiedząca? Kiedyś byla z nia podobna sytuacja jak mialysmy praktyki w klasach I-III. Przyszla do mnie, bo ona komputera nie ma i czy moze u mnie napisac scenariusz (miala mniej wiecej cos na kartce), powiedzialam, ze nie ma problemu. Mialam jej tylko TROCHĘ pomoc z formami, metodami i celami w tym scenariuszu. I jak wyszlo? Wszystko ja napisalam, a ona pila kawkę i palila fajke z moja mama...
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Traxx Zamówiłam to hula hop które mi wkleiłaś w piatek albo poniedziałek przyjdzie paczka
|
|
|
#1086 | |
|
Konto usunięte
|
IwciaxD no nie fajna sytuacja. Tak to jest jak się jest zbyt miłym to się zawsze dostaje po tyłku. Musisz o tym pamiętać i nie dać się tak
No też bym się wk****a Cytat:
Cieszę się, że mogłam pomóc ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- I jutrzejsze zadanie ![]() Oto wylosowane liczby: 55 Czas wygenerowania: 2013-11-27 16:09:42 55. Zrób coś bardzo relaksującego
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od psychologa. Muszę to wszystko ptzetrawic i przemyśleć.
Ma silownie nie ide dziś. Nie jestem w stanie Widzę że dziś dzień kryzysu. Dodam że dietetycznie idealnue:R Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43912557]IwciaxD no nie fajna sytuacja. Tak to jest jak się jest zbyt miłym to się zawsze dostaje po tyłku. Musisz o tym pamiętać i nie dać się tak
No też bym się wk****a [/QUOTE] Najlepsze jest to , ze jak ja sie wypne na cos to slysze, ze nic nie robie, ze licze tylko na gotowe itp... Mam najchoojowsze towarzystwo na swiecie, ale byle do czerwca...
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia no nie fajnie
Na dzień dzisiejszy tez daje się wykorzystywać głównie w pracy i nie potrafie powiedzieć stanowczo NIE Przyzwyczaiłam się... Anka
|
|
#1090 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejściówka do przodu zapewne, wiec spoko dzis wrócę po 20, rozpisze sobie jedzonko i obejrze top Szefa ;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się położyć, bo brzuch mnie napie.prza niemiłosiernie
![]() Iwcia, też bym się wkurzyła Ty też się postaw
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#1095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43912051]Wróci Tż i trzeba będzie pomyśleć o życiu, albo w jedną albo w drugą stronę (zobaczymy czy nie będzie jak dotychczas)
Teraz siedziałam sama codziennie, mało kiedy wychodziłam z domu, nadal nie znalazłam pracy więc miałam dużo wolnego czasu. Nie chcę też już zapisywać co i ile czego ćwiczyłam bo mi to do niczego nie potrzebne. Nauczyłam się jak żyć, jak jeść i chcę w tym trwać ![]() Chciałam wagę zobaczyć ![]() I żeby nie było bo się z Wami nie żegnam [/QUOTE]no tak może będziecie planować Waszą przyszłość![]() aa ![]() no to dobrze,że się nie żegnasz,bo gdzie ja wrócę? Cytat:
![]() Iwcia to jest straszne,ale w dzisiejszych czasach chyba trzeba się kierować tym,że jak umiesz liczyć to licz na siebie,niestety tak jak piszesz,oby do czerwcaCytat:
za idealną dietkę---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
ehh,taka prawda... |
|||
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja akurat umiem powiedziec "nie", i tez czasami olewam, ale chyba mam prawo. Jestem stanowcza i bym miala w nie wyj3bane, ale to tez chodzilo o moja ocene. Oczywiscie kazdy wykorzystuje fakt, ze mi się nie chce klocic, zazwyczaj sie nie obrazam i mam wyj3bane we wszystkie spory.
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iwcia, nie przejmuj sie
nie wiem czemu ale chamstwo niestety jest wszędzie. Ale to kiedy sie na nich zemści Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
Dobija mnie jeszcze trochę fakt, że do 11 grudnia muszę oddać pierwszy rozdzial pracy licencjackiej. ;/
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie daj się tak wykorzystywać. Czemu to Ty masz pracować na oceny innych? Rozumiem pomoc, ale nie odwalanie całej roboty. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43912051]Wróci Tż i trzeba będzie pomyśleć o życiu, albo w jedną albo w drugą stronę (zobaczymy czy nie będzie jak dotychczas) Teraz siedziałam sama codziennie, mało kiedy wychodziłam z domu, nadal nie znalazłam pracy więc miałam dużo wolnego czasu. Nie chcę też już zapisywać co i ile czego ćwiczyłam bo mi to do niczego nie potrzebne. Nauczyłam się jak żyć, jak jeść i chcę w tym trwać ![]() [/QUOTE] Aż mi się smutno zrobiło jak to przeczytałam Dla mnie to już dawno przestał być wątek do zapisywania co dzisiaj zjadłam i ćwiczyłam. Jestem tu, bo lubię i dobrze mi się z Wami pisze. A nawet jak już kiedyś się zdarzy, że wszystkie będziemy zadowolone z tego jak wyglądamy i nie będziemy miały potrzeby pisać na dietetyce to kolejne części będziemy zakładać na plotkowym ![]() Nie smutaj
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia głowa do góry
![]() Heroine od czego boli? Kiedy będą już mandarynki tanie?
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wkońcu kupiłam dzisiaj jeszcze 3
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo skromnie przyszłam sie przywitać
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kurczę jestem padnięta, głodna i wogóle idę robić jedzenie, wkurza mnie, bo zawsze koleżanka, jak wracam to co tydzień okupuje łazienkę o tej porze przez 30-40 minDobra idę coś szykować, bo umrę z głodu Anns gratki ![]() a co do reszty : dziewczyny ogarnijcie się ! uśmiech i koniec smutasów
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, cześć
Gdzie byłaś, jak Cię z nami nie było? Co słychać? ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za bardzo się przywiązałam do Was i do tego wątku ![]() Będę pisać zawsze gdy będzie czas. hejka ![]() Przygotowałam podsumowanie, później dodam do klubu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

[/QUOTE]
za idealną dietkę
Dla mnie to już dawno przestał być wątek do zapisywania co dzisiaj zjadłam i ćwiczyłam. Jestem tu, bo lubię i dobrze mi się z Wami pisze. A nawet jak już kiedyś się zdarzy, że wszystkie będziemy zadowolone z tego jak wyglądamy i nie będziemy miały potrzeby pisać na dietetyce to kolejne części będziemy zakładać na plotkowym 

idę robić jedzenie, wkurza mnie, bo zawsze koleżanka, jak wracam to co tydzień okupuje łazienkę o tej porze przez 30-40 min