Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 18:05   #3781
lipstik
Raczkowanie

GG do lipstik
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez japo35 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w sobotę koleżanka zabiera mnie do klubu na imprezę .....moja 1 od wieków .... Tylko ja nie moge ..... cały czas myśle , ze to zdrada i ciagle w głowie mi świta czy zapytać Go czy mu nie będzie to przeszkadzało .... To dopiero drugi tydzień ((((

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nie pisz....nie pytaj.... czy On pisze z kazdym pytaniem gdy wychodzi? rob tak, bys Ty czula sie lepiej....
Stary 2013-11-27, 18:13   #3782
chochelka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lipstik Pokaż wiadomość
nie zawsze sprawdzanie chlopaka odnosi skutek jakibysmy chcialy...wiele zalezy od drugiej str, czy chce to przerwac...?
ja pilnowalam, rozmawialam....prosilam, mowilam, ze strasznie mnie tym krzywdzi..nie widzial w tym nic zlego bo to tylko "przyjaciolka".
sprawdzanie nie jest kiepskie kiedy czujesz, ze cos sie dzieje...w moim wypadku nawet intuicja zawiodla. przyczyniolo sie do tego wiele innych czynnikow...niestety

To prawda, tylko wtedy wiemy, że jest ten ktoś trzeci. Możemy jakoś zareagować, choćby pogadać lub pokłócić się. Wiedzieć, że obojętność na niektóre sprawy mogą wynikać przez to. A tak? Zastanawiałam się czemu przestaje mu zależeć, dlaczego jest wycofany, dlaczego czuję, że coś jest nie tak, ale nie wiem co... Wiedziałam o niej, ale przysięgał, że zerwał z nią kontakt. Idiotka mu uwierzyłam, bo wierzyłam, że akurat on by mnie nie okłamał w takiej kwestii. On który wyśmiewał się z takich akcji, z takich dziewczyn... Tym bardziej mnie to boli. Nie zaufam już nikomu tak bezgranicznie i bezkrytycznie. Zawsze szanowałam ich prywatność, a oni sobie tak to wykorzystywali... Lepiej już chyba naprawdę co jakiś czas ich sprawdzać i być może mieć wyrzuty sumienia, ale przynajmniej nie być oszukiwaną i okłamywaną przez długie miesiące.
chochelka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:21   #3783
lipstik
Raczkowanie

GG do lipstik

Cytat:
Napisane przez chochelka91 Pokaż wiadomość
To prawda, tylko wtedy wiemy, że jest ten ktoś trzeci. Możemy jakoś zareagować, choćby pogadać lub pokłócić się. Wiedzieć, że obojętność na niektóre sprawy mogą wynikać przez to. A tak? Zastanawiałam się czemu przestaje mu zależeć, dlaczego jest wycofany, dlaczego czuję, że coś jest nie tak, ale nie wiem co... Wiedziałam o niej, ale przysięgał, że zerwał z nią kontakt. Idiotka mu uwierzyłam, bo wierzyłam, że akurat on by mnie nie okłamał w takiej kwestii. On który wyśmiewał się z takich akcji, z takich dziewczyn... Tym bardziej mnie to boli. Nie zaufam już nikomu tak bezgranicznie i bezkrytycznie. Zawsze szanowałam ich prywatność, a oni sobie tak to wykorzystywali... Lepiej już chyba naprawdę co jakiś czas ich sprawdzać i być może mieć wyrzuty sumienia, ale przynajmniej nie być oszukiwaną i okłamywaną przez długie miesiące.

czassem mozesz dowiedziec sie za duzo. co wtedy? czasem moze byc tak, ze rzeczywiscie to tylko glupia wiadomosc ale pod wplywem przeszlosci, mozna samej nakrecic dalsz ciag filmu. nie koniecznie z happy endem.
nie ma recepty na zaufanie, na wiernosc...chyba trzeba trafic na odpowiednia osobe. Nie zawsze przeciez jest sie oszukiwanym od poczatku? zreszta nie wiem.... nie ja powinnam dawac rady.
wiem, ze zaufanie teraz komukolwiek nie bedzie proste
Stary 2013-11-27, 18:22   #3784
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
mój kolega gdy rozstał się ze swoją dziewczyną to wpadł w szał imprez,poznawania nowych dziewczyn i seksu po pijaku - w ten sposob odreagowywał, choć przed związkiem nie bawił się w seks bez zobowiazań, alkoholu tez pił mniej

i wśród innych znajomych którzy kończyli związku widac zwiększenie udziału w imprezach,większe picie alkoholu - oczywiście nie wszyscy ale większość szczegolnia ta która przed zwiazkiem miała podobne podejscie do życia

myśle ze wrocil do starych nawyków
Ja tak reaguję po rozstaniu: seks i alkohol normalnie jak facet

Frumoasa Domnisoara - skąd ja to znam... bardzo ci współczuję, bo wiem, co oznacza taki szok. Teraz jest szok. Nie chcę cię straszyć,ale gdy minie, pojawią się emocje. Dużo emocji.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:00   #3785
japo35
Raczkowanie

Cytat:
nie pisz....nie pytaj.... czy On pisze z kazdym pytaniem gdy wychodzi? rob tak, bys Ty czula sie lepiej....
Nie wychodził przez te dwa tygodnie . Ja będę pierwsza i czuje jakby to była zdrada.

japo35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:02   #3786
chochelka91
Raczkowanie

Cytat:
czassem mozesz dowiedziec sie za duzo. co wtedy? czasem moze byc tak, ze rzeczywiscie to tylko glupia wiadomosc ale pod wplywem przeszlosci, mozna samej nakrecic dalsz ciag filmu. nie koniecznie z happy endem.
nie ma recepty na zaufanie, na wiernosc...chyba trzeba trafic na odpowiednia osobe. Nie zawsze przeciez jest sie oszukiwanym od poczatku? zreszta nie wiem.... nie ja powinnam dawac rady.
wiem, ze zaufanie teraz komukolwiek nie bedzie proste

No właśnie to jest najgorsze. Że ktoś zawodzi nasze zaufanie, rani, a tak naprawdę cierpią na tym inne osoby. Po 1 chłopaku, powiedziałam sobie, że nie dam się, nie będę kontrolowała, nie będę zazdrosna. Choć strasznie dużo mnie to kosztowało samozaparcia czasami. Wyszłam na tym źle, bo 2 okazał się jeszcze gorszy. Być może kolejnego będę chciała kontrolować, przez co będę go ranić.

Spaczona psychika.
chochelka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:13   #3787
morelove123
Raczkowanie

Mi się niestety kilka razy zdarzyło przeczytac pocztę moich TŻetów.. Ciekawosc wygrywała nad poczuciem godnosci. I niestety za kazdym razem znajdowalam cos, co nie bylo super fajne i przylapywałam ich na kłamstwie..
Gdyby nie to,ze zajrzałam do poczty mojego ostatniego byłego to nie dowiedzialabym się pewnie,ze ma dziecko... Po pół roku nie byl w stanie mi powiedziec i wyczytałam to z maili.. masakra. W sumie to juz wtedy byc moze byl moment,zeby się rozejsc, ale ja sobie to wszystko umialam wytłumaczyc a jego usprawiedliwic. Ale teraz jak na to patrze to jak mozna zataic cos takiego??
Obawiam się,ze dalej bede uskuteczniac podczytywanie maili swoich ewentualnych przyszłych facetów.. Bo wlasciwie bardziej boję się o siebie i wole nie byc oszukiwaną jakos powaznie, zdradzaną itp, niz dbam o prywatnosc korespondencji. trudno.
Co lepsze, wsrod moich znajomych,ktorym tez zdarzyło się przejrzec korespondencję byłego kazda dowiedziała się równiez neiprzyjemnych rzeczy. Jedna,ze jest zdradzana, a druga,ze oklamywana równiez w dosyc istotnej sprawie.
Jak tu wiec powierzac im swoje zycie i nie kontrolowac???
morelove123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:15   #3788
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
Ktoś Ci uwierzy skoro widzieli jaka jestes zakochana,a on bawi sie kilkoma na raz? Mogą stwierdzić że chcesz sie zemscić,że kłamiesz - doskonale wiesz jak on świetnie bajki opowiada - myślisz że nie byłby w stanie sie wybronić lub zrzucić tego na Ciebie? Twoje slowo będzie ważniejsze niż osoby o wyższym stanowisku?

Jak koleżanka zareagowała gdy się dowiedziała,że prawdopodobnie błąd popełniła mówiąc Ci to teraz skoro mu wygadałaś? Nie składałaś jej obietnicy że mu póki co nie powiesz? Ona w ogóle ma kontakt z jego znajomymi aktualnie?
Mam dowody i jakby co nawet świadka, wiem, że jeśli bym mu tym zagroziła to nie odważyłby się nic zrobić, bo bardzo mu zależy na tej pracy. Tak czy siak on nic nie zrobi, nie jest mściwy, pogada, pogada, ale nic nie zrobi, na tyle chyba zdążyłam go już poznać żeby być tego pewną.

Powiedziałam mu kto mi o tym powiedział, ale tej osobie powiedział to ktoś inny - nie wiem kto niestety, mogę się tylko domyślać Nie składałam jej takiej obietnicy, powiedziałam jej wprost, że nie dam rady milczeć w takiej sprawie kilka miesięcy. Ona nie ma kontaktu ani z nim, ani z jego znajomymi, ona nawet nie mówi po hiszpańsku, a co dopiero po rumuńsku.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Frumoasa Domnisoara - skąd ja to znam... bardzo ci współczuję, bo wiem, co oznacza taki szok. Teraz jest szok. Nie chcę cię straszyć,ale gdy minie, pojawią się emocje. Dużo emocji.
Wiem... już mi głowa po prostu pęka od myślenia o tym, nie wiem co ze sobą zrobić, gdzie się podziać. To jakaś masakra po prostu, nadal nie dowierzam w to wszystko.
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:25   #3789
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Pokaż wiadomość

Wiem... już mi głowa po prostu pęka od myślenia o tym, nie wiem co ze sobą zrobić, gdzie się podziać. To jakaś masakra po prostu, nadal nie dowierzam w to wszystko.
MUSISZ miec kogoś, komu mogłabys się wygadać. Po prostu MUSISZ i koniec, bo zwariujesz.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:29   #3790
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
MUSISZ miec kogoś, komu mogłabys się wygadać. Po prostu MUSISZ i koniec, bo zwariujesz.
Szczerze to nie mam ochoty rozmawiać o tym z nikim z mojego otoczenia, co najwyżej tutaj napisać. Poza tym wstyd mi własnej głupoty, a tutaj jestem przynajmniej anonimowa.
Stary 2013-11-27, 20:37   #3791
Veldriness
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cześc dziewczyny
Wczoraj rozstałam się z chłopakiem po ponad roku związku...jest mi tak cholernie zle,straciłam chęci do życia tak bardzo za nim tęsknie a świadomość, że już nigdy mnie nie przytuli jest nie do zniesienia
TŻ miał ostatnio spore problemy rodzinne do tego zakłada firmę i stwierdził, że generalnie nie jestem mu potrzebna bo ma za dużo spraw na głowie.Spotkałam się z nim dzisiaj i usłyszałam, że póki co nie potrzebuje mnie w swoim życiu, że może za miesiąc...czuję sie jak smieć, który został wyrzucony bo przestał byc przydatny...nie umiem powstrzymac łez...odeszlam dzisiaj bez słowa ale tak strasznie korci mnie żeby napisać jak mnie potraktował i że sadziłąm ze wiecej dla niego znacze po prostu wyslac mu cos na koniec...
Veldriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 20:44   #3792
ania033
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Veldriness Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny
Wczoraj rozstałam się z chłopakiem po ponad roku związku...jest mi tak cholernie zle,straciłam chęci do życia tak bardzo za nim tęsknie a świadomość, że już nigdy mnie nie przytuli jest nie do zniesienia
TŻ miał ostatnio spore problemy rodzinne do tego zakłada firmę i stwierdził, że generalnie nie jestem mu potrzebna bo ma za dużo spraw na głowie.Spotkałam się z nim dzisiaj i usłyszałam, że póki co nie potrzebuje mnie w swoim życiu, że może za miesiąc...czuję sie jak smieć, który został wyrzucony bo przestał byc przydatny...nie umiem powstrzymac łez...odeszlam dzisiaj bez słowa ale tak strasznie korci mnie żeby napisać jak mnie potraktował i że sadziłąm ze wiecej dla niego znacze po prostu wyslac mu cos na koniec...
to kurcze może jednak za 1,5 miesiąca? on ma 18 lat? masakra

ania033 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:03   #3793
eN90
Raczkowanie

japo35, zadnego pytania o zgodę. Nie jesteście w związku, masz prawo wychodzić. Kurde, nawet gdybyscie byli nadal razem, to co to za pytanie "kochanie, moge iść się pobawić z koleżankami"?
Przecież on nie jest Twoim panem!
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:12   #3794
Veldriness
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ania033 Pokaż wiadomość
to kurcze może jednak za 1,5 miesiąca? on ma 18 lat? masakra
w styczniu 22 będzie miał.A jeszcze kilka dni temu było naprawde fajnie.Czuję sie potwornie.Po prostu znudziłam mu sie poczuł się za pewnie bo ostatnio dawałam bardzo dużo z siebie, bardzo sie staralam zeby było fajnie miedzy nami
Veldriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 00:10   #3795
MM1234
Raczkowanie

Dziewczyny , lektura "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy " . Zrozumiałam po niej swoje błędy i zrobiłam w swoim związku wszystko , o czym ta Pani pisze , żeby nie robić czuję się po tym o wiele lepiej . Czytać i powiem tak : jesteśmy głupie jak but pisząc tu to wszystko i użalając się nad swoim marnym losem

MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 00:28   #3796
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny , lektura "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy " . Zrozumiałam po niej swoje błędy i zrobiłam w swoim związku wszystko , o czym ta Pani pisze , żeby nie robić czuję się po tym o wiele lepiej . Czytać i powiem tak : jesteśmy głupie jak but pisząc tu to wszystko i użalając się nad swoim marnym losem

Kurczę, powiem Ci, że czytałam tę książkę parę ładnych lat temu i pamiętam, że dała mi pozytywnego kopa w tamtym czasie, ale niestety nie uchroniła od późniejszych sytuacji. Co robić, jak żyć ?? Jednak nie zniechęcam; przeczytać na pewno warto. A wspólne dzielenie marnego losu, choćby na forum, potrafi dodać otuchy, choć brzmi to dość podle :P
Czy u Was też tak wieje i taki ziąb, dziewczęta? Chyba zaszyję się w wełnianej rękawiczce
cwany rogalik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 00:49   #3797
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cwany rogalik Pokaż wiadomość
Kurczę, powiem Ci, że czytałam tę książkę parę ładnych lat temu i pamiętam, że dała mi pozytywnego kopa w tamtym czasie, ale niestety nie uchroniła od późniejszych sytuacji. Co robić, jak żyć ?? Jednak nie zniechęcam; przeczytać na pewno warto. A wspólne dzielenie marnego losu, choćby na forum, potrafi dodać otuchy, choć brzmi to dość podle :P
Czy u Was też tak wieje i taki ziąb, dziewczęta? Chyba zaszyję się w wełnianej rękawiczce
Wiesz to tak jak przeczytać o diecie i wiedzieć jak ją przeprowadzić , ale nadal być grubą , bo nie umie się tego wprowadzić w życie To dwie różne rzeczy a ja już z nowo poznanym facetem (który generalnie chce tylko przyjaźni ) próbuje postępować wedle tej książki i jestem zaszokowana jakie to proste :P

Stary 2013-11-28, 00:50   #3798
lipstik
Raczkowanie

GG do lipstik

Cytat:
Napisane przez cwany rogalik Pokaż wiadomość
chcialbym znac odpowiedz na to pytanie...
i fakt, robi sie lzej bedac w grupie...
Stary 2013-11-28, 01:04   #3799
Splinter
Raczkowanie

Hmmm...chyba mam ją gdzieś na połkach, może pora oczyścić ją z kurzu i pajęczyn
Stary 2013-11-28, 08:48   #3800
nnatalkaa89
Zadomowienie

Dzisiaj jakiś taki przygnębiający dzień jest :// Myśli o nim wciąż mnie nachodzą :/ dobrze, że w pracy jestem to dam radę.

Wczoraj z pracy pojechaliśmy do opery i miałam takie miejsce, że akurat obok mnie siedziała para, przed rozpoczęciem spektaklu się migdalili wciąż, a przez cały czas za rękę się trzymali.
Tak mi się jakoś smutno zrobiło, że szok, a z drugiej strony aż rzygać mi się chciało, tą ich "miłością" ;/ - tak brzydko mówiąc.

Pendulum - 30.11.2013r.-14.02.2015r.
Górny łuk - 25.10.2014r.
Dolny łuk - 17.01.2015r.
Zdjęty aparat - 09.06.2018r.
nnatalkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:32   #3801
japo35
Raczkowanie

Ja mam poranek otępienia..... Kto ma dobre rady jak spędzić kolejny dzień ?

japo35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 10:07   #3802
eN90
Raczkowanie

Ja dziś obudziłam się z myślą "napiszę do eksa i wykrzyczę mu, jak mnie poniżył, zniszczył, jak bardzo boli mnie to nasze rozstanie". A najlepsze jest to, że on niby cierpi, pokazuje jak to mu smutno, a to on wybrał siebie, nie mnie...
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 10:11   #3803
MM1234
Raczkowanie

Boże jak on mi robi na złość . Wie dokładnie co mnie zaboli. Co ja mu takiego zrobiłam , że nie dość , że mnie rzucił to w dodatku stara się mi dopiec ?

Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-28, 10:20   #3804
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Tylko pamiętajcie dziewczyny, "Zołzy" trzeba czytać z przymrużonym oczkiem, to w końcu amerykutański poradnik w stylu "seksu w wielkim mieście" i "cosmopolitan" - można znaleźć fajne rady, ale lepiej nie stosować wszystkich dosłownie

I jeszcze jedno, zmiany =/= gierki. Grając, udając kogoś, kim nie jesteśmy, nie pociągniemy daleko. Prędzej czy później charakter wyjdzie na wierzch i będą pretensje "a na początku byłaś inna, nie w takiej się zakochałem". Ta książeczka ma nam pomóc pewne rzeczy zrozumieć, a nie tylko pokazać jakimi gierkami można gościa zdobyć.

Cytat:
Boże jak on mi robi na złość . Wie dokładnie co mnie zaboli. Co ja mu takiego zrobiłam , że nie dość , że mnie rzucił to w dodatku stara się mi dopiec ?
Odetnij się od niego, to będziesz miała spokój.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2013-11-28 o 10:39 Powód: ortograf :D
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 10:57   #3805
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
Ja dziś obudziłam się z myślą "napiszę do eksa i wykrzyczę mu, jak mnie poniżył, zniszczył, jak bardzo boli mnie to nasze rozstanie". A najlepsze jest to, że on niby cierpi, pokazuje jak to mu smutno, a to on wybrał siebie, nie mnie...
miejmy nadzieję, że jednak nie napisałaś

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Zadzwoniłam do niego. Tak jak myślałam - stwierdził, że oszalałam, że skoro mu nie ufam to żebym o nim zapomniała i że on mnie kocha ponad wszystko (), ale obrzydza go sama myśl, że mogłam uwierzyć w takie głupoty na jego temat, że sama dobrze wiem, że ludzie od zawsze wtrącali się w nasz związek i chcieli nas podzielić, że już niewiele brakowało żebyśmy zamieszkali razem, ale zniszczyłam wszystko i on nie chce mnie więcej widzieć. Wypytywał od kogo mam takie informacje i że on im tego nie przepuści, ale mnie nie chce już znać, że na własne życzenie zniszczyłam wszystko i straciłam go. Rozłączył się i zakazał mi dzwonić, a jak będę to robić to zmieni kartę
jak dla mnie, chłop nie dość, że Cię zdradzał, to jeszcze znalazł idealny pretekst do odwrócenia przysłowiowego kota ogonem.

a za Ciebie trzymam kciuki, nie warto nawet po takim płakać!

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Dziewczyny wierzycie w to, że Ci którzy nas zostawiają otrzymują potem swoją zapłatę? Chciałabym w to wierzyć. Chodzi o to, że mnie zostawił (wiadomo), tyle, że miał do tego prawo, ale nie w taki sposób...sposób absolutnie mnie poniżający, gdzie to ja gnałam przez pół Warszawy, żeby w danej chwili tą rozmowę przeprowadzić, po czym zapytałam co ma mi do powiedzenia i usłyszałam : no a co mam Ci powiedzieć? Równie dobrze mógłbym Ci przeczytać esemesy :| Kiedyś się upiłam i niestety w przypływie gorzkich żali napisałam mu, że go nienawidzę i, żeby umierał.....Rano się obudziłam i złapałam się za głowę...ale dostałam już odpowiedź : k*rwa o co Ci chodzi dziewczyno? Czego Ty oczekujesz? Pomaga Ci to w jakiś sposób, że mi tak napiszesz? Przeprosiłam go potem za tego esemesa tłumacząc się, że byłam pijana....Ale, że mimo wszystko mam do przekazania, że dużo mi powiedziało o nim to rozstanie...i to jakich słów teraz do mnie używa...A on : po paru słowach się dowiedziałaś czegoś o mnie? hahahha porażka......Ogólnie jest chamski, widać, że chce , żebym mu dala spokoj..i dlatego napisalam, ze chyba ma racje, ze lepiej sie stalo..że jest tak jak jest i więcej nie napiszę do niego...i Tego się trzymam.
I mam nadzieję, że to do niego wróci, wróci tak mocno i będzie wiedział za co to...I przypomni sobie wtedy tą sytuację..bo ja cierpię, a on się bawi, na każdym zdjęciu jest uśmiechnięty....poczuł ulgę.
jeśli chce spokoju to mu go daj, nie ma sensu robić z siebie wariatki i pisać natarczywie bo będzie Cie jeszcze bardziej poniżał.
odetnij się od niego, usuń nr, poblokuj na fb, gg - wyjdzie Ci to na dobre.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez japo35 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w sobotę koleżanka zabiera mnie do klubu na imprezę .....moja 1 od wieków .... Tylko ja nie moge ..... cały czas myśle , ze to zdrada i ciagle w głowie mi świta czy zapytać Go czy mu nie będzie to przeszkadzało .... To dopiero drugi tydzień ((((

idź i baw się dobrze!

Edytowane przez JulianeLove
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:00
JulianeLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:04   #3806
201610170910
Konto usunięte

Rozmawiałam z G. wczoraj po południu kolejny raz

Poza tym przeanalizowałam sobie dokładnie informacje, które dostałam na jego temat od tej znajomej i coś mi w tym wszystkim nie pasuje i kupy się nie trzyma. Muszę znaleźć sposób żeby ostatecznie jakoś to potwierdzić lub odrzucić, tylko niestety nie wiem jak to zrobić.
Stary 2013-11-28, 11:04   #3807
MM1234
Raczkowanie

[QUOTE=JulianeLove;4392339 3]miejmy nadzieję, że jednak nie napisałaś

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

jak dla mnie, chłop nie dość, że Cię zdradzał, to jeszcze znalazł idealny pretekst do odwrócenia przysłowiowego kota ogonem.

a za Ciebie trzymam kciuki, nie warto nawet po takim płakać!

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

jeśli chce spokoju to mu go daj, nie ma sensu robić z siebie wariatki i pisać natarczywie bo będzie Cie jeszcze bardziej poniżał.
odetnij się od niego, usuń nr, poblokuj na fb, gg - wyjdzie Ci to na dobre.[COLOR="Silver"]

Ale co tacy ludzie mają na celu ? Nie dość, że zostawili to jeszcze poniżają i starają się nam dowalić .

idź

Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-28, 11:11   #3808
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Rozmawiałam z G. wczoraj po południu kolejny raz
Cóż. Niestety mnie nie zaskoczyłaś.
Stary 2013-11-28, 11:13   #3809
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Poza tym przeanalizowałam sobie dokładnie informacje, które dostałam na jego temat od tej znajomej i coś mi w tym wszystkim nie pasuje i kupy się nie trzyma. Muszę znaleźć sposób żeby ostatecznie jakoś to potwierdzić lub odrzucić, tylko niestety nie wiem jak to zrobić.
A co, jeśli Ci się nie uda znaleźć dowodów?
Stary 2013-11-28, 11:17   #3810
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Cóż. Niestety mnie nie zaskoczyłaś.
Niestety siebie też nie zaskoczyłam. Ale o dziwo nie przepraszałam go za nic.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A co, jeśli Ci się nie uda znaleźć dowodów?
Nie wiem, nigdy mi to chyba nie da spokoju. Ale prędzej czy później dowody się znajdą, jestem tego pewna, a jeśli nie to już po prostu sięgnę po "broń" ostateczną i zapytam o niego kogoś kto na pewno nie skłamie, tyle, że chyba spalę się ze wstydu wtedy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości