|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
| Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
2 | 3,77% |
| Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
10 | 18,87% |
| Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
|
4 | 7,55% |
| Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
|
2 | 3,77% |
| W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
|
5 | 9,43% |
| Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
|
5 | 9,43% |
| Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
|
14 | 26,42% |
| Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
|
2 | 3,77% |
| Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
21 | 39,62% |
| Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
|
0 | 0% |
| Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
5 | 9,43% |
| Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
0 | 0% |
| Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
|
0 | 0% |
| Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
2 | 3,77% |
| Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
|
2 | 3,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Nela tez robi mine babcinki bez sztucznej szczeki i zasysa wargi |
|
|
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
najpierw śpiworek teraz klocki...coś źle klikałam i mi się co druga strona pokazywała w tej gazetce![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|
#2793 |
|
siedzę i myślę
|
Antek też zasysa i robi "wrrrr" jak samochód
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
![]() idę się kąpać i spać Dobrej nocki |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz pediatra kazal wazyc to nie mam wyjścia i stresować się musze hehe.w gazetce widze zamki: gladki, literki i jakies wzorki, a 4 zestaw to klejka (chyba taka magnesowa) |
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak jutro rano nie padnę na zawał to będzie ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ojciec na mikołaja z tej gazetki kupił tego przytualka różowego
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś sama kąpałam Emila w dużej wannie i o dziwo mój syn był bardzo spokojny nawet dał się w spokoju posmarować oliwką lecz czar prysł przy zakładaniu bodów a potem to już był ryk ale na szczęście śpi teraz smacznie.
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Clo tutaj masz klocki
http://gazetki.biedronka.pl/g228,wie...a.html#/Więcej prezentów dla.../4 ejj jeśli ktoras nie ma, a chce termoforek to w biedronce będą za 14zl http://gazetki.biedronka.pl/g225,prz...tml#/Przytulne wnętrze/8a za 16zl poduszka z pestkami wisni http://gazetki.biedronka.pl/g225,prz...tml#/Przytulne wnętrze/2 i znow ten regal dziecięcy, który już kiedyś był w jakims markecie (tylko inny wzorek) http://gazetki.biedronka.pl/g225,prz...tml#/Przytulne wnętrze/10 ktoras szukala foremki na muffinki http://gazetki.biedronka.pl/g225,prz...tml#/Przytulne wnętrze/14 i na koniec jeśli ktorys baczek nie ma czapki http://gazetki.biedronka.pl/g231,ins...ml#/Inspiracje tygodniowe/4 fajne zwierzaki za 18zl hehe dobra gazetki z biedronki przejrzałam na wylot
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby więcej takich kąpieli...ale zakończonych bez płaczu!---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- naprawdę coś ze mną nie tak...nie umiem otworzyć tych gazetek co diabli podałaś
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...azdy_chce.html
"W pudełku są cztery zestawy klocków na magnes w różnych kolorach - to zestaw rodzinny (dla par bezdzietnych zestawy klocków są dwa), a za planszę służą... drzwi lodówki. Za każdym razem, kiedy zrobisz coś dla domu: umyjesz naczynia, zrobisz zakupy, zmienisz opony w samochodzie, zajmiesz się dziećmi lub wyprowadzisz psa - przyklejasz klocek, tym większy, im więcej wysiłku wymaga dana czynność; najsłabiej punktowane jest np. wyniesienie śmieci, a najwyżej - opieka nad dziećmi. Ten, kto uzbiera najwięcej klocków, wygrywa." |
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja po prostu się nie znam na stronie biedry...teraz wreszcie odnalazłam katalog przytulne wnętrze i się zorientowałam że 2 tygodnie temu go oglądałam
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze razhttp://www.biedronka*pl/oferta/przytulne_wnetrze1411 zamiast gwiazdki przed pl wrzuc kropke jak wejdziesz w te gazetke to na dole będą pozostale. tej z zabawkami nie mogę wrzucić :P link sie skraca. Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-11-27 o 22:19 |
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Niech ktos mi powie jak ja mam zyc bez biedronki
A tak w ogole to czesc! Pamietacie jak wczoraj sie chwalilam, ze Sofka poszla spac o 19? Taaaa, obudzila sie o 19.30 i bujalismy sie z nia do.polnocy Spala do 8 z wieloma pobudkami. Myslalam, ze moze w dzien odespi. Taaa, miala 3 drzemki po 30min. Na szczescie humor miala ok. Ale ja dalam ciala po calosci bo mala spadla z lozka W dodatku znow ma wysypke i suche placki na calym ciele..Mozliwe, ze po brokule??czy raczej po tonach tanich ciastek, ktore pochlaniam? Mam ochote zalozyc worek pokutny i zywic sie waflami ryzowi i woda.... No to teraz troche nadrabianka Karola najlepszego z okazji wczorajszych urodzin. Maz sid postaral ![]() Karota dla Kubulka za pol roczkuKomiksowa wpadaj czesciej. Jak tak rano wstajecie to.musisz miec tyyyyle czasu ![]() Nowym posiadaczom Sophie zycze by sie sprawdzila. Nasza przegrywa z ksiazeczkami i .... moim telefonem jak nieopatrznie pozostawie go w zasiegu wzroku.i ramienia Sofii. Megusia pokaz fryz Jenny za zabkaU nas zebow nie widac szoda tylko, ze Sofia juz oddawna odczuwa ich niehybne nadejscie ![]() Cos jeszcze chcialam ale nie pamietam
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze szymka przedszkole przyjmuje wszystko hehe.
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chciał jeszcze kupić pieska szczekającego już mu tłumaczyłam że to zabawki dla większych dzieci i uzyskałam odpowiedź: kiedyś będzie większa
|
|
#2807 |
|
Zadomowienie
|
Pokażę Fryz jutro
jak będzie co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2808 | |||||
|
Rozeznanie
|
My
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw szybko napisałam, a potem przy nadrabianiu widzę, że byłaś szybsza Za 47 zeta czuję się usprawiedliwiona zakupowoCytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- kto mi wybierze spiwor...zaplace matko ile tego jest. już nawet nie chodzi o kolor czy inne głupoty! fason, dlugosc, wnętrze. wymiękam!!!
|
||
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż tutaj już chyba wszystkie co miały to kupiły - my jakieś niedobitki które czekały na specjalną okazję![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#2811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kocham to jego dudranie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę o wypełnieniu wełnianym bo to cieplejsze, a womar bo nie znam się na innych firmach mają jednokolorowe, ewentualnie jakiś miś naszyty.---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() możliwe, że wysypka po brokule, a nie jadła wcześniej? Biedna malutka. Nie jedz tanich ciastek tylko sobie upiecz jakieś jak Ci Sofia pozwoli
|
|
#2813 | ||
|
Zakorzenienie
|
pytałam w imieniu Anoxee ale ona już ma
![]() super! zwalniam ![]() Cytat:
a może chciałam dwie? w imieniu Anoxee pytałam ![]() Cytat:
poczekałabym aż dziecko samo poprosi choć usłyszałam, że niby później dzieci nie chcą bo się boją - no to jak się boją to niech nie mają ja się kiedyś sama zdecydowałam na kolejne dziurki, więc każdy w swoim czasie do tego dojrzewa no i nie każda babeczka mieć musi koleżanka, która nie ma zamiaru przekłuwać uszek córce, kupiła jej kolczyki na roczek, bo mała z nimi zrobi kiedyś - jej sprawa
|
||
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hela już po pierwszym nocnym posiłku. Lecę do niej, cudnie mi się tu z nią śpi, uwielbiam patrzeć jak rozwala łapki na boki i zajmuje większość łóżka
|
|
#2815 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
przeczesałaś biedronkę na wylot ![]() te czapki , to ta taka lisek fajna, moze się skusimy ![]() Cytat:
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Przekluwanie uszu malenstwom - brrry. Nie widze zadnego sensu. Cialo dziecka to jego cialo, nie moje. Sama mialam przeklute uszy jak mialam 13lat i sama o to poprosilam. nic a nic nie stracilam z tego powodu, ze wczesniej ich nie mialam.
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także TANIO nam to wyszlo ![]()
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
Dziękuję za życzenia ok ![]() spadam spać
|
|
#2819 |
|
Zadomowienie
|
A my dzisiaj po PIERWSZEJ MARCHEWCE!
Kuba zdziwiony najpierw był, ale 3 łyżeczki wciągnął i jeszcze by pewnie zjadł
|
#2820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
idę spać, głowa mi pęka ;( |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

najpierw śpiworek teraz klocki...coś źle klikałam i mi się co druga strona pokazywała w tej gazetce

nasz pediatra kazal wazyc to nie mam wyjścia i stresować się musze hehe.

naprawdę coś ze mną nie tak...nie umiem otworzyć tych gazetek co diabli podałaś

jeszcze raz
dla Kubulka za pol roczku
) mama zabroniła mi nosić kolczyka i dziurka zarosła 

Są dwa serca-ich nieustanne bicie,zdaje się w dwóch jestestwach jedno tworzyć życie,łańcuch który nas wiąże,los nie skruszy zmianą,będą bić zawsze razem, albo bić przestaną