|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 289
|
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43920641]Ale ty my¶lisz ¿e ona w tej sytuacji my¶la³a racjonalnie ,¿e emocje nie wzie³y górê? On go tylko porz±dnie spoliczkowa³a i nic wiêcej.
[/QUOTE] A wy z emocji to nagra³y¶cie i z emocji wrzuci³y¶cie do sieci. No i dodam: skoro emocje wziê³y górê, to sk±d pewno¶æ, ¿e ty albo twoja kole¿anka nie zdradzi nigdy nikogo? W koñcu wiesz... w emocjach niby wszystko wolno (a przynajmniej takie co¶ mogê wywnioskowaæ z twojej wypowiedzi; tak jakby poryw emocji by³ usprawiedliwieniem)
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 812
|
Cytat:
A dlaczego faceci s± bardziej wyczuleni na te sprawy? Pewnie dlatego, ¿e wydaje im siê, ¿e maj± spo³eczne b³ogos³awieñstwo gdy zdradzaj±. Przecie¿ facet to tylko facet, niemal nikogo to nie powinno dziwiæ
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-11-28 o 00:15 |
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 791
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 812
|
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 603
|
Cytat:
Ehm ..ja w tym nie uczestniczy³am je¶li ju¿ ,widzia³am tylko filmik ,wiêc mnie w to nie miejszaj. ![]() W emocjach tego filmiku pewnie nie wrzuci³a, ale dobrze zrobi³a .. Teraz ca³e miasto z niego szydzi i dobrze . Nawet faceci ![]() Takich ludzi trzeba kastrowac a nie ich ¿a³owac. Pff,dopowiadasz sobie jakie¶ g³upoty, ![]() Co innego zachowanie kobiety gdy zostaje tak potraktowana przez najbli¿sz± osobê ,a co innego emocje pochodz±ce ze zdrady . Dla mnie to dwie zupe³nie inne sprawy,nie ma co porównywac tych dwóch rzeczy. ![]() Zdrada nie ma dla mnie ¿adnego usprawiedliwnienia . Chyba ¿e jakie¶ znajdziesz? |
|
|
|
|
|
#366 |
|
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 583
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43919802]Jaki paragraf?
[/QUOTE]Za naruszenie nietykalno¶ci cielesnej jest paragraf. Za wrzucanie filmów/zdjêæ do internetu te¿ jest. [1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43920641]On go tylko porz±dnie spoliczkowa³a i nic wiêcej. [/QUOTE] Acha, to ciekawe, w pierwszym po¶cie na ten temat opisa³a¶ to nieco inaczej: "Dziewczyny si³± wyci±gne³y go z samochodu a ona rzuci³a siê na niego z³apami. Nie¼le go zla³a, facet siê wyrwa³ i zamkn±³ w aucie." [1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43921994] Co innego zachowanie kobiety gdy zostaje tak potraktowana przez najbli¿sz± osobê ,a co innego emocje pochodz±ce ze zdrady . Dla mnie to dwie zupe³nie inne sprawy,nie ma co porównywac tych dwóch rzeczy. ![]() [/QUOTE] A ja uwa¿am, ¿e mo¿na porównaæ. Wrzucanie czego¶ takiego do netu jest zimnym wyrachowaniem, jego zdrada te¿ wyrachowaniem by³a.
|
|
|
#367 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Tak ,tylko ze jej wyrachowanie JEST spowodowane JEGO zachowaniem W normalnej sytuacji zapewne by siê tego nie dopu¶ci³a. A co innego jej lovelas niestety. I to jest ró¿nica. ![]() Tak napisa³am w pierwszym po¶cie, ale to nie znaczy ¿e go skatowa³a przecie¿ Krew mu z nosa polecia³a ,a potem on schowa³ siê do samochodu i nie chcia³ wyjsc. Ale w³a¶nie siê dowiedzia³am ze laska z nim zosta³a. Dla dobra dzieckaa niby. Wci±¿ go kocha ,wiêc dla mnie jednak zrobi³a z siebie idiotkê , nie wiem po co ten filmik i ca³a akcja ,skoro ona nic z tego nie wynios³a. Ma jeszcze pretensje do kobiet z którymi on spa³ ,twierdz±c ¿e zniszczy³y jej ¿ycie. Chyba nie one tylko jej misiu. ![]() Ale dalej uwa¿am ¿e dobrze zrobi³a,post±pi³abym tak samo na jej miejscu.
Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e Czas edycji: 2013-11-28 o 09:28 |
|
|
|
|
|
#368 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393]Tak ,tylko ze jej wyrachowanie JEST spowodowane JEGO zachowaniem W normalnej sytuacji zapewne by siê tego nie dopu¶ci³a. [/QUOTE]
Pamiêtaj ¿e to jak reagujemy w takich sytuacjach, te¿ sporo mówi o nas. [1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393] Tak napisa³am w pierwszym po¶cie, ale to nie znaczy ¿e go skatowa³a przecie¿ Ale te¿ nie znaczy, ¿e mu po prostu raz porz±dnie przy³o¿y³a z li¶cia. Wyci±ganie na si³ê z samochodu raczej siê nie odby³o w mi³ej atmosferze, no nie mogê no, laski siê zachowa³y jak banda rozw¶cieczonych kiboli. [1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393] Ale w³a¶nie siê dowiedzia³am ze laska z nim zosta³a. Dla dobra dzieckaa niby. Wci±¿ go kocha ,wiêc dla mnie jednak zrobi³a z siebie idiotkê , nie wiem po co ten filmik i ca³a akcja ,skoro ona nic z tego nie wynios³a. Ma jeszcze pretensje do kobiet z którymi on spa³ ,twierdz±c ¿e zniszczy³y jej ¿ycie. Chyba nie one ,tylko jej misiu. [/QUOTE]Có¿, nie jestem zaskoczona, jak dziewczynaa tak bardzo ulega emocjom, to bez problemu siê da³a przekonaæ. I pewnie mu ten nos opatrzy³a. Pretensje do tych, które sprowadzi³y misia na z³± drogê to te¿ standard.
|
|
|
#369 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 917
|
A gdyby facet zareagowa³ tak jak siê powinno w chwili napa¶ci, czyli pobi³ wszystkie idiotki które siê na niego rzuci³y, to pewnie mia³by sprawê w s±dzie i do tego by³by najwiêkszym damskim bokserem na mie¶cie.
|
|
|
|
|
#370 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393]
Ale dalej uwa¿am ¿e dobrze zrobi³a,post±pi³abym tak samo na jej miejscu. [/QUOTE]A ja nie, brzydzê siê schodzeniem do poziomu rynsztoka ¿eby komu¶ dopiec. Ani to fajne, ani z klas±, ani nie daje satysfakcji. Daje tylko ¶wiadomo¶æ, ¿e nie potrafi³o siê zareagowaæ inaczej, ni¿ po prostacku.
|
|
|
#371 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 232
|
Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku
myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#373 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922826]Ja nie bêdê darzy³a szacunkiem kogo¶ ,kto tego szacunku do mnie te¿ nie posiada. [/QUOTE]
Tu akurat nie chodzi o szacunek do kogo¶, tylko do siebie. Zburaczenie tylko po to, ¿eby burakowi dowaliæ...no nie mój styl.
|
|
|
#374 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 849
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku
myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Zgadzam siê w ca³ej rozci±g³o¶ci. Ja rozumiem ze s± ludzie na których widok rêce ¶wierzbi± i swoim zachowaniem narobili innym du¿o z³ych rzeczy, ale na boga po co zni¿aæ siê do poziomu rynsztoka? |
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku
myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dok³adnie. Na dodatek dziewczyna najpierw o¶mieszy³a kolesia, wrzuci³a filmik i niby zemsta, a teraz z nim jest - jak dla mnie sama siê o¶mieszy³a. A twoje zachowanie KaSiaa21t i kole¿anek to szkoda gadaæ. Oczywi¶cie, t³umaczysz to emocjami i ¿e jak dla kogo¶ nie ma szacunku, to tak mo¿na. Jak dla mnie zero klasy, a zachowanie niczym jaka¶ patolka
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
|
|
|
|
|
#376 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 803
|
Nie o to mi chodzi³o. Kobiety z natury s± bardziej emocjonalne od mê¿czyzn, dlatego my¶la³am, ¿e empatia i liczenie siê z uczuciami innej osoby jest podstaw± ich dzia³añ. Nie powinno dawaæ przyzwolenia na zdradê ani mê¿czyznom, ani kobietom. Je¿eli kto¶ wie, ¿e nie da rady wytrwaæ w monogamii, wtedy najlepiej jest nie zaczynaæ zwi±zku, ani tym bardziej pozwalaæ drugiej osobie na zakochanie siê. Nigdy nie wiadomo jak w przypadku zdrady zareaguje partner albo partnerka, ale wiadomo, ¿e z pewno¶ci± to go/j± zniszczy, w wiêkszym lub mniejszym stopniu. Wystarczy postawiæ siê na miejscu drugiej osoby, zamiast kierowaæ siê egoizmem. Gadanie, ¿e trudno odej¶æ jest bezsensowne, nikt Ciê w klatce nie trzyma, a po takiej osobie widaæ, ¿e chce mieæ ciastko i zje¶æ ciastko. Jak czujecie siê nieszczê¶liwe to zanim zdradzicie, spróbujcie pogadaæ o tym z mê¿czyzn±, wyja¶nijcie kwestie które wed³ug was s± nie w porz±dku, rozstañcie siê a dopiero potem hulaj dusza. Dziwi mnie Wasza akceptacja zdrady i piêtnowanie osób, które w dosadny sposób wyra¿aj± niechêæ wobec takiej postawy. A to, ¿e niektore z Was trafi³y na utarty stereotyp ¿e faceci zdradzaj± bo im siê pozwala... No có¿, chyba nigdy nie trafi³y¶cie na porz±dnych LUDZI a ¶winie. Porzadna kobieta lub porzadny mê¿czyzna nie zdradzi, wrêcz jakby¶cie pogada³y z niektórymi to ka¿dy powiedzia³by kategoryczne nie. A to, ¿e zdrady s±, ³±czy siê g³ównie z istnieniem takich osób, i kobiet i mê¿czyzn, egoistów, którzy przez pryzmat w³asnych przyjemno¶ci nie widz± krzywdy jak± wyrzadzaj± drugiej osobie. Nie chcê siê skar¿yæ, ale przera¿a mnie ten brak moralno¶ci, a raczej interpretowanie jej na swój sposób. I oby osoba, któr± pokochacie, sama Was nie zrani³a.
|
|
#377 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
My¶lisz ¿e du¿y procent kochanek nie wie ¿e s± kochankami? A jak t³umacz± swój udzia³ w zdradzie kochanki? "emocje, zakochanie, ach och" ![]() Cytat:
A piêtnowanie osób, które nie potrafi± utrzymaæ poziomu dyskusji, jest jak dla mnie oczywiste. Jest wiele kontrowersyjnych tematów, ale poruszanie ich nie musi oznaczaæ taplania siê w b³otku wyzwisk. Mo¿na prowadziæ dyskusjê na poziomie, bez obra¿ania. Cytat:
Tak wiêc rozmowa nie zawsze jest gwarantem tego co nas w ¿yciu spotka niestety.
|
|
|
|
#378 |
|
Konto usuniête
|
myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci. Ma³o wiesz a pleciesz bzdury. ![]() Oczywi¶cie ¿e to jest okolicznosc ³agodz±ca.. jak moja ciotka dowiedzia³a siê ¿e jej m±¿ j± zdradza i posz³a za nim do lokalu gdzie spotyka³ siê z inn± bab± ,a potem poszed³ z ni± do swojego auta. A ona pobieg³a za nim i wybi³a mu szybê w samochodzie i zaczeli siê szarpac ,policje wezwa³ ochroniesz z tej reustoracji. My¶lisz ¿e by³a z tego sprawa w s±dzie? Musia³a jedynie za t± szybe zap³acic ,oczywiscie by³o pouczenie i romowa ,¿e tak siê spraw nie rozwi±zuje. Ale to wszystko kobieto ![]() Je¿eli ty w takiej sytuacji ,zachowa³abys siê inaczej to brawa dla ciebie ,¿e jeste¶ tak opanowana . Ale nie ka¿da kobieta jest tak silna psychicznie ¿eby zniesc co¶ takiego bez emocji. Takie rzeczy siê zdarzaj±. Nie potêpiam jej w ¿adnym wypadku, a wrêcz j± rozumiem. I jak mozesz wgl porównywac spoliczkowanie faceta ,to takiego kurestwa które on uczyni³. Ty widzisz co ty piszesz?
|
|
|
|
|
#379 |
|
po drugiej stronie szafy
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923319]
Ma³o wiesz a pleciesz bzdury. ![]() Oczywi¶cie ¿e to jest okolicznosc ³agodz±ca.. jak moja ciotka dowiedzia³a siê ¿e jej m±¿ j± zdradza i posz³a za nim do lokalu gdzie spotyka³ siê z inn± bab± ,a potem poszed³ z ni± do swojego auta. A ona pobieg³a za nim i wybi³a mu szybê w samochodzie i zaczeli siê szarpac ,policje wezwa³ ochroniesz z tej reustoracji. My¶lisz ¿e by³a z tego sprawa w s±dzie? Musia³a jedynie za t± szybe zap³acic ,oczywiscie by³o pouczenie i romowa ,¿e tak siê spraw nie rozwi±zuje. Ale to wszystko kobieto [/QUOTE]Ale kto tu mówi o policji? Sprawê cywiln± siê zak³ada i tyle. I radzê pow¶ci±gn±æ emocje, bo siê posypi± punkty za wulgaryzmy. Jak nie umiesz siê opanowaæ nawet na forum internetowym, to siê nie dziwiê, ¿e popierasz histeryczne i burackie zachowania.
|
|
|
#380 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Ciekawe co ci powiedz±. I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Nie bêdê wys³uchiwa³a takich bzdur .
|
||
|
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 849
|
Ludzie lubi± ró¿ne dziwne filmiki. A ogl±danie patologii niektórych pasjonuje. I dla mnie to ¿adna miara tego ¿e dziewuszka dobrze siê zachowa³a, mi ludzie gratulowali jak wypi³am prawie 200 gram wódki na jeden ³yk, nie by³ to sensowny wyczyn mimo wzbudzenia zainteresowania innych.
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 472
|
W temacie, gdzie facet za zdradê "zem¶ci³ siê" wielokrotnymi zdradami z byle kim i do ¶lubu udawa³ uczucie, po czym pochwali³ siê narzeczonej swoimi podbojami, ¿eby jej w piêty posz³o - podnieca³e¶ siê jak dziki. A tu taki kwik. Jak mo¿na traktowaæ twoj± pisaninê powa¿nie?
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-28 o 11:11 |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923421]Powiedz t± 48-kobietom które skomentowa³y jej filmik ,gratuluj±c jej zachowania.
Ciekawe co ci powiedz±. I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y. [/QUOTE] Ja te¿ lubiê ró¿ne g³upoty. Np. czytanie twoich wypowiedzi Niezmiernie mnie bawi± - zdrady niczego nie t³umaczy bla bla bla, ale w emocjach mo¿na kogo¶ pobiæ/wybiæ szybê czy co¶ Rozumiem, ¿e jak kogo¶ zdenerwujesz i kto¶ bêdzie w emocjach to mo¿e ci podbiæ oko? Bo nie rozumiem, jak mo¿na przyklaskiwaæ burackim zachowaniom.
|
|
|
|
|
#384 | ||
|
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 314
|
Cytat:
Te¿ bym pewnie obejrza³a filmik, ale na takiej samej zasadzie ogl±dam nie wiem, Warsaw Shore albo Ch³opaków do wziêcia. Poklasku to za sob± nie niesie, ludzie lubi± emocje nie zastanawiaj±c siê czasem, czy to przypadkiem nie przegiêcie. Stado furiatek rzucaj±cych siê na niewiernego faceta jak zwierz±tka to jak taki nied¼wied¼ do podziwiania w zoo - popatrzeæ i po¶miaæ siê fajnie, ale nie podejdziesz, bo strach. Patologia przyci±ga widowniê, ale raczej nie tê ¿yczliw±. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- [1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923421]Powiedz t± 48-kobietom które skomentowa³y jej filmik ,gratuluj±c jej zachowania. Ciekawe co ci powiedz±. I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y.[COLOR="Silver"] [/QUOTE] No tak, bo w Polsce patologia to jedna albo dwie osoby które siê ogl±da w reporta¿u w tefa³enie, a nie te przyk³adowe 48 kobiet, które gratulowa³y zachowania jak spod celi.
|
|
|
|
#385 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 917
|
Jaki kwiatek (chocia¿ przyznajê, ¿e ³adny!) sobie przypomnia³em:
http://www.youtube.com/watch?v=nic-kPsJfzg |
|
|
|
|
#386 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Wiesz nigdy mi siê nie zdarzy³o w ten sposób potraktowac drugiego cz³owieka, wiêc nie s±dzê ¿eby kto¶ siê chcia³ mnie wykastrowac. Tag¿e nie do mnie to pytanie. ![]() Ja nie przyklasuje temu co zrobi³a ,ale w pe³ni rozumiem to co siê sta³o. Nie potêpiam dziewcznyny, bo to tylko ma³y wybryk w porównaniu z tym co on jej zrobi³. ![]() I zapewne sama nie potrafi³abym siê opanowac, widocznie jestem z³ym cz³owiekiem. |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 232
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923319][1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku
myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci. Ma³o wiesz a pleciesz bzdury. ![]() Oczywi¶cie ¿e to jest okolicznosc ³agodz±ca.. jak moja ciotka dowiedzia³a siê ¿e jej m±¿ j± zdradza i posz³a za nim do lokalu gdzie spotyka³ siê z inn± bab± ,a potem poszed³ z ni± do swojego auta. A ona pobieg³a za nim i wybi³a mu szybê w samochodzie i zaczeli siê szarpac ,policje wezwa³ ochroniesz z tej reustoracji. My¶lisz ¿e by³a z tego sprawa w s±dzie? Musia³a jedynie za t± szybe zap³acic ,oczywiscie by³o pouczenie i romowa ,¿e tak siê spraw nie rozwi±zuje. Ale to wszystko kobieto ![]() Je¿eli ty w takiej sytuacji ,zachowa³abys siê inaczej to brawa dla ciebie ,¿e jeste¶ tak opanowana . Ale nie ka¿da kobieta jest tak silna psychicznie ¿eby zniesc co¶ takiego bez emocji. Takie rzeczy siê zdarzaj±. Nie potêpiam jej w ¿adnym wypadku, a wrêcz j± rozumiem. I jak mozesz wgl porównywac spoliczkowanie faceta ,to takiego kurestwa które on uczyni³. Ty widzisz co ty piszesz?[/QUOTE]Jesli uznasz ze nie zbierajac ekipy kolezanek, z ktorych jedna robi za domoroslego reportera, w celu wyszarpania z auta i pobicia faceta, ktory mnie zdradzil, to tak - jestem opanowana i niestety przyklad Twojej znajomej pokazal, ze rozumni ludzie na pewnym poziomie, nie znizaja sie do takich akcji, ktore reprezentuja poziom rynsztoku umyslowego. Swiadczy o tym nie tylko sam czyn, a zwlaszcza to jak owa historia sie zakonczyla przypomnij kolezance zeby zrobila na youtubie edit i zeby dopisala pod filmem, ze sie namyslila i obecnie jest w zwiazku z owym misiaczkiem, ktorego niedawno jeszcze bila z kumpelami i wrzucala "reportaz" do neta napewno jeszcze wiecej lajkow dostanie. I nie ironizuj, bo niestety nie robi to na mnie wrazenia. Jestes zwyczajnie agresywna w swoich wypowiedziach. Co do Twojej ciotki czy tam kogos - to, ze wybila szybe w aucie jestem w stanie bardziej zrozumiec niz zbieranie ekipy kolezanek w celu nastukania gosciowi i nagrania tego w celu wrzucenia na yt. To dosc zaplanowane dzialanie, niewiele w tym afektu. sorry. Koncze rozmowe. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#388 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
Cytat:
Zna³em parê osób które s± raczej "wyzwoleni seksualnie" albo "zdradzaj±" i ZAWSZE by³o tak, ¿e nim o tym siê dowiedzia³em nie przepada³em za tymi osobami z innych powodów. Chocia¿ je¿eli zdarzy mi siê kogo¶ poznaæ, polubiê go i wyjdzie, ¿e ma lekki stosunek do tych spraw ( ale nie zdradza) to nie wykluczam znajomo¶ci. |
|
|
|
|
|
#389 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 021
|
Cytat:
A niech tam sobie krzycz±, ja wiem, ¿e wszystko siê dobrze pouk³ada³o. |
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 119
|
Cytat:
). A tymczasem okazuje siê, ¿e stereotypy szkodz± Wam w takim samym stopniu, jak nam
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci.
Ty widzisz co ty piszesz?