|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis bylam w sklepie z rzeczami dzieciecymi; m.in. chcialam kupic spineczki do podpiecia grzywki, ale cena mnie zmrozila i meneq nozycoreki ruszyl do akcji.
bokeh wspolczuje nocy! bijkora kciuki! |
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam all |
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej ho
Pstryczek żubra rano dołapała ![]() sikorki odnalazły mój karmnik nareszcie i teraz mam ptasie szaleństwo na balkonie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a może pan z elektrowni sprawdzał światło ![]() ale podobno ma być kolejna seria, tylko mają się cofnąć do wcześniejszych wydarzeń, chyba podczas jakiegoś powstania akcja ma się dziać
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co będziecie kupować swoim bąblom na urodziny? Ja bym chciała coś takiego, żeby miał i pamiątkę i prezent adekwatny do wieku i mam zagwostkę, w ogóle nie wiem jakie prezenty dla kogo w tym roku. Teściowej bym chciała taką książkę "jak nie wpier...lać się w życie swoim dorosłym dzieciom i ich dzieciom" taką samą wersję dla mojej mamy ale chyba jeszcze takiej nie napisano :/
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka- a bratowa pytała czemu się stosuje osobno a nie razem? Bo ciekawa jestem.
Widzę że dziś nas było sporo które miały pobudke o 4 ![]() Ja po nakarmieniu małego nie mogłam już usnąć Bokeh- może Deli ma rację że to zęby bo u nas najprawdopodobniej też idą. Mały ma małą gorączkę i widać ewidentnie że coś z zębami. Poza tym obraził mi się na katarek i muszę go ganiać żeby odciągnąć gluty (strasznie się wije i muszę uważać żeby mu w oko nie wsadzić). Inhalacji też już nie daje sobie robić Ma jeszcze taki głęboko osądzony katar i boję się że na płuca zejdzie a do szpitala trafić nie chce. Jest bardzo uparty i jak czegoś nie chce to nie i już,a ja nie wiem jak mu pomóc.Te plamki z pleców schodzą więc to raczej była trzydniowka.
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Za 1szt. zaspiewali sobie ok 35-40PLN.
Dzieki, ale w moim przypadku... ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() nawet maz widzial ![]() Cytat:
ja nie wiem, pewnie jakas zabawke poprostu ![]() chrzestna zasponsoruje mlodemu sesje zdjeciowa wiec pamiatke bedzie mial dziadkom jednym i drugim oraz chrzestnym kalendarz ze zdjeciami mlodego i ewntualnie po jakiejs popierdulce, pozostalym pewnie jakies kosmetyki i finito... nie mam nigdy pomyslow na prezenty
|
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sadzam na kolankach, przytrzymuje glowke i jadziem z tym koksem ![]() meneq - ileeeeeeeee? ocipieli?! Bokeh - zebiszcza jak nic |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole ostatnio sie zastanawialam, czy wszystkie nadal uzywacie zwyklych pieluszek? Ostatnio znalazlam w samochodzie kilka sztul normalnych pampersow i uzylam ich, ale zapiecie ich graniczylo z cudem. Nigdy wiecej!
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dię spać bo mała zasnęła to skorzystam. Dzięki za słowa otuchy
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstryniu-a nie płacze Ci przy tym? Oskar to jest taki szogun że naprawdę jak już siedzi to zanim uceluje w dziurkę to ten już zdąży zmienić pozycję. Wczoraj już w akcie desperacji nie wiedział jak się mnie pozbyć to wziął poduszkę i schował w nią głowę. Podniósł dopiero jak wyłączyłam odkurzacz ![]() Poza tym mam ograniczony czas z wyciąganiem g. bo odkurzacz jak osiągnie wysoką temp to po prostu się wyłącza sam. Także tego ...
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jaki jest kurs jena, ale cos w tych okolicach. Na pewno nie taniej
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
Nawilzaj powietrze, psikaj roztworem wody morskiej i sam z czasem wyplynie |
|
|
|
|
#1277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet spoko, moze cyknę jakąs fotkę to Wam pokażę jak to teraz wygląda. Po wypłacie chyba zakupię tą maść ze śluzem ślimaka. Cytat:
To to już jest niechciejstwo ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ja właśnie mam w planach taką sesję na roczek i potem zrobić kalendarz i chciałam dzieciaki fajnie przebrać co do miesięcy, np: styczeń jakoś noworocznie, luty: urodzinowo, maj-z mamą, itp, ale brak mi pomysłó na wszystkie miesiące ![]() A one nie są dla starszych dzieci????
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także trzymam kciuki,żeby katarek był zwiastunem zębów a poza tym to Leo nie miał żadnych innych objawów i nawet nie wiem kiedy wyszły kolejne kły Cytat:
![]() u nas z kolei od kiedy nie karmimy uu mam wrażenie,że mały śpi bardziej niespokojnie i ja też się gorzej wysypiam zrobiłąm dziś mojemu bąblowi owsianke na śniadanko- smakowało |
||
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam się Wam że nie ogarniam swojego dziecka. On jest tak sprytny że ja po prostu nie nadążam. I nie żebym była jakaś powolna,nie -to on jest zdecydowanie za szybki.Nie poleży dłużej jak minuta... Nie usiedzi w miejscu bo zaraz się nudzi. Jak czytałam że jak wasze dzieci się obudzą to sobie jeszcze leżycie a to pół godz a to 1,5 to zrobiłam tak- Z Oskarem chwila spokoju NIE JEST MOŻLIWA.
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale apogeum było jak szły te 4 zęby na raz.. też nic z początku nie było widać. a potem nagle poszło. Sprawdzaj czy nie ma temp. U nas przede wszystkim była nieodkładalność lub pobudki co 10-15min przez CAŁĄ NOC. Cytat:
Inna przyczyna to jak dla mnie sny, czasem mała przez sen popłakuje, ale przestaje zanim zdążę podbiec, widzę wtedy, że to przez sen było Cytat:
Nadal nie wybrałam fotelika..;/ muszę to zrobić dziś. Dzięki za porady odnośnie dresów, kupiłam te pumpy wczoraj, się zobaczy co przyjdzie. |
|||
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co się dzieje? |
||
|
|
|
#1283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym robiła osobno.... ale nie wiem jak jest z tymi lekami... my mielismy berodual i pulmocort (nadal mamy, już na długooooo) i osobno robiłam, nie łączyłam... Cytat:
Wiesz ja się nie porównuję, wiem że każdy jst inny, tylko, że ja nigdy nie chciałam słuchać jak ktoś chciał mi coś powiedzieć o swoich przezyciach.... no i poprostu się przeraziłam trochę, ale przecież nie wiadomo jak będzie drugim razem.... Cytat:
![]() ubaw po pachy, sąsiedzi pobudzeni, bo było już po 23![]() Cytat:
i to mnie najardziej wkurza w takich programach... przecież idą nie po to by pokazać jak im w życiu ciężko i źle... a zawsze ktoś taki musi wygrać, dlatego nie oglądam tego typu programów miłego dnia kochane... mam w planie uszyc małej lalkę szmacianą... także idę szukać inspiracji
|
||||
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U nas dziś znów fajna nocka
![]() Jestem wyspana ale za oknem tak ponuro że i tak nic się nie chce. Dziecie właśnie zasnęło. Ja idę myć włosy a potem nadrobię. Dzwonili do mnie z pracy że mam do odebrania paczkę na święta dla dziecka
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dokładnie tak, jak piszesz co 10 minut pobudki, płacz przez sen, musiała spać z nami bo w łóżeczku to była pobudka co minutę a u nas włąsnie tak co 10.... teraz też se pospałam połozyłam ją i ja przez a no i pospane bo musiałam ją wziąc na siebie przytulać a to i tak mało daje, niby zasnie ale tylko na chwile. Tylko że jak obudzę lub sama sie obudzi to jest pogodna
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja złożyłam u siebie w pracy wniosek o świadczenie świąteczne, gdybym tego nie zrobiła, to bym nic nie dostała
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Co sie dzieje? |
||
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale śnieżyca za oknem
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1290 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
u nas pobudka o 7, także się w końcu wyspałam Potem odstawiam Hanię do sąsiadki i idę na zakupy, bo pogoda tragiczna:/ a i dzisiaj wygnałam Męża na 7.30 do pracy i w końcu wróci wcześniejCytat:
i mam nadzieję, że te zębiska szybko wyjdąCytat:
Cytat:
wyobrażam sobie co czułaś, dobrze, że nic się nie stałoCytat:
zaczęliśmy oglądać Breaking Bad i polecam!!Cytat:
Też bym chciała kupić coś Hani na roczek, żeby miała na pamiątkę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

Ma jeszcze taki głęboko osądzony katar i boję się że na płuca zejdzie

22.05.2008
-to on jest zdecydowanie za szybki.
i mam nadzieję, że te zębiska szybko wyjdą