Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 11:09   #1621
Ishka
Zadomowienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cześć wszystkim

Ja mam dziś lekkie bóle @powe od rana i dzis mój 27dc i przeliczałam jeszcze raz miesiąc po miesiącu moje długości cyklu i co i nie trwały z takimi porywami jak to na początku pisałam (25-31dni) tylko od 25 do 29 dni także nie ma tak źle...dziś moj 27 dc tak jak pisałam to jestem w sumie juz w terminie mojej @ ciekawe czy przyjdzie bo narazie wszystko wskazuje na to ze tak...

U mnie dzisiaj taka gołoledź ze jak wyszłam z bloku to bym orła wywinęła a wogole nie było widać że ślisko;/I wogole tak ponuro jakos
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:16   #1622
SzA10
Zadomowienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Na mojej wsi dzisiaj słonecznie ale wietrznie. wczoraj to była masakra , szaro buro i deszczowo! I jak tu dziewczyny mieć dobry nastrój?!

No ale trzeba jakoś się pozytywnie nastroić!! ))) tylko jak

Ishka no ciekawa jestem co do tych naszych @.... strasznie ten czas wolno leci!!! jak się tak na cos czeka
SzA10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:20   #1623
Karoloo
<3 <3 <3

Laski co zrobiłam

Byłam w Rossmann'ie na zakupach i wyszłam od nich z koszykiem zorientowałam się dopiero pod biurem

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:22   #1624
Ishka
Zadomowienie

SzA10- no te nasze @ ciekawe co z nimi będzie...
Będziesz jeszcze testować?Czy odpuszczasz?

Apropo nastroju...ja wiem że sobie poprawie nastrój nawet jak przyjdzie @ sprzątając a pozniej strojąc mieszkanko świątecznie w okolicach mikołaja zaczne piec pierniczki dosyc sporą ilość bo moi to łasuchy
Stary 2013-11-28, 11:23   #1625
SzA10
Zadomowienie

Karoloo hahahaha uwielbiam takie akcje

Ja kiedyś poszłam do Galerii Handlowej w dwóch różnych balerinkach. Jednej czarnej z duża kokardą a drugiej granatowej z mała kokardką... zorientowałam się po 2 godzinach jak w końcu trafiłam gdzies do przymierzalni jezzuuu wsydziłam się z niej wyjść...
Stary 2013-11-28, 11:27   #1626
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Tydzień / Odpowiedni poziom progesteronu w ciąży [ng/ml]
4 21.6
6 25.9
8 26.2
10 30
12 33.4
14 39.5
16 47.8
18 51.8
20 55.6
22 65
24 72.2
26 81.6
28 90.4
30 104.5
32 118.2
34 134.8
36 152.3
38 159.4
40 166.2

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2013-11-30 o 09:31
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:34   #1627
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
ja też miałam taki dylemat no i próbowałam tż-ta namówić, niby się udało ale w końcu nic z tego nie wyszło, bo serducho było, ale żołnierzy zabrakło Jednak dla niego 4 dni pod rząd to stanowczo za dużo
A ja nadal mam stresa, bo dziś mam ewidentnie szyjkę wysoko i otwartą, bo nie mogłam jej dosięgnąć. Zmieniłam aż ostatnie wpisy, bo dopiero teraz była naprawdę wysoko, no i wydaje mi się, że dziś ta owulka mogła być a my akurat nie dostarczyliśmy nowej porcji żołnierzyków Tyle dni myślałam, że to będzie już i męczyłam tż-ta aż dziś już serio miał dość a tu szyjka podskoczyła wysoko. Jak jutro będzie skok to chyba serio się załamię Oczywiście tż zdziwiony, że po co tyle dni pod rząd go męczę jak dziś dopiero owulka może być No typowy facet nic nie rozumie
Wygrzałam się dziś w łóżku cały dzień, zaaplikowałam syrop z cebuli i czosnku i mi dużo lepiej już. Mam nadzieję, że całkiem mi przejdzie. Jutro muszę jeszcze lecieć sprawę załatwić a mi się tak nie chce. Wolałabym jeszcze w łóżeczku poleżeć. Zresztą niedługo trzeba by się zabierać za porządki świąteczne a ja zupełnie nie mam eunergii aby cokolwiek robić. Mam w planach przewrócić całe mieszkanie do góry nogami i wszystko wysprzątać, ale nie wiem czy dam radę ehh No i chcę już do tego gina iść wreszcie, bo coś chyba jednak jakiś stan zapalny mi się przyplątał i chyba przez to mam też z tym śluzem płodnym problemy.
Wygadałam się i uciekam spać
Cały czas jestem na bierząco, ale wybaczcie jak nie będę na wszystko odpisywać, bo ostatnio prawie wcale nie siedzę przy lapku a na telefonie ciężko się duże ilości pisze.
Dobranoc
Vioris trzymam kciuki za Ciebie i siły M.
Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Hej laski. Dzisiaj pierwsza
Wstalam o 4 i pojechalam na zajecia. Tak wczesnie bo musze do innego miasta dojezdzac. Na uczelni bede kwitnac do 20 wiec dzien stracony:-( ale moj małż też ma dziś być w łodzi wiec licze ze sie spotkamy i zdażymy troszkę popracowac nad dzieciem bo już nie wiem kiedy mam owulke. Wydawało mi sie zawsze ze wiem a w tym miesiacu jak sie nakrecilam i sie staramy to juz zgłupialam. Mam nadzieje ze trafilam w dobry moment:-P

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Witam wszystkie nowe dziewczyny, a Ty chyba masz błąd w miesiącu starań 111 .

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Dziś złoży jeszcze 3 krzesła to zrobię foto
A telewizor tez zamówilismy do sypialni ale jeszcze nie dostarczyli, w koncu jak mąż pójdzie na nockę to będę spać w łóżku a nie na kanapie w drugim pokoju przed tv, no i w weekendy poleniuchujemy w sypialni przed tv masz rację, że teraz jeszcze trzeba kupować cos dla siebie, potem będzie wiele wydatków na dziecko wiec kiedy jak nie teraz ja dziś lecę poogladać dodatki do salonu, na czerwone się w końcu zdecydowalam
L
Teścik zostaw sobie na pamiątkę
a , no i jak w pracy nie ma taryfy ulgowej to w domu jak onajwięcej odpoczywaj, będzi miło jak zajrzysz na forum, ale jak ie dasz rady to wybaczymy, najwazniejsze dobro fasolki

dzięki

Mania dziś jak wpisalam temp to wyznaczylo mi na 17dc
i widzę też, że Tobie na 15dc, a tam same serducha musi Ci się udać, no musi

Pod tym względem ciesze się że nasze mamy są 80km od nas, ale ja lubię i mamę i teściową więc..

Wow! Ale się ostro zabraliście za zmiany przed świetami, ale macie jeszcze trochę czasu więc na pewno zdążycie i na świeta będzie pięknie. Współczuję tylko tego sprzątania, i wierzę że z dzieckiem trudniej wszystko ogarnąć, ale dasz radę
No a co tam w Twoim cyklu? Nie aktualizujesz na ovuf i nic nie wiemy a ja tak czekam, zaglądam codziennie

Lecę do pracy pa!
Miłego dnia
Jagatka no trzeba pomóc rodzicom a potem my zaczynamy.
Dziś spróbuję zaktualizować część temp ale na laptopie bo na tel nie mam zdrowia

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie 25dc a owulacji brak... Nie wiem co mi jest, a może w ogóle nie będę jej miała... mam znów takiego doła, że szok, a tak się starałam te kilka dni i tż wypompowany jednym słowem...

Chyba czas już mieć te starania w bo na siłe i tak często to mi się tak nie podoba.... cała radość z seksu znikła.... teraz szybko szybko bo tż jutro wyjeżdża a tu nawet owu nie było, no super jednym słowem

Nie mam ochoty nawet ćwiczyć za oknem wieje jak cholera, zero słońca, nic tylko się pochlastać
Leine za Was też trzymam kciuki wiem jak to jest tak na siłę się starać my w tym cyklu się nie dogadaliśmy co do serduszek i w okolicach owu M się na mnie wypiął i mamy 2 dniową lukę więc ten cykl opuściłem, zajęłam się remontem nawet temp mierzył na spokojnie co u mnie dziwne bo bardzo dużo nerwów mnie kosztowało wcześniejsze mierzenie.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Ok muszę narazie uciekać trzymam za Was wszystkie kciuki.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:33
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:35   #1628
wik_and_ola
Zadomowienie

Carmenaa, dojrzałam Twojego awaratka Normalnie tak się zmieniłaś, że Cie nie poznałam
Pisałyście o ubezpieczeniu, ja mam kiepskie warunki ale płacę małą skłądkę, za 43 zł miesięcznie, a za urodzenie dziecka dostanę tylko 1.000 zł
Stary 2013-11-28, 11:38   #1629
kotka34
Zadomowienie

hej moje kochane babolki jak sie czujecie wszystkie macie odemnie troszke a powiedzcie mi jak wy dodajecie swoje dzieciatka jak piszecie posty to widac bo ja ciemna jak tabaka w rogu i nie umiem pomozcie
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:39   #1630
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Laski co zrobiłam

Byłam w Rossmann'ie na zakupach i wyszłam od nich z koszykiem zorientowałam się dopiero pod biurem

Cytat:
Napisane przez SzA10 Pokaż wiadomość

Ja kiedyś poszłam do Galerii Handlowej w dwóch różnych balerinkach. Jednej czarnej z duża kokardą a drugiej granatowej z mała kokardką... zorientowałam się po 2 godzinach jak w końcu trafiłam gdzies do przymierzalni jezzuuu wsydziłam się z niej wyjść...

Dzięki dziewczyny za nieco humoru w tym dzisiejszym dniu
Stary 2013-11-28, 11:40   #1631
Carmenaa_88
Zakorzenienie

widzę wszystkie macie podły nastrój dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Oj oby Twoi nie zareagowali jak moi (raczej teściowa)na wieść o mojej 1 ciąży....zamiast sie cieszyc powiedziała że jeszcze wszystko moze się zdarzyć i ze moge stracic maleństwo i chyba mi tego życzyła bo od 5 tygodnia byłam na podtrzymaniu;/ a była z tych co to do ślubu nie umiała sie doczekać na wnuki

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dostałam @

I to od razu z grubej rury czyli dupek w tej kwestii pomógł bo nie było plamień
cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Rano pisałam ale mnie wszystkie olały, dalsza część dnia w pracy też bez szału :/
W ogóle to czasem zastanawiam się co ja tu robię, nawet nie wiem kiedy będę się starać, nie mogę się wciągnąć w rozmowy i w ogóle cięzko mi znowu
Panikuję już że owulacja mi sie przesunie, a nawet się nie staram
każdy ma prawo do gorszych dni nie próbuj nas opuszczać, bo i po co...za niedługo wrócisz do starań

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
no własnie... u mnie już jest nagonka na ciężarne i padło moim zdaniem ciut za wiele złych komentarzy na temat ciężarnych. Ja wiem, że ciężko znaleźć osobę na zastepstwo, ale bez przesady ;/ jeszcze jakby to faceci mówili to może bym zrozumiala , ale to matki mówią !
ja zauważyłam właśnie, że bardziej ciąże pracownicy przeżywają kobiety niż mężczyźni

Cytat:
Specjalnie chyba tak komentują, żeby kobieta bała się zajść w ciąże
u mnie niby się z tym liczą że w końcu któraś zaciąży - jest nas w 3 filiach 5 dziewczyn (reszta faceci) i oczywiście już doszły mnie plotki jak byłam w szpitalu czy aby na pewno nie przyniosę l4 ciążowego... nieważne że leżałam na zakaźnym i na dodatek w szpitalu gdzie nie ma oddziału ginekologii. Ludzie są straszni ! A ja nawet nigdy nie wspomniałam o dzieciach, zawsze byłam taka niby anty ale ludzie swoje gadają...... chociaż g,,wiedzą. Aż mi się do pracy nie chce wracać......
no masz nie za ciekawie. Ale olej to!ludzie zawsze będą gadać.

Kamel powodzenia w remoncie

vioris Leine trzymam kciuki za Waszą owulkę!!!!!!!

Cytat:
Laski co zrobiłam

no rozbawiłaś mnie do łez wyobraziłam sobie Ciebie jak popierdzielasz z tym koszykiem przez pół miasta a ludzie się na Ciebie dziwnie nie patrzyli?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:41
Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:43   #1632
SzA10
Zadomowienie

Cytat:
SzA10- no te nasze @ ciekawe co z nimi będzie...
Będziesz jeszcze testować?Czy odpuszczasz?

Apropo nastroju...ja wiem że sobie poprawie nastrój nawet jak przyjdzie @ sprzątając a pozniej strojąc mieszkanko świątecznie w okolicach mikołaja zaczne piec pierniczki dosyc sporą ilość bo moi to łasuchy
mam jeden test jeszcze.... i tak myślę żeby zrobić go tydzień po terminie @ , czyli w niedzielę. No ale zastanawiam się czy nie zobić w sobotę , bo w sobotę wieczorem czeka mnie impreza...... no chyba że wredna małpa przyjdzie.
Stary 2013-11-28, 11:44   #1633
Ishka
Zadomowienie

Co do śmiesznych sytuacji to kiedyś z mężem jechalismy do kina na randke jakie było moje zdziwienie jak wyszłam z auta a tam na nogach ...kapcie Zaznaczam ze to była zima a my musielismy isc na pozniejszy seans bo musiałam jechac do domu po buty heh
Stary 2013-11-28, 11:52   #1634
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Hej babolki

U mnie nadal Temperatura się wlecze i coś czuje że to bezowulacyjny będzie. Objawy wszystkie na owu były a tempka nie rośnie
Chyba że jakimś cudem tak mocno się przesunie. Tylko wtedy będę miała znowu mega długi cykl :banghead:
Wieczorem się lepiej czuje a rano jakby mnie z krzyża zjedli
Leżę w łóżku, zimno mi, kaszle znowu i mam dość a o 11.30 po córkę i sprawę załatwić a po południu do sm znowu.

Debra jak to teraz fajnie się czyta, jak na wątku staraczek wszyscy Ci gratulują @ to ja też gratulacje składam

Ja się pytam gdzie jakieś nowe fasolki?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak taka odmiana. U mnie pełen wypas gratuluje się @ i owulacji i kciuki się trzyma za +, a na końcu za szybką @

Kurczę ten Twój cykl faktycznie zapowiada się na długi. Dziwne tylko, że tamten test ovu wyszedł pozytywny może zrób jeszcze raz?

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Vioris moja czeka na ujawnienie w sobotę hahah

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Trzymam

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie 25dc a owulacji brak... Nie wiem co mi jest, a może w ogóle nie będę jej miała... mam znów takiego doła, że szok, a tak się starałam te kilka dni i tż wypompowany jednym słowem...

Chyba czas już mieć te starania w bo na siłe i tak często to mi się tak nie podoba.... cała radość z seksu znikła.... teraz szybko szybko bo tż jutro wyjeżdża a tu nawet owu nie było, no super jednym słowem

Nie mam ochoty nawet ćwiczyć za oknem wieje jak cholera, zero słońca, nic tylko się pochlastać
A kiedy mąż wraca? Może zdąży wrócić? Oczywiście trzymam kciuki żeby ovu była dzisiaj, co najwyżej jutro
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Hejka
Przeczytałam póki co tylko ostatnią stronę, bo nie mam czasu w ogóle na wizaż, ale zaglądam, bo ciągnie mnie do Was i chcę być w miarę na bieżąco. Ale w domu jestem zajęta, a w pracy to już w ogóle nie wspominam
Dziś po południu też mam zajęcia bo muszę nas spakować, bo na weekend jedziemy do mojej koleżanki trochę się odchamić Poza tym musimy przywitać jej dwumiesięcznego synusia bo jeszcze go nie widzieliśmy. Więc pewnie znów stracę dużo z Waszych opowieści, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Debra - gratki za @ i fluidki na nowy cykl
Widzę, że niektóre z Was ogarnia jesienna melancholia. Ale mam nadzieję, że te cykle mimo wszystko zakończą się powodzeniem Leine i któraś jeszcze pisała o obawach braku owulki.
Wysyłam Wam wszystkim
Łapię fluidki

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:00   #1635
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Laski co zrobiłam

Że Cię ochroniarz nie gonił
Cytat:

O następna

A odnośnie owulacji ...
Szkoda, że nie ma podręcznego aparatu do usg Wszystko byłoby widać jak.. białe na czarnym Tylko byśmy z tego bolca nie złaziły

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:03   #1636
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko byśmy z tego bolca nie złaziły

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:04   #1637
SzA10
Zadomowienie

Cytat:

O następna

A odnośnie owulacji ...
Szkoda, że nie ma podręcznego aparatu do usg Wszystko byłoby widać jak.. białe na czarnym Tylko byśmy z tego bolca nie złaziły
oj złaziłybyśmy z tego bolca... na drugi bolec
Stary 2013-11-28, 12:11   #1638
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Co do śmiesznych sytuacji to kiedyś z mężem jechalismy do kina na randke jakie było moje zdziwienie jak wyszłam z auta a tam na nogach ...kapcie Zaznaczam ze to była zima a my musielismy isc na pozniejszy seans bo musiałam jechac do domu po buty heh
No naprawdę poprawiacie mi humor dzisiaj

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Stary 2013-11-28, 12:13   #1639
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Wysyłam Wam wszystkim
łapie

Cytat:

Jak mieszkałam w akademiku jedna laska wyszła w laciach na zajęcia

Cytat:

O następna
No właśnie !! Dziwie się, teraz pewnie po premii dostanie

Carmena no własnie ludzie sie dziwnie nie patrzyli- no chyba że nie zauważyłam A biuro od Rossmann'a dzieli jakieś 150 m

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:26   #1640
aga1598
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim

Niesamowite ile potraficie napisać przez kilka godzin ale nadrobiłam..

jagodzia133 zdecydowanie ta sosna alpejska. Jest dużo ładniejsza.

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
no własnie... u mnie już jest nagonka na ciężarne i padło moim zdaniem ciut za wiele złych komentarzy na temat ciężarnych. Ja wiem, że ciężko znaleźć osobę na zastepstwo, ale bez przesady ;/ jeszcze jakby to faceci mówili to może bym zrozumiala , ale to matki mówią !
Mnie się raz babeczka na rozmowie o pracę zapytała, czy mam dzieci. Jak odpowiedziałam, że nie, to tylko popatrzyła na rocznik i powiedziała, że ona sobie nie może pozwolić, żeby placić komuś takie pieniądze, szkoli itd. a za chwilę pójdę na l4 na całą ciążę i będzie musiała zastępstwa szukać... :/

Cytat:
A telewizor tez zamówilismy do sypialni ale jeszcze nie dostarczyli, w koncu jak mąż pójdzie na nockę to będę spać w łóżku a nie na kanapie w drugim pokoju przed tv, no i w weekendy poleniuchujemy w sypialni przed tv
Jak będziecie odbierać tv, to obejrzyjcie dokładnie wszystko. Nam za pierwszym razem przywieźli z pękniętym kineskopem, a za drugim razem nie było kabla. Na szczęście wszystko poszło gładko i bez problemu.

Cytat:
Aż mi ślinka pociekła na pierniczki
Bawisz się w jakieś ozdabianie tych pierników?

Karoloo SzA10 ja kiedyś pojechałam na ślub z 1 wałkiem na włosach. Jakiś gość pod kościołem zapytał, czy to ozdoba, czy zapomniałam zdjąć

Cytat:
Stary 2013-11-28, 12:26   #1641
God Of War 20
Zakorzenienie

Hej a ja muszę się zbierać na zajęcia pogoda okropna, wieje masakrycznie.
Miłego dnia
Stary 2013-11-28, 12:28   #1642
Ishka
Zadomowienie

Heheh no to mi się też humor poprawił

Z tym bolcem ale jaja no tak gdybyśmy miały w domu takie domowe usg to pewnie i do lekarza byśmy nawet nie chodziły i co chwile brzuszki podglądały co sie w nich dzieje tylko takie bardzo częste usg tez nie jest dobre

Aga- no jasne każdy musi być przystrojony chociaż jakimś lukrem heh planuje w tym roku pobawić się w kolorowe lukry wczoraj zrobilam torta od tak bo chciałam wypróbować nowe barwniki do ciasta heh i wyszła po przekrojeniu tęcza

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-11-28 o 12:30
Stary 2013-11-28, 12:32   #1643
SzA10
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość

Karoloo SzA10 ja kiedyś pojechałam na ślub z 1 wałkiem na włosach. Jakiś gość pod kościołem zapytał, czy to ozdoba, czy zapomniałam zdjąć

trzeba było powiedzieć że to inspiracja Lady Gagą

oj też się dzięki Wam pośmiałam dzisiaj
Stary 2013-11-28, 12:36   #1644
cowie
Zakorzenienie

O matko laskiiii Dałyście niezłą porcję humoru na dzisiaj

Leine Kochana teraz to chyba tylko pozostaje Ci życzyć szybkiej @ i kolejnego cyklu na luzie

Karolooooooo a Ty wiesz, że masz zły link wstawiony w podpisie? Ten "4 cs"?
Masz tam wstawiony taki link, że każdego kto kliknie, przekieruje do jego wykresu. Nie do Twojego

Ja zaraz zbieram z łóżka i jadę po pączusie Chodzą za mną już od kilku dni i jakoś nigdy nie było okazji.
A są takie mniamniuśne, z dżemem malinkowym

18.05.2015
Leoś

Edytowane przez cowie
Czas edycji: 2013-11-28 o 12:37
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:39   #1645
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
Aga- no jasne każdy musi być przystrojony chociaż jakimś lukrem heh planuje w tym roku pobawić się w kolorowe lukry wczoraj zrobilam torta od tak bo chciałam wypróbować nowe barwniki do ciasta heh i wyszła po przekrojeniu tęcza
To ja teraz poproszę o zdjęcie tortu :P widziałam kiedyś takie tęcze na internecie, ale nie sądziłam, że to się serio da zrobić

Chyba aż się skuszę na te pierniczki. Może też coś w tym roku wymyślę. A jakimi narzędziami je ozdabiasz? Są jakieś specjalne?
Tak wypytuję, bo ja się z kuchnią raczej nie kocham, więc nie wiem

Cytat:
trzeba było powiedzieć że to inspiracja Lady Gagą

oj też się dzięki Wam pośmiałam dzisiaj
to było tak dawno, że o niej chyba jeszcze nikt nie słyszał ale zapamiętam może się kiedyś przyda riposta
Stary 2013-11-28, 12:44   #1646
SzA10
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga1598 Pokaż wiadomość

to było tak dawno, że o niej chyba jeszcze nikt nie słyszał ale zapamiętam może się kiedyś przyda riposta
no to możesz być z siebie dumna, wprowadziłaś nowe trendy na salony byłaś niczym prekursor nadchodzących hitów

nie mgoę się oderwać od kompa i na yt z ciekawości wrzuciłam hasło "pregnancy live test " i jestem w szoku ile tego jest i po jaka cholerę to ludzie wstawiają dla siebie na pamiątke rozumiem ale tak... jakoś dziwne odczucia mam.

ale za to filmiki o niespodziankach dla mężów i ich reakcje są fajne no i inspiracja jak to można kiedyś fajnie przekazać

Edytowane przez SzA10
Czas edycji: 2013-11-28 o 12:49
Stary 2013-11-28, 12:52   #1647
Ishka
Zadomowienie

Aga-zdjęcie tortu wrzuce jak mojemu brzdącowi skończy sie bajka bo teraz jakbym mu wyłączyła to by tragedia i wycie było heh musze je zgrać z aparatu i pomniejszyć

Ale nic specjalnego to taki tort na szybko bo te w necie to są bardzo wysokie i mają kolorki mocniejsze ale nie chciałam dawac tyle barwnika bo jednak dziecko to jadło

A do pierniczków to tylko takie formy którymi wycinam rózne figurki mozna tez samemu nożem ale trwa to dłuzej i do lukru mam taki specjalny pędzelek i nic wiecej nie potrzeba
Stary 2013-11-28, 12:52   #1648
Leine
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia, chyba muszę odpocząć od forum bo nie chce Wam jojczyć i marudzić, pewnie macie mnie już dosyć z tym

Karoloo, wik and ola
ale akcje Ja z kolei rok temu kupowałam zakupy w biedronce, szłam do auta i nie miałam gdzie postawić. Postawiłam więc na dachu, wsiadając i zapominając to zabrać z powrotem ludzie kiwali a ja się patrzyłam na nich jak na idiotów
Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie...

debraM tż wraca w pon/wtorek i wtedy to będzie mój 29/30 dc

cowie wątpię w brak owulacji... jak już to będzie bardzo późno

Cytat:
Tylko byśmy z tego bolca nie złaziły
Cytat:

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-11-28 o 12:53
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 12:55   #1649
SzA10
Zadomowienie

jejeku te filmiki na yt o tym jak bliscy się dowiadują o ciąży są przepiękne , aż się łezki mi polały!! jakie cudowne reakcje! chciałabym kiedyś zobaczyć tyle entuzjazmu

Ishka podziwiam za umiejętności , ja za bardzo nie mam cierpliwości i ręki do ciast itp.
Stary 2013-11-28, 12:59   #1650
aga1598
Raczkowanie

Cytat:
no to możesz być z siebie dumna, wprowadziłaś nowe trendy na salony byłaś niczym prekursor nadchodzących hitów

ale za to filmiki o niespodziankach dla mężów i ich reakcje są fajne no i inspiracja jak to można kiedyś fajnie przekazać
Bo to Lady Gaga ode mnie odgapiła :P

Cytat:
Aga-zdjęcie tortu wrzuce jak mojemu brzdącowi skończy sie bajka bo teraz jakbym mu wyłączyła to by tragedia i wycie było heh musze je zgrać z aparatu i pomniejszyć

Ale nic specjalnego to taki tort na szybko bo te w necie to są bardzo wysokie i mają kolorki mocniejsze ale nie chciałam dawac tyle barwnika bo jednak dziecko to jadło

A do pierniczków to tylko takie formy którymi wycinam rózne figurki mozna tez samemu nożem ale trwa to dłuzej i do lukru mam taki specjalny pędzelek i nic wiecej nie potrzeba
Nie ruszaj go i nie wyłączaj bajki niech sobie obejrzy spokojnie. Chyba mnie natchnęłaś tylko może spróbuję wcześniej coś zrobić, bo jak nie wyjdą to wstyd będzie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości