Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 20:51   #2641
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Ach ... jeju wiecie o co chodziło już jestem senna bo wstałam po 5:00 i nie kontaktuje i do tego stan podgorączkowy ...
Stary 2013-11-28, 20:52   #2642
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

Kasian86 No właśnie po praniu nic mi się nie działo z tymi rzeczami. Także jakość ok. Mam bluzę, taki pół golfik, i piżamę. W bluzie jestem tak zakochana, że nawet jak będzie za mała to będę ją Mili ubierać Chciałam też kupić body, ale wszystkie były akurat na zakładkę, nie było na zatrzaski więc nie kupiłam.

Ale i tak największą moją miłością stał się next jeśli chodzi o dziecięce ciuszki
No to dobrze wiedzieć na przyszłość

Muszę zobaczyć tego nexta, bo tak zachwalacie kusicielki jedne, Ty i Magdi

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
aaaaaa i jeszcze strasznie mi posmakowały Leasy paprykowe- ale nie normalne tylko " chipsy z pieca" o smaku grilowanej papryki- jak nie próbowałyście to polecam bardzo
Ja lubię te prosto z pieca, ale solone no ale rzadko jadam, oj rzadko

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Kupilismy dziś nową nianię z baby ono
Skróciłam cytat, bo mi się niechcący część usunęła. No więc my też musimy kupić nową nianię, bo ta się wyłącza sama w najmniej spodziewanych momentach mieliśmy tommy tippie, teraz mam już wybraną aventa ale się tak czaimy może na jakąś promocję, że dwie w niższej cenie czy coś, no bo drugą będzie też trzeba dokupić niebawem

Cytat:
pisałyście wcześniej o tym koniku z fischer price'a to ten >>
Tak to ten tyle, że my mamy różowego
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 20:54   #2643
meniaa94
Wtajemniczenie

kasian86 ja także polecam ubranka z nexta ! są świetne !
Stary 2013-11-28, 21:00   #2644
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej

Ja znów ledwo żyję i leżę w łóżku... Dzięki Bogu zaczyna mi z zatok spływac

Jak wiecie miałam wizytę wczoraj... Niestety jestem załamana, zbulwersowana zachowaniem mojego lekarza. Ostatnio było ok, a teraz go chyba odmienili...
Wiem tylko tyle, że dziecko raczej zdrowe i że wyniki mam dobre, no ok to to sama umiem odczytac:Zrobił usg, gdzie nie pokazał dziecka, nie powiedział ile mierzy i waży, a sprawdzał to. Jedyne co powiedział że zmienia się data porodu na wcześniejszą. Zapytałam o płec to powiedział że za wcześniej a mąż dobrze widział, że sprawdzał. Wizyta trwała 15 min z czego 5 gadał, ze zna dobrze aktorkę o ttakim i mieniu i nazwisku co ja.
Na domiar tego zapytałam czy mam brac witaminy i czy osdstawic folik, zmienił temat. Nie dostałam zdjęcia dzieciaczka, zapłaciłam o wiele więcej niż zawsze, jedyne co dostałam skierowanie na glukoze, nie wiem po co jak miałam w normiePowiem Wam mój mąż wyszedł w połowie wizyty na wkur..eniu bo myślałam, że rozniesie tego lekarza. Nie wspomnę, że badanie szyjki miałam we wrześniu. Chyba powinien już zrobic....
Z tego wszystkiego w nocy spac nie mogłam, a jak zasnęłam to śniło mi się, że genetyczne było źle zrobione, że dziecko okzało się chore...
Rano podjęliśmy decyzję o zmianie lekarza prowadzącego... Teraz muszę szukac.... A tak mu ufałam...
I teraz powiedzcie mi czy jak pójdę do kogoś innego to muszę od tamtego kartę odebrac czy ten nowy założy mi nową?

Przepraszam za elaborat, ale się zdenerwował
Na bym zmieniła, place to chce konkretne informacje
Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
cześć Brzuchatki przyjmiecie jeszcze jedną do Waszego grona? troszeczkę podczytywałam poprzedni wątek, ale nieregularnie, chciałam nadrobić od początku, żeby nie powtarzać się z ewentualnymi pytaniami, ale tyle naklepałyście, że wymiękłam.. we wtorek wróciłam ze szpitala, a tu patrzę- nowy wątek no więc powoli nadrabiam- 80stron, to nie 170

jeśli chodzi o mnie, to moja pierwsza ciąża- 17tydzień 3dni, termin porodu mam na 12.05. Dwóch lekarzy w piątek stwierdziło, że będę mieć syna, we wtorek miałam kolejne usg i lekarz nie zobaczył płci. w ciągu 2. tygodni muszę iść do kontroli po szpitalu, więc wygląda na to, że jeszcze inny lekarz mnie będzie badał, więc zobaczymy, co powie :teoretycznie mam wskazania do CC, ponieważ choruję na miastenię, ale to jeszcze się okaże. no i chyba tyle o mnie
Cześć

Nacytowałam się i połowa mi nie wyświetliła się
Na porady zapinam, to jest odruch, boje się bez
Dziś miałam ciężki dzień w pracy, jutro też długo będę ale sobotę i poniedziałek robie sobie wolny
Makaron z serem chodzi za mną od 2 tyg a nawet nie pamiętam kiedy go jadłam, i też bym lekko posoliła wodę. Kupiłam gnoci ( taki e koparka które daje się na patelnie chwile i są gotowe) może jutro z setek sobie zrobię. Dobranoc

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Zapomniałam napisać, dziś mi klientka powiedziała że jest promocja w c& a na spodnie ciążowe, ale tylko jeden rodzaj i spódniczki ciążowe, promocja jest jakoś do 4 grudnia. Spodnie kosztuja cos kolo 80 zł Jak dobrze pamiętam. A od 16 grudnia ma być większa promocja, chyba 20% na całość. Myślę że wszystkich c&a jest ta promocja.
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:03   #2645
principessina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
hej

ja już po wizycie

mam jakies tam maści zapisane na to moje swedzenie

usg nie robił. ale badał mnie "ręcznie" i jego rozwalające "łohohoh ale dzidizia podrosła! już pół brzucha!" heh on ma czasem takie teksty że mozna spaść z tego łóżka..
Stary 2013-11-28, 21:05   #2646
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
I w którym tygodniu będziesz?
No jeśli to maluszek to ciekawe doznanie

:
to będzie 14/15 tc pewnie może być juz za poźno na przeziernosc ?

Niki, Kasia
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:13   #2647
ilkas
BAN stały

Asiulka_22 właśnie się zastanawiam czy kupić drugiemu bąblowi tego konika. Bo Emilka nie miała, ale jakoś kilka razy mnie kusił

Kasian86 hihi, bo mnie właśnie Magdi zaraziła :P
W tej bluzie z nexta się zakochałam http://pl.nextdirect.com/pl/g742530s4#868932 ale Emilka póki co miała ją na sobie kilka razy dopiero..bo na początku jak przyszła..to było mi szkoda jej ubierać ja to jestem dziwna
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:13   #2648
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dziekuje robaczku
Stary 2013-11-28, 21:17   #2649
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z wizyty u ginekologa wszystko jest dobrze,tylko muszę w poniedziałek zrobić posiew moczu na wszelki wypadek,bo bakterii mam o wiele mniej ale jak trzeba zrobić to zrobię
Przytyłam tylko 1,3 kg az się dziwię bo tyle wcinam że szok
No i teraz wizyta za 4 tygodnie i ginekolog powiedział,że na usg połówkowe mamy jeszcze czas bo im później tym lepiej,bo Gabrysia będzie bardziej rozwinięta. Aaa i lekarz potwierdził,że widzi jednak dziewuszkę
Super! Są powody, żeby się cieszyć

Cytat:
cześć Brzuchatki przyjmiecie jeszcze jedną do Waszego grona? troszeczkę podczytywałam poprzedni wątek, ale nieregularnie, chciałam nadrobić od początku, żeby nie powtarzać się z ewentualnymi pytaniami, ale tyle naklepałyście, że wymiękłam.. we wtorek wróciłam ze szpitala, a tu patrzę- nowy wątek no więc powoli nadrabiam- 80stron, to nie 170

jeśli chodzi o mnie, to moja pierwsza ciąża- 17tydzień 3dni, termin porodu mam na 12.05. Dwóch lekarzy w piątek stwierdziło, że będę mieć syna, we wtorek miałam kolejne usg i lekarz nie zobaczył płci. w ciągu 2. tygodni muszę iść do kontroli po szpitalu, więc wygląda na to, że jeszcze inny lekarz mnie będzie badał, więc zobaczymy, co powie teoretycznie mam wskazania do CC, ponieważ choruję na miastenię, ale to jeszcze się okaże. no i chyba tyle o mnie
Jeszcze się zmieścisz Witaj

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

Muszę zobaczyć tego nexta, bo tak zachwalacie kusicielki jedne, Ty i Magdi
Spodoba Ci się

Ja dziś mniej, bo mam Mamcie...Przywiozła mi ciasto i pierogi! Kuba przeszczęśliwy, że Babcia przyjechała
Jutro myjemy okna, tzn. Mama myje, ja będę patrzeć Może się za szafki wezmę...bo święta mnie zastaną

Anulka, super wieści
Ilkas, śliczna ta bluza

Edytowane przez Magdi555
Czas edycji: 2013-11-28 o 21:19
Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:19   #2650
coodmalina
Raczkowanie

Cytat:
tak dokładnie, my mamy w wersji niebieskiej

wróciłam z wystawy i koncertu, znaleźliśmy swoje zdjęcia na wystawie no i koncert był świetny, grała Orkiestra Św. Mikołaja, pośpiewaliśmy i potańczyliśmy z Ziutem, a na koniec Ziut podszedł do Pana z Orkiestry i zapytał na głos kiedy będą te prezenty... więc pośmialiśmy się wszyscy
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:21   #2651
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
eeeh ... już od kilku dni chodzi za mną arbuz ... akurat teraz kiedy ich nie ma ...
dzis w kauflandzie widziałam

a kupiłam jabłka i domu polałam miodem, cynamonem i dałam zapiec...

cudmalina
bo ziuta interesują konkrety!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:32   #2652
coodmalina
Raczkowanie

Cytat:
Asiulka_22 właśnie się zastanawiam czy kupić drugiemu bąblowi tego konika. Bo Emilka nie miała, ale jakoś kilka razy mnie kusił

W tej bluzie z nexta się zakochałam http://pl.nextdirect.com/pl/g742530s4#868932 ale Emilka póki co miała ją na sobie kilka razy dopiero..bo na początku jak przyszła..to było mi szkoda jej ubierać ja to jestem dziwna
u nas drugi będzie różowy, niezależnie od płci

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Super jakość i dobre oko Co to za obiektyw? 50?

na jednej z fotek widać 18-55
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:33   #2653
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:

My musimy dokupić drugiego konika właśnie, tylko tym razem niebieskiego, żeby się nie myliły

A na tą bluzę też zwróciłam uwagę właśnie, tym bardziej z moim zamiłowaniem do królików

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Ja dziś mniej, bo mam Mamcie...Przywiozła mi ciasto i pierogi! Kuba przeszczęśliwy, że Babcia przyjechała
Jutro myjemy okna, tzn. Mama myje, ja będę patrzeć Może się za szafki wezmę...bo święta mnie zastaną
O jaaaa pierogi, ale bym zjadła ruskie albo na słodko z serem mniaaam

Ja już zrobiłam listę rzeczy do zrobienia w domu przed urodzeniem, ale to bardziej dla męża np wymiana moskitiery, umycie listew przypodłogowych, płytek na ścianach w łazience itp - czyli wszystko, czego nie robimy na co dzień

Cytat:
Napisane przez coodmalina Pokaż wiadomość
wróciłam z wystawy i koncertu, znaleźliśmy swoje zdjęcia na wystawie no i koncert był świetny, grała Orkiestra Św. Mikołaja, pośpiewaliśmy i potańczyliśmy z Ziutem, a na koniec Ziut podszedł do Pana z Orkiestry i zapytał na głos kiedy będą te prezenty... więc pośmialiśmy się wszyscy
Ehehe no Ziut wie co najważniejsze

Idę spać powoli, dobrej nocy

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
u nas drugi będzie różowy, niezależnie od płci

Ahahaha no widzisz to odwrotnie niż u nas
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:39   #2654
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:

na jednej z fotek widać 18-55
O, to nie zwróciłam uwagi! Ja dziś w biegu czytam/oglądam
Tym bardziej jestem pod wrażeniem

Cytat:

O jaaaa pierogi, ale bym zjadła ruskie albo na słodko z serem mniaaam
Ja zamówiłam z kapustą - bo taką miałam chcicę
Ruskie też uwielbiam

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:46   #2655
ilkas
BAN stały

Kasian86 ahh..no tak bo Ty przecież królikara jesteś
Ja kocham w tej bluzie każdy szczegół. Na zdjęciach aż tak dobrze tego nie widać..ale uwielbiam ten kawałek "koronki" przy szyji – tylko z jednej strony, tą myszkę na aparacie na pleckach, jabłuszko na rękawie....no o króliku już nie wspomnę bo on tu jest hitem Wiem..zwariowałam Nigdy aż tak się nie podniecałam ubraniami..ale jak widać do czasu..

A te koniki są w wersji niebieskiej i różowej czy jeszcze są jakieś kolory?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:50   #2656
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

jak zwykle wieczorem nadrabiam, udało się
dziś moje dziecko mi tak dało popalić, że wymiękam- co będzie przy 2

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam z centrum wsi, byłam w kilku sklepach, szukałam osłonki na kaktusa i nie znalazłam
kupiłam mięso na obiad i ciastka, na które polowałam 2 tygodnie
wzięłam jedno i za resztę podziękuję
Boże, nie chcij wiedzieć co przeczytałam
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
czy u was w pracy kadry wymagają zaświadczenia od lekarza?
Pytam, gdyż u mnie tak, poprosiłam gina o takowe - się bardzo zdziwił i mówi że to śmieszne dla niego, ale zaraz coś naskrobie. Wziął receptę, napisał moje dane, w miejscu na leki napisał ciąża i numer tygodnia, podbił się i mówi: a termin porodu niech sobie obliczą
tak u mnie chcieli gin mi wypisał na 2 wizycie
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Aaaa co z pasami w ciazy ? Zapinacie ? Nie ? Wymagane jest zaswiadczenie od lekarza, jesli nie zapina sie pasow ?
ja się zapinam

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Zauważyłam też, że podczas prowadzenia samochodu zrobiłam się bardziej nerwowa tzn. szybciej wyprowadzają mnie z równowagi debile jeżdżący po naszych drogach. Nie cierpię kierowców, którym tyłka nie chce się ruszyć i zaparkować kawałek dalej tylko pchają się w ciasne miejsca blokując ci wejście do samochodu. Kiedyś koleś zostawił mi 10 cm na wejście do samochodu. A jak bym miała już duży brzuch to co wtedy. Obiecałam sobie, że jak mi się zdarzy coś takiego,że będę miała problem z wejściem do samochodu to od razu dzwonię na policje. Nie wspomnę jak działają mi na nerwy piesi chodzący przez środek skrzyżowania jak święte krowy albo nieoświetleni rowerzyści. Teraz jak noszę sobie drugie życie to jakoś bardziej się stresuję prowadząc. Aj wyżaliłam się trochę Choć mogłabym jeszcze długo na ten temat pisać.
ja też jestem nerwowa, najbardziej drażnią mnie jednak kierowcy, dla których nie istnieją kierunkowskazy
Cytat:

jeśli chodzi o mnie, to moja pierwsza ciąża- 17tydzień 3dni, termin porodu mam na 12.05. Dwóch lekarzy w piątek stwierdziło, że będę mieć syna, we wtorek miałam kolejne usg i lekarz nie zobaczył płci. w ciągu 2. tygodni muszę iść do kontroli po szpitalu, więc wygląda na to, że jeszcze inny lekarz mnie będzie badał, więc zobaczymy, co powie teoretycznie mam wskazania do CC, ponieważ choruję na miastenię, ale to jeszcze się okaże. no i chyba tyle o mnie
witamy gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
wiec jestem po wizycie i moje dzieko ma aktualnie 6,5 cm, jest ruchliwe i taakie duże mi się wydawało dziś na ekranie ciągle sie ruszało i machało rączkami i nóżkami. NIestety nie mógł lekarz przeziernosci zmierzyc, ułozyło sie nie w ta stronę... ale lekarz stwierdził, że nie widać żadnego "płata" więc powinno byc prawidłowo, na następnej wizycie spróbuje jeszcze raz. Mam kolejne l4 ze względu na dusznosci i omdlenia. Jutro musze to skonsultowac jeszcze z lekarzem rodzinnym.
super że z dzieckiem wszystko ok
Cytat:
to ten my mamy różową wersję

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:58   #2657
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-28, 22:04   #2658
anulka3999
Rozeznanie

Madi55, niegrzeczna
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:07   #2659
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość

hehehe, ja tak samo.... osłonka na kut,,,,,,a
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:11   #2660
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
co ta ciąża nam robi z głowami

IGA

Maja

Stary 2013-11-28, 22:12   #2661
asiulka_22
Zakorzenienie

niegrzeczna88 >> jat to ktoś powiedził "kobiety w ciąży zamiast mózgu maja budyń " hahaha
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:23   #2662
Nikii89
Zakorzenienie

Kasian to tak jak nasza wyłączała się , ciągle coś charczało , a ta powim jest taka cicha że mam wrażenie że nie działa :P

Magdi oglądanie kogoś przy pracy to też ciężka praca

Kurcze niedawno jadłam kolację a ja już mega głodna !! w pierwszej ciąży mogłam nie jeść a teraz ciągle głodna jestem

lecę spać
Stary 2013-11-28, 22:31   #2663
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
niegrzeczna88 >> jat to ktoś powiedził "kobiety w ciąży zamiast mózgu maja budyń " hahaha
o kurdę, tego jeszcze nie słyszałam

uciekam spać kobity, dobranoc

IGA

Maja

Stary 2013-11-28, 23:07   #2664
asia27100
Zakorzenienie

Skarzylam sie mezowi ze chrapie to mi dzis z pracy stopery przyniosl... :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 06:25   #2665
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
5zeta za zdjęcie????????????????? no chyba sobie żartujesz

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
[B]

Light nie przejmuj się ja w pierwszej ciąży ruchy czułam w 20-21tc
Za zdjęcie USG ?? Kochana ja też chodzę na NFZ i kiedyś potrzebowałam zaświadczenie do PUP i dostałam je za darmo tak samo nie płacę za zdjęcia USG.
Mam nadzieję, bo w pn 20 tc, a tu nic może mam tak wyrobione mięśnie brzucha, że nie idzie się przebić

Carmenaa czemu wymieniłaś avatar? Ta, jak to szło: otwierająca się szyjka macicy (?) była fajna

Widzę, że dziś nikt nie wizytuje
Stary 2013-11-29, 07:42   #2666
martuszka0
Rozeznanie

Dzień dobry mamunie

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
to będzie 14/15 tc pewnie może być juz za poźno na przeziernosc ?

Niki, Kasia
Hmmm, moja gin mówiła, że między 11 a 13 mam zrobić te badania...
Cytat:
tak dokładnie, my mamy w wersji niebieskiej

Swoje zdjęcia? Co to za wystawa była?
A Ziut jak zwykle nie zwiódł!!!! Fajnie z nim masz hehe

Dziś piąteczek i weekend
Jedizemy po pracy do reala zobaczyć czy są jeszcze te ciuszki dla niemowlaków... A wieczorem przyjeżdża mama moja

Miłego dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:08   #2667
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
A no to ja w zupełnie drugą stronę,
Łe szkoda

Cytat:
o Bosz

Wczoraj uciekłam pomóc teściowej w przeprowadzce. Dziś może pralka przyjedzie, to zrobię porządek w łazience
Już prawie teście się wyprowadzili, tylko kanapa i meble z jednego pokoju zostały
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:15   #2668
Nikii89
Zakorzenienie

Light a tak może też być. Ja Ci powiem że w 8m ciąży pojechałam na IP bo nie czułam ruchów dziecka, na KTG i USG było widac że młody nieźle i mocno kopie , a ja tego nie czułam, co dziwiło lekarzy

Anulka może być za późno , któraś z dziewczyn tu tak miała że poszła chyba w 14tc i lekarz już nie zmierzył przezierności z tego co pamiętam.

Dzień dobry
W końcu jakieś normalne wstawanie bo o 7.15. No i od X nocy Oskar pospał do 5 u siebie w łóżeczku.

A wiecie co mi czasem przeszkadza u TŻ jak śpimy ?? - to że głośno oddycha

Dzisiaj ogórkowa, a na drugie jajko i kartofle z cebula

No i trzeba na zakupy jechać , bo jutro robimy andrzejki :P
Stary 2013-11-29, 08:18   #2669
pomarancza24
Zadomowienie

Witam się z rana:-D
Niki daj zdjęcie tuniki bo chce sobie kupić
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:24   #2670
Ramona_85
Zakorzenienie

Ja dzis będę miała pracowite popołudnie. Jesli zadzwonią ze sklepu, że przyszła pralka, to pojedziemy po nią, potem może zahaczę o B. i zobaczę te opiekacze do sandwichy, pojedziemy po blat kuchenny do teściów do kuchni, jeszcze do marketu budowlano-ogrodniczego za osłonką na KAKTUSA
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości