Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 21:02   #1741
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że nic mu nie będzie po tych 300 ml Może nie powinnam mu pozwolić tyle wypić No, ale płakał tak przeraźliwie....

Dziewczyny, jaką wodę kupujecie by przygotować mm?
a moze jemu chce sie pic a nie jesc?

co do wody to ja tez filtruje w bricie.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:05   #1742
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Hej dziewczyny!

Przeraszam, ale nie nadrabiam - jestem padnięta i to nie wiem czemu. Pola śpi ladnie, a ja spać nie moge i jakieś koszmary mnie nawiedzają. W dodatku od 2 dni złamana kość ogonowa boli mnie coraz bardziej, nie moge leżeć i prawie siedzieć, szlag mnie już trafia bo to prawie 6 tyg od porodu..

Od 2 dni też mała nagle popada w histerie przy jednym cycu. Z drugiego je ładnie, butelke też ssie ładnie, a z prawego cyca nie chce. Tzn je, ale przy tym się wije i pręży przeokrutnie. Nie wiem o co jej chodzi?! Jakieś rady?
I u mnie jedno karmienie to jedna pierś tylko, pokarm leci na pewno, bo jak wycisne ręką to tryska na wszystkie strony, zresztą małej z buzi aż wycieka..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:06   #1743
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że nic mu nie będzie po tych 300 ml Może nie powinnam mu pozwolić tyle wypić No, ale płakał tak przeraźliwie....

Żadną, ja filtruję kranówę i przegotowuję i odlewam codziennie świeżą

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:07   #1744
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

papalinka, Laryska -muszę przyznać, że wasze córeczki mają śliczne imiona hie hie
Zgadzam sie
Stary 2013-11-28, 21:08   #1745
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
wiesz co moja czasem ma zieloną i nic jej nie jest
podobno czasem może się zdarzyć
ogólnie co do tych spraw to lekarze bardzo mnie uspokajali, bo ponoć najgorsze co może być to wyszukiwanie i panika więc wrzuciłam lekko na luz

ja też dostałam @ w dzień wizyty i poszłam

ile
czemu tak długo?
nie możesz do innego? bo w sumie jak jeszcze nie byłaś po porodzie to najwyższy czas...
1. wszystko zależy od sytuacji, od całokształtu
Miłosza są "kwaśne", strzelające, z morzem śluzu i krwią, która wyszła w badaniu, więc nie mogę "wrzucić na luz", bo to mm mu szkodzi - gdybym przesadzała, to jego lekarka na pewno by się tak nie poświęcała w zdiagnozowaniu go i ustaleniu co on może jeść. nie dawałaby nam recept refundowanych na mm, które bez tych recepty kosztuje 150zł za puszeczkę 400g, zwłaszcza, że wie jak wyglądają jego kupki, bo żeby nie wyjść faktycznie na matkę-psychopatkę robię im zdjęcia
on w tym momencie nie ma kolek tylko dlatego, że do każdego mleka dostaje Bobotic, inaczej wył by z bólu do księżyca

poza tym zielona kupa może zdarzyć się po mm, tak po prostu, z tego, że jest karmione mm - ja o tym też już kiedyś pisałam - jak już pisałam, ja na kolor nie zwracam uwagi, zwracam na uwagę za to na inne jego dolegliwości. ważne jest czy towarzyszą temu inne dolegliwości, objawy

2. pójdę normalnie czy się skończy @ czy nie
wolę iść do swojej, zna mnie, ufam jej, blablabla
muszę przecież dowiedzieć się czy będę mogła iść na te operacje - ha, normalnie jako jedynej sex mi wisi i powiewa - musze wiedzieć czy moge iść sie pokroić

3. nie byłam jeszcze, bo zapisałam sie do swojej, a tam nawet prywatnie są długie terminy, z resztą tak na prawdę średnio mi ta wizyta po drodze teraz, bo w przyszłym tyg musimy małego zapisać do pediatry i iść żeby dostać skierowanie do alergologa i może uda mi się już na ten czw przełożyć wizytę skoro będzie miał już pakiet LM, trzeba odebrać jego wyniki ze szpitala... ogólnie siebie mam w du.pie, a na stół operacyjny pcham się tylko dlatego, że boję się, że złapie mnie atak kolki jak będę z nim w domu, będzie na moich rękach, będzie leżał obok i płakał, a ja razem z nim z bólu i nie będę mogła się nim zająć

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Daj spokój, aż mnie wszystko bolało jak to oglądałam. Współczuję dziecku,,, A jeszcze nie czaję końca, że niby wodą zimą go olały?
No spocił się, trzeba było zimny prysznic zrobić
Stary 2013-11-28, 21:09   #1746
ladanseuse14
Zakorzenienie

jejuuu rozłożyło mnie... to po tej Warszawie, nocnych/porannych pociągach i brak zimowych butów żebym tylko Julii nie zaraziła
Stary 2013-11-28, 21:11   #1747
gorgulek
Zakorzenienie

Madziuchna, najlepsza to niskosodowa np. Primavera.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:12   #1748
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:

przegotowaną, z kranu
Stary 2013-11-28, 21:13   #1749
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
1. wszystko zależy od sytuacji, od całokształtu
Miłosza są "kwaśne", strzelające, z morzem śluzu i krwią, która wyszła w badaniu, więc nie mogę "wrzucić na luz", bo to mm mu szkodzi - gdybym przesadzała, to jego lekarka na pewno by się tak nie poświęcała w zdiagnozowaniu go i ustaleniu co on może jeść. nie dawałaby nam recept refundowanych na mm, które bez tych recepty kosztuje 150zł za puszeczkę 400g, zwłaszcza, że wie jak wyglądają jego kupki, bo żeby nie wyjść faktycznie na matkę-psychopatkę robię im zdjęcia
on w tym momencie nie ma kolek tylko dlatego, że do każdego mleka dostaje Bobotic, inaczej wył by z bólu do księżyca

poza tym zielona kupa może zdarzyć się po mm, tak po prostu, z tego, że jest karmione mm - ja o tym też już kiedyś pisałam - jak już pisałam, ja na kolor nie zwracam uwagi, zwracam na uwagę za to na inne jego dolegliwości. ważne jest czy towarzyszą temu inne dolegliwości, objawy

2. pójdę normalnie czy się skończy @ czy nie
wolę iść do swojej, zna mnie, ufam jej, blablabla
muszę przecież dowiedzieć się czy będę mogła iść na te operacje - ha, normalnie jako jedynej sex mi wisi i powiewa - musze wiedzieć czy moge iść sie pokroić

3. nie byłam jeszcze, bo zapisałam sie do swojej, a tam nawet prywatnie są długie terminy, z resztą tak na prawdę średnio mi ta wizyta po drodze teraz, bo w przyszłym tyg musimy małego zapisać do pediatry i iść żeby dostać skierowanie do alergologa i może uda mi się już na ten czw przełożyć wizytę skoro będzie miał już pakiet LM, trzeba odebrać jego wyniki ze szpitala... ogólnie siebie mam w du.pie, a na stół operacyjny pcham się tylko dlatego, że boję się, że złapie mnie atak kolki jak będę z nim w domu, będzie na moich rękach, będzie leżał obok i płakał, a ja razem z nim z bólu i nie będę mogła się nim zająć

No spocił się, trzeba było zimny prysznic zrobić
ej ale co do nr. 1 to ja pisałam tylko o swojej sytuacji z tym, że ja muszę "wrzucić na luz" a nie o Twojej więc nie bierz tak tego do siebie
Stary 2013-11-28, 21:14   #1750
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
jejuuu rozłożyło mnie... to po tej Warszawie, nocnych/porannych pociągach i brak zimowych butów żebym tylko Julii nie zaraziła
polecam piwko na ciepło, z dobrym sokiem malinowym i miodem

ja moge polecić te gatki http://allegro.pl/bezszwowe-bokserki...673444038.html
Stary 2013-11-28, 21:16   #1751
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
polecam piwko na ciepło, z dobrym sokiem malinowym i miodem

ja moge polecić te gatki http://allegro.pl/bezszwowe-bokserki...673444038.html
spoko D. załatwił mi pigwówkę od teścia więc jedzie po nią po pracy i zrobi mi gorącą herbatkę z miodem, cytryną i pigwówką a piwka nie piję, jak już to winiacz

dzięki za link, pooglądałam sobie foty co do gatek to wolę mu jedne kupić ale jakieś na wypasie, bo mój D. to lanser lubi być

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-11-28 o 21:19
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:20   #1752
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
ej ale co do nr. 1 to ja pisałam tylko o swojej sytuacji z tym, że ja muszę "wrzucić na luz" a nie o Twojej więc nie bierz tak tego do siebie
ok, spoko, ja tak ogólnie też, bo czasami się pojawia temat "moje dziecko zrobiło zieloną kupę"

dlatego zawsze bierzemy pod uwagę całokształt

jak gdzieś na forach czytam tematy w stylu "dziecko uczuliło mleko, bo mu wyszły liszaje i wysypka, zmieniłam mleko i one nie zniknęły" (na prawdę znalazłam coś w tym stylu), to mnie osłabia brak wyobraźni takiej mamuśki
Stary 2013-11-28, 21:21   #1753
nena_milka
Wtajemniczenie

Hei wlasnie nadrabiam a tymczasem lapcie artykul. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...odziny_na.html
Dlugie ale warto

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:24   #1754
kaska87
Zakorzenienie

ja już w łożku, zaraz będę wpierdziela owsiankę, tylko musi troszkę ostygnąć
stary targa na nockę ale! jeszcze w sobotę pracuje, a później wolneeeeeeeee

Miki zasnął o 21:00 i ja sobie obiecałam, że muszę szybciej iść spać bo siedzę jak ułom do 1-2 w nocy a później niewyspana jestem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:26   #1755
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

yyyyy ja sie ciesze ze moj nosi tylko obcisle bokserki

hehe mam to samo odnosnie Amelki

Motyl
napisz mi kochana ile chcesz za te mineraly
R. jest tak chudy, że jemu tylko slipki, ma z 5 par obcisłych bokserek i ubiera je do garnituru, spodni eleganckuch i obcisłych rurek.

A teraz doopa mu tak marznie w pracy, że nosi spodnie bojówki, pod to ma ocieplane spodnie termiczne i gatki. Ale wole to niż zapalenie jajek, jak miał w tamtym roku. Biedak sikać nie mógł.
A na góre ma koszulka krótki, koszulka długi, polar, bluza z kapturem, gruby bezrękawnik.
Wygląda na 10 kg cięższego.

Na dodatek widze, że Kornel będzie miał po nim sylwetkę czyli długi patyczak.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:26   #1756
kaska87
Zakorzenienie

tata do mnie dzwonił, że wysłał Mikiemu kapuchę na imieniny i mikołajki więc jutro idziemy na szoping skorzystać ze zniżki w h&m

Stary 2013-11-28, 21:34   #1757
Zakorzenienie

Nikt nic nie wie? Ej no mamuśki pomóżcie
Stary 2013-11-28, 21:35   #1758
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tata do mnie dzwonił, że wysłał Mikiemu kapuchę na imieniny i mikołajki więc jutro idziemy na szoping skorzystać ze zniżki w h&m
jak ta znizka na caly paragon działa?
ja dopiero dziś zapisalam sie do tego newslettera, dostałam normalną znizke na jeden produkt -25%
ale nie wiem co z tą, o której pisała Tassia..
Stary 2013-11-28, 21:38   #1759
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jak ta znizka na caly paragon działa?
ja dopiero dziś zapisalam sie do tego newslettera, dostałam normalną znizke na jeden produkt -25%
ale nie wiem co z tą, o której pisała Tassia..
ostatnia strona
http://internal.catalogs.hm.com/hmcom/HolidayInsert/PL/

Stary 2013-11-28, 21:43   #1760
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
dzięki
Stary 2013-11-28, 21:46   #1761
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Przeraszam, ale nie nadrabiam - jestem padnięta i to nie wiem czemu. Pola śpi ladnie, a ja spać nie moge i jakieś koszmary mnie nawiedzają. W dodatku od 2 dni złamana kość ogonowa boli mnie coraz bardziej, nie moge leżeć i prawie siedzieć, szlag mnie już trafia bo to prawie 6 tyg od porodu..

Od 2 dni też mała nagle popada w histerie przy jednym cycu. Z drugiego je ładnie, butelke też ssie ładnie, a z prawego cyca nie chce. Tzn je, ale przy tym się wije i pręży przeokrutnie. Nie wiem o co jej chodzi?! Jakieś rady?
I u mnie jedno karmienie to jedna pierś tylko, pokarm leci na pewno, bo jak wycisne ręką to tryska na wszystkie strony, zresztą małej z buzi aż wycieka..
Ja się nie odniosłam bo nie wiem co doradzić. U nas też tak było i po prostu przeszło. M. też się wił i wyciągał mi brodawkę a mleko leciało bo sprawdzałam.
I u nas też na jedno karmienie jedna pierś. I też aż z buzi sie wylewało. Nie boli ją nic? Nie puszcza bączków przy tym? A widziałaś te artykuły co wklejała dziś Tassia, może tam znajdziesz odp?

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Mozna to sobie wydrukować?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:51   #1762
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Łe! Dopsze, że mój A. nosi tylko bokserki
moje chłopaki też, właśnie dziś zamawiałam im bokserki i skarpeki, ale nie na święta, tylko tak
Stary 2013-11-28, 21:55   #1763
czaszka_
Zakorzenienie

czesc dziewczyny...pare dni mnie nie bylo, tyle natrzaskalyscie ze nie dam rady nadrobic ale pozniej cos moze mi sie uda poczytac przy karmieniu

u nas w skrocie:
-pani pediatra stwierdzila ze Julka ma kolki wieczorami a w ciagu dnia nic jej nie dolega i ze jest typem poprostu rozdartym ze dlatego duzo placze poza tym ciagle potrzebuje uwagi czulosci i tulenia wiec calymi dniami jest noszona/bujana/przytulana itd to wtedy jest cicho....ale nie wiem czy w to wierzyc
-wczoraj mialam dzien spa...maz caly dzien zajmowal sie Julcia a ja odpoczelam bylam u fryzjera i u kosmetyczki na hennie manicure i na zabiegu na twarz (dostalam taki bon od przyjaciolki na urodziny) wiec odpoczelam i czuje się w koncu super
-dzis udalo mi sie wyjsc pozalatwiac pare spraw razem z TŻtem a tesc zostal z Julka pierwszy raz az prawie 3h i dal sobie rade
-kupilismy w koncu chuste-narazie tą tanszą elastyczna i bede ja probowac narazie jest 1 do 1 bo za pierwszym jej ubraniem Julka byla zadowolona i w niej usnela od razu a za drugim podejsciem strasznie plakala
-i kupilismy Julce bujaczek rainforest mam nadzieje ze sie jej bedzie podobal

u nas narazie tyle, pozniej postaram się Was ponadrabiac

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:06   #1764
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
przegotowaną, z kranu
U nas tak samo.
Dziś zrobiłam interes życia. W lumpku kupiłam dwa zimowe kombinezony po 3£ za sztukę. Są śliczne i w idealnym stanie poza tym już kupiłam piękne świąteczne kartki dla rodziny, planuje dołączyć do nich zdjęcie małego w stroju mikołaja (śpiochy jak ubranie mikołaja i czapka) więc go dziś ubrałam w to, a jak zobaczyłam jak on w tej czapce wygląda to tak się śmiać zaczęłam że się biedny przestraszył i rozpłakał i tyle z sesji :P
Ale jutro zrobimy drugie podejście.
Poza tym dziecko mi się od wczoraj tak rozgadało, że jak nie śpi to nawet nie mamy chwili ciszy pocieszny jest.
TŻ mi kupił dziś kwiaty i pięknie przeprosił więc to co pisałam w k. już nieaktualne

Tak w ogóle to podjarałam się na to nosidełko i coś kiepsko nam idzie. Nie umiem go regulować a mały się denerwuje w nim i głowe jakoś tak nerwowo odchyla. Nie wiem co robie nie tak.
Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015

Edytowane przez MsLullaby
Czas edycji: 2013-11-28 o 22:18
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:20   #1765
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mozna to sobie wydrukować?
nawet trzeba jak chcesz skorzystać

Stary 2013-11-28, 22:33   #1766
marysia_258
Zadomowienie

Dziewczyny ktos mi dzieciatko podmienil
Jak zasnal po kapieli tak spi do tej pory bez placzu bez stekania:jupi :
Fakt wypil 80 ml okropnego Nutramigenu poprawil cycem i mam efekt
Ciekawe co bedzie dalej
Ide poczytac co sie przez dzien dzialo

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:42   #1767
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dobre Moze na pierwsza strone wrzucic?

Co do wagi to u mnie leci coraz bardziej w dol. Jak zachodzilam w ciaze wazylam 56 kg przy 170cm wzrostu. Dzisiaj 53,5. Boje sie ze zaniknie mi pokarm. Mimo ze jem.bardzo duzo, czesto kreci mi sie w glowie i waga coraz nizsza...
Ja sie zatrzymalam na 66 I ani rusz czyli dycha nadwagi...
Bedziesz karmic to schudniesz, mowili...
Dziecko z ciebie wyssie, mowili...
Gucio prawda od 4tyg waga stoi

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
ehhh... właśnie wyszła ode mnie moja ciotka, i dowiedziałam się takich zaj...... rewelacji
- czemu dziecka w rożku nie trzymam, pewnie jej zimno
- a nie za lekko ubrana?? ( body z krótkim + spodenki dresowe + skarpetki + bluzka z długim)
- a tu nie ma za zimno jak dla 2 miesięcznego dziecka?? (22 stopnie)
- ooo, wsadza rączki do buzi, pewnie jest głodna (Zuzia non stop wkłada ręce do buzi, chyba że śpi )
- a jak wsadza ręce to NA PEWNO głodna, a może masz za słaby pokarm?? jak ona się najada jedząc mniej niż 10 min?? (potem robi ze mnie smoczek)
- ooo, marudzi, pewnie chce jeść (chce smoczek)
- na spacer obowiązkowo 2 koce, kombinezon i kurtka pod spód
- jak to mate mam na ziemi (pod spodem mam koc)
- jak kąpie małą to powinnam nagrzać jeszcze bardziej (włączam kaloryfer przed kąpaniem, jest naprawdę ciepło, chyba farelke mam przywlec i zrobić 30 stopni będzie dobrze)

więcej rewelacji nie mam Ogólnie to by zrobiła mi 30 stopni w domu, trzymała w beciku i jak pogoda taka jak teraz to średnio na spacer bo zimno na polu a jak będzie -15 to nie wiem co zrobię, chyba przezimuje w mieszkaniu, wyjdę na wiosnę

az mnie ciarki przeszly bo wiem ze to mnie czeka w pl

Cytat:
na poprawę humoru

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

dziewczyny! co mogę kupić D. na święta? nie mam pomysłu...
Moj sobie zamowil zegarek...

Tz chory... ja nie chce!!!

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Ha zajadam od wczoraj kiwi takie miekkie I slodziutkie

Przeczytalam swojego posta I stwierdzam ze zaraz sciagne polska czcionke

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:46   #1768
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Ciekawe co bedzie dalej
no to oby spał sobie spokojnie Twój maluszek

Stary 2013-11-28, 23:03   #1769
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Sama jestem zdziwiona dlaczego tak dużo
Do tej pory Julek pięknie przybierał na moim mleku - w ost. miesiąc kilogram No ale od soboty coś dziwnego zaczęło się dziać - świrowanie przy cycu
Kurcze dziwne aby tak nagle zaczął zanikać pokarm. Może to jakiś skok słynny czy co

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:08   #1770
kama1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość

az mnie ciarki przeszly bo wiem ze to mnie czeka w pl

Ha zajadam od wczoraj kiwi takie miekkie I slodziutkie

.
hehe przygotuj się psychicznie na "dobre rady", ja za tydzień idę do mojej babci na imieniny i też się nasłucham. Chociaż nie od babci, bo ona uważa że mam robić jak chcę, ona swoje dzieci wychowała i się teraz nie wtrąca, ale cała reszta ciotek już chętnie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Ciekawe co bedzie dalej
Też myślałam że Zuzia pośpi po kąpieli, nawet miałam paznokcie pomalować ale wzięłam tylko pilnik do ręki a się obudziła i marudziła a teraz już mi się nie chce malować
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości