|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
fakerek i serdak to miód a mały chyba się tak ułożył niekorzystnie po prostu, tak?
|
|
|
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Zawsze były takie okrąglutkie. I tak są śliczne, ale wyostrz jeszcze troszkę, będzie szczękopad
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję ![]() Ciesze się, że się cieszysz [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43932937]Ale dosłownie ciuuuut ![]() [/QUOTE] No mam nadzieję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy, na żywo po prawej stronie nie ma takiej bułki, ale jeszcze coś mi w nim nie pasi...Cytat:
Fajne słowo Może to trochę od malowania zależy, pokarzę jeszcze w świetle dziennym Wskazówkę na pewno szybko zaostrzę jeszcze trochę, ale reszcie dam spokój, dopóki nie podrosną ciut, ale tylko cuit bo na razie chcę taką długość ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Kciuk ![]() Jutro poprawię
|
|
|
#2645 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
narazie mam tusz szkoda tylko, że nie wzięłam Rocket zamiast tego zielonego Wibo. . ![]() Cytat:
czekam na fotki.. ![]() Cytat:
weź mnie nie załamuj z tym Lovely.. błagam Cytat:
fakerek i serdeczny cudne
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calorie kupiłam, juro machnę to pokażę, też jest dobrze Cytat:
Z racji tego, że czekam aż się Młodemu ciasto na festyn upiecze, zrobiłam porządki w lakierach Mam 6 buteleczek na franki ![]() Tadam
|
|
|
|
#2647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mi się to zdarza [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43906530] To MIYO-Let's Dance. [/QUOTE] śliczny Cytat:
![]() brawo! Cytat:
Twój ![]() ładniusio się odbiły [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4390975 0]To mani powstało w istnych mękach, tak to jest jak się człowiek spieszy. Przez to musiałam się spieszyć dwa razy, ale nawet się załapałam na resztki światła słonecznego. ![]() [/QUOTE] bardzo podoba mi się napis w negatywie i...wąsiki ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43910137] Ok to pokazuje,chociaż nie ma tego za wiele.[/QUOTE] ale malutka kolekcja, szoku doznałam i zazdroszczę wstrzemięźliwości to nic i tak jest ślicznie
|
|
|
|
#2648 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
Cytat:
dzięki
|
||
|
|
|
|
#2649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to dupa
![]() Cytat:
Nef zakrada się z łyżką i en garde! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43911764]Ułożyłam sobie już "grafik" jakim lakierem zrobię kolejne mani,potem następne i następne [/QUOTE]jesteś nienormalna Cytat:
Cytat:
co za koleś... Cytat:
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Już mi miejsca zaczyna brakować ale nic to przesunę przegródki w szufladzie- z prawej strony jakieś pierdoły do włosów stoją- pewnie przeterminowane to się wyrzuci Cytat:
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
A później: Aaaa, już mi miejsca brakuje... pod ścianą stoi jakieś łóżko to się wyrzuci |
||
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() i paznokcie! Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4392304 8]Ta Kate Twoja mi się bardzo podoba, może bym na nią zapolowała? ![]() [/QUOTE] jest ładna, intensywna, ale trochę za tępa dla mnie czasem jej używam ze względu na kolor, ale wolę bardziej "nawilżające" szminki na co dzień
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Przyniosłam ka-boom
![]() Marmurek lemax: Eveline MiniMax 839 i holo franken (paluchy żółte bo wtedy kolor lakieru jest o tyle o ile rzeczywisty - turkus z przewagą zieleni): ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2654 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4392411 3]ruszać się mniej albo więcej w zależności od tego czy ruszam się dużo czy mało...
.[/QUOTE]geniusz jaki?! ![]() Cytat:
zamiast rumoru narobić, ale się zawstydziłam Cytat:
Cytat:
![]() gratulacje Kochana! tak się cieszę ![]()
|
|
|
|
#2655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się za bardzo, chyba lepiej mu będzie na bazie
śliczny kształt Cytat:
![]() Cytat:
![]() a piasek P2 jak ten z Lovely złoty Cytat:
ja Cię zaraz pokarzę Cytat:
Cytat:
![]() holoś ![]() Vivku chyba mi się nie zacytowało, strasznie podoba mi się ten glitterek (polka?) pięknie Ci w nim na czerni!
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-11-28 o 23:28 |
|||||
|
|
|
|
#2656 | ||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
A ja tępa nawet nie spojrzałam w kierunku szafy Maybelline. Znaczy spojrzałam, ale poszłam dalej Ja też ![]() Cytat:
Chyba się zafiksowałamCytat:
Ktoś mówił o żelkach? ![]() ![]() Kciuk? Kciuk wskazujący? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Totalnie ka-boomiaste ![]() Ucięło mi cytowanie Amelko, śliczny jest ten KBuś
|
|
|
#2657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobra, lecimy z koksem
![]() Mamie pokazałam Wasze mani, to aż zakwiczała ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak mi miło Tak czytam te życzenia, "jesteś aniołem" WTF:? Ale doczytuję, że dla futerek no i się uspokoiłam ![]() Mani cudowne, zazdraszam umiejętności, tym bardziej, że sama się męczyłam z płytkami i nie umiem Są piękne! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4390975 0] Cooone! [/QUOTE]Kochana dla Ciebie i moja wersja kotów ![]() Serce na maluchu to chyba wiadome... mało kto ma tak wielkie jak Ty, zwłaszcza dla tych najmniejszych - bezbronnych. Mam nadzieję, że Ci się spodoba, chociaż mani mało efektowne... Wybacz skąpe życzenia, ale co tu gadać? Jesteś dobrą duszą i zasłużyłaś na wszystko co najlepsze. WSZYSTKIEGO NAJ! Oko mojego Nowasia ![]() Są cudne, DZIĘKUJĘ ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43910137] Ok to pokazuje,chociaż nie ma tego za wiele.[/QUOTE] Może nie za wiele, ale widać, że bardzo przemyślana kolekcja Cytat:
![]() Cytat:
Są przepiękne, dziękuję ![]() ![]() Jestem miętka, ryczę przy tych życzeniach jak dziecko ![]() Przywracacie wiarę w człowieka, gdyby nie wy, to moja pewność siebie spłynęłaby kanałami. Nie musisz, to jest idealne! Cytat:
CDN.... ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- I spier... mi się cytowanie ![]() Dziękuję dziewczyny za gratulacje, a przede wszystkim za kciuki i wsparcie! Głupia byłam, że tak się bałam No ale wkurzyłabym się jakbym nie zdała, bo obryta jestem tak, że mogłabym wykłady z teorii prowadzić I chciałam się pochwalić. Jak brałam tabletkę, to ten plastik mi pod paznokieć wszedł i oderwałam chyba pół paznokcia Krew się lała, boli jak cholera, tak walczyłam o ten przyrost Przepraszam jak kogoś ominęłam, przeleciałam Was na szybko
|
|
|
#2658 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Są świetne Cytat:
Yyyy...wiem ![]() Cytat:
Franek,z tym połączeniem miażdży syste, |
|||
|
|
|
|
#2659 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dźbry
Piję kawusie juz po śniadanku i nadrabiam bo nie wiem o której tu do Was zaglądnę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poukładane ładnie do pierwszego mani Cytat:
Dziękuję Ołaaaaaaaaaaa współczuję brrrrr aż gęsiej skórki dostałam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
witam, nadrabiam jak zwykle
![]() Cytat:
![]() str 86
|
|
|
#2661 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
ojaaaa, tutaj wygląda świetnie...nie no, trzeba kupić i przetestować na sobie, zdecydowanie
|
|
|
|
|
|
#2662 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
jes bardzo dobrze. Wsazówka ok, ale nie jestem pewna jak z maluszkiem?Cieszę się, że się ciesztsz że się cieszę Cytat:
Cytat:
Bo zółty to colosal. Nie brałam pod uwagę ze względu na szczotkę. ![]() Dziękuję Oj... Choć raz mi się udało Bo na prawdę słaba jestem w te klocki.Pieknie Ci w tym marmurku. A franek... No kurcze producenci lakierów mogli by się uczyć! Zobaczymy jak w dłuższym stosowaniu, ale zapowiada się na miłość wszechczasów Cytat:
![]() Miałam kilka ich tuszy i zawsze byłam zadowolona. To sporo tańsza marka o Loreala, a o wiele lepsza wg mnie Cytat:
Ja też ![]() Wiem, ale mam chęć ![]() Au..... Tulę
|
|||||
|
|
|
|
#2663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooo mrrr! Zacności Strzelę rundkę w Diablo na rozbudzenie i zabieram się za piłowanie ![]() Cytat:
Oba mani świetne Taki kształt jak w marmurku chcę ![]() Cytat:
![]() Karaj, karaj, może w końcu się nauczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Druga część też tak dobrze pójdzie ![]() Auć! :/ [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43937970]Wypiłuj mi moje na takie Są świetne
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4393000 1]J
Prawda, i też mam to samo ![]() Zawsze coś niechcący kliknę, albo na touchpadzie mi się machnie [/QUOTE] Cytat:
a nie wiem, samo czasem coś wpadnie do głowy to akurat miało inaczej być, ale w trakcie wyszło tak a pomysły najczęściej przed snem i najczęściej je zapominam potem Cytat:
![]() o widzisz u mnie na kolorowo, jak zwykle w sumie ![]() ładne oczko i rzęsy! Cytat:
Cytat:
ale poza małym jest ok ![]() ja Ci machnę pałą ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2665 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda... ale dasz go na bazę i będzie miodzio. ![]() A pazzzurrrkiii ![]() Cytat:
Jak nie Twoje...No dobra, nadal ładne - ale jakieś takie mniej kocie się zrobiły - wiesz o co mi chodzi? Ty zawsze masz takie mocno charakterystyczne migdałki, takie no... kocie pazurki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Auaaa... też się czasem tak uszkadzam... ![]() Jeżu jak to dobrze, że listopad się już kończy ![]() No ale nie mówmy hop, bo jeszcze dwa dni trzeba przetrwać
|
||||||
|
|
|
|
#2666 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4393856 0] Jeżu jak to dobrze, że listopad się już kończy ![]() No ale nie mówmy hop, bo jeszcze dwa dni trzeba przetrwać [/QUOTE]Myślisz, ze grudzień lepszy? |
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Znasz się Cytat:
Wrzucę jeszcze pyknięte dziś zdjęcie, ale będę jeszcze poprawiać O mamo! Słońce!
|
|
|
#2668 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Tu też... Ale tak wieje, że aż we łbie wiruje |
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Konto usunięte
|
Ooo, zdecydowanie... Przynajmniej u mnie - wreszcie trochę spokoju i stabilizacji. Taką mam przynajmniej nadzieję.
![]() Cytat:
Lakier to ten wczoraj kupiony? Eee... jeśli tak to jest ładny |
|
|
|
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lukniesz jeszcze na dzisiejsze zdjęcia? Kurde na żywo nic nie widzę w małym do piłowania
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4393856 0] Jak nie Twoje...No dobra, nadal ładne - ale jakieś takie mniej kocie się zrobiły - wiesz o co mi chodzi? Ty zawsze masz takie mocno charakterystyczne migdałki, takie no... kocie pazurki Awww... kocie Mówcie mi tak jeszcze, to będę płakać, że spiłowałam ![]() Dłuższe migdały na pewno wrócą, jak już się na nie odobrażę Cytat:
![]() Ahh, prawie poczułam zapach choinki ![]() Cytat:
U nas wczoraj popołudniu tragicznie wiało, nie znoszę [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4393871 3]Też miałam takie wrażenie patrząc na zdjęcia, ale skoro napisałaś, że wskazówkę będziesz poprawiać to nic nie mówiłam. Lakier to ten wczoraj kupiony? Eee... jeśli tak to jest ładny Ciągle mam taki zamiar Tak to ten, strasznie na niego wczoraj nakrzyczałam Biję się w pierś Na żywo jeszcze bardziej krwisty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Jakiś mam dziwny zapał do tego
a mały chyba się tak ułożył niekorzystnie po prostu, tak? 

Jest świetna

Calorie kupiłam, juro machnę to pokażę, też jest dobrze 

.[/QUOTE]
Kiedyś w autobusie trafiłam na ocieraka
Wstałam i opierdaczyłam, facet wysiadł w podskokach na następnym przystanku 

ojaaaa, tutaj wygląda świetnie...nie no, trzeba kupić i przetestować na sobie, zdecydowanie 

Biję się w pierś