|
|
#1 |
|
in the dark of night
|
PEPCO cz. IIILink do strony Pepco: http://www.pepco.pl/ Link do poprzedniego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=592784
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dom Mody PEPCO cz. III
Hihi, nowy wątek, a ja uparcie starałam się dodać post do starego, zamkniętego i zdziwiona byłam, że nie wchodzi
Kupiłam dziś w Pepco świetny sweterek od Dorothy Perkins (nikt sobie trudu nie zadał, żeby odczepić metki ), czarny, milutki, długi jak minisukienka, z dekoltem w serek, za śmieszne 19,90
|
|
|
|
|
#3 |
|
Idealna Źona; )
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43932594]Hihi, nowy wątek, a ja uparcie starałam się dodać post do starego, zamkniętego i zdziwiona byłam, że nie wchodzi
Kupiłam dziś w Pepco świetny sweterek od Dorothy Perkins (nikt sobie trudu nie zadał, żeby odczepić metki ), czarny, milutki, długi jak minisukienka, z dekoltem w serek, za śmieszne 19,90 [/QUOTE]to super pokaz go pokaz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj byłam. Kupiłam chrześnicy http://zabawkowo.com/images/cache/ww..._domino-82.jpg za śmieszne 19,99 zł
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Idealna Źona; )
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43932910]W sobotę będę go ubierać, to wtedy zrobię zdjęcie
Teraz już mi się nie chce go ubierać kolejny raz, no i światło słabe [/QUOTE]no spoko:0 ja moze w sobote pojde do Pepco. bo nedaleko mnie jest ale trzeba autkiem podjechac by na około nie smigac autobusem
|
|
|
|
|
#7 |
|
luckygirl
|
Ja byłam wczoraj i fajne lustro w ramach obrazowych wyczaiłam
Inne niż wcześniej było - za 29,90 i śmieszne t-shirty w metalowej tubie - damskie z Rihannaą i Madonną, a męskie z Top Gear i z jakimś bokserem (nie pamiętam jak się nazywa
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy mogłaby któraś zrobić zdjęcia koszulki ze Stiegiem z Top Geara ? Bardzo mi zależy a nie mogę w najbliższych dniach podskoczyć do pepko (kawał drogi), może chociaż jakieś opinie?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam świąteczne skarpeciochy, swoje z reniferami dumnie już noszę
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak z jakością dziecięcych ciuszków w pepco? Jadę w odwiedziny do znajomych i chcę jakiś ciuszek dla 2latka kupić, tylko nie wiem jak z jakościa h ciuszków z pepco, bo ceny bardzo przyzwoite. Czy lepiej isc do jakiego s zwyklego sklepu z dzieciecymi ciuchami?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ja parę rzeczy kupiłam w Pepco swoim dzieciom.
I mam mieszane uczucia- ciuszki dla dziewczynek są śliczne, słodkie, ale z bardzo cienkiej bawełny (ale moja roczna córeczka nosi , nawet dzisiaj bluzeczkę stamtąd i wydaje mi się mimo wszystko, mimo cienkiej bawełenki, że ciuszek jest ok. Natomiast dresy dla starszych synków... zaraz kulkują się i są strasznie sztuczne (zwykle kosztują w promocji 9,99 zł) tzn. mają ze dwie pary, ale szału nie robią.Bluzki, skarpetki są ok (choc skarpetki są zbyt sztuczne). Podsumowując - są to niezłe ciuszki, kolorowe , ładne no i tanie. Dla 2 -latka myślę, że będą po prostu w porządku.
|
|
#16 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo jeśli chodzi o jakies leginsy czy spódniczki. Chociaż moja mała bardzo niszczy spodnie (niezależnie czy są droższe czy tansze), bo w przedszkolu wszystko na kolanach i ma wytarte.Cytat:
ale i mają lepsze gatunkowo.
|
||
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ktoś mierzył te spodnie czarne z gazetki?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam się do pytania, miała któraś z was okazje dotknąć? przymierzyć?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Czy są w pepco jakieś czapki? Coś w takim fasonie http://elisabest.home.pl/pub/allegro...01_czapka2.jpg
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Mierzyłam ostatnio te koszule z 5 strony gazetki. Bardzo słabe. Bardzo dziwnie uszyte - mierzyłam M i S i obie były za małe w biuście, choć wcale nie mam jakiegoś bardzo pokaźnego. Bardzo mocno prześwitują, bez bluzki pod spodem się nie obejdzie. Okropnie się elektryzują. Chciałam kupić bo pasowałaby mi do jednej (przepięknej
Za to TŻ kupił mi śliczną świąteczna ozdobę - ruchomą pozytywkę. Uwielbiam takie rzeczy..
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2013-11-30 o 10:51 |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w pepco dostanę garnek do gotowania na parze? Po ile?
|
|
#22 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny orientujecie się czy w Pepco są styropianowe bombki, takie do samodzielnego ozdobienia ?
Wydaje mi się, że nie, ale może
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w pepco nie
|
|
|
#25 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, kupiłam w Pepco zegar ścienny, który ma niedbale przyklejoną tarczę, powstał duży pęcherzyk powietrza, który widać zwłaszcza pod światło. Zegar był w pudełku oklejony folią. Spod folii nie było tego widać. Folie ściagnęłam (to była taka jednorazowego użytku, nie da się już nałożyć) i dopiero zobaczyłam, ze zegar ma wadę. Wolałabym zwrócić zegar niż wymienić, czy jest szansa?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
czy dostane w pepco antyrame a3?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mi się przyśniło czy w pepco były/są szklane aniołki?
|
|
|
#29 |
|
Żona Gargamel
|
Chyba są jakieś
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam na górnym takie 30x40 cm
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

), czarny, milutki, długi jak minisukienka, z dekoltem w serek, za śmieszne 19,90
pokaz go pokaz

Teraz już mi się nie chce go ubierać kolejny raz, no i światło słabe
bo nedaleko mnie jest ale trzeba autkiem podjechac by na około nie smigac autobusem