Miłośniczki Zary część XXX - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 22:51   #391
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXX

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ooo ale pasują Ci do damskich? Bo ja mam z damskich chyba ten taki najmniejszy 35-37 czy jakoś tak i są za duże. Chciałam dziecięce, ale bałam się, że będą za krótkie do damskich kaloszy Huntera, bo te z dzieciaka są chyba krótsze.

A co do TŻ to i tak zazdroszczę
Mari to były takie małe dla dzieci i tak krótsze, jak skarpety zwykłe można było nosić
Stary 2013-11-28, 22:52   #392
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
hahha Ewcik ja to Ci napewno nie podbiorę przy mojej stopie to zawsze jedna osoba mniej
Ty nie, bo nie jesteś z naszych okolic śmieje się, może nie mamy takiego samego gustu, zresztą ja mam jednego bucikowego musta zarowego ale
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:56   #393
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Mari to były takie małe dla dzieci i tak krótsze, jak skarpety zwykłe można było nosić
Ojj, no ale wiesz, liczy się intencja, mój to by na pewno nawet o tym nie pomyślał ;/

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Ty nie, bo nie jesteś z naszych okolic śmieje się, może nie mamy takiego samego gustu, zresztą ja mam jednego bucikowego musta zarowego ale
Calixto, jesteś bezpieczna ;p A co do butów to ja z kolei nie mam żadnego wisha butowego i na pewno nie takiego jak Ewcik, bo jej jest na mnie za duży

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:56   #394
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Pocieszę Cię że ja mam też na razie tylko jednego muszmiecia z butów i może nie tego samego
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:58   #395
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
dzięki Corii za odpowiedź a powiedz mi co Ci w nich nie odpowiadało że je sprzedałaś?
teraz już za późno z tymi pędzlami, trochę za bardzo na spontanie stwierdziłam że kupię bo wychodziło taniej, z tego co piszesz to powinnam kupić chyba 03 bo mam ciepły żółty odcień skóry 01 mnie wychłodzi i wybledzi, no chyba że ta różnica jest niezauważalna to 02 też może być
Anetko, przy meteorytach, które sa bardzo subtelne na buzi, to cięzko powiedziec co mi nie pasowało, ale generalnie żadne z tych 3 pudełek nie powaliło mnie, że tak powiem. Nie dało efektu, który by mi się spodobał w 100%. 01- za zimne były trochę, 02 - niewidoczne, a 03 za ciepłe (nie przepadam za ciepłymi kulkami, mimo zem ciepły i żółty odcień cery mam).
W końcu nabyłam Perles Du Paradis i dla mnie sią najbardziej odpowiednie. Do tego stopnia, ze ich nie planuje zbyć
A prócz tej ze stalych, miałam D'Or, Pucci, Nuits i one też poszły w swiat, bo nei do końca mi coś stykało.
Czasem jest tak, ze maja np za duzo brokatu i to już je dysfalifikuje, albo daja neickeawy poblask.
Mam nadzieje, ze Ci to w miare wytłumaczyłam i pomogłam jakoś.
Ale tak, jak pisałam, na pryzszłosć pędzelek do torebki i testy samemu w perfumerii

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-28 o 22:59
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:00   #396
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Haha Pocieszę Cię że ja mam też na razie tylko jednego muszmiecia z butów i może nie tego samego
oby, oby ciekawe jakiego
Stary 2013-11-28, 23:06   #397
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Anetko, przy meteorytach, które sa bardzo subtelne na buzi, to cięzko powiedziec co mi nie pasowało, ale generalnie żadne z tych 3 pudełek nie powaliło mnie, że tak powiem. Nie dało efektu, który by mi się spodobał w 100%. 01- za zimne były trochę, 02 - niewidoczne, a 03 za ciepłe (nie przepadam za ciepłymi kulkami, mimo zem ciepły i żółty odcień cery mam).
W końcu nabyłam Perles Du Paradis i dla mnie sią najbardziej odpowiednie. Do tego stopnia, ze ich nie planuje zbyć
A prócz tej ze stalych, miałam D'Or, Pucci, Nuits i one też poszły w swiat, bo nei do końca mi coś stykało.
Czasem jest tak, ze maja np za duzo brokatu i to już je dysfalifikuje, albo daja neickeawy poblask.
Mam nadzieje, ze Ci to w miare wytłumaczyłam i pomogłam jakoś.
Ale tak, jak pisałam, na pryzszłosć pędzelek do torebki i testy samemu w perfumerii
Ja tam bym się brzydziła gmyrać się po twarzy tymi kulkami, w którym wszyscy łapami czy Bóg wie czym grzebali ;p Ewentualnie po dłoni ;p Ale Perles du Paradis też uważam za super.

Stary 2013-11-28, 23:11   #398
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
oby, oby ciekawe jakiego
Widziałam takie jedne w GRz i w MH też i o dziwo na stronie ich wogóle nie było.. Może kojarzysz, czarne z jakby ala nubuku, z wysoką cholewką i na wysokim obcasie z futerkiem w środku i na zewnątrz na szwach też miały obszycie z tego futerka i sprzączkę koło obcasa Na żywo prezentowały się na prawdę super
A jak ich nie dorwę to takie: http://www.zara.com/pl/en/woman/shoe...1p1295921.html, tylko zastanawiam się czy ta ozdobna sprzączka po jakimś czasie się nie zniszczy Ale jakby mi się udało upolować na % w dobrej cenie to byłoby ok
A Ty co wypatrzyłaś?
Stary 2013-11-28, 23:14   #399
fantastic
Zakorzenienie

Corii, Marigold19,atoja

dzięki dziewczyny za wszystkie informacje tak jak pisałam kupiłam na spontanie pierwsze meteoryty i wycelowałam w 02, gdybym bardziej zaplanowała zakup wzięłabym ze sobą pędzle i trochę więcej czasu i popróbowała wszystkie mi osobiście spodobał się efekt 02 bo jest bardzo subtelny, tylko się zastanawiałam jak to jest z tymi kolorami/tonacjami
Mari
to ja się zastanowię czy potrzebuję 01 i dam znać

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Edytowane przez fantastic
Czas edycji: 2013-11-28 o 23:16
fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:15   #400
Ansday
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a która z Was ma meteoryty guerlain ??
kupiłam kilka dni temu odcień 02 trochę tak spontanicznie i tak się zastanawiam czy dobry odcień wzięłam, bo 01 i 03 za bardzo nie sprawdziłam, niby 01 jest dla bardzo jasnych cer (a takiej nie mam) a 03 już dla bardziej opalonych
ja chcialam kupic teraz w weekend i tez myslalam nad 2, ale po przeczytaniu opini sama nie wiem, moze jeszcze poszukam czegos innego, potrzebuje cos na gore po EL DW mam mineralny MAC ale jakis nie trwaly jest, fajny efekt przez godzine i znika. Dobre opinie ma La Praire jeszcze mysle nad Dior, Chanel ktory polecalas u nas nie dostepny Jesli macie cos godnego polecenia, prosze podzielcie sie

Co do szczotki do oczyszczania twarzy Clarsonic jest dluzej na rynku wiec mam duzo opini, oczyszcza 6x skuteczniej niz normalnie, natomiast i Philips nie znalazlam za duzo opini, producent twierdzi ze oczyszcza 10x lepeij niz normalne oczyszczanie, ma tez tansze szczoreczki niz Clarsonic, podjade jutro do Douglasa i zobacze na zywo jesli uda mi sie nabyć zdam relacje

JEJKU jak ja chce kocyk, a nigdzie go nie ma

Odnlazlam sie moja paczka z Z zaginiona po 14 dniach jutro do odbioru - otworzylam konflikt na pay pal bo Pani w Z stwierdzila ze niczego nie zamawialam i to jakas pomylka, a dzis dzwonią ze paczka czeka
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:16   #401
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja tam bym się brzydziła gmyrać się po twarzy tymi kulkami, w którym wszyscy łapami czy Bóg wie czym grzebali ;p Ewentualnie po dłoni ;p Ale Perles du Paradis też uważam za super.
Bez przesady Mari, nie jestem z cukru i się nie rozpadne

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-28, 23:18   #402
calixto
Zadomowienie

Cytat:

no tak teraz to już wiemy co i jak ale tak jak w porezdniej zimowej tak w tej nie mam zadnego must have w tym roku duzo kupiłam z Gino Rossi i Venezi jakoś Zara mi nie podpasowała moze to i lepiej

[/QUOTE]
Calixto, jesteś bezpieczna ;p A co do butów to ja z kolei nie mam żadnego wisha butowego i na pewno nie takiego jak Ewcik, bo jej jest na mnie za duży [/QUOTE]

Oj Mari pamietam Wasze stópki to jak kopciuszkowe
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:18   #403
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam takie jedne w GRz i w MH też i o dziwo na stronie ich wogóle nie było.. Może kojarzysz, czarne z jakby ala nubuku, z wysoką cholewką i na wysokim obcasie z futerkiem w środku i na zewnątrz na szwach też miały obszycie z tego futerka i sprzączkę koło obcasa Na żywo prezentowały się na prawdę super
A jak ich nie dorwę to takie: http://www.zara.com/pl/en/woman/shoe...1p1295921.html, tylko zastanawiam się czy ta ozdobna sprzączka po jakimś czasie się nie zniszczy Ale jakby mi się udało upolować na % w dobrej cenie to byłoby ok
A Ty co wypatrzyłaś?
Aha ok to ja mam inne ale dostać je już pewnie nie ma szans ale nie będę pisać na forum trzymam żeby Ci się udało
Stary 2013-11-28, 23:22   #404
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Oj tam zaraz się rozpadniesz

Mari chodziło bardziej o cere i skutki korzystania z tych kulek. Niektórzy maja wrażliwą cere i nie moga korzystac z cudzych kosmetyków. Ja np . mam alergiczna i musze wszystko dezynfekowac po jednym uzyciu a to jest bardzo upierdliwe. Nie każda kobieta tak ma, zalezy równiez od podejscia.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Cytat:
Aha ok to ja mam inne ale dostać je już pewnie nie ma szans ale nie będę pisać na forum trzymam żeby Ci się udało
Ewcik wiem że tu nie piszemy, ale patrzyłaś u mnie one są? Nie wiem jakich szukasz wiec pytam
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:22   #405
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, no fajnie jakby udało się dorwać
Stary 2013-11-28, 23:29   #406
Marigold19
🦄

Cytat:
A Ty co wypatrzyłaś?
Ja chyba wiem o jakie chodzi i to nie są chyba Ewcikowe

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Ja bym się rozpadła, ja to jestem taka obrzydliwa na takie rzeczy, że szok

Cytat:
Corii, Marigold19,atoja

dzięki dziewczyny za wszystkie informacje tak jak pisałam kupiłam na spontanie pierwsze meteoryty i wycelowałam w 02, gdybym bardziej zaplanowała zakup wzięłabym ze sobą pędzle i trochę więcej czasu i popróbowała wszystkie mi osobiście spodobał się efekt 02 bo jest bardzo subtelny, tylko się zastanawiałam jak to jest z tymi kolorami/tonacjami
Mari
to ja się zastanowię czy potrzebuję 01 i dam znać
Nie ma pośpiechu ani ciśnienia, one sobie tak leżą i leżą, bo jak zapewne zauważysz- meteorków ile byś nie używała to nie ubywa ;p I skończyć jedną puszkę za życia to raczej wyczyn

Cytat:
no tak teraz to już wiemy co i jak ale tak jak w porezdniej zimowej tak w tej nie mam zadnego must have w tym roku duzo kupiłam z Gino Rossi i Venezi jakoś Zara mi nie podpasowała moze to i lepiej

Calixto, jesteś bezpieczna ;p A co do butów to ja z kolei nie mam żadnego wisha butowego i na pewno nie takiego jak Ewcik, bo jej jest na mnie za duży [/QUOTE]

Oj Mari pamietam Wasze stópki to jak kopciuszkowe[/QUOTE]

A co do kulek to o to też mi chodziło. Nie lubię używać rzeczy po kimś, jeszcze pal sześć po jednej osobie, którą jako tako znam, ale po kilkuset obcych- nie ma mowy. Nigdy nie korzystam z testerów na twarz i nie dałabym się testerami umalować. Ale spoko- rozumiem, że ktoś nie ma takich oporów i to szanuję, z tym że no ja bym nie mogła. Kiedyś była tu dyskusja o mierzeniu butów po kimś, no to malowanie się testerem w którym ktoś grzebał niekoniecznie czystą ręką to dla mnie jeszcze gorsze

Stary 2013-11-28, 23:34   #407
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba wiem o jakie chodzi i to nie są chyba Ewcikowe

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Nie ma pośpiechu ani ciśnienia, one sobie tak leżą i leżą, bo jak zapewne zauważysz- meteorków ile byś nie używała to nie ubywa ;p I skończyć jedną puszkę za życia to raczej wyczyn

Calixto, jesteś bezpieczna ;p A co do butów to ja z kolei nie mam żadnego wisha butowego i na pewno nie takiego jak Ewcik, bo jej jest na mnie za duży
Oj Mari pamietam Wasze stópki to jak kopciuszkowe[/QUOTE]

A co do kulek to o to też mi chodziło. Nie lubię używać rzeczy po kimś, jeszcze pal sześć po jednej osobie, którą jako tako znam, ale po kilkuset obcych- nie ma mowy. Nigdy nie korzystam z testerów na twarz i nie dałabym się testerami umalować. Ale spoko- rozumiem, że ktoś nie ma takich oporów i to szanuję, z tym że no ja bym nie mogła. Kiedyś była tu dyskusja o mierzeniu butów po kimś, no to malowanie się testerem w którym ktoś grzebał niekoniecznie czystą ręką to dla mnie jeszcze gorsze [/QUOTE]

a już chyba szminka czy błyszczyk są najgorsze.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:39   #408
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
E tam, bez przesady, pies do nich nie sika

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Mari chodziło bardziej o cere i skutki korzystania z tych kulek. Niektórzy maja wrażliwą cere i nie moga korzystac z cudzych kosmetyków. Ja np . mam alergiczna i musze wszystko dezynfekowac po jednym uzyciu a to jest bardzo upierdliwe. Nie każda kobieta tak ma, zalezy równiez od podejscia.
Ale to by miało ewentualnie sens, jakbym nic nie robiła, tylko łąziła po perfumeriach i tetsowała wszytsko co popadnie, a tak nie jest, czasami coś sprawdzę i tyle.
No i nie nakładaniam nikogo do niczego przecieć, pisałam wyłacznie o sobie

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-28 o 23:41
Stary 2013-11-28, 23:45   #409
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Oj Mari pamietam Wasze stópki to jak kopciuszkowe
A co do kulek to o to też mi chodziło. Nie lubię używać rzeczy po kimś, jeszcze pal sześć po jednej osobie, którą jako tako znam, ale po kilkuset obcych- nie ma mowy. Nigdy nie korzystam z testerów na twarz i nie dałabym się testerami umalować. Ale spoko- rozumiem, że ktoś nie ma takich oporów i to szanuję, z tym że no ja bym nie mogła. Kiedyś była tu dyskusja o mierzeniu butów po kimś, no to malowanie się testerem w którym ktoś grzebał niekoniecznie czystą ręką to dla mnie jeszcze gorsze [/QUOTE]

a już chyba szminka czy błyszczyk są najgorsze.[/QUOTE]

U mnie szminka czy błyszczyk to to by nawet nie doszło do fazy rozważań ;p

Cytat:

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Ale to by miało ewentualnie sens, jakbym nic nie robiła, tylko łąziła po perfumeriach i tetsowała wszytsko co popadnie, a tak nie jest, czasami coś sprawdzę i tyle.
Uprzedzając jakieś niedomówienia, mnie to zupełnie też nie rusza kto i co, ja też o sobie pisałam że bym nie mogła. Życie mi to utrudnia- nie powiem. Ale po zarażeniu się w szpitalu łupieżem myślę, że będzie ze mną jeszcze gorzej ;/

Stary 2013-11-28, 23:46   #410
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:

Corii nie pęka, twarda babka z niej
Stary 2013-11-28, 23:49   #411
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
Corii nie pęka, twarda babka z niej
A bo szkoda zycia na trucie sobie d*** pierdołami

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-28, 23:51   #412
Eggnogg
Zakorzenienie

Ojejkuuu, alez pedzicie z pisaniem Probuje nadrobic 5 przez 10, ale to tak, jakbym gonila na wrotkach pociag pospieszny Nie mam czasu na wizaz Ale na mrozonke bukiet warzyw kocykowy czas znajde, skoro piszecie, ze faktycznie dziala

Mari super ze butki pasuja
Phoebee 10 lat temu to moze i bym na 2 stopniowym mrozie w skorze latala Teraz nawet (!) czapki zima nosze Dzis mimo, ze w pewnym pieknym polskim miescie bylo 5-7 stopni, zmarzlam w plaszczu (cienkim, a koca nie wzielam, gdyz mnie ostre slonce zmylilo ).
Magda skarpetony do Hunterow widzialam na 10000% w Tikeju, za 10 funtow byly Warto sprawdzic.

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 00:00   #413
BeciaS
Raczkowanie

Cytat:
Super płaszczyk Jaki to?
Oczywiście Zara- z poprzedniego roku
Dziewczyny któraś dziś szukała - na stronie jest anorak we wszystkich rozmiarach poza XS
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%...2p1324419.html
upss - to chyba chodziło o tą http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/p%C5%82aszcze/kurtka-puchowa-anorak-%C5%9Bredniej-d%C5%82ugo%C5%9Bci-c269183p1324425.html

Cytat:
Dziewczyny macie może link do dwustronnego kocyka?
Bardzo proszę - http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...20860003-I2013

Edytowane przez BeciaS
Czas edycji: 2013-11-29 o 00:23
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:47   #414
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam- mają szew z przodu ;p Paragonu szukać mi się nie chce

Mam dwie pary kozaków z Ryłko i te wyższe są lepsze, te niższe też w miarę, ale jakoś źle wyważone, bo noga lewa leci na prawo Siostra TŻ-ta ma to samo też z kozakami Ryłko. Ale że nie są wysokie to jakoś daję radę Poza tym prezentuję się fajnie, mimo że są niskie to jakoś ładnie przylegają do nogi i łapię męskie spojrzenia na ulicy

Jakby to powiedzieć... mamy z Ewcikiem wspólne tematy ;p

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Teraz to ja oplułam monitor ;p

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Nie ma czegoś takiego, musisz kupić ocieplacze Ja mam chociaż nie noszę
powinnam pracować w służbach specjalnych

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ojejkuuu, alez pedzicie z pisaniem Probuje nadrobic 5 przez 10, ale to tak, jakbym gonila na wrotkach pociag pospieszny Nie mam czasu na wizaz Ale na mrozonke bukiet warzyw kocykowy czas znajde, skoro piszecie, ze faktycznie dziala

Mari super ze butki pasuja
Phoebee 10 lat temu to moze i bym na 2 stopniowym mrozie w skorze latala Teraz nawet (!) czapki zima nosze Dzis mimo, ze w pewnym pieknym polskim miescie bylo 5-7 stopni, zmarzlam w plaszczu (cienkim, a koca nie wzielam, gdyz mnie ostre slonce zmylilo ).
Magda skarpetony do Hunterow widzialam na 10000% w Tikeju, za 10 funtow byly Warto sprawdzic.
byłam w tk nic nie mają
Stary 2013-11-29, 08:02   #415
Forget_me
Zakorzenienie

Dzisiaj kocyk miał swoje pierwsze wyjście Jest boski Jakoś udało mi się go ujarzmić
Jednak muszę go włożyć do zamrażarki, bo jakiś kłak wlazł mi dzisiaj do oka i walczyłam z nim w pracy Dobrze, że się nie rozmazałam

Cytat:
aaa dziewczyny ja to jestem psiara straszna jakbym mogła to bym przytułek zrobiła w domu uwielbiam psy mam dwa Wilczka i Yorka. Jeden grzeje i drugi uwielbiam spacery z nimi to jest niesamowite ile dają energii i zawsze jest motywacja nie wqzne jaka pogoda trzeba wyjsc. co prawda mam ogrod i maja gdzie biegac ale i tak wolą las
Oj ja też psy uwielbiam Marzy mi się posiadanie pieska i kiedyś to marzenie na pewno spełnię, jednak jak na razie cóż...pies pozostaje marzeniem

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Co do ocieplaczy to powiem wam, że mój Tż chciał być miły,ale mu nie do końca wyszło
Niedawno marudziłam o kalosze, on myślał, że kupiłam Huntery o których gadałam z rok. Pewnego dnia wraca rozanielony i wręcza zdobycz. Patrzę, a tu w pudełku ocieplacze hunterowskie. Tyle, że rozmiar dziecięcy.
Jaki kochany Chciał dobrze
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:09   #416
kass100
Raczkowanie

Dziś Black Friday. Stradivarius ma 20% rabatu, Pull&Bear 30%, Mango 30%. Szkoda, że Zara nie robi takich akcji, na szczęście do wyprzedaży coraz bliżej.

Edytowane przez kass100
Czas edycji: 2013-11-29 o 09:11
kass100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:41   #417
hihi
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43932054]Hihi, wysyłam Ci zdjęcia kurtki żakardowej [/QUOTE]

Dzięki Kasieńko fajny... Może uda mi się w weekend dotrzeć do Zary, to bym przymierzyła...
Stary 2013-11-29, 09:27   #418
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kass100 Pokaż wiadomość
Dziś Black Friday. Stradivarius ma 20% rabatu, Pull&Bear 30%, Mango 30%. Szkoda, że Zara nie robi takich akcji, na szczęście do wyprzedaży coraz bliżej.
o Mango nie wiedziałam dziękuję za informacje
Stary 2013-11-29, 09:33   #419
kass100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
o Mango nie wiedziałam dziękuję za informacje
Oczywiście rabaty dotyczą tylko zakupów on-line.
Kolejny super zestaw na blogu
kass100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:41   #420
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kass100 Pokaż wiadomość
Oczywiście rabaty dotyczą tylko zakupów on-line.
Kolejny super zestaw na blogu

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości