Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 23:45   #301
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

http://pl.sommer-sommer.com/badanie-m%C3%B3zgu/
znacie to? ja przed chwilą zrobiłam
równomiernie używam obu półkul;d i nawet mi pogratulowali ;d
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:50   #302
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
gratulacje !!!
to wspaniała wiadomosć!!!

zazdroszczę poszukiwań
a ja sobie wspólczuje
chcesz znaleźć za mnie?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 00:04   #303
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które kupuja winietki - kiedy zamierzacie zamawiać ? Razem z zaproszeniami, a więc dla wszystkich gości, czy dopiero wtedy kiedy będziecie mniej więcej zorientowane kto będzie a kto nie ?
Ja winietki będę zamawiać bliżej ślubu, jak już będziemy miej więcej wiedzieć kto przyjdzie.
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
hahaha! no widac jestem. Wiesniara i to z Polski

Mi tez granatowy przypadl do serca najbardziej!
Mi też się granatowy bardziej podoba. W czarnym są dziwne klapy.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
do tej blogerki to jej jeszcze troche brakuje

owa blogerka 4 dni po porodzie
o wow!

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
przyszły )) są śliczne
Aj też się chyba na nie skuszę!

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Mi też tak wyszło

Idę jutro pooglądać buty La Body. Mam nadzieję że będą mieli w salonie mój upatrzony model. Jak nie to chociaż inne pomierzę, bo jestem strasznie ciekawa czy faktycznie są takie wygodne

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 00:05   #304
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

aneczka25057 gratuluję

Jaka szkoda że mojemu TŻowi nie podobają się te spinki I love my wife W ogóle wszystkie które nie są takie normalne, tradycyjne nie podobają mu się

U nas narazie przygotowania stoją w miejscu ale w połowie grudnia chcemy zamówić wódkę, 2 lub 16 grudnia idę na ostatnie przymiarki i wtedy chcę już zamówić suknię ślubną a wczoraj okazało się, że będziemy mieć darmową sesję narzeczeńską Także teraz czekamy na śnieg i umawiamy się z fotografem na jakiś konkretny termin
super !
my też będziemy mieć narzeczeńską zimą, czekamy na jakiś fajny, biały, słoneczny śniegowy dzień

aneczka , madzixx88 nie dziękuje

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-11-29, 05:18   #305
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No a jakiego szukacie?
My jestesmy juz od jakiegos czasu na etapie zamiany mieszkanie na wieksze. I powiem Ci ze zaczyna mnie to wkurzac i frustrowac. Teraz mamy malutkie,2 pokoje 40 metrow no i chcemy koniecznie cos wiekszego ogarnac, bo jak przyjdzie druga dzidzia to nie bedzie miejsca dla niej. Ale kurde nic zupelnie nic nie wpada nam w oko,owszem byla jedna oferta ale tak atrakcyjna ze jak zadzwonilam to babka juz miala kogos umowionego na podpisanie umowy. Ogladalismy tez z rynku pierwotnego przesliczne mieszkanko, oddane bedzie w polowie 2014 do uzytku,prawie 140 metrow do tego ogrodek i balkon i napalilismy sie jak glupi a tu klops. Cos sie im budowa przeciaga, cos sie im jakies pozwolenia nie zgadzaja i niestety ale rezygnujemy.

super.
Ja jeszcze niedawno pisalam ze spinek TZ nie bedzie mial, a tu przed chwila z ciekawosci go zapytalam i mu te pokazalam i powiedzial ze chyba bedzie chcial i ze te sa bardzo ok.
Wow, 140 metrow my mieszkamy teraz na 120m2 i wydaje mi sie to strasznie duzo ale narazie nie mamy wyjścia. Ale masakra jest ze sprzataniem i z remontami :/ W przyszłości jakbyśmy mieli dzieci Wolalabym mieszkanie do 80-90m2, a jak bylibyśmy sami to 50-60 na luzie

Jade juz do pracy, wstalam o 3 nie wiem czy nie bede musiała zostać dziś do 21 (15h ) bo jedna dziewczyna miała wczoraj wypadek samochodowy i nie wiadomo czy dzis przyjdzie na dodatek przyjezdza na wizytę regionalna.... Aj, ciężki dzień

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 05:42   #306
poznanianka1990
Zakorzenienie

Nie nadrobie, nie dam rady...

Alloffkowa, my też szukamy mieszkania... Tylko jak wiesz - nowe deweloperskie, ewentualnie z drugiej reki ale w stanie deweloperskim. Ciężko jest coś znaleźć do tej kwoty co chcemy...

Jeśli chodzi o przygotowania do ślubu - dziś idę z mamą na kolejne przymiarki

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:32   #307
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ehh jak ja bym już chciała być po ślubie
Kurcze ja też! A tu jeszcze 9m i 1d

Cytat:
dla mnie nawet słodkie sklepowe nie jest słodkie ale jak już mam wybieracie, to tylko i wyłącznie słodkie chyba mam jakieś kubki smakowe nie takie
Ja tez lubię słodkie Tylko najszybciej można się nim upić

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Wielkość tortu weselnego
Wielkość tortu uzależniona jest od liczby gości biorących udział w weselu. Należy wziąć pod uwagę również „poprawiny”, na których jak mówią wszystko smakuje bardziej. W praktyce mnoży się zwykle 0.10kg przez liczbę gości, a następnie dodaje tzw. zapas na dokładki. Na przykład do 60 osób 0.10 kg x 60 = 6 kg + 2 kg zapasu.

wg http://www.cukierniawozniak.pl/pl/torty-pl/torty-slubne
Skarbnica wiedzy Ja ciągle zapominam o tym ile te porcje powinny mieć gramów..

Cytat:
przyszły )) są śliczne
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
to prawda mój tez już ma
Czuje że 70% naszych Tż pomaszeruje w nich do ślubu/na poprawiny
Kasia, to samo miałam pisać Mój TŻ też je posiada Są urocze

Cytat:
A z programów ślubnych oglądałyście "Nie mówcie Pannie Młodej" (jakiś czas temu wyszła też Polska wersja tego programu) Jak bardzo wierze i ufam mojemu TŻ i ma gust niezły tak chyba w życiu bym się nie zdecydowała żeby w 100% sam zorganizował wesele :P
Widziałam ten program! Trochę mi się to wydaje ustawione... W każdym razie jedno wiem na pewno - mój TŻ na pewno znalazłby dla mnie idealną suknię... bo znalazł w rzeczywistości

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Od jutra zaczynam staż można powiedzieć
" w swoim zawodzie".
Gratulacje !

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
N
Ooo super, czekamy na relacje!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:36   #308
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w nowym wątku

aneczka25057 gratuluję

Jaka szkoda że mojemu TŻowi nie podobają się te spinki I love my wife W ogóle wszystkie które nie są takie normalne, tradycyjne nie podobają mu się

U nas narazie przygotowania stoją w miejscu ale w połowie grudnia chcemy zamówić wódkę, 2 lub 16 grudnia idę na ostatnie przymiarki i wtedy chcę już zamówić suknię ślubną a wczoraj okazało się, że będziemy mieć darmową sesję narzeczeńską Także teraz czekamy na śnieg i umawiamy się z fotografem na jakiś konkretny termin

czyzby od p.Arka ?

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:

tak samo mi wyszło
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:38   #309
Lemon_Drop
Zadomowienie

Witam się Podczytuję was cały czas ale ciężko mi się wbić

Cytat:
Heeej
Nie nadrobie, niestety... Dziś cały dzień na pełnych obrotach, ale muszę się pochwalić.
" w swoim zawodzie". Byłam dziś w PUP, w zupełnie innej sprawie a wyszłam z umową na staż. Ale się cieszę!!
Stawiam
Super, gratuluję!

Linaewen gratki za obrączki i dj

poznanianka1990 czekamy na relację!

Znalazłam w końcu kamerzystę, który podoba się TŻ i jest w naszym przedziale cenowym Będę dziś do niego dzwonić - trzymajcie kciuki żeby miał wolny nasz termin
Stary 2013-11-29, 07:59   #310
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się w nowym wątku

aneczka25057 gratuluję

Też wvczoraj pokazałam mojemu te spinki. Chciałam mu na Mikołajki kupić no i niestety, a może i stety wyciągnął ze mnie moje plany. Powiedział, że za nic takich nie założy bo badziew... ehhhh a ja miałam takie dobre zamiary :-(

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 07:59   #311
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Znalazłam w końcu kamerzystę, który podoba się TŻ i jest w naszym przedziale cenowym Będę dziś do niego dzwonić - trzymajcie kciuki żeby miał wolny nasz termin

Jeszcze w kwestii tortów - zdecydowałam sie zamówic na urodziny taki tort jak chcemy na weselu (tylko oczywiście mniejszy). Wypróbujemy cukiernię i smak i będziemy miec jasność w tej sprawie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:26   #312
asia1206
Raczkowanie

Jeden dzień nie czytałam a tu już nowy wątek
U nas ze spraw ślubnych nic się nie dzieje,pomału czas świąt wchodzi na tapetę
Jedynie w naszej cukierni co rusz kupujemy torty by przekonać się jaki smak chcemy na weselu
Ten temat z teściową bardzo by mi w obecnej sytuacji pasował-ostatnio miałam mały zgrzyt z moim Tż tzn.on mówi że to ja się z nim kłócę mam po kokardy że bez przerwy go wykorzystują,z każdą pierdołą do niego dzwonią i nawet nie poproszą go o pomoc tylko z góry zakładają że musi przyjechać i już a on to taki chłop z tych dobrych co chociaż pada na twarz to i tak chce dla każdego jak najlepiej w ogóle nie myśląc o sobie...przemilcze już że każdy wyjazd tam wiąże się z kosztami ok.100 zł a jak wiadomo teraz każda złotówka się liczy...tak więc postawiłam tego mojego mężczyznę do pionu że ma zacząć myśleć też o sobie i być bardziej asertywny-coby mu się nie nudziło w grudniu między świętami a nowym rokiem położe go do szpitala bo nie podoba mi się jego chrapanie i bezdechy oraz zbyt wysokie tętno w stosunku do ciśnienia...Może łaskawa mamusia zobaczy i zrozumie,że tak dalej być nie może i jakieś granice uda się nam postawić...

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:29   #313
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
to prawda mój tez już ma
Czuje że 70% naszych Tż pomaszeruje w nich do ślubu/na poprawiny
Ja swojego pytałam czy chce takie, ale powiedział że woli uniwersalne, jakieś proste eleganckie. Że to będzie już za bardzo "naciamkane": grochy, pomarańcz, mucha, szelki, kaszkiet. W sumie ma rację, kupimy najprostsze spinki.

Cytat:
Heeej

Nie nadrobie, niestety... Dziś cały dzień na pełnych obrotach, ale muszę się pochwalić.
" w swoim zawodzie". Byłam dziś w PUP, w zupełnie innej sprawie a wyszłam z umową na staż. Ale się cieszę!!
Stawiam
Gratulacje! oby po stażu byuła umowa

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
szukamy czegoś w graniczy 68-80 metrów.
3-4 pokoje.
ale mamy też ograniczony budżet. jest jedno co się nam podoba, ale mamy wątpliwości bo kupa kasy na remont, sami w sumie już mamy dość i nie wiemy czego chcemy. kupno mieszkania to masakra, a myślałam że radość
My poszliśmy na żywioł, obejrzeliśmy mieszkanie, TŻ był zachwycony bo zawsze chciał mieć poddasze, drugi raz obejrzeliśmy z moim tatą czy nie ma jakichś wad i od razu zaliczka, umowa. To było jedyne mieszkanie jakie oglądaliśmy Wymaga jeszcze włożenia sporo pieniędzy żeby zrobić je tak jak chcemy, ale oboje jesteśmy w nim zakochani i każdy kto nas odwiedza mówi że jest świetne, przestronne.

Cytat:

Alloffkowa, my też szukamy mieszkania... Tylko jak wiesz - nowe deweloperskie, ewentualnie z drugiej reki ale w stanie deweloperskim. Ciężko jest coś znaleźć do tej kwoty co chcemy...

Trzymam kciuki żebyś w końcyu wybrała tą wymarzoną suknię!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:31   #314
madziara889
Zakorzenienie

Wszystkie torty z Sowy jakie jadłam były przepyszne. My tort mamy w cenie cateringu więc to mam z głowy ale jakiś czas temu z ciekawości weszłam do Sowy przejrzeć torty i ten, który mi się spodobał (wizualnie i smakowo) na 120 osób kosztował 1200 zł

Cytat:
A z programów ślubnych oglądałyście "Nie mówcie Pannie Młodej" (jakiś czas temu wyszła też Polska wersja tego programu) Jak bardzo wierze i ufam mojemu TŻ i ma gust niezły tak chyba w życiu bym się nie zdecydowała żeby w 100% sam zorganizował wesele :P
Wg mnie to PM wcześniej ustalają, co by chcieli, a przynajmniej ja bym tak zrobiła Tż z niektórymi rzeczami ma dobry gust ale z niektórymi tragiczny
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:31   #315
cashmere
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki!
Witam o poranku i życzę miłego dnia! Mykam zaraz do fryzjera i pooglądać buty ślubne

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:32   #316
cude
Zadomowienie

Cytat:
mnie też
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:17   #317
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

u nas w mieście nie ma takiego pojęcia jak stan developerski
porstu nic nowego się nie buduje, miasto ma 30 tysięcy mieszkańców więc co się dziwić...
nam też ciężko. chcielibyśmy z 190 tysiącach zamknąć się z remontem i wyposażeniem .. no wiadomo że nie jest tak że chcemy mieć wycackane mieszkanie odrazu, tylko dojść z czasem chodzi żeby 2 pokoje były wykończone, salon i wypialnia, no i kuchnia łazienka i wc... Paweł jest wymagający, nie powiem że nie, ale to dobrze bo ja bym już 5 razy kupiła, a potem żałowała po co chwile inne mi sie podoba choć jestem już zmęczona
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja swojego pytałam czy chce takie, ale powiedział że woli uniwersalne, jakieś proste eleganckie. Że to będzie już za bardzo "naciamkane": grochy, pomarańcz, mucha, szelki, kaszkiet. W sumie ma rację, kupimy najprostsze spinki.

Gratulacje! oby po stażu byuła umowa

My poszliśmy na żywioł, obejrzeliśmy mieszkanie, TŻ był zachwycony bo zawsze chciał mieć poddasze, drugi raz obejrzeliśmy z moim tatą czy nie ma jakichś wad i od razu zaliczka, umowa. To było jedyne mieszkanie jakie oglądaliśmy Wymaga jeszcze włożenia sporo pieniędzy żeby zrobić je tak jak chcemy, ale oboje jesteśmy w nim zakochani i każdy kto nas odwiedza mówi że jest świetne, przestronne.

Trzymam kciuki żebyś w końcyu wybrała tą wymarzoną suknię!
zazdroszczę choć nawet ja ( a potrafię być spontaniczna, bardzo) bym chyba się nie odważyła
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-11-29, 09:18   #318
no_doubt
Wtajemniczenie

cude , Anesthesia dzięki za poradę
Ta krawcowa nie jest z przypadku, bo sama szyje suknie ślubne. Boli mnie ten gorset, że nie będzie taki sam, ale aby był ładny...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:19   #319
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Idę jutro pooglądać buty La Body. Mam nadzieję że będą mieli w salonie mój upatrzony model. Jak nie to chociaż inne pomierzę, bo jestem strasznie ciekawa czy faktycznie są takie wygodne
Daj znać jak wrażenia
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:28   #320
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
super !
my też będziemy mieć narzeczeńską zimą, czekamy na jakiś fajny, biały, słoneczny śniegowy dzień
My będziemy mieć sesję wieczorową porą więc słońce nie jest nam potrzebne ale śnieg jak najbardziej

Cytat:
Powodzenia I koniecznie daj znać już po jak było i czy się już tak na 100% na jakąś zdecydowałaś

Cytat:
czyzby od p.Arka ?
Tak, od niego

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Też wvczoraj pokazałam mojemu te spinki. Chciałam mu na Mikołajki kupić no i niestety, a może i stety wyciągnął ze mnie moje plany. Powiedział, że za nic takich nie założy bo badziew... ehhhh a ja miałam takie dobre zamiary :-(
Ja swojemu już parę miesięcy temu pokazywałam te spinki ale stwierdził, że inne niż klasyczne są brzydkie, za bardzo udziwnione i koniec kropka

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Wg mnie to PM wcześniej ustalają, co by chcieli, a przynajmniej ja bym tak zrobiła Tż z niektórymi rzeczami ma dobry gust ale z niektórymi tragiczny
Gdybym już naprawdę musiała pozostawić organizację ślubu TŻowi, to na pewno wcześniej bym z nim ustaliła wszystko od początku do końca ale jednak wolałabym tego nie robić i zostawić to dla siebie, bo ominęłaby mnie cała przyjemność planowania i organizowania

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:39   #321
docik10
Zakorzenienie

Zostało równe 9m-cy do ślubu i Tżcika urodzinki
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:57   #322
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Paweł jest wymagający, nie powiem że nie, ale to dobrze bo ja bym już 5 razy kupiła, a potem żałowała po co chwile inne mi sie podoba choć jestem już zmęczona

zazdroszczę choć nawet ja ( a potrafię być spontaniczna, bardzo) bym chyba się nie odważyła
Z mieszkaniem jest jak z suknią ślubną, trzeba poczuć to coś. W grudniu miną 2 lata odkąd oglądaliśmy mieszkanie, od tamtej pory czasem przeglądam ogłoszenia i nigdy nie znalazłam fajniejszego mieszkania. Podobnie z suknią, kupiłam swoją i teraz moge oglądać do woli, podoba mi się wiele ale w żadnej siebie nie widzę tak jak w tej swojej

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:57   #323
ParisParisienne
Rozeznanie

dzien dobry slicznotki

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
mój Tatus dosładzał piwo cukrem
ja polecam piwo z miodem z tych polskich tradycyjnych browarow jest pysssszne....

Cytat:
ooo tak... ogladalam to i to byl jakis koszmar! przewaznie cos bylo nie tak... a to wesele, a to suknia, albo cos tam innego... no i nie chce mi sie wierzyc, ze oni mieli tylko 2 tygodnie... przeciez nawet goscie musza wiedziec wczesniej i zarezerwowac wszystko, slub, dokumenty.... Z calym szacunkiem i miloscia dla mojego TZ w zyciu nie pozwolilabym mu calkowiecie SAMEMU zorganizowac calosc przyjecia i uroczystosci tak waznej jak slub. Zreszta on by sie tego nie podjal, bo prawie wszystko zwalil na mnie ale w sumie mi to odpowiada

Cytat:
szukamy czegoś w graniczy 68-80 metrów.
3-4 pokoje.
ale mamy też ograniczony budżet. jest jedno co się nam podoba, ale mamy wątpliwości bo kupa kasy na remont, sami w sumie już mamy dość i nie wiemy czego chcemy. kupno mieszkania to masakra, a myślałam że radość
ale jak cudownie, ze bedziecie miec wlasne mieszkanko my jak na razie sie tulamy po wynajmowanych i chyba na razie sie zanosi na to, ze tak to zostanie na dluzszy czas.... no chyba, ze TZ zmadrzeje i sie przeprowadzimy do Polski. Tam jest wieksza szansa na wlasnie m3...

tak pisalyscie o tych tortach... sowa ma rzeczywiscie pyszne. jadlam kilka razy, w tym 2 razy na weselu i to byl szal ja mam swoj tort w cenie, taki tradycyjny ale jakos specjalnie mi nie szkoda, bo zawsze z 1000 oszczedzony.Wole do sukni, albo do wakacji dolozyc
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:09   #324
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Kochane potrzebuje pilnej pomocy z angielskim czy któraś mogłaby mi pomóc?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:11   #325
ysia
Zadomowienie

fotballfrue to się i ta troszkę rozeszła po tej ciąży. Tajemnica jest taka że ona mega dużo ćwiczyła przed ciążą i w trakcie niej - miała mocne mięśnie brzucha które "trzymały" ciążowy brzuch i nie pozwalały się rozejść skórze, bo porodzie jak wszystkie błony się poschodziły to brzuch został na swoim miejscu

Torty od Sowy są mega! Zwłaszcza ten bezowy. Gdyby nie cena na pewno byłby na moim ślubie. Może na następnym...

Jak słyszę hasło 150m2 mieszkania to przekracza to moją wyobraźnie My nowe mieszkanie mamy 62m2 i się zastanawiam czy tam nie organizować wyścigów kolarstwa szosowego i lotów balonem, bo w końcu taka ogromna przestrzeń

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:12   #326
enzunio
BAN stały

Laski jak któraś chce kupić mieszkanie 3pokojowe na Mazurach po remoncie to piszcie do mnie

Katarzyna ja się tylko przedstawić umiem i poprosić o ręcznik w hotelu, nie wystarczy co?

Wysłane z telefonu

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-11-29 o 10:13
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:17   #327
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
ja mojemu TŻ kupiłam jakoś na początku tego roku, na walentynki... no w każdym razie niedługo po oświadczynach, ja byłam zachwycona więc wzięłam w ciemno! na szczęście mój M. też stwierdził że urocze i chce założyć leżą w pudełeczku i jak narazie nic się z nimi nie dzieje, więc do czerwca myślę, że wytrzymają jakoś
Cytat:
u nas w mieście nie ma takiego pojęcia jak stan developerski
porstu nic nowego się nie buduje, miasto ma 30 tysięcy mieszkańców więc co się dziwić...
nam też ciężko. chcielibyśmy z 190 tysiącach zamknąć się z remontem i wyposażeniem .. no wiadomo że nie jest tak że chcemy mieć wycackane mieszkanie odrazu, tylko dojść z czasem chodzi żeby 2 pokoje były wykończone, salon i wypialnia, no i kuchnia łazienka i wc...
to wszystko zależy od miasta... w naszym rodzinnym mieście mamy super wyremontowane ponad 100 m kw. za cene malutkiego dwupokojowego mieszkanka od dewelopera w Krakowie... ale chcemy zostać w Krakowie więc musimy liczyć się z tutejszymi warunkami rynku nieruchomości, a budżet niestety też mamy ograniczony dlatego duże mieszkanie/dom zostawiamy na za kilka lat więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, jak zawsze

Cytat:
Z mieszkaniem jest jak z suknią ślubną, trzeba poczuć to coś. W grudniu miną 2 lata odkąd oglądaliśmy mieszkanie, od tamtej pory czasem przeglądam ogłoszenia i nigdy nie znalazłam fajniejszego mieszkania. Podobnie z suknią, kupiłam swoją i teraz moge oglądać do woli, podoba mi się wiele ale w żadnej siebie nie widzę tak jak w tej swojej
o w tym to akurat jest b. dużo prawdy, zgadzam się

witam się i uciekam, lecę do lekarza po skierowania na biopsje i serologie, juz dawno miałam zrobić dokładne badania a wiecznie to odwlekam... no i może przy okazji mnie cudownie wyleczy z mojego przeziębienia
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:18   #328
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dzięki za kciuki, Tż dostał pracę także od lutego będę warszawianką, do tego czasu się zatęsknię za nim

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:21   #329
Waniliova
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku ale tytuł fajowski! dla pomysłodawczyni

antonina_bielska gratulacje dla Twojego TŻ! do lutego szybko zleci, zobaczysz!

alloffkowa zazdroszczę szukania mieszkanka

anka1897 zaraz wkleję to, co chcę zmienić w kalendarzu
Stary 2013-11-29, 10:25   #330
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

ale jak cudownie, ze bedziecie miec wlasne mieszkanko my jak na razie sie tulamy po wynajmowanych i chyba na razie sie zanosi na to, ze tak to zostanie na dluzszy czas.... no chyba, ze TZ zmadrzeje i sie przeprowadzimy do Polski. Tam jest wieksza szansa na wlasnie m3...

tak pisalyscie o tych tortach... sowa ma rzeczywiscie pyszne. jadlam kilka razy, w tym 2 razy na weselu i to byl szal ja mam swoj tort w cenie, taki tradycyjny ale jakos specjalnie mi nie szkoda, bo zawsze z 1000 oszczedzony.Wole do sukni, albo do wakacji dolozyc
ja też myślałam o wynajomowaniu... ale Paweł powiedział że absolutnie... twierdzi że to ładowanie kasy w błoto.. tymbardziej że ma oszczędności, i jego tata chce nam też w sporej mierze pomóc więc kredytu będziemy brali 50 tysięcy tylko...
Cytat:
my właśnie też kiedyś taki mielismy
ale niestety nie ma go już na rynku
choć teraz wrócił nam sensyment do tego mieszkania które oglądaliśmy pierwsze na żywo..
Oliwka 21.07.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości