|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() czarnamadonna1982, wszystkiego, co najlepsze dla synka z okazji roczku! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gin, aby sprawdzić, czy wszystko jest ok pewnie wyśle Cię na badania krwi, żeby sprawdzić poziom elektroltów i chyba białka całkowitego ![]() Cytat:
![]() ![]() Ktoś powiedział lumpki??? ![]() ![]() 7 miesiąc... jeju... jak to już poważnie brzmi ![]() Za studniówkę ![]() Toast poranną herbatką ![]() Właśnie kończę śniadanie i myślę, co by tu zrobić, żeby wziąć się w garść i w końcu zrobić coś produktywnego i sensownego ![]() Acha, Wy też budzicie się w nocy, gdy dzieciaczki za mocno kopią??? Mój tak szaleje o 6.00 rano, że mnie te kopniaczki budzą i nie dają zasnąć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | ||
Raczkowanie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczne macie te zwierzaki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Zakorzenienie
|
teQiba a czy Ty przypadkiem jutro nie masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chyba takich nie mialam Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
8 tygodni... łomatko, to TYLKO dwa miesiące ![]() ![]() Idę z Tobą! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |||
Zakorzenienie
|
TeQiba Ty masz za 5 dni studniówkę, bo OM masz 5 dni po mnie (ja mam 3go Ty 8go)
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
|
mmhym dziękuję
![]() zrobię go dzisiaj mniammm |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
tz mi nie pozwala
![]() marima ja byłam w sklepie z wyposażeniem ortopedycznym. Pani mi noge zmierzyła, sprawdziła rozmiarówkę, bo chyba są różne dla różnych firm i sobie kupiłam. Ucisk sama wybrałam 1 klasy. Ja nie mam wystających jedynie taką widoczną żyłę na łydce i się boję, że ona mi właśnie wyjdzie. Jeśli Ty już masz wystające to chyba 2 klasy by były dla Ciebie. 1 mi się dobrze nosi, nie uciskają zbyt mocno jedynie problem z ubieraniem. Muszę kilka razy próbować zanim mi się uda ale dzisiaj już mi poszło lepiej ![]() http://przeciwzylakowe.pl/c/180/ponc...wzylakowe.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże jak ja się bałam porodu!!! ![]() ja myślałam że tego nie przezyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wzięłaś pończochy tak? bo widziałam ze sa też rajstopy ![]() ![]() ![]() i najwazniejsze pytanie za ile je kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW ciekawe, czy któraś z nas urodzi dokładnie w ptp ![]() miłego dnia Wszystkim!!
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-11-29 o 10:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | ||
Zadomowienie
|
Mmhym dzięki za przepis, ja też zrobię na jutro!
Uwielbiam miodowniki ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,2...iutki-i-pyszny Cytat:
Zazdroszczę zagranicznym dziewczynom możliwości cesarki na życzenie! Poród miałam traumatyczny, mało brakowało a dziecko by nie przeżyło. Męczylam się 12 godzin z bólami krzyżowymi aż wreszcie zrobili cesarkę, i uratowali Basię w ostatniej chwili. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym chciała urodzić dokładnie w terminie pierwszy dzień wiosny hehe fajnie ale wątpie młodego urodziłam tydzień przed terminem ale w sumie on się urodził 1 dnia jesieni jakby to się urodziło 1 dnia wiosny to by nam została zima i lato ![]() ![]() A tak w ogóle to stwierdziliśmy z mężem że już nie chcemy wiedziec jaka płeć bo to też tylko ruletka w sumie już miałam jedną dziewczynkę i się nastawiłam a teraz to tylko moje przeczucie i tylko sugerowanie że nic nie dynda więc pozostajemy w sferze niespodzianki a tak naprawdę to aby było zdrowe i nic ważniejszego nie ma ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
Właśnie kurier dostarczył fotelik! Wygląda jak nowy
![]() Już czuć, że dom przygotowuje się na przyjęcie Małego Berbecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
mówiłam kiedyś męzowi o nocnym pieczeniu murzynka na wątku i wspomniałma teraz, że murzynkowo
![]() przykleił na lodówkę przepis na murzynka z mikrofali :P ("jakbyś miała ochotę daj znać, a jak mnie nie będzie, to masz") ![]()
#3858 | |||
Zadomowienie
|
Justine, mnie Mała nie budzi
![]() Cytat:
![]() A ja chyba upiekę tego murzynka jeszcze - uwielbiam takie przepisy, że tak powiem jednomiskowe ![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała urodzić po prostu w pierwszej połowie marca - 7. mój tata ma urodziny a 14. teściu ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() u mnie szafka Ulki wypchana, że pęka w szwach, a wózek, fotelik, przewijak i wanienka u moich rodziców na strychu ![]() ![]() Masakra, bo sobie właśnie uświadomiłam, że oprócz chemii kosmetycznej i materaca mam już wszystko ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Nie wpadlam na to zeby w ten sposob to policzyc ![]() No to w srode bede balowac ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko ja polewam wystudzone ciasto bo jak polewam cieple to sie zapada ![]() Cytat:
![]() Ja poczulam z TZ malego berbecia w domu jak suszylam te malutenkie ubranka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciuchy mamy raczej neutralne tzn jest też trochę typowo dziewczęcych i takich typowo chłopięych a zawsze po porodzie można dokupić szczególnie jak wyślę moją mamę po zakupy w lumpku ona tam zaszaleje na całego jak już się dziecię urodzi Młody do brzucha mówi dzidziuś wiec i my tak mówimy a tak jak mówie w 1 ciąży do końca była Magdalena a jest z Adaśko więc wszystko jest możliwe ogólnie marzec i kwiecień to fajne mieisące na rodzenie bo wrzesień taki sobie
![]() |
#3861 |
Raczkowanie
|
Jeśli masz rację i to żelazo, to sprawdź, czy czasem nie pijesz za dużo herbaty i mleka - bo one utrudniają wchłanianie żelaza. Pomaga za to witamina C. Bierzesz ją dodatkowo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zadomowienie
|
kolejne obiecane zdjęcia
![]() DSC03296.jpg Mój wózek ![]() c_220x230_1527986.jpg a to foteliko/nosidełko/bujak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | ||||
Zadomowienie
|
asienka spóźnione ale szczere STO LAT
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty wymiotujesz jeszcze? co do rozwolnienia nie pomogę, bo ja niestety mam przeciwny problem ![]() ![]() Jedno jest pewne przedłużające się rozwolnienie na pewno będziesz musiała skonsultować z ginem ![]() same lumpiary u nas rzeczywiście ![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda ze nie możesz pokazać, moderator przesadza ![]() ![]() ![]() p.s. zawsze chodzę na takie targo - wystawy hand made jak są w moim mieście, ostatnio kupiłam śliczny rożek dla małej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wow, przyszalałaś z tą wyprawką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. To daj link na priv ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poza tym ma oczywiście cała masę kretyńskich przydomków i ksywek typu Koszmareksio albo Dzikofleksio ![]() ale może dość o psach, pomówmy o dzieciach ![]() Hmmmm brzmi jak fetysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Wybieram się dziś z chłopakami do miasta, najpierw dostarczymy syna na trening, a potem pociągam małża po sklepach. Uwielbia to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tutaj niektóre Dziewczyny mają teorię, żę chłopcy są ruchliwsi, więc może u Ciebie to się sprawdza ![]() A co do suszarki - raz kazałam męzowi rozwiesić kilka ciuszków po praniu, bo ja wychodziłam. Wracam, a ten do mnie w progu "jakie te ciuszki są malusieńkie" i maślane oczka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.