![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...
Byłam dzisiaj jeszcze raz u T. bo zapomniałam nistety kilku rzeczy. Próbowałam jeszcze raz ratowac to co było między nami. Każdy mój argument za, był przez niego wytrwale zbijany. Ogólnie poczułam się gówno warta i że nasz związek tez taki był. Ja nie wiem, ale on chyba chce pamiętać same złe chwile, ja za każdym razem jak mu pokazywałam, że było dobrze on pokazywał że było też źle, nawet stwierdził, że na maydayu nie bawiliśmy się razem, chociaz twierdził że było za***iście. W kazdym razie moze czuc sie zadowolony, bo sprawił, ze go niemalże znienawidziłam. Jestem cudowna i wspaniała, ale on nie widzi przyszłości. Skoro widział że jest źle, to dlaczego prędzej tego nie skończył? Nie wiem, moze tak było mu wygodniej? Juz nie mam na nic siły. W pracy jakos przeżyłam, teraz jedynie czuje złośc i żal i chyba mi to całą sprawe ułatwia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty masz czyste sumienie, że próbowałaś ratować ten związek i choć to boli teraz strasznie wiem, że napewno sobie poradzisz ![]() Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i pamiętaj, że zawsze masz się komu wyżalić i nie jesteś sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Monia znam te slogany na pocieszenie przy rozstaniu. Strasznie mnie to wkurzyło jak mi tak zaczał mówić. Powiedziałam mu, że skoro jestem taka cudowna i wspaniała, to dlaczego nie potrafi byc ze mna?
Przy okazji zyczyłam mu, żeby sobie kiedys jakś jędze i zołze znalazł, moze wtedy doceni to co stracił, bo mysle, ze nie docenia póki co, chociaz co ja tam wiem...Nie wiem nic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Camilla wiem, ze bedzie Ci trudno, ale musisz wrocic do normalnego zycia. na pewno nie raz wylejesz jeszcze potok lez, ale nie warto. wiem, ze kochasz T., ale jak widac, on sie zmienil i to nie do poznania. zamiast o "zlych" rzeczach mowic Ci na biezaco to on wyciaga to teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano było fatalnie. Obudziłam się po 7:00 i juz nie mogłam zasnąć, bo zaczełam myśleć. Wstałam, wmusiłam w siebie śniadanie. Z pulpitu w laptopie powywalałam do innego folderu nasze zdjęcia wspólne w tym z Zakopanego, z ramki usunełam jego zdjęcie, nie potrafiłam powstrzymać łez. Boże mam nadzieje, że szybko to przeboleję, bo wciąż go kocham mimo wszystko, mimo iż czuje sie oszukana i tak bardzo bardzo zraniona...
Nie smiejcie się prosze, ale ide dzisiaj do wróżki, kumpela mnie namówiła, moze to w jakims stopniu mi pomoże. Spotkanie mam o 12:30, ale juz teraz siedze ubrana, wypachniona, ze zrobioną fryzurką i czekam na...Nie wiem co... ![]() ![]() ![]() Ja sie na spotkaniu oczywiscie pojawię, z tym że gdzie pójdziemy? Jakies pomysły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Camilla a idz do tej wrozki, jesli Ci to pomoze. mam nadzieje, ze to nie jakas naciagaczka. szczerze mowiac, to ja wrozkom nie wierze; jesli juz komus z tej dziedziny to bioenergoterapeutom
![]() co do spotkania to nie mam pojecia. pogoda ma byc zmienna, wiec wydaje mi sie, ze trzeba by znowu umowic sie w lokalu zamknietym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Wtajemniczenie
|
Wlecialam na chwilkę a już muszę lecieć
![]() ![]() ![]() Kamila trzymaj się ![]() Milego weekendu kobiety moje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kumpela mi ją poleciła, ze jest jak najbardziej wiarygodna i to co "zobaczyła w kartach" w 100% jej sie sprawdziło. Ja równiez podchodze do tego sceptycznie, ale co mi szkodzi? Moze wręcz pomoże....? Kiepsko u mnie w domu, staram się czyms zając, ale rodzice mnie zadręczają, a właściwie mama, nie mam żadnego jej wsparcia, nawet nie moge sobie popłakac bo zaczyna się ze mnie śmiać, w moim pokoju tez nie mam spokoju bo ciągle wchodzi i ciągle chce o Tomku rozmawiać, dlaczego tak zrobił, jaki on niedobry był itd. Nie dociera do niej że chce być zostawiona w spokoju i nie chce o nim rozmawiac ![]() ![]() ![]() Co do spotkania to mysle, ze rzeczywiście najlepiej by było gdybysmy w jakims lokalu się spotkały, ale może dodam, że nie chce do Kavki, bo mam za duzo wspomnien związanych z tym miejscem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Camilla i jak bylo u wrozki? wspolczuje Ci z powodu tego braku zrozumienia ze strony mamy
![]() ![]() co do spotkania to ok, kawka nie. atmosfera moze, zielona weranda, moze macie pomysl na cos innego? Ewa daj konieczne fotke kreacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Wizyta u wróżki to był strzał w 10 ![]() ![]() Wczorajszy, praktycznie cały dzień spędziłam poza domem, ściągnełam do chaty ok. 22:30 i o dziwo mama się do mnie nie dobijała ![]() Pozdrawiam. Ps. Cudna dzisiaj pogoda ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
Camilla jak milo czytac takiego pozytywnego posta napisanego przez Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko cały czas sie zastanawiam co u niego...Co porabia, niestety to silniejsze ode mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
czas leczy rany - to prawdziwe powiedzenie. Camillo na pewno niedlugo zaswieci slonko dla Ciebie
![]() moi mezczyzni pojechali przed chwila na zakupy, a ja sie wykapalam ![]() ![]() udanej niedzieli dla Was Wizazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobiety! Mam pełen emocji weekend, ale może od początku
![]() Tata stwierdził, ze on chce mi dać pieniądze i kupić mi sukienkę. Poszłam na miasto i nie myślałam, że coś znajdę a nawet gdyby to i tak mam tyle kiecek, że co chwilę mogła bym się przebiierac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj na 13 umowiliśmy się na grilla do kumpla do Baranowa, stamtąd mieliśmy jechać na mecz i zajmować się obsługą parkingu co na meczach z Legią jest koszmarem bo zjawia się tam ponad 25tys. oszołomów i cięzko jest ich ogarnąć. U kumpla była taka sielanka ze nikomu się nie chciało d...ruszać ale obowiązki wzywały i pełni niechęci zawlekliśmy się na stadion. Mecz jak to mecz, emocje na trybunach i tym razem i na boisku ![]() ![]() ![]() Dziś mam w planach spotkanie z kolezankami, do tego piękna pogoda więc życ nie umierac ![]() Co do zdięć z balu to nie wiem jak to wyjdzie bo sama nie mialam aparatu a pozostałe to raczej mi robili jak siedzę przy stole więc zobaczymy, czy sie wogole na coś nadadzą. Z absolutorium kuzyn mi w koncu wczoraj powiedzial, że nie moze znaleśc kabla do aparatu i pewnie u nas w domu został. Oczywiście nie i okazało się ,ze mam włożyła do innej przegródki w torbie, gdzie pierwotnie byl a moj kuzyn nie zadał sobie fatygi, zeby sprawdzić gdzie indziej ![]() Kamila dobrze, że ta wrózka troche Ci pomogła ale mam nadzieję, ze to co mowiła Cię nie zdeterminuje ![]() ![]() ![]() Kavke skreślamy z naszej listy ![]() ![]() Jeżu kończe te moje wywody, właśnie napisałam moj najdłuższy na wizażu post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny! U mnie weekend też minął fajnie
![]() ![]() ![]() Camillko cieszę się że wróżka Ci pomogła i mam nadzieję że teraz z dnia na dzień będzie lepiej i lepiej i lepiej ![]() Evciu jak mogłaś nie ubrać mojej sukienki, zraniłaś mnie i moje uczucia, chyba nie dam rady żyć dalej z myślą że kupiłaś sobie nową sukienkę i moją rzuciłaś pewnie gdzieś w kąt (oczywiście żart ![]() ![]() To co jaki pub??? Zielon Weranda czy Atmosfera??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą- Kamila byłaś zadowolona z wizyty w Brovarii? Ja byłam załamana ![]() ![]() Evciu Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc Evka ![]() W Bovarii to akurat zostalysmy obsluzone szybko. Potem poszlysmy do innego ogrodka, gdzie czekalysmy 10 minut i nikt nie podszedl, do tego ktos mi smrodzil papierosami, wiec przeszlysmy do Heinekena i tam byl bardzo sympatyczny kelner ![]() ![]() Super pogoda dzis w Poznaniu! Niestety jutro rano wrcam do Londynu.
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
No nie...A ja myślałam że będe pierwsza i się pochwale, że podczas spotkania z koculkiem spotkałysmy Evkę na ogródku Brovarii. Co do obsługi, to tak ,jak napisał koculek, zostałyśmy szybko obsłuzone, ale musiałysmy troche się naczekać na rachunek
![]() ![]() ![]() Agus butki przymierzyłam w domciu na spokojnie i są ok, ale cos czuje że prawy będzie mnie troche na początku uwierać w palucha ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dopołudnia byłam w Tesco licząc że zobacze jakieś fajne peep toe, niestety echo, a szkoda, przymierzyłam kilka ciuszków cherokee, w tym szorty i sukienke, ale kurde coś mi za drogo było. Staneło na tym że kupiłam sobie japonki białe za 20 zł i okulary przeciwsłoneczne a la muchy za niecałe 15 zł. Wyszłam troche rozczarowana. Fajne baleriny mieli ale 40 zł wydało mi sie troche za drogo, dlatego odpuściłam. Koculku bardzo mi było miło się z Tobą spotkac i do następnego razu i bardzo się ciesze, że spotkałyśmy Evkę ![]() Ps. Chyba po raz pierwszy się ciesze, ze weekend się kończy i ide do pracy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Wtajemniczenie
|
Chciałas być pierwsza a wyszło, że ostatnia hihi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Poza tym pełno ciuchów cherokee jest w lumpeksach i są o wiele tańsze. Identyczną torebkę (z tym, że czarną), którą Arianka kupiła sobie w lumpie po 12 zł, widzialam dzisiaj po 35 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milo bylo sie wygadac ![]()
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
mnie tez ceny marki cherokee w tesco przerazaja
![]() Ewcia no to poobijana wyszlas z tych imprez ![]() dla mnie bez roznicy czy pojde do werandy czy atmosfery. jesli Ewa chce isc do zielonej werandy to ok ![]() ![]() lista na spotkanie piatkowe 25 maja: Evka Camilla IIGGAA nafie ja ale gara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
ja mogę też iść do Zielonej Werandy, może jak pogoda dopisze do końca tygodnia to się na jakiś ogródek się wybierzemy?
Dzisiaj ma być prawie 30 stopni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
ups, dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
No to myslę, żeby nie ryzykować i zarezerwowac stolik w środku, bo nie wiadomo jak z ta pogodą będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
uffff, jak goraco!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
No ja miałam dzień pełen wrażen, wyszłam z firmy na jakies 2 h pozałatwiac pewne sprawy (służbowo, żeby nie było
![]() ![]() ![]() Ps. Aniu racja gorąco jak diabli, jutro ponoc burze mają być... |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
Jestem za Zieloną Werandą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.