|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.7
Kasia, gratulacje
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, moja 1 praca w galerii i odrazu na kasę rzucona jestem
ale będę miała szkolenie 1 dzień
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Super, gratulacje
|
#3934 |
|
Przyczajenie
|
TYLKO 1 DZIEŃ SZKOLENIA NA TEJ KASIE? LOL
|
#3935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
gratulacje ale jeden dzień na kasie to baaaaardzo mało. ale trzymam kciuki żeby ci się udało
|
||
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet mówił że po 3h się łapie wszystko, koleżanka poszla też na kasę ale w spożywczym i też mówiła że szybko się łapie więc jestem pełna nadziei
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
ja pracowałam 3 dni w jednym dużym sklepie sportowym na kasie i zrezygnowałam, bo a to się trafiła transakcja z kartą zagraniczną, a to łączona transakcja gotówką i kartą itd. no ale może też mi gorzej szło, dlatego że ja bardzo nie chciałam na kasie pracować, ale mnie tam wcisnęli na siłę :/
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio robiłam zakupy w Tesco, gdzie była dziewczyna chyba pierwszy dzień. Współczułam jej, bo siedziała sama i biedna nie wiedziała co ma do końca robić. Kasować, kasowała, ale czasem jej jakiś błąd wskakiwał. Stałam z 10 minut i dzwoniła po pomoc to babka z łaską do niej przychodziła i coś odblokowywała na tej kasie. Masakra!
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
denerwuje mnie takie coś w marketach, gdzie nie stane to nagle kolejka się zatrzymuje
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
ja stojąc na kasie pierwszego dnia miałam też zamknięcie. no i się zrobiła kolejka no bo nie robiłam wszystkiego na szybko (no bo jak mogę robić na chybcika pierwszego dnia
). oczywiście dostałam opieprz, że się nie staram, że jestem powolna itd. Więc im odpowiedziałam, że wolę być powolna niż potem oddawać z własnej kasy straty, zwłaszcza że jestem tu pierwszy dzień i się uczę dopiero. wszystko to miało miejsce przy klientach. wiecie co, nagle klienci stali się wyrozumiali
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Opieprz przy klientach :| najgorsze co może być. Ale to źle świadczy tylko i wyłącznie o osobie, która jest "nad nami".
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak szłam do tego sklepu z odzieżą motocyklową to w sumie w pół godziny się nauczyłam, ale to taka mała kasa, niezintegrowana z szufladą, taka prosta
A ja nie dostałam się do II etapu do Sądu kurczę nie wiem czego brakowało w moich dokumentach miałam tylko wątpliwości jak ma wyglądać "zgłoszenie na konkurs kierowane do dyrektora sądu wraz z sygnaturą konkursu" napisałam po prostu takie krótkie podanie, że w odpowiedzi na ogłoszenie chciałabym zgłosić swoją osobę do udziału w konkursie na stanowisko xxx. Może to źle napisałam? Nie mogłam znaleźć w necie jak to ma wyglądać w ogóle. W sumie na liście jest 76 osób.Jestem do dupy
|
|
|
|
#3944 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Gratuluje wszystkie ktorym sie udalo i przytulam te smutne
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za miłe słowa
![]() ja dostałam dziś telefon w sprawie pracy sprzedawcy w sklepie sportowym ale podziękowałam ![]() widac duze zapotrzebowanie mają ,okres swiateczny Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2013-11-29 o 16:40 |
|
|
|
#3947 |
|
Konto usunięte
|
Mi jest bardzo szkoda jak widzę taką kasjerkę. Przecież logiczne, że jak jest nowa to jeszcze nie wszystko musi wiedzieć (choćby ta obsługa kasy była banalna), a jeszcze jak się trafi jakiś znerwicowany klient, któremu strasznie się spieszy i zaczyna drzeć mordę jak to w Ameryce jest dobrze, a w tej Polsce taka dzicz, to naprawdę - ja bym się rozpłakała chyba,
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Rozeznanie
|
Kasia gratuluję pracy
Jeden dzień na kasie to mało, ale to zależy od kasy fiskalnej. Ja w swojej pierwszej pracy miałam taką malutką,10 kodów tylko, to ogarnęłam w 15 minut, ale te sieciówkowo-supermarketowe są trudniejsze. Będzie dobrze )gwiazdeczka172 głowa do góry!!! Tak to w życiu jest, że czasem nie wychodzi. Ja też miałam sytuację, że pasowałam do stanowiska w 100%, miałam doświadczenie, itp. a nawet na rozmowę mnie nie zaprosili. Pracę dostała laska, która robi błędy ortograficzne ;p (praca miała być w charakterze korektora, redaktora tekstów) |
|
|
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, ze w Lublinie wiadomo jak z pracą jest
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, w poniedziałek chyba tam zadzwonię.
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty też w lbn szukasz ,w jakiej dziedzinie? Dzisiaj fajny film na tvn
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w Łodzi szukam pracy
|
|
#3955 |
|
Raczkowanie
|
Kasia gratuluję
![]() Nie stresuj się klientami, tylko rób swoje, żeby się nie pomylić. Nikt nie urodził się z takimi umiejętnościami, trzeba się ich nauczyć, by się wprawić. Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Do mnie ostatnio dzwonili z firmy, a CV do nich wysłałam w kwietniu!!!
Edytowane przez kluska234 Czas edycji: 2013-11-29 o 19:55 |
|
|
|
#3956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? To ja mam tak właśnie z niemieckim ![]() A szukam pracy w której mogłabym sobie po angielsku pogadać bo mi zależy na utrzymaniu języka na poziomie A na niemiecki się zapisałam metodą direct i coraz bardziej się rozgaduję ![]() Dziewczyny mam doła, w przyszłym tygodniu kończę 28 lat i wciąż nie mam normalnej pracy Czy któraś z Was myśli o wyjeździe zagranicznym ? Ja myślę że jak tu nic mi się nie przytrafi w najbliższym czasie to będę chciała znowu wyjechać i będę potrzebowała towarzystwa Ktoś chętny ?---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
#3957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko na chwilę obecną przesuwam wyjazd na okolice marca. Ale kto wie, co się do tej pory wydarzy... Ale emigracja to moje marzenie.
Edytowane przez Apelly Czas edycji: 2013-11-29 o 22:02 |
||
|
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepsza pomoc to często szybsza pomoc U jednego dobrego gin. najbliższy wolny termin na NFZ był za miesiąc. Podziękowałam. Do okulisty czeka się pół roku... Krótkie kolejki najczęściej są do kiepskich lekarzy :/
|
|
|
|
|
#3959 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie pierwszy raz, gdy powiedziałam to mojej mamie, usłyszałam : "dziecko, to może jednak lepiej że wy już razem nie jesteście, kto to widział żyć jak 40-latkowie, gdy ma się 20-parę lat i szaleć jeszcze można i trzeba". ![]() Akurat teraz mam faceta, ale najważniejsze ze do wszystkiego dochodzę sama i to świetnie smakuje. On "kupił" trochę sobie narzeczoną, a i przyznał że robi to dla przyszłych teściów, bo jak to tak bez ślubu. Wolę nieznane, niż taką stabilizację na siłę. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
kasia1608, gratulacje, kasa w sieciówkach gdy ma system wewnętrzny jest łatwiejsza, pewnie tak będzie, po tygodniu, dwóch będziesz się dziwić, że to takie przecież proste jest.
_____________________ Edytowane przez _nouvelle_ Czas edycji: 2013-11-29 o 23:08 |
|||
|
|
|
#3960 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, znam osoby w twoim wieku, które mają to gdzieś...
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

denerwuje mnie takie coś w marketach, gdzie nie stane to nagle kolejka się zatrzymuje
). oczywiście dostałam opieprz, że się nie staram, że jestem powolna itd. Więc im odpowiedziałam, że wolę być powolna niż potem oddawać z własnej kasy straty, zwłaszcza że jestem tu pierwszy dzień i się uczę dopiero. wszystko to miało miejsce przy klientach. wiecie co, nagle klienci stali się wyrozumiali 

kurczę nie wiem czego brakowało w moich dokumentach

? To ja mam tak właśnie z niemieckim