|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Ile nadrabiania
Ja wiem!! Wasze dzieci to aniołki które pięknie bawią się same albo śpią innego wytłumaczenia nie ma ![]() Dziś się dowiedziałam że pediatra do której chodziliśmy już nie pracuje u nas w przychodni Ona była świetna!!! Takie super podejście do dzieci miała i wszystko potrafiła fajnie wytłumaczyć.....ehhhh.... !!Dziś t.przychodzi do nas na obiad................. Więc na razie nie nadrobię bo muszę iść gotować :/
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie czub
no tak bo to jedna firma uważasz,że to dobre mleko? czemu więc jest tak duża różnica między bebilonem a bebiko? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
masakra, Filip ma dzisiaj taki dzień złośnika jak wczoraj
wywiozą mnie dzisiaj do wariatkowa jak nichttps://www.youtube.com/watch?v=qr5CKSS_3vg - ciągle jest tak, jak na początku filmiku, aaaaaaaaa nie mam pojęcia o co mu chodzi, co bym nie dała do zabawy, to się wścieka
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Bebilon ma ladniejsze opakowanie, takie hmmm bardziej profesjonalne ![]() My pijemy Bebiko od poczatku (1 flacha dziennie) i nie bylo nigdy zadnych problemow. Mielismy maly epizod zdrady na rzecz BD, ale zaczely sie problemy z kupka i szybko wrocilismy do Bebiko. Aha, promocja byla do wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ellmi, jaki zlośśśśnik!! ![]() Slodki!! I taki duzy sie wydaje!! |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie mały się obudził,także zrobię sobie bo inaczej nie dotrwam nawet do 16
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze, że chociaż pod kanapą smoczuś bezpieczny
|
||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ta pogoda żle wpływa na moje ciśnienie. Młoda śpi. Mąż 12h w pracy. aaaaa |
||
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi : złośnik ale za to jaki fajny:P
Ja próbuję uchwycić zębiszcza mojego dziecia, ale nie mogę jakoś:P |
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szymon wymiata |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
O jezu, dopiero zobaczyłam tytuł wątki mam lipcowo-sierpniowych
![]()
|
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam chwilę spokoju, siedzi w krzesełku i je kromkę z masłem oby jak najdłużejno ja wczoraj pomyslałąm, że on jest kochany złośnik, jak już spał, wcześniej mi to jakoś na myśl nie przyszło ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- i kurde gotowałam mu pomidorową z pełnym poświęceniem, z nim wrzeszczącym uczepionym mojej nogi i skubaniec nie będzie jadł a dobra wyszła nawet, trochę blada na tych samych pomidorkach...woli kromkę z masłem
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam ale.... Dobrze, że moja zjada to co jej ugotuję. Nie dziwię Ci się, tez bym się pewnie wkurzała ![]()
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Moja z kolei odmówiła jogurtu z bananem, pierwszy raz chciałam dac troszkę jogurtu naturalnego. Naciąga ja jak grudke poczuje, wypływa ten kawałek. Chciałabym żeby się nauczyła więc podaje ale nie widzę efektu. Więc sloiki jemy młodsze niż wskazuje wiek.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1577 |
|
Wtajemniczenie
|
ellmi To ja Ci zazdroszczę, że u Was tak wygląda tylko w dzień złośnika. U nas takie humorki codziennie
Ale On jest przesłodki |
|
|
|
#1578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku, jakie Antonio ma udziska!!!!!!!! Cytat:
u nas zawsze na siedzaco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tfu tfu, wypluj to ![]() no i szacun za zasypianie - u nas nie dopomyslenia!!!!!! ![]() aaa, i jeszcze jedno - mega złosnik!!!!
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-11-29 o 15:03 |
||||
|
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj "Listy do M" - uwielbiam ten film
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1581 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zawsze chciałam tanczyc... rodzice mieli nas 4 do tego dorabiali sie i zawsze nie mieli kasy....troche ich rozumiem, ale z drugiej stroony te 30 czy 40zł miesiecznie mogli wylozyc... moje dwie kolezanki z podstawówki tanczyli i zawsze im zadroscilam... jedna ma swoja szkole tanca i fitnesu, druga tanczy w jaka to melodia.... chciałabym aby paulina tanczyla boogie woogie.... Cytat:
Cytat:
oj też tak mam... a teraz to juz kompletnie, jak wiem, że szybko nie wyjdę z domu.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do kupki to paulina mówi eeeee jak chce, choć jeszcze nie zawsze... ale jak widzę, że się skupia i napina to sadzam na nocnik i siedzi grzecznie dopóki nie skończy.. dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras sie orientuje.... czy mozna pociagnąć kogoś do odpowiedzialności za to, że sciągnał moje zdjęcia z fejsa czy nk?? bo ten brat tż se wymyslil, że przecież moze moje fotki ściagnąc z neta.... nie chce usuwać ze wzgledu na niego, bo mógł i tak juz to zrobić, poza tym troche mi głupio, bo bedzie miał satysfakcje... no i sie zastanawiam czy zakladajac tam konta nie wyraza się zgody na to, aby kazda osoba mogla te moje zdjecia sobie sciagnac... ech jak on mnie wkurza.... a byl moim najlepszym przyjacielem kiedys.... tylko ze jak zaczelam sie z tż spotykac to sie okazalo, ze on sie we mnie od dawna kocha.... tylko ze nigdy nie dal mi nawet najmniejszego powodu do tego abym mogła cokolwiek podejrzewac... od tamtej pory ciagle mamy z nim jakies problemy..... Wiecie co do milczenia Black to wydaje mi się, że jej się przykro zrobiło. Napisała, że tż jej takie miłe słowa powiedział a kilka na nią naskoczyło... wyszła niepotrzebna rozmowa.... mam nadzieję, że źle to odebrałam i Black po prostu nie ma czasu... |
|||||||
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
no i nas też dopadło....
właśnie M. do mnie dzwonił ze złą wiadomością o t. .... co się qrwa dzieje no?
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widziałam, ale bardzo chciałam.... o której i na jakim kanale??? Muszę przypomnienie w tel ustawić, bo inaczej na 100% zapomnę, bo ja przecież tv nie oglądam.... |
|
|
|
|
#1585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez lubie ![]() Mała, bardzo współczuje... pamiętam jak dyktatorka dostała udaru i to sama z nią byłam w domu, straszny widok, ale na szczęście lekki udar miała...ale ta mina...to skrzywienie wiecie straszne to było, nigdy tego nie zapomne.... Amelka ciągle wyjmuje moje gatki z szafek:[[ oooooooooooooooo edit; wlasnie wyjela gacie tzta ale spiący dzien.. ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html co za p.izdy zyja na tym swiecie. :[[[[[[[[[[[[
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-11-29 o 15:36 |
||
|
|
|
#1586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeeee zaraz weekend, jeszcze 10 minut i wychodzę do domu - nareszcie
|
||
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy ma prawo powiedzieć co myśli i tyle i nie powinnyśmy się oburzać jedna na drugą jeśli się nie obraża kogoś a wyraża swoje myśli . Mam nadzieję, że szybko do nas wróci |
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka, tylko np. pomyśl też, jak musiały się poczuć dziewczyny, które miały cesarkę przez swoje "widzimisię", jak to Black nazwała.
I dziewczyny nie odnosiły się tylko do wypowiedzi o słowach jej męża, ale też o poście skierowanym do Ezzo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Ja wiem!! Wasze dzieci to aniołki które pięknie bawią się same albo śpią
innego wytłumaczenia nie ma 
Ona była świetna!!! Takie super podejście do dzieci miała i wszystko potrafiła fajnie wytłumaczyć.....ehhhh.... !!

bo inaczej nie dotrwam nawet do 16 

oby jak najdłużej

Rośnie Ci pomocnica