|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
dajcie obieranie zebami do tagow
banana- spojrzalam na wiersze, mi sie skojarzylo od razu jak wczoraj szukalam czegos medycznego i trafilam na wiersze Tadeusza Różewicza, to są perełki, poszukajcie sobie i musze sie przyznac, ze z pewnego powodu chwilowo nie moge myc twarzy za bardzo, juz bedzie tydzien jakos jak jej nie mylam, i kurcze tradzik wszelki, zaskorniki i wagry wcielo.... telewizja, reklamy, gazety, lekarze, wszyscy klamia, po co ja tyle wydaje na kosmetyki jak wystarczy sie nie myc... Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-11-29 o 11:23 |
|
|
|
#4772 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4773 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4775 |
|
Zadomowienie
|
Skutecznie stosował szantaż emocjonalny. On taki biedny ja taka zła. Coś ze mną nie tak, wszyscy go chwalą a mnie oskarżają o zło tego świata i nieszanowanie swojego faceta. Kurcze, może dam mu szansę? Może nie zasłużył bym tak go traktowała? Ojej, nie płacz, nie płacz bo mi się ciebie żal robi.
I tak dalej. Poza tym brał mnie też na dobry seks No i jako osoba zakompleksiona bałam się, że już nikt inny mnie nie zechce. Łatwo powiedzieć, rzuć go. Naprawdę łatwo... |
|
|
|
#4776 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
Najgorsze, że moja matka była zawsze po jego stronie. On taki biedaczek, ma laskę zołzę. Oczywiście, nie byłam święta, ale nie można powiedzieć, że wszystko moja wina. W sumie taka zła stałam się głównie przez niego. Zwyczajne niedobranie się charakterów i dalsze trzymanie się w tym związku robiło ze mnie diabła.
Bardzo ze sobą walczyłam gdy ostatni raz wyrzucałam go z mojego mieszkania. On taki zapłakany a ja tylko starałam się nie wziąć znowu na te jego łzy. Od tamtej pory jak na razie go nie widziałam na oczy. Jestem spokojniejszym człowiekiem, szczęśliwszym. Mniej się kłócę ze wszystkim bo już nie chodzę taka wściekła na cały świat. |
|
|
|
#4778 | |
|
Konto usunięte
|
bylam kiedys :<
Cytat:
jak mnie pyta co jadlam, musze jej podawac ilosc jak dla zdrowego, pracującego fizycznie mężczyzny, dopiero wtedy jest zadowolona
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Konto usunięte
|
Nie martw sie, chyba każda dziewczyna coś kiedyś przeszła kiedyś w tym stylu ;p Ja w gimnazjum najgorzej, ale w liceum też trochę.
|
|
|
|
#4780 | ||
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Powiem Ci, że ja mam dużo mniej różnego paskudztwa na twarzy, jak myję się 1-2 razy dziennie tylko żelem do higieny intymnej, takim zwyklakiem z Rossmanna. Nawet mniej się przetłuszczam. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
||
|
|
|
#4781 |
|
Konto usunięte
|
Już pisałam o tym na innym wątku - dziwi mnie to, jak ktoś męczy się, żeby zużyć kiepski kosmetyk, który robi siano z włosów, zapycha cerę, wysusza dłonie itd., tylko dlatego, że za nie go zapłacił. Nie jeden raz spotykam się z takimi wypowiedziami na KWC lub YouTube i poważnie pojąć nie mogę, że są na świecie tacy masochiści.
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43942036]Już pisałam o tym na innym wątku - dziwi mnie to, jak ktoś męczy się, żeby zużyć kiepski kosmetyk, który robi siano z włosów, zapycha cerę, wysusza dłonie itd., tylko dlatego, że za nie go zapłacił. Nie jeden raz spotykam się z takimi wypowiedziami na KWC lub YouTube i poważnie pojąć nie mogę, że są na świecie tacy masochiści.
[/QUOTE]ja często spotykam się z narzekaniem na temat książek i filmów. ani film ich nie ciekawi, a czytanie danej książki to droga przez mękę, ale skończą, bo jak już zaczęli, a czasu straconego im nikt nie odda ![]() Dziwi mnie pisanie w recenzjach odnośnie szamponów "nie polecam, bo nie zmywa olejów". Jakby szampon był robiony do zmywania olejów. Przy recenzji samochodów powinno być "nie polecam, bo nie lata"
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie i rozwalają weselne przeliczniki alkoholu. Wódkę się liczy po 0,5 na osobę, a wino 1 butelkę na 10 osób (czyli na weselu na sto osób byłoby 50 litrów wódki i 10 butelek wina?). Przyznam, że dla mnie to dziwne, bo sama wódki nie piję, pół litra na osobę, to dużo, za to jednego wina, się nawet nie da rozlać na 10 kieliszków.
Na weselach, na których byłam, większość młodych ludzi piło wino albo drinki z różnych alkoholi, i najczęściej wina szybko brakowało, tak samo whisky. Za to wódki młodym zostawało parę skrzynek. Może czas na jakieś bardziej współczesne myślenie i oszczędzenie sobie niepotrzebnych wydatków? |
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj sobie uzmysłowiłam, że mogłabym otworzyć sklep kosmetyczny z samych produktów, które mam do włosów :d jestem uzależniona.
|
|
#4785 | |
|
sissy that walk
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43942036]Już pisałam o tym na innym wątku - dziwi mnie to, jak ktoś męczy się, żeby zużyć kiepski kosmetyk, który robi siano z włosów, zapycha cerę, wysusza dłonie itd., tylko dlatego, że za nie go zapłacił. Nie jeden raz spotykam się z takimi wypowiedziami na KWC lub YouTube i poważnie pojąć nie mogę, że są na świecie tacy masochiści.
[/QUOTE]Mnie też to dziwi
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-11-29 o 14:11 |
|
|
|
|
#4786 |
|
Konto usunięte
|
[/QUOTE]Ja swego czasu miała 5(!) podkładów "do kosza" które wybitnie mnie zapychały i ich nie kończyłam. Przecież skończenie tych kosmetyków tak zniszczyłoby mi cerę ze musiałabym wydać majątek na jej naprawienie. Ja jednak staram się kończyć produkty które się nie sprawidziły w ich przeznaczeniu, ale można je skończyć w innym. Maseczki/odżywki służą mi jako wsparcie do zmywania olejów, szamponami myję pędzle, kremy do twarzy używam jak się da do rąk itp Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2013-11-29 o 14:17 |
|
|
|
#4787 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moim wina poszło malutko, wódki prawie wcale za to wszyscy pili piwo i myślę że to piwo się teraz głównie pije . |
|
|
|
|
#4790 |
|
Konto usunięte
|
A na weselach na jakich byłam to w 90% goście pijący pili wódkę.
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
na tych, na których ja byłam - tak samo, poszła głównie wóda. Wina też były, ale niezbyt rozchwytywane. Poza tym po winie jest większy kac, nie da się tego pić butelkami jak wódki :P
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-11-29 o 15:24 |
|
|
|
#4792 |
|
Holy Crap!
|
Wódka albo bimber
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
Ja też na wszystkich których byłam była wódka. Wina też były, ale bardzo mało ich poszło. Piw wcale nie było.
|
|
|
|
#4794 |
|
Konto usunięte
|
Tylko na jednym weselu było piwo, gdyż pan młody był Brytyjczykiem co za tym idzie znaczna część gości też, to ukłonem w ich stronę była lodóweczka piwnych różnorodności
Wina też są, zawsze, ale nikt ich nie pije, może ja d: |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
To ja na dziwne wesela chodzę
A temat taki, bo wczoraj gadałam z przyjaciółką, która organizuje wesele, płaci jej tata, bo nalegał, że chce jedynaczce wyprawić. A że młodzi mieszkają na drugim końcu Pl, to wymyślił, że sam pojedzie do hurtowni i kupi te 50 litrów wódki. Oni oponowali, że znają swoich gości i nie będą tyle pić, lepiej kupić mniej, a zamiast jakiś inny alkohol. Ale nie, bo jemu tak powiedzieli i tak ma być
|
|
|
|
#4796 |
|
Konto usunięte
|
No ale gdzie problem :d wódka się nie zmarnuje ani nie spleśnieje
a nie wyobrażam sobie sytuacji że ma jej zabraknąć. Wypiją może i 35 butelek, ale kilka rozdadzą w konkursach weselnych jeśli takie będą i tak dalej.
|
|
|
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
Ja należę do tych co się dziwią jak komuś nie żal kasy na wesele. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy. Zwyczajnie nie cierpię wesel. Żadnych. A już szczególnie tych gdzie leje się wóda czy inny alkohol. Brzydzę się alkoholem i nie rozumiem jego fenomenu. Tak jak fenomenu papierosów. Ani to wszystko smaczne, ani zdrowe. Dziwi mnie, że miliardy ludzi tym wszystkim się truje i uważa za esencję rozrywki.
|
|
|
|
#4798 |
|
Konto usunięte
|
system, DLA CIEBIE alkohol nie jest smaczny. Mnie smakuje :P
Wesela też lubię (i śluby też, taka jestem niezwykła), ale nie rozumiem wydawania na nie więcej niż nas stać i robienia z nich powodów do umartwiania się (niektórzy to tak na siłę te wesela planują, że na samej imprezie już nie mają sił się bawić). |
|
|
|
#4799 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze dodam:
dziwi mnie to jak ludzie działają samo-destrukcyjnie. Np. ten alkohol i papierosy, do tego narkotyki. Wiadomo od wieków jakie to złe, a jednak wciąż znajdują się koneserzy tych używek nie bacząc na zdrowie. Budowanie domów, całych miast, a nawet państw w mało sprzyjających okolicach. Pustynie, styki płyt tektonicznych, u stóp czynnych wulkanów, Syberia. |
|
|
|
#4800 |
|
Konto usunięte
|
Pomyliłam wątki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.