|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() niebieska/zielona farba do włosów
Witam,
mam dosyć awangardową fryzurę. Oprócz asymetrycznego ścięcia, część włosów mam pofarbowaną w kolorach czerwono-pomarańczowo-fioletowych. Najpierw miałam nałożone farby zmywalne po kilku myciach, ale mi się spodobało i pofarbowałam je na stałe. Co nie zmienia faktu, że minął miesiąc, a one już bardzo straciły wyrazistość :/ Zastanawiam się nad poprawieniem koloru, tyle, że zależałoby mi na barwach niebiesko-turkusowo-zielonych ![]() - czy nałożenie farb w takich kolorach na włosy, które nadal jeszcze są czerwono-fioletowe (wyblakłe co prawda, ale są :P naturalnie mam ciemny blond...), może się zakończyc totalną katastrofą, czy powinny pokryć stare kolory? - i przede wszystkim czy gdzieś w ogóle można dostać farby w takich kolorach :/:/ (poznań) w sklepie nigdzie nie widziałam, szukałam na allegro i ogólnie w internecie i wszędzie można dostać tylko standardowe kolory.. pamiętam że kiedyś były takie farby do 3 myć chyba w kolorze niebieskim, a teraz nawet ich nigdzie nie widzę... zresztą ja chce taka trwała, bo inaczej to w ogole szkoda zachodu :P bede wdzieczna za wszelka pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: niebieska/zielona farba do włosów
zajrzyj do topicu 'Kolorwe pasemka', dawalam tam link do aukcji z super kolorowymi i swietnymi farami ... podobne farby mozna tez dostac np. w rockmetalshop.pl
a co do farbowania .. no coz, musisz zaryzykowac albo rozjasnic .. wydaje mi sie ze jak polozysz na kolorowy kolor inny kolorowy, to nie wyjdzie on taki intensywny .. im jasniejsze włosy tym wieksza pewnosc ze farba dobrze i ładnie złapie ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: niebieska/zielona farba do włosów
dzieki za informacje
![]() ![]() ![]() ![]() co do mojego fryzu to dalam zdjecia w watku o kolorowych pasemkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.