5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-28, 22:59   #2521
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 879
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm nie znam Twoich hypnotic to jak najbardziej moje klimaty, lubie wszelkie budybie, ¶mietanki i kremy

Profilu niestety nie mam, kiedy¶ tam zagl±da³am, ale jako¶ siê nie odnazlam, za to czytam wzd³u¿ i wsze¿ wiza¿ perfumowy

Flowerbomb to jak najbardzie moje klimaty, w podobnym klimacie jest dla mnie La vie est belle i na nie najbardziej ostrzê pazurki, ale musze uszczuplic najpierw co¶ z tego co mam.

Z chanel moge ¶mia³o poleciæ Mademoiselle, mo¿e siê wydawac do¶æ oklepany bo by³ czas ¿e pachniala nim ulica, ale jest bardzo elegancki i najwiêcej zbiera³am za niego komplementow.

Jimmy Choo edp równie¿ zbiera pochwa³y.

edit: o kurka, fragrantica ma pl strone, i mo¿na szukac po nutach zapachowych otworzyla¶ mi oczy
Tak tak tak Ja te¿ uwielbiam te klimaty! Jakie jeszcze zapachy w tym typie lubisz?

Akurat Mademoiselle znam i nie przepadam planujê podej¶cie do champ elysesse i allure w³a¶nie

Fragrantice odwiedzam codziennie, wci±ga

A dietowo- og³aszam- waga drgnê³a 0,3kg mniej
Stary 2013-11-29, 07:21   #2522
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Poka¿ wiadomo¶æ
Tak tak tak Ja te¿ uwielbiam te klimaty! Jakie jeszcze zapachy w tym typie lubisz?

Akurat Mademoiselle znam i nie przepadam planujê podej¶cie do champ elysesse i allure w³a¶nie

Gratulujê spadku to przede wszystkim
A co do zapachów to bliskie memu sercu s± równie¿ Kenzo Amour (niestety mia³am jedynie próbki), Addict (mia³am 2 buteleczki), emporio She,(tu budyniu to nie u¶wiadczysz, ale dla mnie to czysta elegancja), L de Lolita (poch³onê³am 30-stkê i mi³o siê nosi³o), tak¿e Inspiration Lacoste niby zwyklak, ale te nosi³am ci±giem przez pó³ roku-dzieñ w dzieñ-tak mi podesz³y Kiedy¶ mam nadziejê ¿e wrócê jeszcze do Amor Amor- mimo ¿e to ju¿ inne klimaty. Manie Armaniego ju¿ podawa³am-te¿ niby zwyk³a, aci±gnie mnie do niej od kilku lat-dot±d jednak nie zdecydowa³am siê na flakonik, bo osi±ga spore kwoty i troche kasy mi szkoda, bo tyle innych mi³o¶ci po drodze. Jimmy Choo te¿ super mi siê nosi³o, ja tu podobieñstwa do flowerbomba nijak nie czujê Allure jak najbardziej puszyste i piêkne, natomiast champ elysesse to zupe³nie nie moje klimaty, jest tam co¶ dusznego co zak³óca wszystko (ja¶min moze czy co¶?), podobnie reagujê na czerwon± Elisabeth Arden, Insolence i Aliena- bardzo pod górkê mi z tymi zapachami

A Ty co proponujesz w tych klimatach?

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-11-29 o 07:30
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-29, 09:19   #2523
malutka_ziutka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

za³amka dziewczyny...
problemy z siostr± cd. tyle ¿e nie mam nikogo po swojej stronie... Moja mama z³ego s³owa na ni± nie dopu¶ci a mi serducho pêka ze jest taka niesprawiedliwo¶æ. Zw±tpi³am w sam± siebie i podda³am siê i z diet± i z tym co sprawia³o mi najwiêcej przyjemno¶ci
Wczoraj nawet wieczorem przez to wszystko zjad³am zapiekankê Mam mega do³a
malutka_ziutka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-29, 10:22   #2524
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malutka_ziutka Poka¿ wiadomo¶æ
za³amka dziewczyny...
problemy z siostr± cd. tyle ¿e nie mam nikogo po swojej stronie... Moja mama z³ego s³owa na ni± nie dopu¶ci a mi serducho pêka ze jest taka niesprawiedliwo¶æ. Zw±tpi³am w sam± siebie i podda³am siê i z diet± i z tym co sprawia³o mi najwiêcej przyjemno¶ci
Hej. Nie znam sytuacji, ale nie za³amuj siê i tym bardziej nie porzucaj diety. Czas up³ynie mimo wszystko, a to ¿e zaczniesz je¶æ kaloryczne rzeczy problemów nie rozwi±¿e. Wiêc d.upka w troki i do roboty. Nie wiem jaka jest sytuacja u ciebie, ale ja te¿ mam siostrê i mama wszystko dla niej bo ona takie ciê¿kie ¿ycie ma a ja... pójdê do pracy, praca przy biurku, kawê wypijê to po pracy nie mam prawa byæ zmêczona i ogólnie co z³e to tylko ja da siê przyzwyczaiæ

Stary 2013-11-29, 10:36   #2525
malutka_ziutka
Raczkowanie

dziêki madziulka to co wczoraj us³ysza³am naprawdê mnie zabola³o... Poczu³am ¿e przecie¿ i tak jestem do niczego wiêc po co mam siê o cokolwiek staraæ... Chwilami poprostu brak mi si³ ale masz racjê z diet±- poddaæ siê nie mogê tym bardziej ¿e nie robiê tego by co¶ komu¶ udowodniæ tylko dlatego ¿eby mi by³o lepiej ...
¦niadanko- gar¶æ musli i ok 100ml mleka no i ma³a kawka do tego...
Stary 2013-11-29, 12:01   #2526
Kasia5891
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Cytat:
za³amka dziewczyny...
Kochana nie poddawaj siê
Wiem ¿e ci ciê¿ko ale musisz byæ silna dla siebie i swoich dzieci a mama jeszcze zrozumie ¿e ciê krzywdzi , siostrê olej mo¿e zm±drzeje
A ty ty³eczek w troczki i do robotki nie popsuj tego co ju¿ osi±gnê³a¶
Kasia5891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-29, 12:27   #2527
malutka_ziutka
Raczkowanie

Kasiu przykro mi to stwierdziæ ale moja mama nie zrozumie tego co robi w stosunku do mnie, siostra (akurat ta o któr± chodzi) jest t± najlepsz± córeczk±. Ola³am siostrê ale mimo ¿e jest tyle lat ode mnie starsza to i tak nie zm±drzeje. Wydaje mi siê ¿e to ona liczy na przeprosiny z mojej strony chocia¿ to ona zawini³a. Zawsze udaje niewini±tko, wszyscy siê nad ni± lituj± bo przecie¿ ma tak ciê¿ko, a teraz odbiera mi jedyn± rzecz która dawa³a mi jak±kolwiek rado¶æ. A mama no có¿... stoi po jej stronie...
Wczoraj wy³am jak bóbr... Dzi¶ ju¿ lepiej... Idê siê napiæ melisy lub innej zio³owej herbatki... Odezwê siê pó¼niej...
Stary 2013-11-29, 12:42   #2528
Kasia5891
Raczkowanie

Cytat:
Kasiu przykro mi to stwierdziæ ale moja mama nie zrozumie tego co robi w stosunku do mnie, siostra (akurat ta o któr± chodzi) jest t± najlepsz± córeczk±. Ola³am siostrê ale mimo ¿e jest tyle lat ode mnie starsza to i tak nie zm±drzeje. Wydaje mi siê ¿e to ona liczy na przeprosiny z mojej strony chocia¿ to ona zawini³a. Zawsze udaje niewini±tko, wszyscy siê nad ni± lituj± bo przecie¿ ma tak ciê¿ko, a teraz odbiera mi jedyn± rzecz która dawa³a mi jak±kolwiek rado¶æ. A mama no có¿... stoi po jej stronie...
Wczoraj wy³am jak bóbr... Dzi¶ ju¿ lepiej... Idê siê napiæ melisy lub innej zio³owej herbatki... Odezwê siê pó¼niej...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

dzi¶ pi±tek ...czy podajemy wymiary czy ju¿ podda³y¶cie siê???????????????

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ja walczê dale...jest spadek do 102,4
Jeszcze trochê i cel 1 bêdzie osiagniety

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

ja walczê dale...jest spadek do 102,4
Jeszcze trochê i cel 1 bêdzie osiagniety
Stary 2013-11-29, 18:50   #2529
Lady Ali
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 692

Sylwu¶ to co robisz jest naprawdê piêkne,nie daj sobie tego zabraæ,ani popsuæ g³upim gadaniem A diety siê trzymaj.Robisz to dla siebie,a ¿e co niektórym ga³ka oczna zbieleje to tylko dodatkowy plus
A siostre olej.Przyjdzie koza do woza:P
By³am dzisiaj u fryzjera.Zrobi³am baleja¿ i uczesa³a mnie za uwaga!!!!55 z³!!!!
:P Moja córa ca³y ten czas siedzia³a grzecznie,trochê siê przechadza³a,trochê zamiata³a pod³oge.Na koniec siê spózni³am do domu i Kuba trochê siê za mn± na ³±wce naczeka³z³a jestem na siebie,bo zapomnialam,¿e w pi±tek przyjezdzaja wcze¶niejPozatym dzisiaj nic innego nie robie jak kursuje.Za nied³ugo znowu wsiadam w auto i jadê po szwagra
Martyna ma nadal laptop zepsuty,dlatego nie wchodzi do nas

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Kasiunia dumna jestem z tej Twojej silnej woliU¿ycz troche i mi Ja od dzisiaj bardzo sie pilnuje z jedzeniem.Postanowi³am wróciæ do mojej diety.W sobote za tydzieñ mam spotkanie klasowe,moim ch³opcom ga³y wyjd± jak zobacz± swoj± Alinkê:P

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:

I
z Ciebie te¿ dumna jestem i strasznie siê cieszê,¿e Tobie ta waga drgne³aoby tak dalej

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

zdjecia na fb
Lady Ali jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-30, 08:14   #2530
Kasia5891
Raczkowanie

Cze¶æ kochane
Wczoraj net co¶ mi nie dzia³a³
Zaliczy³am dla odmiany wczoraj skalpel.....
Jak u Was ?????
Stary 2013-11-30, 09:16   #2531
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5891 Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ kochane
Wczoraj net co¶ mi nie dzia³a³
Zaliczy³am dla odmiany wczoraj skalpel.....
Jak u Was ?????
dzieñ doberekJestem dzisiaj pe³na zapa³u do dzia³ania
Stary 2013-11-30, 11:07   #2532
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
Gratulujê spadku to przede wszystkim
A co do zapachów to bliskie memu sercu s± równie¿ Kenzo Amour (niestety mia³am jedynie próbki), Addict (mia³am 2 buteleczki), emporio She,(tu budyniu to nie u¶wiadczysz, ale dla mnie to czysta elegancja), L de Lolita (poch³onê³am 30-stkê i mi³o siê nosi³o), tak¿e Inspiration Lacoste niby zwyklak, ale te nosi³am ci±giem przez pó³ roku-dzieñ w dzieñ-tak mi podesz³y Kiedy¶ mam nadziejê ¿e wrócê jeszcze do Amor Amor- mimo ¿e to ju¿ inne klimaty. Manie Armaniego ju¿ podawa³am-te¿ niby zwyk³a, aci±gnie mnie do niej od kilku lat-dot±d jednak nie zdecydowa³am siê na flakonik, bo osi±ga spore kwoty i troche kasy mi szkoda, bo tyle innych mi³o¶ci po drodze. Jimmy Choo te¿ super mi siê nosi³o, ja tu podobieñstwa do flowerbomba nijak nie czujê Allure jak najbardziej puszyste i piêkne, natomiast champ elysesse to zupe³nie nie moje klimaty, jest tam co¶ dusznego co zak³óca wszystko (ja¶min moze czy co¶?), podobnie reagujê na czerwon± Elisabeth Arden, Insolence i Aliena- bardzo pod górkê mi z tymi zapachami

A Ty co proponujesz w tych klimatach?
Kenzo jak dla mnie nie ma pazurka Zazdroszczê Addicta, na mnie jest straszny, a na innych uwielbiam
emporio she nie znam
wszystkie lolity s± dla mnie przes³odzone, ale na odpowiedniej skórze musz± byæ piêkne
Inspiration Lacoste muszê spróbowaæ!! zerknê³am na nuty i to mo¿e byæ co¶ dla mnie!!!!
amor amor i jego bli¼niak puma red&white to moje czasy nastoletnie, ogromny sentyment

w³a¶nie w champ elyssese s± pewne kwiatki, które ró¿nym osobom mog± "dokuczaæ". Jest np konwalia i to chyba ona mi tak przeszkadza
Je¿eli Alien u Ciebie siê nie sprawdza, to mo¿e byæ ja¶min u mnie te¿ próbka Aliena le¿y i czeka na lepsze czasy

hmmm co ja mogê poleciæ? oprócz HP, Vanille Noire YR- wiosn± nosi³am z lubo¶ci±, ale teraz jest dla mnie za ciê¿ka, bardzo kakaowa.
Un bois vanille- je¿eli lubisz lolite, na pewno przypadnie Ci do gustu. Bardzo s³odki, trochê przyprawowy, bardzo wytrawny, smakowity zapach
Bijan b'exquisite- cukrowy, waniliowy, s³odki, bliskoskórny, jeszcze go do koñca nie rozgryz³am, ale baaarrrrdzo lubiê

Cytat:
za³amka dziewczyny...

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
dzieñ doberekJestem dzisiaj pe³na zapa³u do dzia³ania
Udzieli³o mi siê ten spadek A¯ O 0,3KG zmotywowa³ mnie do tego stopnia, ¿e dzi¶... biega³am. Dziewczyny, jak ja siê wstydzi³am, o matko!! Powiedzcie, ¿e to ¿aden wstyd, proszê
Jednak teraz boli mnie g³owa i gard³o, wiêc je¿eli jutro siê zmobilizujê, to bêd± æwiczenia w domu.
Stary 2013-11-30, 11:13   #2533
malutka_ziutka
Raczkowanie

dzieñ dobry
humorek dzi¶ lepszy, ca³± niepotrzebn± z³o¶æ i frustracje wy³adujê na mieszkaniu - bêdzie po prostu l¶niæ. M±z dzis niestety do pó¼na w pracy a jutro mamy go¶ci... Powinnam co¶ upichciæ do kawy...
Bu¼ka laseczki zajrzê pó¼niej
Stary 2013-11-30, 11:40   #2534
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kenzo jak dla mnie nie ma pazurka Zazdroszczê Addicta, na mnie jest straszny, a na innych uwielbiam
emporio she nie znam
wszystkie lolity s± dla mnie przes³odzone, ale na odpowiedniej skórze musz± byæ piêkne
Inspiration Lacoste muszê spróbowaæ!! zerknê³am na nuty i to mo¿e byæ co¶ dla mnie!!!!
amor amor i jego bli¼niak puma red&white to moje czasy nastoletnie, ogromny sentyment

w³a¶nie w champ elyssese s± pewne kwiatki, które ró¿nym osobom mog± "dokuczaæ". Jest np konwalia i to chyba ona mi tak przeszkadza
Je¿eli Alien u Ciebie siê nie sprawdza, to mo¿e byæ ja¶min u mnie te¿ próbka Aliena le¿y i czeka na lepsze czasy

hmmm co ja mogê poleciæ? oprócz HP, Vanille Noire YR- wiosn± nosi³am z lubo¶ci±, ale teraz jest dla mnie za ciê¿ka, bardzo kakaowa.
Un bois vanille- je¿eli lubisz lolite, na pewno przypadnie Ci do gustu. Bardzo s³odki, trochê przyprawowy, bardzo wytrawny, smakowity zapach
Bijan b'exquisite- cukrowy, waniliowy, s³odki, bliskoskórny, jeszcze go do koñca nie rozgryz³am, ale baaarrrrdzo lubiê

Zapomnia³am o moim ukochanym coconie, co ja bym da³a ¿eby miec jeszcze jedna butelke (w normalnych cenach a nie za 200 z³!!!!) . Mam ostatnie 8-10 ml i trzymam na specjalnie dni. Uwielbiam, zu¿y³am 2 flakony, zarazi³am nim bratanicê i oczywi¶cie jej kupi³am Szkoda tylko ¿e przegapilam moment wycofywania w YR bo zrobi³abym zapasy, wtedy na allegro by³y w cenach ok 70-80 zl , teraz 170-200 lekka przesada. Doprawdy nie wiem co podkusilo YR ¿eby wycofaæ.
Vanille Noire YR- mam miniaturkê ale cos mi tam nie do koñca pasuje... hmm nie wiem co , bo nuty moje... Lubiê równie¿ Hot Couture Givenchy-mam miniaturkê, kiedys mia³am 100 ml , ale (o ja g³upia!!!) pu¶ci³am dalej w ¶wiat Lubujê siê te¿ w sephorowych "paluszkach" nr toffi i czekolada- nie wiem czy jeszcze s±, ale jednego z szyfladzie jeszcze mam, mo¿e trwalo¶ci± nie grzesz±, ale ma³y wiêc mo¿na zabrac ze soba wszêdzie.
Co do She Emporio to bli¼niacze dla mnie by³y Naomagic Naomi Campbell-mo¿e je znasz.
Na wiosne wymarzone s± Gucci II , ró¿owe , delikatnie herbaciane-pachn± nieziemsko szkoda tylko, ¿e nietrwa³e. Mo¿e kiedy¶ pokuszê sie o ca³y flakon-jak narazie tylko miniatura.

Dietowo porazka, m±¿ przyniós³ wczoraj do domu rurki z kremem

Tak w³a¶nie chcialabym pachnieæ-jak te rurki

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-11-30 o 11:48
Stary 2013-11-30, 19:03   #2535
Lady Ali
Rozeznanie

dobry wieczór babolkiJa dzis znowu wyjazdowo mia³am:P teraz ogladam sukienkiKatarzyna zaden wstyd biegaæ
Stary 2013-12-01, 08:52   #2536
Kasia5891
Raczkowanie

Dzieñ dobry kochane
Ja ju¿ od 5 na nogach ....Antonina
Wczoraj by³o parê grzeszkó w postaci drinka i kilku ciasteczek ...sa³atki greckiej nie liczê bo ona "prawie" dietetyczna by³a
Nie æwiczy³am , ale dzi¶ nadrobiê
Mi³ej niedzieli kochane
Stary 2013-12-01, 09:10   #2537
Lady Ali
Rozeznanie

hej hejAle mia³am dzisiaj sny Ochajta³am siê z Musia³em:P traktowa³ mnie jak królow±:P
Jedziemy dzis do galerii,zaliczymy cinema 3D,jakis animowany film:P milego dnia
Stary 2013-12-02, 08:29   #2538
Kasia5891
Raczkowanie

Dzieñ dobry
Jak min±³ weekend kochane???
U ,mnie nudno i samotnie
Dietowo nie by³o tak ¼le...
Buziaki
Stary 2013-12-02, 09:27   #2539
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Dzieñ dobry
Jak min±³ weekend kochane???
U ,mnie nudno i samotnie
Dietowo nie by³o tak ¼le...
Buziaki
dietowo sie nie wypowiem-da³am wczoraj takiego czadu,¿e spac do 1 nie mog³am,bo niedobrze mi by³o

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

pocwiczy³am ca³kiem przyzwoiciez 15 czy 20 minut na stepperku,no i z 15 min ot takjeszcze pojde na spacer z mlod±Mi³ego dopo³udnia:P po po³udniu siê zjawie:P
Stary 2013-12-02, 10:11   #2540
paulexii
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44

Witajcie kobietki melduje sie i ja
Synek ma sie dobrze jego grypa potratkowala lagodniej , na szczescie moj partner sie nie zarazil i mogl sie nami zajac. Dietkowo u mnie ok chociaz wczoraj zgrzeszylam bo wypilam 2 piwka somersby... dzis jednak siebiore sie ostro do pracy na wadze mniej ale dokladnie nie wiem ile bo okres dostalam . wejde na wage w czawrtek zrobie pomiary to dopiszecie mnie do tabeli jedyne pocieszenie jest takie ,ze w spodnie do snowboardu wejde i zamek zasune guzika niestety nie zapne ale to taki drobny szczegolik :P
paulexii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-02, 17:16   #2541
ewi781
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 935

Hej.Co¶ ma³o jest was dziewczyny.Gdzie inne siê pochowa³y
U mnie dietka leci dzisiaj w rzeczach by³a ok 14,00/// 104
ewi781 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-02, 18:52   #2542
Lady Ali
Rozeznanie

Jestem jestemrano by³y æwiczenia,pod wieczór te¿ by³y-45 min.mel B po¶ladki nogi i stepperJestem zadowolona z siebie,no i zjad³am obiado- kolacje o 15:30.Na dzi¶ koniec.
Dziewczynom posiada³y komputeryBed± nied³ugo miejmy nadzieje
Stary 2013-12-02, 19:16   #2543
Kasia5891
Raczkowanie

Hej ja te¿ jestem
Dzisiaj sobie pofolgowa³am i zjad³am 3 zapiekaneczki domowe
Bêdê spalaæ jak usn± gwiazdy moje
Stary 2013-12-02, 20:45   #2544
madziullka
Wtajemniczenie

Witam i ja
Weekend by³ udany, chocia¿ nie æwiczy³am to nie nie grzeszy³am te¿ z jedzeniem - mog³o byc du¿o gorzej

Dzi¶ juz nie poæwiczê bo jutro ok 5.30 wyje¿dzam z domu i jadê z mam± na kontrole do lekarza.

Mi³ej nocki

Stary 2013-12-02, 21:04   #2545
Kasia5891
Raczkowanie

Kochane skalpel, po¶ladki i brzuch z Melk± zaliczone
Zmêczona ale zadowolona z siebie ....zapiekaneczki na pewno siê spali³y...
Dziewczynki ju¿ spi± a ja jeszcze k±paæ i spaæ...
Têskno mi dziewczynki za moim mê¿ulem ....a my¶la³am ¿e nie bêdzie tak ¼le ale ³apie mnie dó³ ..mam tylko nadzieje ¿e nie zniszczy to mojej pracy nad sob± .....
Dobranoc robaczki kochane
Stary 2013-12-02, 21:52   #2546
Lady Ali
Rozeznanie

Cytat:
Kochane skalpel, po¶ladki i brzuch z Melk± zaliczone
Zmêczona ale zadowolona z siebie ....zapiekaneczki na pewno siê spali³y...
Dziewczynki ju¿ spi± a ja jeszcze k±paæ i spaæ...
Têskno mi dziewczynki za moim mê¿ulem ....a my¶la³am ¿e nie bêdzie tak ¼le ale ³apie mnie dó³ ..mam tylko nadzieje ¿e nie zniszczy to mojej pracy nad sob± .....
Dobranoc robaczki kochane
szybko minie ta roz³±kaDalas czadu z tymi cwiczeniami
Stary 2013-12-02, 22:43   #2547
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Czesc....tesknil kto?

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-12-02, 23:06   #2548
Lenka123c
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Witajcie !
Mam zamiar schudn±æ 8kg. Jestem tu nowa pomo¿ecie ?
Lenka123c jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-02, 23:24   #2549
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc....tesknil kto?

Ja!
Oj podjadam ostatnio

Cytat:
Napisane przez Lenka123c Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie !
Witaj
Stary 2013-12-03, 07:36   #2550
Kasia5891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady Ali Poka¿ wiadomo¶æ
szybko minie ta roz³±kaDalas czadu z tymi cwiczeniami
Dzisiaj boli mnie wszystko co siê da

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Czesc....tesknil kto?

No nareszcie ile mo¿na czekaæ na ciebie
Wracasz ju¿ ????komp naprawiony?????

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka123c Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie !
Witaj serdecznie
No pewnie ¿e pomo¿emy , do³±czaj do nas im nas wiêcej tym lepiej

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

w ogóle to Dzieñ Dobry
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.