|
|
#211 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Warsaw shore - ekipa z Warszawy.
Dzięki. Hm, czyli internet mnie oszukał. Niby cały odcinek a trwał jakies 28 minut. No nic, może znajdę gdzieś cały trzeci.
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wam też Eliza przypomina głosem i sposobem mówienia Dodę?
|
#213 |
|
Konto usunięte
|
ee nie.
|
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś mówił o profilach uczestników na fb (że dziewczyny wstawiaja wspolne zdjecia). Chodzi o fp czy prawdziwe profile? Jak prawdziwe to podrzuci ktoś linka
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paweł - https://www.facebook.com/pages/Pawe%...57892150921636 Mariusz - https://www.facebook.com/pages/Pawe%...57892150921636 Wojtek - https://www.facebook.com/pages/Wojte...41070855907040 Paweł "Trybson" - https://www.facebook.com/pages/Trybs...31499550406179 Ewelina - https://www.facebook.com/pages/Eweli...60976937268636 Ania "Mała" - https://www.facebook.com/pages/Ania-...35453996542102 Eliza - https://www.facebook.com/pages/Eliza...11594625740902 Ania "Duża" - https://www.facebook.com/pages/Ania-...54163951330302
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Takie samo miałam odczucie. Może nie naśladuje jej typowo,ale widać,że na niej się wzorowała. Zwłaszcza sposób mówienia.
W ogóle to że się wkurzyła na to co Ci kolesie z klubu mówili to się nie dziwię,ale pluć??? Dla mnie to żenada i prymityw w tym momencie.Ania ta mała to jej co drugie przekleństwo doprowadza mnie do szału.Sama potrafię przeklinać,ale nie co drugie "k...". Najbardziej pasuje mi Ewelina,ma głęboko wszystkich i tyle. Z kolesi jestem zauroczona Wojtkiem - normalnie super(chodzi o wygląd)
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Eweliny najbardziej nie lubię. Jest strasznie fałszywa, zawsze chce być w centrum uwagi itd. ma też dużo z desperatki. Strasznie mi działa na nerwy. Mała Ania- typowa dresiara, taki język i sposób bycia, jeszcze ta gestykulacja... no i nawet wygląda tak typowo
Eliza chyba niestety jest pusta, choć wierzę, że pokaże jakiś charakter. A duża Ania chyba jest jednak zbyt nudna (przynajmniej na razie)
|
|
|
|
#218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wpadam z taką pożyteczną informacją, bo w sumie nie bardzo wiem, jak skomentować to, co dzieje się w serialu Mogę powiedzieć tak - nie lubię Eweliny, jest fałszywa i najbardziej wulgarna ze wszystkich. Podoba mi się Wojtek i sądzę, że jest jedną z normalniejszych osób w ekipie, chociaż trochę zniechęciło mnie do niego to, że nie chciał seksu, a jednak to zrobił... Najbardziej lubię dużą Anię.
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
A myślałam, że tylko mi Wojtek się podoba
![]() :d
|
|
|
|
#221 |
|
Naczelny Hipster
|
Odpaliłam Jersey Shore i mam wrażenie, że Warsaw Shore jest jeszcze niżej, bez kitu. Tamci są po prostu tępi, a Ci nasi...
Nie wiem co tam się dzieje dalej, może Armageddon i zagłada, ale przynajmniej nikt się nie stukał pierwszej nocy, a jak Snooki sobie przyprowadziła jakiegoś ziomala to wręcz była oburzona, że ktoś myśli, że ona się tak od razu teges ten teges |
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
nom Wojtek wydaje się być spoko facetem. Nie wypowiada się tak chamsko o kobietach jak reszta. Najbardziej podobała mi się jego wypowiedź o seksie z miłości. Tylko potem przespał się z jakąś przypadkową laską i trochę mi to do niego nie pasowało...
|
|
|
|
#223 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Polska edycja jest chyba nakierowana głównie na seks, seks i jeszcze raz seks. Mam nadzieje, że w umowie mają darmowego lekarza.
|
|
#224 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
No tamci są po prostu niezbyt błyskotliwi i tyle. A u nas to "przespałam/przespałem się z kimś, hahahaha, nie pamiętam tego, hahahaha", jak dla mnie to wyższy poziom żenady
|
|
|
|
|
#225 |
|
Life is a drink ...
|
Nie jest to duzy okres czasowy ale oni byli pierwsi i oni jakby wyznaczali pierwsze tory i powiedzialabym ze tamta grupa mimo wielu klotni byla zgrana. A kazda kolejna ekipa chce przebic poprzednia pod wzgledem imprez, pod wzgledem zaliczenia wiecej panienek... Nie wiem po co te wyscigi... Dawno syfa chyba nie zlapali.
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2013-11-28 o 23:06 |
|
|
|
#226 |
|
Konto usunięte
|
Ekipa z New Castle też nie robiła od wejścia takich wieśniackich akcji moim zdaniem.
|
|
|
|
#227 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Nie wierzę, że to mówię, ale bez kitu, Jersey Shore jest zdecydowanie bardziej ambitne
|
|
|
|
|
#228 |
|
Life is a drink ...
|
W Jersey tez widac ewolucje wizerunku na przestrzeni sezonow... Oczywiscie na lepsze. W Jersey najbardziej z urody podobala mi sie Sammy. W polskiej nie ma takiej dziewczyny ktora by mi sie podobala.Zauwazylam ze w polskiej ekipie to na tych promocyjnych zdjeciach, filmikach dziewczyny sa odpicowane po calosci a na zywo to nawet jak sie pomaluja to nie jak dwie rozne osoby...
|
#229 |
|
Konto usunięte
|
Akurat New Castle to mimo wszystko przoduje póki co
seks bez cenzury z sikaniem i innymi rzeczami w trakcie
|
|
|
|
#230 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I najnormalniekszy z nich wszystkich ( obok Mariusza).
|
|
|
#235 |
|
Life is a drink ...
|
Wiekszosc z Was chyba nie ma MTV ale miedzy reklamami Nasi sa promowani jako krolowie stylu i elegancji...
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
styl to oni mają jak mało kto, elegancja to również ich domena, zapomnieli jeszcze dodać że to królowie kultury i dobrego wychowania.
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jak reszta się biła, to zamiast dołączyć, wolał ich rozdzielić. I wydaje mi się, że gdy Eliza wpadła w furię, to jemu najbardziej zależało, żeby ją odciągnąć.
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza nie dość, że mówi jak Doda, to jeszcze gustuje w tych samych facetach.
![]() http://film.onet.pl/wiadomosci/warsa...estnikow/6y5mp
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
Naprawde nie doszlissie do tego momentu w newcastle?:d charlotte to bla mistrzyni jesli chodzi o zalatwianie swoich potrzeb wiekszych lub mniejszych na kogos lub siebie
Dlatego mowie ze polacy jeszcze sie postarac musza:d |
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Sg5E6Iael1c Charlotte podczas sexu puściła śmierdzącego bąka, po czym po reakcji Gaza posikała się ze śmiechu. ;P Na koniec mówi, że jak siedziała na podłodze i cały czas się śmiała, to cały czas sikała pod siebie. ;P hehehe A wszystko działo się w domu Ricciego, do którego pojechali razem z Vicky,żeby ona poznała jego rodziców. ;P Charlotte nie ma wstydu pod tym względem. ;P Raz nasikała do zlewu na brudne talerze. :P
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

i sądzę, że jest jedną z normalniejszych osób w ekipie, chociaż trochę zniechęciło mnie do niego to, że nie chciał seksu, a jednak to zrobił... Najbardziej lubię dużą Anię.