Panny Młode 2015 cz. 10 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-30, 11:14   #1651
Malwina_89
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 10

Ex jestem pod wrażeniem i z Ciebie dumna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:15   #1652
kzb1
Zakorzenienie

Dobry TŻ Mój myśli, że jedno dziecko OK bo ja chcę, a jego rola ograniczy się do spłodzenia i płacenia... No na pewno nie!
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:16   #1653
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja pierdzielę

a do mnie tż ostatnio z taką refleksją wyskakuje: "a jak nam się urodzi pierwsze dziecko i to będzie dziewczynka to spróbujemy jeszcze raz prawdaaa? bo jak będę mieć syna to nie będę się wstydził kupować sobie klocki lego, tzn. JEMU kupować klocki!"
JAKBYM SWOJEGO TŻta SŁYSZAŁA !!
Stary 2013-11-30, 11:17   #1654
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Śmieszne te przesądy Najbardziej to :nie patrz na mężczyzn innej rasy, bo dziecko będzie miało inny kolor skóry
Kojarzy mi się z 'pływałam w basenie i zaszłam w ciążę"
haha.. no tak a jak się zapatrzysz na księżyc to będzie łyse :P
Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Pfff Teściowa mojej ciotki się obraziła na moją mamę dzień przed ślubem własnego syna i przyszłej synowej (a mojej ciotki, siostry mojego ojca.). Baby jak to kiedyś przed weselem szykowały cośtam przeddzień, a pan młody gdzieś się ulotnił. To mama tak w eter rzuciła: "A gdzie jest rudy?" (Bo Młody pomarańczowy na głowie jak marchew) Na to teściowa jak to usłyszała zrobiła się czerwona na licu ze wściekłości, mama to zobaczyła i powiedziała "No co? Ja też jestem ruda!" (Bo mama taka sama, a nawet bardziej na czerwono na to wesele się pomalowała ) Wtedy teściowa WYBULGOTAŁA z wściekłością "Jak byłam z Dareczkiem w ciąży to w sklepie zapatrzyłam sie na takiego ładnego chłopaka w sklepie i on był takim POMARAŃCZOWYM BLONDYNEM i dlatego Dareczek urodził się rudy....!" Baby wszystkie jak to usłuszały to zaczęły chóralny śmiech, a moja babcia (matka panny młodej) prychnęła i powiedziała " A jakbyś na krowę popatrzyła to urodziłabyś cielę? No weź się zastanów!"
A teściowa mojej ciotki do tej pory ma focha na moją mamę, że nazwała jej pomarańczowego blondyna rudym
o Mamo!!!!! hahaha xD nieźle! :P jak w takie coś wgl można wierzyć i to jeszcze opowiadać xD
Cytat:
ja miałam bardzo ambitne! wybrałam się po 5 latach wreszcie do dentysty odważyłam się! jeden ząbek do leczenia zrobiony w 10 minut, ale jestem szczęśliwa i bez znieczulenia, jestem dumna z siebie bo mam fobię przed dentystami
Wow!! tylko jeden? :P mi jeszcze z 5 zostało.. ale ja nie byłam z 13 lat u dentysty.. bo się tak panicznie bałam.. i ja miałam wczoraj 3 zęby robione.. i pierwszy raz znieczulenie.. jeeeezu ale ta igła była wielka!! :P
Ale w sumie teraz nie wiem skąd wzięła się moja fobia stomatologiczna.. siedząc na fotelu to ten dźwięk borowania wcale nie jest taki straszny (a robiła przy mnie chyba z 40 minut ;p) i takim sposobem w przyszłym tygodniu jestem jeszcze na 2 wizyty umówiona :P

A wgl nie wiem czy to na tym wątku rozmawiałyśmy o wybielaniu zębów?
Jak wyleczę wszystkie ząbki to zobaczę co na to dentystka ale poproszę chyba o wybielanie..
Moja mama wybieliła sobie teraz cały dół (bo góra to będzie proteza ) i po tygodniu ma takie bielutkie ząbki że szok!!! Dentystka zrobiła sobie odlew jej zębów i zrobiła taką gumową nakładkę którą mama zakłada na noc, do tej nakładki kupuje się taki żel którym lekko się tę nakładkę nakrapia i naprawdę.. po tygodniu już taka różnica że sama chce spróbować, chociaż mój odcień zęba wcale nie jest super biały z natury swej..
Cytat:
Ja pierdziele,ale ciemnogród
Moja babcia do dzisiaj uważa,że moja mama złapała tate na ciążę. Urodziłam się 2 lata po ślubie.
O matko!! :P to nie spieszyło Ci się na ten nasz piękny świat :P
Stary 2013-11-30, 11:17   #1655
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
ja pierdzielę

a do mnie tż ostatnio z taką refleksją wyskakuje: "a jak nam się urodzi pierwsze dziecko i to będzie dziewczynka to spróbujemy jeszcze raz prawdaaa? bo jak będę mieć syna to nie będę się wstydził kupować sobie klocki lego, tzn. JEMU kupować klocki!"
JAKBYM SWOJEGO TŻta SŁYSZAŁA !! Ostatnio oglądaliśmy klocki lego dla jego chrześniaka i właśnie rzucił takim tekstem
Stary 2013-11-30, 11:17   #1656
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
ja pierdzielę

Ja z moim też gadałam 2 dni temu i troche mi smutno się zrobiło,bo bardzo widze ma silne inklinacje do przekazywania swojego nazwiska. Bo i ile chęć klocków rozumiem,bo ja też chce mieć córkę,żeby mieć z nią "babskie sprawy" to ta cholerna pogoń za przekazaniem nazwiska mnie mierzi.
Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
EX weź mnie nie załamuj z samego rana :P

Mam te perfumy z Fragonarda bo byłam tam Są świetne, ja mam Mirandę, kupiłam ją w 2010 roku w wakacje i nadal ma swój mocny zapach. Co perfum to perfum. Moja mama też ma jakiś fajny, obie wtedy poszalałyśmy

Ja zamówiłam na swoje imię i nazwisko i na ten sam adres ale konto założone na inny adres mail. Zobaczymy co powiedzą.

Malwina ja własnie wstałam i piję kawkę z miodem. Po raz pierwszy od wszystkuch świętych mogę się wyspać..
Perfumy

Jezu,powiem Ci,że dokładnie ten zapach mnie zauroczył,jest przepiękny,wiec zazdroszczę
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:33   #1657
Malwina_89
Zakorzenienie

Odnośnie wybielania - mam zamiar kupić wkrótce Białą Perłę i ją przetestować, czy przed ślubem się nada

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-11-30, 11:39   #1658
existence
Zakorzenienie

Cytat:
EX weź mnie nie załamuj z samego rana :P
ale ja się tylko tak wyżaliłam, że tak mi się widocznie pechowo trafiło i mi bardzo smutno bo ta buteleczka mi się bardzo podoba i w ogóle wiedział, że taka mi się marzy, chciał mi zrobić przyjemność a tu klapa Wam się wcale tak nie musi stać!
Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Ex jestem pod wrażeniem i z Ciebie dumna

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
haha.. no tak a jak się zapatrzysz na księżyc to będzie łyse :P

o Mamo!!!!! hahaha xD nieźle! :P jak w takie coś wgl można wierzyć i to jeszcze opowiadać xD

Wow!! tylko jeden? :P mi jeszcze z 5 zostało.. ale ja nie byłam z 13 lat u dentysty.. bo się tak panicznie bałam.. i ja miałam wczoraj 3 zęby robione.. i pierwszy raz znieczulenie.. jeeeezu ale ta igła była wielka!! :P
Ale w sumie teraz nie wiem skąd wzięła się moja fobia stomatologiczna.. siedząc na fotelu to ten dźwięk borowania wcale nie jest taki straszny (a robiła przy mnie chyba z 40 minut ;p) i takim sposobem w przyszłym tygodniu jestem jeszcze na 2 wizyty umówiona :P

A wgl nie wiem czy to na tym wątku rozmawiałyśmy o wybielaniu zębów?
Jak wyleczę wszystkie ząbki to zobaczę co na to dentystka ale poproszę chyba o wybielanie..
Moja mama wybieliła sobie teraz cały dół (bo góra to będzie proteza ) i po tygodniu ma takie bielutkie ząbki że szok!!! Dentystka zrobiła sobie odlew jej zębów i zrobiła taką gumową nakładkę którą mama zakłada na noc, do tej nakładki kupuje się taki żel którym lekko się tę nakładkę nakrapia i naprawdę.. po tygodniu już taka różnica że sama chce spróbować, chociaż mój odcień zęba wcale nie jest super biały z natury swej..

O matko!! :P to nie spieszyło Ci się na ten nasz piękny świat :P
no ja nie wiem jak to możliwe ale to wgl moja pierwsza plomba w życiu a co do wybielania to ja w ogóle nie w temacie, jak narzekam na swoją skórę, że czasem mam wysyp przed @ czy na to, że mogłabym biust mieć większy i w ogóle inne kompleksy po co je wymieniać () tak zęby mam naprawde białe, nawet jak poszłam na usuwanie osadu mówiły mi dentystki, że nie ma za bardzo co usuwać bo moje zęby nie mają tendencji do łapania osadów a mam chyba straszne szczęście bo czasem po 2 kawy dziennie no a osad się nie ima mnie więc pewnie przed ślubem profilaktycznie jakieś pasty wybielające ale o biel moich zębów się nie martwię akurat

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Ja z moim też gadałam 2 dni temu i troche mi smutno się zrobiło,bo bardzo widze ma silne inklinacje do przekazywania swojego nazwiska. Bo i ile chęć klocków rozumiem,bo ja też chce mieć córkę,żeby mieć z nią "babskie sprawy" to ta cholerna pogoń za przekazaniem nazwiska mnie mierzi.

Perfumy

Jezu,powiem Ci,że dokładnie ten zapach mnie zauroczył,jest przepiękny,wiec zazdroszczę
nie no to mojemu jest w sumie obojętne co się urodzi, ja bardziej mam preferencje co do płci niż on ale te klocki to jego ukryte marzenie z dzieciństwa ja mu mówię, że córce też może kupić a on, że no dobra może i tak ale co on jej pójdzie kupić jakiś ciuszek ja powiem "weź coś Ty przyniósł to było modne w tamtym sezonie, chcesz żeby nam dziecko w żłobku wyśmiali?? a chłopcu by mógł też ciuszki kupować i może bym się nie czepiała " a ja tak słucham i
Stary 2013-11-30, 11:44   #1659
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie wiem jak to możliwe ale to wgl moja pierwsza plomba w życiu a co do wybielania to ja w ogóle nie w temacie, jak narzekam na swoją skórę, że czasem mam wysyp przed @ czy na to, że mogłabym biust mieć większy i w ogóle inne kompleksy po co je wymieniać () tak zęby mam naprawde białe, nawet jak poszłam na usuwanie osadu mówiły mi dentystki, że nie ma za bardzo co usuwać bo moje zęby nie mają tendencji do łapania osadów a mam chyba straszne szczęście bo czasem po 2 kawy dziennie no a osad się nie ima mnie więc pewnie przed ślubem profilaktycznie jakieś pasty wybielające ale o biel moich zębów się nie martwię akurat
Ja do tej pory miałam tylko jedną plombe (pamiętam że była tu rozmowa jakiś czas temu, u mnie też mówi się na plombe blomba! :P) ale tak feralnie zrobiona że właśnie mnie zmusiła do pójścia do dentysty bo pod nią wyłania się lekko psujący ząb co nie powinno mieć chyba miejsca :|

A z tymi kawami to masz super :P a ja szczotkuje często ząbki (w sensie nie raz mi wyjdzie więcej razy na dzień niż rano i wieczorem ;p) nitkuję, nie piję kawy, nie palę.. a mam ogólnie dość żółtawy odcień kości :| do tego mam dziwny rodzaj ślinianek który jednak powoduje dość duży osad na zębach i przez to mam problem z kamieniem.. no żal! ;p

Aaaa i ex powiedz Twojemu TŻtowi że niekoniecznie chłopiec musi być pretekstem doklocków lego!!!! ja uwielbiałam klocki lego i się nimi wolałam bawić !! z kuzynem wymiataliśmy z lego takie rzeczy wymyślaliśmy do tej pory jak siostrzeńcy moi się bawią to coś zbuduję
Stary 2013-11-30, 11:47   #1660
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do tej pory miałam tylko jedną plombe (pamiętam że była tu rozmowa jakiś czas temu, u mnie też mówi się na plombe blomba! :P) ale tak feralnie zrobiona że właśnie mnie zmusiła do pójścia do dentysty bo pod nią wyłania się lekko psujący ząb co nie powinno mieć chyba miejsca :|

A z tymi kawami to masz super :P a ja szczotkuje często ząbki (w sensie nie raz mi wyjdzie więcej razy na dzień niż rano i wieczorem ;p) nitkuję, nie piję kawy, nie palę.. a mam ogólnie dość żółtawy odcień kości :| do tego mam dziwny rodzaj ślinianek który jednak powoduje dość duży osad na zębach i przez to mam problem z kamieniem.. no żal! ;p

Aaaa i ex powiedz Twojemu TŻtowi że niekoniecznie chłopiec musi być pretekstem doklocków lego!!!! ja uwielbiałam klocki lego i się nimi wolałam bawić !! z kuzynem wymiataliśmy z lego takie rzeczy wymyślaliśmy do tej pory jak siostrzeńcy moi się bawią to coś zbuduję
no właśnie powiedziałam mu, że córce też może kupić spoko ja nie mam z tym problemu, że dziewczynka lalki a syn samochody ja sama się lubiłam bawić samochodzikami takimi na silniczek co się je rozpędzało i same jechały więc luzik będzie miał lego tak czy tak
Stary 2013-11-30, 11:51   #1661
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejb90 Pokaż wiadomość
A chcecie osobno sadzać rodzinę swoją i TŻtów czy jakoś wymieszać? Ja chciałam wymieszać...po to też jest wesele żeby się razem bawili
to raczej dość kiepski pomysł u mnie na pewno tak nie będzie

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:52   #1662
MajsterkaANB
Zakorzenienie

hejka wszystkim...
obudziłam się przed chwilą, miałam okazję się wyspać ile chcę...

Malwina daj znać czy będą efekty z tą białą perłą

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:56   #1663
iixi
Zakorzenienie

a wy znowu o dzieciach.. my to z Tż w sumie nigdy na ten temat nie rozmawiamy bo nam daleko jeszcze do dzieci. ale wiem, że jemu to obojętne czy miałby córkę czy syna. ja bym wolała córkę ale jeszcze sobie wybrać niestety nie można ale ja na razie dziecka w ogóle nie chcę wiec nie ma o czym gadać

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:22   #1664
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
a wy znowu o dzieciach.. my to z Tż w sumie nigdy na ten temat nie rozmawiamy bo nam daleko jeszcze do dzieci. ale wiem, że jemu to obojętne czy miałby córkę czy syna. ja bym wolała córkę ale jeszcze sobie wybrać niestety nie można ale ja na razie dziecka w ogóle nie chcę wiec nie ma o czym gadać
to tak jak ja

ja dzisiaj mam dwie imprezy imprezy do obskoczenia

nie naprodukujcie 20 stron

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:24   #1665
Edebedowa
Rozeznanie

A czy któraś z Was oglądała może te artykuły w Lidlu? Jest sens tam jechać i kupić np te dziurkacze?
Stary 2013-11-30, 12:26   #1666
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ale to wyszło z tego że opublikowałam jakie są przesądy kobiet w ciąży, polecam przeczytać jeśli ktoś chce się rozchmurzyć
Cytat:
A czy któraś z Was oglądała może te artykuły w Lidlu? Jest sens tam jechać i kupić np te dziurkacze?
Sama byłabym ciekawa

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-11-30 o 12:31
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:27   #1667
Anka579
Rozeznanie

Ale lecicie z tymi postami planujemy z TŻ ślub na wrzesień 2015 a On nawet się jeszcze nie oświadczył, chociaż ostatnio dowiadywał się jaki mam rozmiar pierścionka i jaki mi się podoba

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:29   #1668
Na biurku Oli
Zakorzenienie

no i jak TŻ wróci w nocy to zamówiłam jeszcze jedne perfumy, pastylki + perfumy dla niego pozostaje czekać...

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:45   #1669
Malwina_89
Zakorzenienie

Majsterka dam, ale to może trochę potrwać

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-11-30, 12:52   #1670
Anka579
Rozeznanie

Co robicie w ostatkowy wieczór?

Stary 2013-11-30, 12:57   #1671
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Sama byłabym ciekawa
ja też może w ndz jak będziemy wracać do krk to pojedziemy na stację benzynową koło Lidla i wpadnę zobaczyć czy jeszcze coś jest
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
no i jak TŻ wróci w nocy to zamówiłam jeszcze jedne perfumy, pastylki + perfumy dla niego pozostaje czekać...
ja zamówiłam kurde jeden zestaw a tż 2 i lepiej na tym wyjdzie jak przyjdzie bo on będzie miał 3 zapachy a ja jeden bo dla niego wzięłam na prezent ale myślę, że on zostawi jeden i resztę sprzeda no i dla mnie będzie koc a ja ostatnio kupiłam sobie perfumy w avonie no i też je muszę kiedyś zużyć więc więcej nie chciałam w sumie dobrze, że o tamtych sobie przypomniałam

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Anka579 Pokaż wiadomość

ostatkowy? chodzi o to przed środą popielcową tak? chyba nic nawet nie wiem kiedy wypada
Stary 2013-11-30, 13:00   #1672
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Witam i podrzucam wam nasze obrączki

http://www.jubiler-midas.pl/z%C5%82o...108_W7-12.html

Nie było łatwo dojść do kompromisu ale się udało, i są już zamówione czekamy tylko na odbiór i chociaż jedną rzecz mamy z głowy
Stary 2013-11-30, 13:02   #1673
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość

Nie było łatwo dojść do kompromisu ale się udało, i są już zamówione czekamy tylko na odbiór i chociaż jedną rzecz mamy z głowy
zamówiliście przez Internet?
Stary 2013-11-30, 13:03   #1674
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:

my też myślimy o podobnych
trochę innych, ale ten typ łączenia białego i żółtego złota
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 13:05   #1675
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka579 Pokaż wiadomość
W sensie andrzejkowy ;> nauka :P i "zabawa" w moim własnym towarzystwie
Cytat:
ja też może w ndz jak będziemy wracać do krk to pojedziemy na stację benzynową koło Lidla i wpadnę zobaczyć czy jeszcze coś jest

ostatkowy? chodzi o to przed środą popielcową tak? chyba nic nawet nie wiem kiedy wypada
Właśnie patrzyłam gdzie wgl w krk jest lidl.. mam "pozwolenie" od TŻ na wypalarke :P ale nie chce mi się jechać hm.. to daj znać co i jak

A co do 2 :P Ty Ironio! xD
Cytat:

A to w czym był problem że ciężko było z kompromisem?
A obrączki nie mój gust ale ładne
Stary 2013-11-30, 13:09   #1676
existence
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie andrzejkowy ;> nauka :P i "zabawa" w moim własnym towarzystwie

Właśnie patrzyłam gdzie wgl w krk jest lidl.. mam "pozwolenie" od TŻ na wypalarke :P ale nie chce mi się jechać hm.. to daj znać co i jak

A co do 2 :P Ty Ironio! xD

A to w czym był problem że ciężko było z kompromisem?
A obrączki nie mój gust ale ładne
mówiłam akurat o Lidlu w Olk ale w krk masz blisko dwa my najczęściej jeździmy do tego koło przystanku Wyki chyba 154 tam jedzie z krwowodrzy a jest jeszcze jeden mniejszy i można dojechać 164 chyba wysiada się na Bociana ale w każdym razie widać go z przystanku
Stary 2013-11-30, 13:11   #1677
Anka579
Rozeznanie

U nas na andrzejki też mówią ostatki.
Obrączki bardzo ładne, też myślałam o takich ale całe z zoltego złota

Stary 2013-11-30, 13:21   #1678
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam akurat o Lidlu w Olk ale w krk masz blisko dwa my najczęściej jeździmy do tego koło przystanku Wyki chyba 154 tam jedzie z krwowodrzy a jest jeszcze jeden mniejszy i można dojechać 164 chyba wysiada się na Bociana ale w każdym razie widać go z przystanku
dzięki! widziałam że są dwa ale nie chciało mi się sprawdzać jak z mpk :P
To jesli skoncze dzis pisac to sobie jutro zrobie prezent ! dobra motywacja!
Stary 2013-11-30, 13:24   #1679
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
zamówiliście przez Internet?

Tak przez internet, w polsce będziemy dopiero w styczniu i nie bardzo było jak wtedy kupić obrączki a w Austrii są za drogie i nie za ładne

Joasia-a
a bo my we dwoje mamy tak odmienne gusta że w ogóle dziw że się udało dogadać ja chciałam całe złote, a Tż-t całe srebrne, albo platyna, albo białe złoto ewentualnie. No ale poszliśmy obydwoje na ustępstwo i dlatego mamy obrączki w dwóch kolorach złota
Stary 2013-11-30, 13:25   #1680
bejb90
Raczkowanie

My o dzieciach bardzo często mówimy, ale planujemy że zaczniemy się starać tak rok po ślubie Marzy nam się oczywiście dwójka-mi córeczka, TŻtowi bardziej synek, mamy już nawet imiona wybrane
Ale lecicie z tymi postami planujemy z TŻ ślub na wrzesień 2015 a On nawet się jeszcze nie oświadczył, chociaż ostatnio dowiadywał się jaki mam rozmiar pierścionka i jaki mi się podobaAnka (swoją drogą ja też Anka) spoko, mój też sie jeszcze nie oświadczył i ostatnio zapowiedział nawet że nie zrobi tego w 2013 roku, a wesele już w styczniu 2015 Sala już zarezerwowana, dziś umawiam się z dj na podpisanie umowy

Edytowane przez bejb90
Czas edycji: 2013-11-30 o 13:31
bejb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości