|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 10
Ex jestem pod wrażeniem i z Ciebie dumna
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry TŻ
Mój myśli, że jedno dziecko OK bo ja chcę, a jego rola ograniczy się do spłodzenia i płacenia... No na pewno nie!
|
|
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
JAKBYM SWOJEGO TŻta SŁYSZAŁA !!
|
#1654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak się zapatrzysz na księżyc to będzie łyse :PCytat:
Cytat:
Ale w sumie teraz nie wiem skąd wzięła się moja fobia stomatologiczna.. siedząc na fotelu to ten dźwięk borowania wcale nie jest taki straszny (a robiła przy mnie chyba z 40 minut ;p) i takim sposobem w przyszłym tygodniu jestem jeszcze na 2 wizyty umówiona :P A wgl nie wiem czy to na tym wątku rozmawiałyśmy o wybielaniu zębów? Jak wyleczę wszystkie ząbki to zobaczę co na to dentystka ale poproszę chyba o wybielanie.. Moja mama wybieliła sobie teraz cały dół (bo góra to będzie proteza ) i po tygodniu ma takie bielutkie ząbki że szok!!! Dentystka zrobiła sobie odlew jej zębów i zrobiła taką gumową nakładkę którą mama zakłada na noc, do tej nakładki kupuje się taki żel którym lekko się tę nakładkę nakrapia i naprawdę.. po tygodniu już taka różnica że sama chce spróbować, chociaż mój odcień zęba wcale nie jest super biały z natury swej.. O matko!! :P to nie spieszyło Ci się na ten nasz piękny świat :P |
|||
|
|
|
#1655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1656 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jezu,powiem Ci,że dokładnie ten zapach mnie zauroczył,jest przepiękny,wiec zazdroszczę
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie wybielania - mam zamiar kupić wkrótce Białą Perłę i ją przetestować, czy przed ślubem się nada
|
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale ja się tylko tak wyżaliłam, że tak mi się widocznie pechowo trafiło i mi bardzo smutno bo ta buteleczka mi się bardzo podoba i w ogóle wiedział, że taka mi się marzy, chciał mi zrobić przyjemność a tu klapa
Wam się wcale tak nie musi stać! ![]() Cytat:
Cytat:
) tak zęby mam naprawde białe, nawet jak poszłam na usuwanie osadu mówiły mi dentystki, że nie ma za bardzo co usuwać bo moje zęby nie mają tendencji do łapania osadów a mam chyba straszne szczęście bo czasem po 2 kawy dziennie no a osad się nie ima mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
ja mu mówię, że córce też może kupić a on, że no dobra może i tak ale co on jej pójdzie kupić jakiś ciuszek ja powiem "weź coś Ty przyniósł to było modne w tamtym sezonie, chcesz żeby nam dziecko w żłobku wyśmiali?? a chłopcu by mógł też ciuszki kupować i może bym się nie czepiała " a ja tak słucham i
|
|||
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi kawami to masz super :P a ja szczotkuje często ząbki (w sensie nie raz mi wyjdzie więcej razy na dzień niż rano i wieczorem ;p) nitkuję, nie piję kawy, nie palę.. a mam ogólnie dość żółtawy odcień kości :| do tego mam dziwny rodzaj ślinianek który jednak powoduje dość duży osad na zębach i przez to mam problem z kamieniem.. no żal! ;p Aaaa i ex powiedz Twojemu TŻtowi że niekoniecznie chłopiec musi być pretekstem doklocków lego!!!! ja uwielbiałam klocki lego i się nimi wolałam bawić !! z kuzynem wymiataliśmy z lego takie rzeczy wymyślaliśmy do tej pory jak siostrzeńcy moi się bawią to coś zbuduję
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama się lubiłam bawić samochodzikami takimi na silniczek co się je rozpędzało i same jechały więc luzik będzie miał lego tak czy tak
|
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
hejka wszystkim...
obudziłam się przed chwilą, miałam okazję się wyspać ile chcę... ![]() Malwina daj znać czy będą efekty z tą białą perłą
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
a wy znowu o dzieciach..
my to z Tż w sumie nigdy na ten temat nie rozmawiamy bo nam daleko jeszcze do dzieci. ale ja na razie dziecka w ogóle nie chcę wiec nie ma o czym gadać
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj mam dwie imprezy imprezy do obskoczenia ![]() nie naprodukujcie 20 stron
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
A czy któraś z Was oglądała może te artykuły w Lidlu? Jest sens tam jechać i kupić np te dziurkacze?
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-11-30 o 12:31 |
||
|
|
|
#1667 |
|
Rozeznanie
|
Ale lecicie z tymi postami
planujemy z TŻ ślub na wrzesień 2015 a On nawet się jeszcze nie oświadczył, chociaż ostatnio dowiadywał się jaki mam rozmiar pierścionka i jaki mi się podobaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
no i jak TŻ wróci w nocy to zamówiłam jeszcze jedne perfumy, pastylki + perfumy dla niego
pozostaje czekać...
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Majsterka dam, ale to może trochę potrwać
|
|
|
#1670 |
|
Rozeznanie
|
Co robicie w ostatkowy wieczór?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
może w ndz jak będziemy wracać do krk to pojedziemy na stację benzynową koło Lidla i wpadnę zobaczyć czy jeszcze coś jest ![]() Cytat:
bo on będzie miał 3 zapachy a ja jeden bo dla niego wzięłam na prezent ale myślę, że on zostawi jeden i resztę sprzeda no i dla mnie będzie koc a ja ostatnio kupiłam sobie perfumy w avonie no i też je muszę kiedyś zużyć więc więcej nie chciałam w sumie ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
nawet nie wiem kiedy wypada
|
||
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i podrzucam wam nasze obrączki
![]() http://www.jubiler-midas.pl/z%C5%82o...108_W7-12.html Nie było łatwo dojść do kompromisu ale się udało, i są już zamówione czekamy tylko na odbiór i chociaż jedną rzecz mamy z głowy
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
trochę innych, ale ten typ łączenia białego i żółtego złota
|
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
W sensie andrzejkowy ;> nauka :P i "zabawa" w moim własnym towarzystwie
![]() Cytat:
A co do 2 :P Ty Ironio! xD Cytat:
![]() A obrączki nie mój gust ale ładne
|
||
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my najczęściej jeździmy do tego koło przystanku Wyki chyba 154 tam jedzie z krwowodrzy a jest jeszcze jeden mniejszy i można dojechać 164 chyba wysiada się na Bociana ale w każdym razie widać go z przystanku |
|
|
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
U nas na andrzejki też mówią ostatki.
Obrączki bardzo ładne, też myślałam o takich ale całe z zoltego złota ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam że są dwa ale nie chciało mi się sprawdzać jak z mpk :PTo jesli skoncze dzis pisac to sobie jutro zrobie prezent ! dobra motywacja!
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Tak przez internet, w polsce będziemy dopiero w styczniu i nie bardzo było jak wtedy kupić obrączki a w Austrii są za drogie i nie za ładne ![]() Joasia-a a bo my we dwoje mamy tak odmienne gusta że w ogóle dziw że się udało dogadać
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
My o dzieciach bardzo często mówimy, ale planujemy że zaczniemy się starać tak rok po ślubie
Marzy nam się oczywiście dwójka-mi córeczka, TŻtowi bardziej synek, mamy już nawet imiona wybrane ![]() Ale lecicie z tymi postami planujemy z TŻ ślub na wrzesień 2015 a On nawet się jeszcze nie oświadczył, chociaż ostatnio dowiadywał się jaki mam rozmiar pierścionka i jaki mi się podobaAnka (swoją drogą ja też Anka ) spoko, mój też sie jeszcze nie oświadczył i ostatnio zapowiedział nawet że nie zrobi tego w 2013 roku, a wesele już w styczniu 2015 Sala już zarezerwowana, dziś umawiam się z dj na podpisanie umowy
Edytowane przez bejb90 Czas edycji: 2013-11-30 o 13:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Mój myśli, że jedno dziecko OK bo ja chcę, a jego rola ograniczy się do spłodzenia i płacenia... No na pewno nie!

) Wtedy teściowa WYBULGOTAŁA z wściekłością "Jak byłam z Dareczkiem w ciąży to w sklepie zapatrzyłam sie na takiego ładnego chłopaka w sklepie i on był takim POMARAŃCZOWYM BLONDYNEM i dlatego Dareczek urodził się rudy....!" Baby wszystkie jak to usłuszały to zaczęły chóralny śmiech, a moja babcia (matka panny młodej) prychnęła i powiedziała " A jakbyś na krowę popatrzyła to urodziłabyś cielę? No weź się zastanów!"
) i po tygodniu ma takie bielutkie ząbki że szok!!! Dentystka zrobiła sobie odlew jej zębów i zrobiła taką gumową nakładkę którą mama zakłada na noc, do tej nakładki kupuje się taki żel którym lekko się tę nakładkę nakrapia i naprawdę.. po tygodniu już taka różnica że sama chce spróbować, chociaż mój odcień zęba wcale nie jest super biały z natury swej.. 

Są świetne, ja mam Mirandę, kupiłam ją w 2010 roku w wakacje i nadal ma swój mocny zapach. Co perfum to perfum. Moja mama też ma jakiś fajny, obie wtedy poszalałyśmy 

Wam się wcale tak nie musi stać!