Po pierwszej randce ... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-30, 19:19   #181
Leszy
Zakorzenienie

Dot.: Po pierwszej randce ...

Cytat:
Napisane przez xenon88 Pokaż wiadomość
Leszy, znasz jedną opisaną sytuacją z życia tej dziewczyny, kiedy dokonała ostatniego lotu Ozyrysa i na tej podstawie uważasz, że nie ma umiaru w piciu? to jest jedna sytuacja, żeby się dowiedzieć czy ona ma problem, musiałaby opisać inne imprezy, na których piła. Dlaczego tak zawzięcie wybielacie tego typa, nie ogarniam Jedziecie po tej lasce jak po łysej kobyle, a sami macie klapki na oczach, bo widzicie tylko to, że ona się schlała, ale fakt, że facet byłby w stanie ją przelecieć w takim stanie spora część pominęła milczeniem. Jak panna opisała odwrotną sytuację, też nikt się do tego nie odniósł, tylko cały czas argument, że ona się spiła. No, spiła się, sama to przyznała, ale ona pytała w ogóle o coś innego, a nie o to, czy zrobiła dobrze, że się porzygała po alko.
Tak, dokładnie na tej podstawie tak uważam. A mam inne informacje, by zmienić swoją opinię o 180 stopni? Nie, nie mam. I nikt go nie wybiela, znajdź JEDEN post, który mówi, że zachował się on W PORZĄDKU.
I nie xenon88, nie przyznała się do tego. Zrzuciła całą winę za swoje spicie na faceta, bo on NA 100% CHCIAŁ ją wykorzystać po tym spiciu

Ja doradzam autorce, żeby nie zrywała znajomości, jesteście siebie warci i tyle (uważam tak po Twoim opisie faceta, a Ty pasujesz do niego pokazując swoje zachowanie tutaj). Takie moje zdanie. A w innych wątkach już pokazałem, że mówię to co myślę, niezależnie od opinii większości.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:20   #182
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Leszy, znasz jedną opisaną sytuacją z życia tej dziewczyny, kiedy dokonała ostatniego lotu Ozyrysa i na tej podstawie uważasz, że nie ma umiaru w piciu? to jest jedna sytuacja, żeby się dowiedzieć czy ona ma problem, musiałaby opisać inne imprezy, na których piła. Dlaczego tak zawzięcie wybielacie tego typa, nie ogarniam Jedziecie po tej lasce jak po łysej kobyle, a sami macie klapki na oczach, bo widzicie tylko to, że ona się schlała, ale fakt, że facet byłby w stanie ją przelecieć w takim stanie spora część pominęła milczeniem. Jak panna opisała odwrotną sytuację, też nikt się do tego nie odniósł, tylko cały czas argument, że ona się spiła. No, spiła się, sama to przyznała, ale ona pytała w ogóle o coś innego, a nie o to, czy zrobiła dobrze, że się porzygała po alko.
bo tak zasadniczo nie zrobił nic złego - jedną dziewczynę pytanie o seks urazi, inną nie: na to nie ma jednej prawidłowej opinii, żeby można było go źle osądzać. zwłaszcza, że wcześniej autorka się z nim całowała, przytulała, może miziała jeszcze, nie wiemy i pewnie prawdy się nie dowiemy.
są ludzie, dla których seks na pierwszej randce to nic złego. skąd on miał wiedzieć, że akurat tę dziewczynę to urazi do tego stopnia skoro przed pieszczotami się nie broniła?

ciężko żebyśmy brały temat na jakoś bardzo poważnie skoro raz jest, że sama się upiła, potem, że on celowo ją chciał spić, raz, że ledwo się trzymała na nogach i nie kontaktowała, a potem, że było wszystko super i nagle ją siekło, raz, że on nie wiedział, że rzygała, potem, że jednak wiedział, raz, że nie pamięta wszystkiego, potem, że wspomnienia ma idealne z całego wieczoru, najpierw chce kontynuować relację, potem wyzywa go od chamów, następnie jest pewna, że chciał ją upić i wykorzystać, a potem z nim ochoczo rozmawia.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:24   #183
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usunięte

Cytat:
Koleś chyba też nic zdrożnego w tym nie widział skoro doszło do pocałunku. Was oburza jej stan, ale wychodzi na to, że jego nie oburzył, wprost przeciwnie. Ale skoro Ty widzisz większą winę w autorce to w takim razie inaczej patrzymy na sprawę i się nie dogadamy.

Madana - zgadzam się tekstem, że oboje nie pokazali się z najlepszej strony, ale mam wrażenie, że duża grupa forumowiczów po prostu nie widzi, w jakiej sytuacji ten koleś zadał to pytanie. Pokazał, że jest napaleńcem, wydawał hajs, bo myślał, że mu się zwróci?
Ale czy malo jest takich ludzi, ktorzy biora panne na impreze, stawiaja drinki i licza ze bedzie za to nagroda? Pelno jest takich lowelaskow dlatego trzeba miec swoj rozum. Ja sie zgadzam - facet niskich lotow, ale autorka zaprezentowala adrkwatny poziom. Czemu mamy zrzucac wine na faceta? To okreslony typ, i to ona powinna byla odpowiadac za siebie. Tzn. Ide na spotkanie, pije drinki 3 driny i dosc, bo jestem na spotkaniu, oceniam, poznaje czlowieka. Jesli wyczuwam, ze lowelas to koncze znajomosc. A autorka nie dosc, ze zachlala pale na umor osmieszajac sie w miejscu publicznym, wine zgania za ten fakt na lowelasa jednoczesnie zaklada watek cos z tym fantem poczac i nadal ma kontakt z facetem, ktoremu obrabia dupe ba wizazu no super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Sorry za literowki

07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:27   #184
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:

Mhm, nagle się okazuje, że były głosy mówiące o tym, że gość jest desperatem i lepiej takich unikać. Te wpisy były krótkie i mam wrażenie, że niektóre dziewczyny bały się wchodzić w dialog z niektórymi, bo by zostały zadziobane za to, że nie uważają autorki za dno intelektualne, bo nie pokazała klasy przy facecie "z klasą" pod tym względem jest remis, pełna zgoda.
zdaje się, że na samym początku wątku tak napisałam. Teraz po zapoznaniu się z postami autorki zmieniłabym to na: Facet jest desperatem, lepiej takich unikać, ale dla autorki nada się idealnie.

Przykre to, ale taka prawda. Juz nawet zakładając, że na następnych randkach nie tknie alkoholu, to nie wyobrażam sobie jej postawy "mam kase, jestem za☠☠☠***, nikogo przepraszac nie musze, robie co chce i tylko sie sama upewniam w tym, ze mam racje, a jak ktos twierdzi inaczej to nara, widocznie nie kuma, bo ma ograniczone horyzonty" w zestawieniu z facetem z klasą.
alexandraa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:29   #185
Psychosis Deviant
Raczkowanie

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43960323]Ale czy malo jest takich ludzi, ktorzy biora panne na impreze, stawiaja drinki i licza ze bedzie za to nagroda? Pelno jest takich lowelaskow dlatego trzeba miec swoj rozum. [/QUOTE]
Juz pisalam tutaj o regule wzjemnosci.
http://www.psychomanipulacja.pl/art/...ialdiniego.htm

To co opisujesz jest całkiem normalne. Facet zainwestował w spotkanie, zobaczył, ze dziewczyna jest rozrywkowa, dobrze sie bawili, zwiedziony jej otwartością zaproponował seks jako "nagrodę"
Psychosis Deviant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:34   #186
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Psychosis Deviant Pokaż wiadomość
[...]To co opisujesz jest całkiem normalne. Facet zainwestował w spotkanie, zobaczył, ze dziewczyna jest rozrywkowa, dobrze sie bawili, zwiedziony jej otwartością zaproponował seks jako "nagrodę"
jeszcze nie spotkałam się z osobą, która nawalona w szpadel wypowiadałaby się elokwentnie na kulturalne tematy. I nikt mi nie wmówi, że autorka tak bułkę przez bibułkę, drina za drinem, a tu nagle gach wyskakuje z seksem jak filim z konopii

Sytuacja oczami Autorki wygląda tak, że siedzą sobie kulturalnie przy barze, omawiają repertuar Teatru Narodowego, ona czasem odchyli delikatnie głowę i zarzuci pawiem, on w tym czasie już biegnie po kolejnego drina. Dama przycina krótkiego komarka, ale za chwilę budzi się świeża i kontynuuje opowieść o swojej ostatniej wizycie w operze. Wychodzą pod rękę, ona delikanie przysiada jednym pośladkiem na krawężniku, żeby nabrać tchu, a on w tym czasie grubiańsko ryczy: "To co, idziemy się r*chać?"
Stary 2013-11-30, 19:37   #187
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
jeszcze nie spotkałam się z osobą, która nawalona w szpadel wypowiadałaby się elokwentnie na kulturalne tematy. I nikt mi nie wmówi, że autorka tak bułkę przez bibułkę, drina za drinem, a tu nagle gach wyskakuje z seksem jak filim z konopii

Sytuacja oczami Autorki wygląda tak, że siedzą sobie kulturalnie przy barze, omawiają repertuar Teatru Narodowego, ona czasem odchyli delikatnie głowę i zarzuci pawiem, on w tym czasie już biegnie po kolejnego drina. Dama przycina krótkiego komarka, ale za chwilę budzi się świeża i kontynuuje opowieść o swojej ostatniej wizycie w operze. Wychodzą pod rękę, ona delikanie przysiada jednym pośladkiem na krawężniku, żeby nabrać tchu, a on w tym czasie grubiańsko ryczy: "To co, idziemy się r*chać?"

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:42   #188
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość

ciężko żebyśmy brały temat na jakoś bardzo poważnie skoro raz jest, że sama się upiła, potem, że on celowo ją chciał spić, raz, że ledwo się trzymała na nogach i nie kontaktowała, a potem, że było wszystko super i nagle ją siekło, raz, że on nie wiedział, że rzygała, potem, że jednak wiedział, raz, że nie pamięta wszystkiego, potem, że wspomnienia ma idealne z całego wieczoru, najpierw chce kontynuować relację, potem wyzywa go od chamów, następnie jest pewna, że chciał ją upić i wykorzystać, a potem z nim ochoczo rozmawia.
oj bo jak się ma wiele alternatywnych wersji wydarzeń, to każdemu można odpowiedzieć cytatem, przecież pisałam wcześniej, że... i tu wkleić pasujący fragment - czyż to nie wygodne?

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:

piękne
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:43   #189
201803080934
Konto usunięte

Cytat:

mpt - majstersztyk, śmiałam się tak głośno, że zaciekawiłam tż-ta, potem śmialiśmy się razem

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
oj bo jak się ma wiele alternatywnych wersji wydarzeń, to każdemu można odpowiedzieć cytatem, przecież pisałam wcześniej, że... i tu wkleić pasujący fragment - czyż to nie wygodne?
w sumie o tym nie pomyślałam, ale to wytłumaczenie pasuje wręcz idealnie
Stary 2013-11-30, 19:44   #190
madana
Zakorzenienie

Cytat:

- no chyba Ci miłość wyznam za ten cudny tekst
madana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:44   #191
Psychosis Deviant
Raczkowanie

Cytat:

Edytowane przez Psychosis Deviant
Czas edycji: 2013-11-30 o 19:47 Powód: Dupa. Nie mogę wkleić tego cytatu do podpisu:(
Psychosis Deviant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:45   #192
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

mój ulubiony fragment
Stary 2013-11-30, 19:46   #193
alexandraa13
Rozeznanie

tak, udało Ci się, bardzo rzadko się przy takich wątkach śmieję na głos do monitora
Stary 2013-11-30, 19:48   #194
Lilllu
Zadomowienie

Nie chciało mi sie czytać 7 stron, ale ... Autorko:

Po pierwsze, nikt Ci siłą alkoholu nie dawał Po drugie, jeśli chodzi o propozycję łóżkową, może masz, a może nie masz pewności, czy nie dawałaś mu oznak. Po trzecie, zastanów się: facet dobrze się zachował, że zadbał o Twoje bezpieczeństwo. Mógłby równie dobrze zostawić Cię na środku ulicy. Dopiero wtedy miałabyś problem.

Odnoszę wrażenie, ze za wszelką cenę chcesz pokazać, że to wina faceta, że skończyłaś w takim stanie... Ale dobra, nie mi to oceniać, to była Twoja randka

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:50   #195
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilllu Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, ze za wszelką cenę chcesz pokazać, że to wina faceta, że skończyłaś w takim stanie... Ale dobra, nie mi to oceniać, to była Twoja randka
Nasze rendez vous, tylko w wyobraźni
Rendez vous moich snów

Stary 2013-11-30, 19:53   #196
Lilllu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Nasze rendez vous, tylko w wyobraźni
Rendez vous moich snów

Takie randez vous, że aż paw za pawiem

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:58   #197
xenon88
Przepompownia Ścieków

Ej, Panie i Panowie, my się serio nie rozumiemy

Wydaje mi się, że podejście tego pana spora część rozmówców pominęła i stąd pojawiły się sugestie, że CathX korzysta z okazji, bo może schlać pałę za darmochę, chociaż wiele razy pisała, że stać byłoby ją na kupno drina. W tym momencie ciśnienie mi skoczyło, bo to jest fest niesprawiedliwe podejście, nikt laski na oczy nie widział, ale wie, że ma problemy z alkoholem i jest łasa na drogie napoje wyskokowe Podkreślam po raz enty - uważam, że Autorka przegięła, ale wydaje mi się, że nie dlatego, że nie ma hamulców tylko dlatego, że dobrze się z nim bawiła. Ja jak się świetnie bawię z fajnymi ludźmi i jest alkohol, wypijam więcej niż zwykle, bo nastrój jest ku temu odpowiedni.

Zależy mi na tym, żebyście zobaczyli, że on nie pokazał się jako sensowny facet, który chce poznać dziewczynę, tylko jak napaleniec udający dżentelmena. Nie będę piętnować autorki mocniej niż jego, bo może piła ten alkohol po prostu dlatego, że czuła się dobrze przy facecie. Może te drinki sączyła, może piła na dwa hausty, może sobie je wcierała, nie wiem.

A teraz spadam, więc nie będę się już udzielać, w sumie nawet nie mam już nic do dodania, chyba, że jutro mnie natchnie, dobranoc

mpt - piszesz hobbystycznie? bo masz dobry styl

Edytowane przez xenon88
Czas edycji: 2013-11-30 o 20:01
xenon88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 20:01   #198
ARAKSJEL
Hrodebert

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43960323]Ale czy malo jest takich ludzi, ktorzy biora panne na impreze, stawiaja drinki i licza ze bedzie za to nagroda? [/QUOTE]Już lepiej zapytać ,czy mało jest takich ludzi ,którzy piją stawiane hurtowo drinki przez faceta nie zdając sobie sprawy że może on na coś liczyć ?

Mpt
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 20:02   #199
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy mi na tym, żebyście zobaczyli, że on nie pokazał się jako sensowny facet, który chce poznać dziewczynę, tylko jak napaleniec udający dżentelmena.
- masz rację, ALE gdy spotyka się z w sumie nieznajomym facetem, to jednak odrobina instynktu samozachowawczego nakazywałaby nieuchlanie się jak perszing.
Poza tym odwróćmy sytuację: która z Was kontynuowałaby TAK rozpoczętą znajomość, gdyby tym nawalonym okazał się facet raczący się bez umiaru alko? Dla mnie byłby to pierwszy i ostatni raz, gdybym faceta widziała.
madana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 20:04   #200
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Zależy mi na tym, żebyście zobaczyli, że on nie pokazał się jako sensowny facet, który chce poznać dziewczynę, tylko jak napaleniec udający dżentelmena.
oj tam, dostosował poziom do rozmówcy

A w ogóle, to pragnę zauważyć, że facet pewnie też miał równo w czubie, skoro potrafił zarzyganej buzi dawać, więc skoro autorka pod wpływem nie potrafiła się zachować jak dama, on pod wpływem mógł nie zachować się jak dżentelmen, w końcu co, równouprawnienie, nie? Moim zdaniem stworzą świetną, zgraną parę.
Stary 2013-11-30, 20:05   #201
suszarka
Buc

Cytat:

Stary 2013-11-30, 20:10   #202
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
[...]Zależy mi na tym, żebyście zobaczyli, że on nie pokazał się jako sensowny facet, który chce poznać dziewczynę, tylko jak napaleniec udający dżentelmena. [...]
Może facet nie jest sensowny, a może zobaczył, że związku z tego nie będzie, ale chociaż seksik da się skołować Patrząc po stylu wypowiadania się Autorka na trzeźwo również jest na tyle specyficzną osobą, że jest targetem właśnie takich jegomości.

Mój tekścik stylistycznie jest słaby, powtórzenia itp., scenka do dopracowania. Aczkolwiek kiedyś zdarzało mi się zarabiać piórem
Stary 2013-11-30, 20:12   #203
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:

Wydaje mi się, że podejście tego pana spora część rozmówców pominęła i stąd pojawiły się sugestie, że CathX korzysta z okazji, bo może schlać pałę za darmochę, chociaż wiele razy pisała, że stać byłoby ją na kupno drina. W tym momencie ciśnienie mi skoczyło, bo to jest fest niesprawiedliwe podejście, nikt laski na oczy nie widział, ale wie, że ma problemy z alkoholem i jest łasa na drogie napoje wyskokowe Podkreślam po raz enty - uważam, że Autorka przegięła, ale wydaje mi się, że nie dlatego, że nie ma hamulców tylko dlatego, że dobrze się z nim bawiła. Ja jak się świetnie bawię z fajnymi ludźmi i jest alkohol, wypijam więcej niż zwykle, bo nastrój jest ku temu odpowiedni.

Zależy mi na tym, żebyście zobaczyli, że on nie pokazał się jako sensowny facet, który chce poznać dziewczynę, tylko jak napaleniec udający dżentelmena. Nie będę piętnować autorki mocniej niż jego, bo może piła ten alkohol po prostu dlatego, że czuła się dobrze przy facecie. Może te drinki sączyła, może piła na dwa hausty, może sobie je wcierała, nie wiem.

A teraz spadam, więc nie będę się już udzielać, w sumie nawet nie mam już nic do dodania, chyba, że jutro mnie natchnie, dobranoc

ale nikt tutaj nie pisał, że to fajny facet i szkoda byłoby stracić z nim kontakt itp. Nikt go nie nazwał dżentelmenem, ani nie pisał, że zachował się wzorowo i należą mu się podziękowania. Po prostu nie pozwalamy robić z niego obleśnego ch*** i dupka, który chciał ją wykorzystać. Mógł owszem zachować się inaczej i pokazać, że jest wspaniałym facetem zasługującym na oklaski, ale równie dobrze mógł się zachować naprawdę chamsko, począwszy od zostawienia tam autorki, poprzez skompromitowanie jej, a skończywszy na wykorzystaniu lub obrażeniu za "nieopłacalne" stawianie jej alko cały wieczór. Nie, nie uważam, że należą mu się kwiaty za to, że jej nie zgwałcił (bo o to autorka sarkastycznie pytała kilka razy) i analogicznie nie należy po nim "jechać" bo nie okazał się bohaterskim księciem.

Jedynym słowem, jak coraz więcej osób tu zauważyło, są siebie warci.
Stary 2013-11-30, 20:18   #204
stasiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
chlałaś, potem rzygałaś, znowu chlałaś (...)
z racji tego, że gdyby chciał, to by cię przerżnął nawet w klubowym kiblu
nie rozumiem jak mozna wytykac komus brak oglady, samemu operujac tak rynsztokowym slownictwem. Na codzien tez tak mowicie? to rzeczywiscie klasa

to ja juz wole chyba autorke watku, ktora nie opanowala sie z piciem w klubie, niz panne ąę, bulka przez bibulke, a jak buzie otworzy to uszy wiedna Mnie zwiedly czytajac ten watek.

co do faceta... moim zdaniem gdy zalezy komus na tym, aby sie poznac, to mozna sie spotkac w jakiejs cichej knajpce, gdzie glosna muzyka nie zaglusza rozmow, i hektolitry alkoholu sie nie leja. Sadze, ze podszedl typowo zabawowo do tematu, gdyby zalezalo mu na rozmowie, to nie latalby co chwile po drinka, bo zdalby sobie sprawe, ze zaraz zaczniesz belkotac

Stary 2013-11-30, 20:28   #205
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
nie rozumiem jak mozna wytykac komus brak oglady, samemu operujac tak rynsztokowym slownictwem. Na codzien tez tak mowicie? to rzeczywiscie klasa
tak jest bardziej adekwatnie do sytuacji?

spożywałaś alkohol, zwracałaś go, znowu spożywałaś (...)
z racji tego, że gdyby chciał, to by się z Tobą kochał nawet w klubowej toalecie

Stary 2013-11-30, 20:34   #206
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
niektórzy nazywają rzeczy po imieniu. chyba, że ty uważasz przygodny seks w barowym kiblu za pielęgnowanie cielesnej miłości.

ale alexandraa13 wyprzedziła mnie z postem i napisała to w ładniejszej formie - jak wolisz staśku taki opis, to już taki masz
Stary 2013-11-30, 20:47   #207
CathX
BAN stały

Cytat:

I tak nie przemowisz Ale to nie wazne, bo juz wszystko zostalo powiedziane.
Biedaczek, musial znosic moje wonie - to jest esencja tej rozmowy
Na prawde, mozecie sie powtarzac, ale to nie nada logiki temu zbiorowemu belkotowi Chyba mialyscie zly tydzien...
Z takim oswiadczeniem na temat pieniedzy zawsze ryzykownie gdzies przychodzic Nic dziwnego, ze taki ''dzew''
Ktos tu sie wydal z tokiem myslenia, piszac, ze okreslilam sie jako ktos lepszy...To mi wystarczajaco starczy. Takie beznadziejne proby ''sprowadzania do parteru'' rowniez nie mowia nic przyjaznego na temat dlaczego tutaj piszecie...
Watek juz dawno zaczal zyc swoim zyciem. Ja patrze z politowaniem
na takie zachowanie innych bo to nie swiadczy o niczym ciekawym, ot typowi inertnetowi naczelni, jak to dobrze znane...
Doszlo nawet do tego, ze pewnie sie z nim mizialam, tak na pewno. A ty pochodzisz z Afryki. Mozesz tu jeszcze napisac, ze uprawialam z nim seks na srodku ulicy, ale co Ci to da? Zrobi Ci sie lepiej? Temat sie wyczerpal wiec trzeba i takie cos dorzucic. Moze Ty wyjdziesz sobie na drinka, autorko tych slow?
Pozniej inna uzytkowniczka wtraca z nowu serie slow nie na temat...schodzimy na temat mojej odpowiedzialnosci, bo juz nie mamy co mowic.
Jesli ktos napisze ''przykro mi ale to prawda'' to nie znaczy ze ''proby sprowadzenia do parteru sie powiosly Chyba, ze umie czarowac czy cos...
Pisanie, ze Depko wspominal o czyms w swoim wywiadzie jest dziwne, ale wklejanie teorii nie na temat juz nie DESPERACJA
Rozumiem ze kiedy pozyczam sasiadowi pile to moge oczekiwac ze pozyczy mi sol, ale chyba to dziala duzo dalej, np pozycze koledze zlotowke oczekujac, ze bedzie chcial sie ze mna kochac. Ale w pozycji 69 oczywiscie!
@mpt nie wazne jest, ze napiszesz ''blyskotliwa'' mysl, to nie jest logiczne, trafne ani nawet na temat jako ze nie jest logiczne. Seks zaproponowac moze koles na ulicy nie rozmawiajac z dana kobieta nigdy wczesniej, nie musza rozmawiac o teatrze lub dwuznaczyc rzeczach, po co ja w ogole to pisze? Przeciez ty co wiesz, ale juz skoncyzly ci sie pomysly
Niewazne ile braw i takich emotikonek uzyjecie, z iloma osobami napiszecie ze smialiscie sie do monitora, istotne jest, ze jeszcze nikt nie laczy swoich slow z sednem, nikt nie odparl moich i innych tez za to pisane sa kompromitujace was jako osoby bez ciekawego zycia, rzeczy....
Nie po to byl watek zeby pisac o intynkcie samozachowawczm
Moze to, moze tamto, co jeszcze wymyslicie zeby rzucic coraz to nowsza teze? Moze nie mam reki, moze pochodze z marsa...
Sedno zostalo ujete i to mi starczy, jezeli nie mozecie sie z tym pogodzic znajdzcie sobie inna rozrywke
Zostalo powiedziane to co myslalam i to co chcialam uslyszec, reszcie juz podziekuje, ale prosze bardzo, bawcie sie dobrze
Chyba jednak mma mu byc wdziewczna ze mnie nie zgwalcil, skoro tego przeciez nie zrobil, och ach, wystarczy mi to co powiedzial zeby sie zniesmaczyc, i to ze podstawial mi alkohol pod nos widzac moj stan
Powtorze, ze pewnie tak na prade malo kto z was mogly tak zrobic owdracajac sytuacje. Chyba, ze nie, moze tak robicie. W kazdym razie, nie chce o tym dyskutowac...
CathX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 20:56   #208
201803080934
Konto usunięte

autorka udzieliła pozwolenia na zabawę niczym ksiądz rozgrzeszenia!

jakbym nie szła jutro do roboty, to bym wyskoczyła na drineczka [chociaż płacić musiałabym za siebie sama ], ale że nie mogę, to piję na wizażu wasze zdrowie
Stary 2013-11-30, 20:59   #209
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CathX Pokaż wiadomość
[...]Zostalo powiedziane to co myslalam i to co chcialam uslyszec, [...]
I to jest najważniejsze, życzę zdrówka
Stary 2013-11-30, 21:00   #210
alexandraa13
Rozeznanie

Akurat stawianie komus drinków i oczekiwanie, że dziewczynie będzie trudniej odmówić seksu jest moim zdaniem pięknym przykładem manipulowania ludźmi za pomocą wspomnianego mechanizmu reguły wzajemności. Więc nie wiem czemu to tak wyszydzasz.

I powiedz, dlaczego zacytowałaś post chyba jedynej osoby, która w jakimś sensie Cię popiera, a np. mojego, który był na niego bardzo logiczną odpowiedzią, już nie?

Piszemy ciągle to samo, bo każdy ma nadzieję, że pokazując to z nieco innej perspektywy i używając innych argumentów, wreszcie do Ciebie trafi. I tu biję się w piersi, bo to chyba bardzo naiwne.

I owszem, pokazałaś swoimi słowami, że uważasz się za lepszą. Ale oczywiście zaraz mi zarzucisz, że tak bardzo zazdroszczę Ci kasy, że sobie to wymyśliłam z frustracji.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości