![]() |
#1741 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1743 |
Wtajemniczenie
|
To w sumie ile już? U Igiego 7 i ósmy wychodzi...
#1745 |
Zakorzenienie
|
Brawo!
Mika: możesz sie przyłączyć oczywiście, planowalysmy w niedzielę o 12 u mnie. MIKA I NANCY: Amelka chyba ma katar:/ i nie jestem w stanie powiedziec czy to zęby. Nie ma gorączki ani innych objawów żadnych. Tyle że w nocy się budzila jak przy zębach co 10-15 minut... I nie wiem, co teraz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Kurka nie bylo mnie kawal czasu a tu tylko kilka postow
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pieknie stoi! ![]() Cytat:
![]() ozeszwmorde, toc to pol kuli ziemskiej! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jak po wizycie? Cytat:
![]() dzien dobry, poprosze urlop na sobote bo musze wizaz nadrobic ![]() Cytat:
a na czym padlas? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chyba sie musze wziac za edukacje swojego synka ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
my rano bylismy w miescie na zakupach dla mlodego...
dziecie zachowywalo sie cud miod malina poprostu ![]() nawet razu nie zamarudzil! do miasta spac cala droge, w sklepie grzeczniutki, zaczepaial ludzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy to teraz jest tak w kazdym wiekszym CH ale bynajmniej na kerfurowskim parkingu, zaraz przy wejsciu sa takie mega duze rozowe ![]() ![]() kupilismy mlodemu laptopa na Mikolaja, ja na Mikolajki uczniowi statki z gazetki (moim zdaniem super sa). wstapilismy jeszcze do chinskiego centrum wspanialosci wszelakich ![]() ![]() ![]() popoludniu zostawilam moich chopow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
![]() Tyle mnie nie było a tu pustki. Mam ochotę na jakiegoś fastfooda, może tortille tz kupi w sklepie, sałatkę z pekinki już zrobiłam usmażę paluszki rybne do tego i będzie kolacja ![]()
#1749 |
Zadomowienie
|
zaczęłam nadrabiać i ... skończyłam bo Ola miała juz doś drzemki
![]() Szklanko pytałaś jak nasze jedzenie otóż wczoraj po 2 łyżeczkach zupki zacisnęła usteczka ale zjadła ze mną ziemniaki z kalafiorem i gotowanym kurczakiem, kaszki na sniadanie niet, ale kanapeczkę z masełkiem tak. Za to dzisiaj cały słoiczek duży rosołku wciągneła ![]() ![]() Byłaś u fryza? ![]() ![]() Pstryczku, my też dziś zakupy, troszkę ubranek dla Młodej i tż coś sobie kupił ino ja bidna nic ![]() Nawijko, czy są jakieś zboża których jeszcze nasze dzieci nie mogą? Kupiłam Oli wielozbożową kaszkę Nomina i nie wiem czy mogę podać czy nie, trochę tych zbóż tam ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
tak nas duzo a takie pustki w postach?
![]() brzuch mnie napitala tak niemozliwie ze ooooo matulu!!!!! i wielki bebzon mam jak w 5tym miesiacu ![]() ![]()
#1751 |
Lurker ;)
|
Z tego miejsca chcialabym serdecznie pozdrowic moja droga t. ktora na widok swojego syna i wnuczki, PRZECHODZAC OBOK odwraca glowe i udaje, ze nie zna. Pocaluj nas w
![]()
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane ja tylko weszłam się przywitać i pochwalić swoim tancerzem... weekend rodzinny -więc w poniedziałek wracam.
![]() p.s. no ale na pewno do tego czasu nie raz zajrzę...jesteście jak narkotyk... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wZ4EB...ature=youtu.be ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- aha...mamy 3go ząbka....to dlatego Antonio tak tańcuje- prawa górna jedynka... ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam tego niekrytego krytyka.... "Swoją drogą to ciekawe, że aby jeździć samochodem, trzeba iść na kurs i zdanym egzaminem udowodnić swoje kompetencje, potem ten samochód utrzymać, bo inaczej zabiorą, a dziecko może sobie zrobić każdy, pierwszy lepszy idiota, który za późno wyjął. Nie trzeba udowadniać, że dziecko będzie miało co jeść i gdzie spać, nie trzeba udowadniać, że jest się w stanie nie z☠☠☠.... mu życia własną głupotą, nie trzeba robić NIC!" hmmmm...... czytam dalej..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() brawa za zebolka! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Wtajemniczenie
|
![]() My u Rodziców, w końcu dorwałam się do kompa i mogę Was trochę ponadrabiać ![]() nawijko ja też w końcu dostałam lewka ![]() ![]() baty się należą Twojemu Tż ![]() fewciu ale Ci pięknie Blanka zasypia ![]() ![]() cała oczywiście od tego poniedziałku ![]() wczoraj słyszałam o tej dziewczynce co się zakrztusiła ![]() ale kiecka!!! ![]() evel ale masz pomocnicę w domu ![]() mała dużo zdrowia dla Babci! elllmi doszedł bodziak, jest cudny ![]() współczuję dnia złośnika ![]() neti ale słodki śpi Antonio ![]() gocha padłam z mc dziada ![]() Hania żebrze ![]() Lenova też uwielbiam Listy do M. ![]() pstryku sądzę, że pchacz wam już niepotrzebny ![]() u nas też są takie miejsca parkingowe ![]() silver brawa za ząbka ![]() bokeh moja Hanna robi qpe tak samo ![]() meduzza brawa dla Julianki za nowe umiejętności! ![]() przesłodka jest ![]() insolito zdrówka dla Małego ![]() szaja pieknie Agatka recytuje ![]() tress brawa dla Oli za picie ![]() Lady brawa za ząbki! liltlle serio?? ![]() ![]()
#1757 |
Zakorzenienie
|
Little no co Ty
![]() Pstryniu, moj malz widzac Dzejkoba malo sie nie posikal ze smiechu ![]() Neti Antonio jaki tancerz!!!!!!!!!!!! ![]() Pietraszko sie nauczyl wchodzic na kanape ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1758 |
Wtajemniczenie
|
Little
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Pstryczku, Ty to rower kup synkowi a nie jakieś pchacze dla smarkaczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o shit ! co za tepa dzida :/ wooow ! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
juhuuuu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak tam z mamą??? Cytat:
![]() brawoooo! ja już w nasze zaczynam wątpić ![]() ![]() ide połozyc Hanie i wrócę ! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() podchodził z 9 razy chyba Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------- byliśmy w auchan dzisiaj, wzięliśmy Dorci ślimaka ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Przebiła nam się jedynka na górze ![]() ![]() Zuzia mi zepsuła myszkę do laptopa, a ja bez niej nie potrafię funkcjonowac. Dobrze, że mąż na nocce to jemu skitrasiłam ![]() ![]() Ze złych wiadomości ...Zuzka poleciała na kant szuflady otwartej, troszkę tam ostre jest i ma tak hmm jak to powiedzieć, nie rozcięty ale zadrapany policzek. Troszkę krwi było. Dosyć długie to jest. ![]() ![]() I tyle. Idę chyba spać, bo jak jutro znów urządzi pobudkę o 5 rano to się wykończę........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
a my dziś byłyśmy w smyku i Hania meega zacieszała do szczeniaczka, myślicie że warto kupić ? jest teraz za 99 zł
![]()
#1763 | |||
Zakorzenienie
|
Standard
![]() Cytat:
Mozesz tez robic tak, ze najpierw nakladasz zel, a potem na to olej i trzymasz kilka h. Wtedy efekt jest lepszy, bo zel nawilza, a olej zatrzymuje nawilzenie we wlosach. Oooo, czyli jednak nie sciemnialam z ta kampania ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio to nie mam tyle czasu, zeby bloga prowadzic. Kiedys chcialam nawet, ale nie ogarnelabym tego czasowo. Co do wlosow - tez farbowalam i prostowalam (7lat ![]() ![]() Jak spedzacie andrzejkowy wieczor? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no też chcę ale jako maseczkę też no i jakoś tak nie wiem, jutro zrobie drugie podejście ![]() noo nawet ulotkę dostałam ![]() jem babeczkę z lidla, do tego khaki, popijam kakao i jeszcze wcisłam w siebie wafle ryzowe z łososiem w plastrach ![]()
![]() |
#1765 |
Wtajemniczenie
|
bokeh ja mówię już któryś raz, że szczeniaka warto
![]() ![]() a dzisiaj się Mała o 6.30 obudziła, moja Mama Ją wzięła a ja z Tż spaliśmy do 9.30 ![]() ![]() ![]() ![]()
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Kubusia Psrtyczkowego, Igusia Ill i dla tańczącego Antonia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1769 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.