Po pierwszej randce ... - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-30, 21:02   #211
stasiek
Wtajemniczenie

Dot.: Po pierwszej randce ...

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Pokaż wiadomość
tak jest bardziej adekwatnie do sytuacji?

spożywałaś alkohol, zwracałaś go, znowu spożywałaś (...)
z racji tego, że gdyby chciał, to by się z Tobą kochał nawet w klubowej toalecie

chyba chodzilo o to, ze mogl ja zgwalcic, korzystajac z tego, ze jest polprzytomna?

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
niektórzy nazywają rzeczy po imieniu. chyba, że ty uważasz przygodny seks w barowym kiblu za pielęgnowanie cielesnej miłości.

ale alexandraa13 wyprzedziła mnie z postem i napisała to w ładniejszej formie - jak wolisz staśku taki opis, to już taki masz
Jeden powie, ze dziewczyna ma nadwage, a drugi, ze wyglada jak spasly wieprz nazywanie rzeczy po imieniu.

EOT

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-30, 21:05   #212
KrwawaMary86
Zadomowienie

Autorko chciałaś dowiedzieć się jak wizażanki widzą tą sytuację. Dostałaś na początku wątku rzeczowe odpowiedzi, które potem przerodziły się w jakąś dziwną dyskusję. Teraz to dolewasz oliwy do ognia. Osobiście to widzę pewną niekonsekwencje i brak logiki w Twoich pierwszych postach.

Zadałam Ci, w którymś z poprzednich postów pytanie. Jak niby mam się odnieść do Twojej sytuacji kiedy nie mogę uzyskać odpowiedzi, bo jesteś zbyt zajęta pisaniem esejów i ganieniem wizażanek ?
KrwawaMary86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:08   #213
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CathX Pokaż wiadomość

nikt nie odparl moich i innych tez za to pisane sa kompromitujace was jako osoby bez ciekawego zycia

Nie mam ciekawego życia bo nie rzygam pod barem. Przyznaję, moje picie odbywa się bez takich fascynujących efektów specjalnych.
Pozdrawiam wszystkich którzy dziś mimo Andrzejek, pozostali w domach i wylewają swoją frustrację na wizażu Bananalamo, proszę ładnie o wierszyk na zakończenie.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2013-11-30 o 21:10
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:10   #214
CathX
BAN stały

Cytat:
Akurat stawianie komus drinków i oczekiwanie, że dziewczynie będzie trudniej odmówić seksu jest moim zdaniem pięknym przykładem manipulowania ludźmi za pomocą wspomnianego mechanizmu reguły wzajemności. Więc nie wiem czemu to tak wyszydzasz.

I powiedz, dlaczego zacytowałaś post chyba jedynej osoby, która w jakimś sensie Cię popiera, a np. mojego, który był na niego bardzo logiczną odpowiedzią, już nie?

Piszemy ciągle to samo, bo każdy ma nadzieję, że pokazując to z nieco innej perspektywy i używając innych argumentów, wreszcie do Ciebie trafi. I tu biję się w piersi, bo to chyba bardzo naiwne.

I owszem, pokazałaś swoimi słowami, że uważasz się za lepszą. Ale oczywiście zaraz mi zarzucisz, że tak bardzo zazdroszczę Ci kasy, że sobie to wymyśliłam z frustracji.
''kochana'' to, ze tak napiszesz to nie znaczy, ze tak jest Ty to dopiero jestes desperatka Co do reszty: nie, nie popiera mnie tylko jedna osoba, po drugie to nie konkurs na liczne slow, liczy sie logika wypowiedzi, nie zmieniasz ani ''argumentow'' ani perspektywy, nie napisalas logicznie postu ktory niby mialam zacytowac tylko slowa ze ''nie pozwalamy'', robisz tu sobie zabawe i wyscigi, idz moze na spacer?
Co do pieniedzy - to mi wystarcza w zupelnosci, koncze dyskusje z toba. Ani slowo nie wskazywalo na to ze uwazam sie za lepszego clzowieka bo stac mnie na drinki. Aaaa no tak, spodziewalam sie tego Odebralas sobie tym dumy moja droga i zrobilas sie malutka, nie ma sensu z toba dyskutowac
CathX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:12   #215
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stasiek Pokaż wiadomość
Jeden powie, ze dziewczyna ma nadwage, a drugi, ze wyglada jak spasly wieprz nazywanie rzeczy po imieniu.
ale to nadal w obu przypadkach znaczy to samo, gruba, spasiona, z nadwagą, synonimy mniej lub bardziej kulturalne; kochanie się/uprawianie miłości/pielęgnowanie cielesnego uczucia i przelecenie panienki w kiblu to już nie to samo
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:16   #216
CathX
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KrwawaMary86 Pokaż wiadomość
Autorko chciałaś dowiedzieć się jak wizażanki widzą tą sytuację. Dostałaś na początku wątku rzeczowe odpowiedzi, które potem przerodziły się w jakąś dziwną dyskusję. Teraz to dolewasz oliwy do ognia. Osobiście to widzę pewną niekonsekwencje i brak logiki w Twoich pierwszych postach.

Zadałam Ci, w którymś z poprzednich postów pytanie. Jak niby mam się odnieść do Twojej sytuacji kiedy nie mogę uzyskać odpowiedzi, bo jesteś zbyt zajęta pisaniem esejów i ganieniem wizażanek ?
Oh serio dyskusja zeszla na inne tory? Moze dlatego ze padaja takie rzeczowe i istotne pytania na temat jak to czy sie z nim jeszcze spotkam
Moze sie nudzisz, ze chcesz odpowiedzi, ale...snij
Ja juz dyskusje skonczylam z pozytywnym efektem, a bawic sie z wami nie potrzebuje
Stary 2013-11-30, 21:16   #217
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
''kochana'' to, ze tak napiszesz to nie znaczy, ze tak jest
a z czym sie dokłądnie nie zgadzasz? bo dużo rzeczy tu napisałam
Ty to dopiero jestes desperatka
dlaczego? (sprawdź najpierw znaczenie tego słowa)
Co do reszty: nie, nie popiera mnie tylko jedna osoba, po drugie to nie konkurs na liczne slow, liczy sie logika wypowiedzi, nie zmieniasz ani ''argumentow'' ani perspektywy, nie napisalas logicznie postu ktory niby mialam zacytowac tylko slowa ze ''nie pozwalamy'', robisz tu sobie zabawe i wyscigi, idz moze na spacer?
chodzi mi o post, gdzie napisałam, że facet nie jest ani księciem, ani ch** i że wcale nie masz mu dziękować za to, że cie nie zgwałcił. Ale wolisz nadal powtarzac z przekąsem, że moze powinnaś to zrobić.
Co do pieniedzy - to mi wystarcza w zupelnosci, koncze dyskusje z toba. Ani slowo nie wskazywalo na to ze uwazam sie za lepszego clzowieka bo stac mnie na drinki. Aaaa no tak, spodziewalam sie tego Odebralas sobie tym dumy moja droga i zrobilas sie malutka, nie ma sensu z toba dyskutowac
czym sobie odebrałam dumy? mam Ci zacytować te "ani słowo" wskazujące na to, że czujesz się lepsza?
...
alexandraa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:19   #218
CathX
BAN stały

Hahaha wcale nie wcale tak, z z jakim slowem sie nei zgadzasz, a wcale nie, a wcale tak, a wcale nie, na prawde myslesz ze wejde z toba wtaka dyskusje?
Mam ciekawsze zajecia.
Stary 2013-11-30, 21:19   #219
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Ja juz dyskusje skonczylam z pozytywnym efektem, a bawic sie z wami nie potrzebuje
z pozytywnym efektem to skończyłaś swoje gadanie co najwyżej, dyskusja niestety nie przyniosła żadnego skutku, bo choćby Ci 100 osób po 10 razy powtarzało to samo, to do Ciebie nie dotrze.
Stary 2013-11-30, 21:20   #220
CathX
BAN stały

''Napisane przez alexandraa13 Pokaż wiadomość
tak jest bardziej adekwatnie do sytuacji?

spożywałaś alkohol, zwracałaś go, znowu spożywałaś (...)
z racji tego, że gdyby chciał, to by się z Tobą kochał nawet w klubowej toalecie

chyba chodzilo o to, ze mogl ja zgwalcic, korzystajac z tego, ze jest polprzytomna? ''

hahahah o kurcze hahahahaha
Stary 2013-11-30, 21:20   #221
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
kompromitujace was jako osoby bez ciekawego zycia
Tu masz rację ,zdarzenia będące wynikiem upojenia alkoholowego w sposób nader subtelny urozmaicają nam prozę życia ,można by rzucić frazesem "kto nie pije ten nie żyje ".
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:20   #222
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha wcale nie wcale tak, z z jakim slowem sie nei zgadzasz, a wcale nie, a wcale tak, a wcale nie, na prawde myslesz ze wejde z toba wtaka dyskusje?
Mam ciekawsze zajecia.
szczerze mówiąc liczyłam, że mi po prostu logicznie odpowiesz na logiczne pytanie. No, ale się przeliczyłam, bo tylko to pytanie wyśmiałaś.
Stary 2013-11-30, 21:21   #223
KrwawaMary86
Zadomowienie

Cytat:
Oh serio dyskusja zeszla na inne tory? Moze dlatego ze padaja takie rzeczowe i istotne pytania na temat jak to czy sie z nim jeszcze spotkam
Moze sie nudzisz, ze chcesz odpowiedzi, ale...snij
O co się czepiasz? Zapytałam tylko czy chcesz z nim utrzymywać kontakt, bo jeśli nie to ok, ale jeśli tak to bym Ci ten kontakt z nim odradzała. Skoro jednak masz zamiar rzucać się na wszystkich, którzy udzielają się w tym wątku, pokazywać swoją wyższość i swoją kulturę to Twoja sprawa.
Stary 2013-11-30, 21:21   #224
CathX
BAN stały

A co ma dotrzec? Ze wcale tak czy ze wcale nie?
Uslyszalam rozbudowane, pieknie logiczne rzeczy ktore chcialam uslyszec i ktorych nikt nie zdolal odpeprzec nie piszac na przyklad nie na temat w gruncie rzeczy, a ty sie troszczysz zeby cos do mnie dotarlo
Niech do ciebie dotrze, ze twoi rodzice sa z Marsa! Bo ja tak mowie.
Stary 2013-11-30, 21:22   #225
WhiteCherry
Zakorzenienie

ponoć alkohol wyżera szare komórki, mamy tutaj przykład namacalny.

"Twoi rodzice są z Marsa"
"chyba śnisz"

takie teksty ostatni raz słyszałam w gimnazjum.
Stary 2013-11-30, 21:25   #226
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
A co ma dotrzec? Ze wcale tak czy ze wcale nie?
Uslyszalam rozbudowane, pieknie logiczne rzeczy ktore chcialam uslyszec i ktorych nikt nie zdolal odpeprzec nie piszac na przyklad nie na temat w gruncie rzeczy, a ty sie troszczysz zeby cos do mnie dotarlo
Niech do ciebie dotrze, ze twoi rodzice sa z Marsa! Bo ja tak mowie.
Nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Spytałam czy mam Ci poprzeć cytatami opinię, że czujesz się lepsza. Ktoś inny poprosił o wyjaśnienie, dlaczego kontynuujesz znajomość z facetem, który wg Ciebie chciał Cię wykorzystać i spił celowo. Zamiast odpisać jednym zdaniem na temat, to piszesz jakieś głupoty.
Stary 2013-11-30, 21:26   #227
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Zamiast odpisać jednym zdaniem na temat, to piszesz jakieś głupoty.
nie wymagaj cudów
Stary 2013-11-30, 21:34   #228
magd102
Rozeznanie

Mogą moderatorki zamknąć ten temat?

rozmowa z tą osobą/trollem jest bezsensu i aż przykro się to czyta

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:36   #229
KrwawaMary86
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma to jak rzeczowa dyskusja. Spytałam czy mam Ci poprzeć cytatami opinię, że czujesz się lepsza. Ktoś inny poprosił o wyjaśnienie, dlaczego kontynuujesz znajomość z facetem, który wg Ciebie chciał Cię wykorzystać i spił celowo. Zamiast odpisać jednym zdaniem na temat, to piszesz jakieś głupoty.
To jest rzeczowa dyskusja a nie głupoty

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez magd102 Pokaż wiadomość
Mogą moderatorki zamknąć ten temat?

rozmowa z tą osobą/trollem jest bezsensu i aż przykro się to czyta
Jestem "za" tylko nie wiem jak sprowadzić tu moderatorkę
Stary 2013-11-30, 21:39   #230
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
I czas najwyższy zamknąć wątek.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości