|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie działa za bardzo rypaczowo?
![]() I jeszcze jedno pytanko mam kallos jaśmin w hebe jest dostępny czy tam tylko latte? A jeśli nie w hebe to tylko w internetech?
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby nie to, że dostałam w prezencie, to pewnie sama bym nie kupila.a Potters też nie bardzo?
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potters bez silikonów jest? On chyba dimethicone miał, a mi się naprawdę wydaje, że silikony wszelkie mnie prostują
|
|
#3965 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniał mi się Kallos i moje pytanie - czy jest wersja emolientowa? Bo np. Latt to typowy proteiniak.
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Color jest emolientowy całkiem.
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Wam
|
|
#3968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam też emulsję gloria do mycia. Konsystencja fajna, dobrze myje, no i tania jak barszcz.
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwał jak zwał, nie lubię Spytam więc, czy będą mieć u mnie. Kurdełe, muszę znów zacząć pić skrzypokrzywę. Czy to możliwe, że po miesiącu picia włosy urosły prawie 2.5 centymetra, a bez picia może 0.5 centymtra?
|
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już kas niżej napisała ![]() Cytat:
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam sobie listę zakupów koniecznych, parę rzeczy wybrałam trochę w ciemno i potrzebuuę teraz waszej opinii. Miała może Któraś z Was takie rzeczy jak:
- puder w kamieniu Sensique - eyeliner Lovely - pasta do zębów Denivit - maska do włosów Ziaja Oliwkowa - pomadka ochronna Oeparol? ![]() Przy zamówieniu na DOZie dorzuciłam też naftę (zainspirowałaś mnie, Kascysko ). Jak zrobić płukankę i co ile myć ją stosować? |
|
|
|
#3973 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Ja mojego ex utuczyłam w ciągu dwóch lat pięć kg - różnica niewidoczna, ale lekko odczuwalna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Są śliczne ![]() Cytat:
![]() Łoesusie ! Taki chudzielec ! Aż niezdrowo- szczególnie dla Ciebie, byłabyś ciągle poobijana ![]() Cytat:
zaciskamy dalej Cytat:
Stosuję przed myciem razem z maską, olejem albo połączeniem przez max. 30 minut . Stosuję mniej-więcej raz na tydzień, bo ma zdolność mnie przesuszać . Prostuje mi lekko włosy
180, 107->60 completed walka o piękne włosy ![]() ćwiczę ! Edytowane przez delightful_ Czas edycji: 2013-12-01 o 09:11 |
||||||
|
|
|
#3974 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie. Ja sama wiem jak strasznie trudno jest funkcjonować z dużą nadwagą bo kiedyś ważyłam praktycznie 100kg przy 182cm wzrostu i jakikolwiek ruch sprawiał mi trudności. Teraz jestem o 26kg lżejsza, ale gdy będę kontynuować takie odżywianie jak dotychczas to za jakiś czas znów skończę na setce
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- No ja się też właśnie nad tym zastanawiam. Wczoraj mnie nie było cały dzień, wchodzę dziś, a tutaj tylko 3 strony do nadrobienia. Coś mało ruchawe jesteście dziewoje ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Było bardzo dobrze. Uważaliśmy. Sądzę, że nie mam powodów do obaw, ale takie spotkanie po kłótni jest znacznie lepsze niż to przed którymi nie było żadnych sprzeczek |
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi podobał się jeszcze blady róż paese, ale bałam się, że będzie to samo, co z czerwonym bezbrokatowym- lakier z końców znika w trybie natychmiastowym, kwestia kilku godzin. ![]() A czarny z kolei pięknie się trzyma kilka dni.. ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Wiedziałam, że będę musiała odchorować to picie z chłopakami
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3979 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż o Hegrona nietrudno.Pracujesz jeszcze? W kerfurze na dole mają i różowe i fioletowe za 8zł z kawałeczkiem bodaj. Cytat:
Ma się to szczęście. ![]() Fajnie, że się trzyma, zwykle mam z tym problem. Odchodzą płatami.
|
|
|
#3980 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle, te kilka Kallosów, które mam mają śladowe ilości. Maska Honey jest nawet bez miodu. Zastanawiam się czemu maska Carota mi nie podeszła. Przez siemię po substancji zapachowej? Włosy były nawilżone, ale niektóre kosmyki się kruszyły w rękach i wyglądały na bardziej zniszczone. ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3981 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze w Hebe są Kallosy ![]() lecę na jakieś śniadanie
|
|
#3983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te nowe Kallosy są fajne, ale mają silikony (oprócz tego Color z olejem lnianym). W Hebe od groma rodzajów. Na noc zrobiłam miksa i do teraz z nim siedzę, bo nie chce mi się iść zmywać. Ale przynajmniej zdecydowałam się jaką odżywkę zastosuję |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie płatami odchodziły lakiery w momencie, kiedy paznokcie były w opłakanym stanie- poorane, traktowane polerką, porozdwajane... ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Ja juz obiad kończę robić
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A że półmatowy to świetnie, o taki efekt mi chodzi właśnie. ![]() Moje pazury nie są poorane ani potraktowane polerką. Za to są porozdwajane. Nigdy chyba nie miałam innych - rozdwajają się praktycznie natychmiast jak wyrastają za opuszkę. Co większe rozdwojenia staram się wykurzyć, te mniejsze często olewam, bo paznokieć się nie łamie w pół, a dobrze wiem, że jak go skrócę za mocno to zaraz obgryzę. Nie wiem od czego one takie słabe, chyba już taki ich urok.
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak dawno do was nie zaglądałam, ale w końcu laptop wrócił z naprawy i powracam ![]() Włosowo u mnie dobrze, wypadanie trochę się zmniejszyło zakupiłam dwa nowe rosyjskie kosmetyki: szampon natura siberica i balsam turecki planeta organica, fajne są ![]() dzisiaj jadę do nowego auchana, którego wczoraj otwarli 10 min ode mnie
|
|
|
|
#3987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że oznaczenia w miarę, nie jak w Synergenie a w razie W po prostu go naprawię na oliwkę
|
|
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie zamknęli na zadupiu z braćmi, a moja mama ma tak wygodne łóżko... wiecie że moi bracia oszamali już 3/4 pierników które wczoraj upiekliśmy? ![]() Cytat:
i tak, też ostatnio kropek z life'a nie mogłam zmyć ![]() koleżanka odwołała muzeum, więc zostaję sobie w domu rodzinnym do wieczora, mam tv i pełną lodówkę - przytyję 3kg po tym weekendzie jak nic
|
|
#3990 | ||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj było tyle ludzi w i przed klubami, że zdecydowałyśmy wrócić do naszego mieszkania i tam pić o 6 odprowadziłyśmy koleżankę na tramwaj, a potem do łóżka i kima |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

gdyby nie to, że dostałam w prezencie, to pewnie sama bym nie kupila.

zaciskamy dalej 
Może w piątek przywiozą. Jestem niepocieszona.