|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
| Na plotkowym królujemy, każdą kupę świętujemy |
|
7 | 16,67% |
| W pieluszce znów kupa, na plotkowym obgadana nasza grupa |
|
2 | 4,76% |
| Pierwsze ząbki posiadamy gryźć więc wszystko zaczynamy |
|
2 | 4,76% |
| Czas się napić butlę soczku mamy przecież już pół roczku |
|
17 | 40,48% |
| Siadać pięknie zaczynamy, pierwsze ząbki posiadamy |
|
11 | 26,19% |
| Mamusie i dzidziusie VII-VIII |
|
3 | 7,14% |
| Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy dziś zabawy kupę, wycieramy dzidzi pupę - mamusie VII-VIII 2013 cz.V
Zanim pójdę spać robię sondę
![]() ile wasze dzieci miały tygodni gdy miały DRUGIE szczepienie
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
TESO mam takie samo podejście jak Ty. Młody jest teraz dla mnie najważniejszy
IDZIA za licytację. MARGOS za ząbek. Super!ITA zdrowia dla Xawka ![]() ANGELAK uwielbiam nie trafione prezenty. Przecież mogła się zapytać co potrzebujesz. MISIACZKA dla Majki za 14.DZOAN dla Olusia za 17.SAMANTHA Kochana jesteś po prostu zmęczona. Jesteś dobrą mamą Hej. Byliśmy u moich rodziców. Wróciliśmy o 21:00 szybkie kąpanie Misia. Podczas ubierania śmiał się do mnie w głos Przed wyjściem w domu porządek, a jak wróciliśmy to w kuchni syf:banghead: Mówię do Tżta "Widzisz? Nikt nie szanuje mojej pracy" A On do mnie UWAGA: "Już niedługo, wytrzymaj te trzy miesiące" Czyli to już na pewno. Ale ciiii, bo szpieg czuwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze. Jesteśmy w polowie.
Misia mamy we wtorek. Skończony 20tydzień. Ale na nas to chyba nie ma co aie wzorować Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Wiecie że to jest idealna pora na powrót z imprezy andrzejkowej. Już 3 para sąsiadów wróciła jak karmię, a jak spojrzałam przez okno to samee taxi Piotrek nie chce zasnąć wije sié ptzez bąki. Ja to wcześniej nie mogłam zasnąć, a jak mi się udało to czułam jakbym nie spała. Do tego śniło mi się, że dostałam @ ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super )))Cytat:
My pierwsze. Łeb mi pęka od wczoraj, .myslalam,ze mi przejdzie jak zasne, ale nie...ciekawe ile Gadzina będzie zasypial... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie. Jaka cisza.
Kejt wysrtraszyłam się , takie sny to zmora Oby ból szybko sobie poszedł ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie wiem ktore.
4 albo 5 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie dzieci chcą być jak sara, i dlatego nie śpią w nocy. Haha .
Dziewczyny jeszcze trochę pół roku, rok dwa i bedzie super zobaczycie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Poza tym to jeszcze wam powiem, że taka zmęczona jestem że 2 godziny temu pusta pierś podałam sarze i po godzinie jedzenia i uśpieniu jej sie zorientowałam, że nie ten cyc. Boże co za matka jestem. Dopiero teraz je z tego pełnego co mialam go podać 2 godz temu. Zastrzelić mnie to malo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
DOMCIA a my dzis w nocy pieklysmy pierniczki na swieta
![]() Ile wyszlo nie wiem, bo sie obudzilam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica
Fajnie wam Haha. Czyli jutro w nocy będziecie je jeść jak rozumiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
DOMCIA ja z Toba pieklam wiec Ty tez dzis w nocy bedziesz je wsuwac
Swoja droga to nigdy pierniczkow nie pieklam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Kochane jestescie Margosiu- Kochanka ze mnie dobra, ale mam paskudny charakter ![]() O co chodzi z tym watkiem plotkowym. Omg! Musze isc do K skukac co tam sie dzieje. U mnie pierwsze o polnocy . Zasnal po 21. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
Come on ja wczoraj tez dalam dwa razy ten sam cycek i maly jadl. Moze mialas tam jeszcze mleczko. Powiem ze jak dalam dwa razy ten sam cycek to maly spal dluzej. Nie jadl 5h Szok. Moze to zbieg okolicznosci. Drugi cycek mi malo nie pekl za to ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahaha
No wiec do Ptysi potrzeba jajek i to dzieki nim rosną ![]() Widze ze nie pospalyscie... to ja Was denerwowac nie bede ile my spalismy :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się!
Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, wlasnie uslyszalam od Tz ze nauczylam dziecko chodzic wczesnie spac to i wczesnie wstaje....
Wiecie co? Mam dosc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wstałam, po drugim karmieniu Pioteek nie mógł zasnąć. Męczyłam się z nim 1,5h. Ostatecznie wzięłam go na swój brzuch i trochę pospaliśmy. Jak siee obudził to poleżeliśmy w łóżku.
Tari jak chce wprowadzic nowy owoc to moge dac pół słoiczka na pierwszy raz? Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, witamy sie z Tomkiem w nowym wątku i idziemy Was nadrabiac.
Witaliśmy, dzien rozpoczęty, nocka ładnie przespana- od 21:30 do 4 w nocy, jedzenie i znowu spanie do 8:20 Unormowalo mu sie znowu i jest kochany i śpi w dzien wiec bedzie mnie wiecej
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
jemy pierwsze sniadanie na spiocha I dalej spimy. Moj mial drugie szczepienie w 12 tyg. Wspolczuje nieprzespanych nocek. Ja sie juz tak przestawilam,ze te kilka pobudek jest dla mnie norma. Jak bede miala przespac cala noc,to pewnie nie bede umiala zycze wszystkim udanej niedzieli,my dzis wybywamy oraz bedziemy pstrykac zdjecie do paszportu,bo chce Mlodemu wyrobic przed swietami,zebysmy mogli w razie W poleciec w styczniu do Polski. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- MARGOSIA gratki za zebicho :thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- SAMANTHA jak samopoczucie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- ITA mnostwo zdrowka dla Xawka!!! Jak sie dzisiaj czuje,zeszla goraczka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też mi kiedyś tak powiedział... Oddałam Mu Młodego wieczorem i niech Go przetrzyma żeby później poszedł spać i skończyły się głupie teksty ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam Mojego Chłopaczka Ale znów przespał swoją pobudkę i do Kościoła nie ma opcji co byśmy zdążyliPójdziemy na Mszę dla dzieci w takim razie
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Czy dziecko nauczy się samo z siebie siadać, czy trzeba je stymulować w tym kierunku?
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na moj blog:
http://mama-w-uk.blogspot.co.uk/ dzisiaj fotki naszych minek ))))))---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
sara w bujaczku sama próbuje ciągnąć główkę do siadu. jak lezy i poda jej rece to umie sie sama do siadu podciagnac. |
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, przelecialam was po lebkach, ale nie dam rady nadrobic.
![]() Nakarmie Aleksa i napisze co u nas i po lebkach co pamietam
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie drugie po 2h Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
O matko laski, co wy za armagedony macie...
masakra, strasznie współczuję. Ja w nocy tylko dwa karmienia, a teraz lecę przebrać mojego mr kupmena i nakarmić, bo od 6 już zgłodniał
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubusiu- dziekuje. Pomedytowalam i juz mi lepiej. Mialam strasznie brudna aure :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pospalam od 7 do 8.30, bo tz chyba nie mogl sluchac ryku od 6..ja juz wylam razem z nią :banghead:
Juz totalnie nie mam pomysłu na moje dziecko. Znowu je co 2h a na dodatek 15min. Potem chwile pospi, zaczyna się prezyc, rzucac i plakac wiec ja nawet nie zdaze zasnąć, wciskam smoczka, którego co chwile wypluwa az przychodzi czas kolejnego karmienia. I zas od nowa to samo. . Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
padam na pysk....mam kaca nie pijac alkoholu....nie wiem czy spalam 1h....w dodatku tel mi padl i nie mialam jak wam sie wyzalic:-(
W skrocie:mlodszy 8karmien po 30-60ml jak mu nie chcialam dac to ryk wiec na dzis szykuje wode zeby go troche przetrzymac Starszy maruda z kolei pic i siku.....i ta goraczka:-( moi rodzice co dopiero wrocili po andrzejkach i tez srednio zywi Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#569 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak wiem, muszę zluzować Cytat:
Ostatnia fotka na blogu mega, buziak od Sary
|
||
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
ita wspolczucia dla Was
domi fajne foty ![]() A u nas.... Marysia znow ma katar jutro wizyta u pulmonolog, zapytam od razu czy naleza nam sie znizki na leki jak leczymy sie w poradni. Poki co wczoraj dalam ja mojej mamie na noc, bo tylko mamusia i mamusia.... jak nigdy.Aleks z dnia na dzien coraz wiecej umiejetnosci i juz taki kumaty jest. Ponadto lezaczek robi sie beee bo nie da sie w nim usiasc tylko sie lezy, a on chce siedziec ot tak. A ja jakos zyje, odliczam dni do wylotu.
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-12-01 o 09:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

za licytację. 

)))

zycze wszystkim udanej niedzieli,my dzis wybywamy oraz bedziemy pstrykac zdjecie do paszportu,bo chce Mlodemu wyrobic przed swietami,zebysmy mogli w razie W poleciec w styczniu do Polski. 
12.06.2010
masakra, strasznie współczuję. Ja w nocy tylko dwa karmienia, a teraz lecę przebrać mojego mr kupmena i nakarmić, bo od 6 już zgłodniał
Tak wiem, muszę zluzować