![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Dziewczyny, ja jestem, czytam Was cały czas, ale... jakoś nie mam ochoty się odzywać, bo:
1. Zostałam objechana za swoje zdanie, do którego przecież nikt nie musi się dostosowywać! Nikogo tam nie obrażam, kulturalnie je wyraziłam - ale jak widać, nie można... Poza tym, ja nie miałam na myśli żadnej dziewczyny na forum, tylko np Victorię Beckham, Christinę Aguilerę i inne bogate panienki, które sobie "kupują" cesarkę - bo czy któraś z naszych dziewczyn miała cesarkę na życzenie czy też na własne "widzimisię"? No przecież, że nie! A ja wyraźnie napisałam, że o taką mi chodzi... Doszłam więc do wniosku, że nie mam ochoty się na razie wypowiadać, bo nie lubię nadinterpretacji - niektóre osoby z tego forum chyba tylko szukają powodu, żeby mnie objechać, pozwolę sobie nie wymieniać już nicków... A ja się chciałam tylko "pochwalić" miłymi słowami mojego męża, które dla mnie bardzo dużo znaczyły. I poprzeć decyzję Ezzo. 2. Mam trochę problemów w domu, muszę sobie wszystko poukładać. Mimo wszystko, bardzo dziękuję, że o mnie pytacie, zwłaszcza na facebooku... ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-01 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję świąt z dala od rodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja upiekę sernik i makowca. Sałatkę zrobię z surimi chyba i jarzynową, bo mąż lubi ![]() Młody pojechał z mężem do teściów, jak wrócą jedziemy do mojej mamy na obiad. Ze złych wieści, musimy laptopa kupić nowego, bo w mężowskim matryca siadła ![]()
![]() |
#1834 | ||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ojej, zagoi sie i nie bedzie sladu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
U nas jest taki problem z posadzeniem malej. Ona tylko by stala, usiasc nie ;/ Sama sie jeszcze nie utrzyma bez oparcia, wiec walka z wiatrakami, nie ustoi ale siadac nieee... Wyslalam tza po czosnkowa bagiete z lidla ![]() ![]()
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
A my chorujemy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Fewcia ja zrozumiałam że Ty już do pracy wracasz :p Blanka na pewno sobie poradzi i Wy również
![]() Szaja u mnie to cycek musi być. Dziś pobudki co 2h, nie pamiętam kiedy tak było, chyba jak miała 3 miesiące. Little moja myszka już się nie świeci na czerwono ![]() My już po spacerku. Ale było fajnie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43965334] Ciasta - piernik, makowiec z pianą, to mama - bo idzie z nami do teściów. Ale zawsze piekła też np. sernik "kropla rosy" albo z brzoskwiniami ![]() A mnie... kusi: http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasteczka-balwanki [/QUOTE] O jakie fajne bałwanki! Co do szczeniaczka, my nie mamy, ale mamy interaktywną myszkę miki i młody ma ją gdzieś, czasem ją w nochal ugryzie a potem wyrzuci. Black, znów wszystko za bardzo bierzesz do siebie. No i fakt jest taki że można było poczuć się urażonym tym co piszesz, nie pisałaś o tym że gwiazdy cię rozwalają, tylko że to, że ktoś po 1 cesarce bierze drugą bo ma takie "widzimisię" Przestań się boczyć bo to jest dyskusja. Ja absolutnie nie nawiązywałam do tego co twój mąż mówił, miłe to było na pewno i sprawiło ci to przyjemność. No i ja tak jak Ezzo na dzień dzisiejszy pewnie bym wybrała sn, więc...
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny: po co się inhalacje robi, na katar?
Może ja powinnam kupić toto do inhalacji? Odciąganie Fridą to droga przez mękę, ledwo cokolwiek uciągnę, a Mała spłacze się przy tym tak, że za moment nosek pełen kataru znowu. Szkoda mi jej jak nie wiem, nie śpi inaczej niż na mnie bo oddychać nie może. Teraz się bawi, pogodna jest taka, mimo, że nosek czerwony, bidusia moja. W nocy masakra, ponad 39, krztuszenie się katarem itepe atrakcje. Z tż postawieni na nogi całą noc, bałam się bardzo. Co ja jej moge dawać poza wit c, nasivinem, odciąganiem? Bokeh: patrzę na stronie smyka i jest inna cena, wyższa niż 99, kiedy widziałaś promocje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale fajnie, że chcesz spróbować sn. Na dzień dzisiejszy uważam, że nie ma nic piękniejszego, niż moment, gdy własnymi siłami sprowadzasz dziecko na świat, a potem kładą Ci je na brzuchu. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-01 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a może przyjmijmy po prostu, że każda ma swoje zdanie i tyle?
![]() Debrah, pisałam kiedyś, nasza lekarka pozwoliła lipomal, chociaż po 1rż jest. 2,5 ml. Ibum dawaj, aczkolwiek... pojechałabym na IP. TO wysoka temperatura i na bank nie z samego kataru, może gardło, może uszy, lepiej sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |||
Zakorzenienie
|
na youtube są filmiki niekrytego krytyka... w sumie widzialam raptem jeden, bo mi brat pokazal... ja nie ogladam niczego na necie, bo mamy transfer... no a czytam książkę tego gościa.... wyznania niekrytego krytyka... jest tez 2 czesc ale takowej nie posiadam... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
Hmmm teraz temp nie ma, lekki stan podg. oraz gil do pasa. Innych objawów brak, chociaż w nocy była też mega kupa i silni sie mocno. Najpierw, zanim noc nadeszła to myślałam że zęby. Odwołałam spotkanie z mika i nancy, obserwuje. Jeść nic poza Uu nie chce więc myślę że może gardło. Głos ma jednak normalny, nie płacze, bawi sie klockami. Boję sie ip z korytarzem chorych dzieci, chyba bym wołała jutro do przychodni.. co radzisz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie pochwalałam cc "na życzenie" ale już o tym kiedy s pisałam i nie chce do tego wracać. a obrażać się nie ma o co - każdy ma prawo do włąsnej opinie, zarówno Ty jak i dziewczyny które Ci odpisały! Po to właśnie jest forum.
![]() |
#1847 |
Konto usunięte
|
Debrah, w przychodni też chore dzieci. U nas nawet więcej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem jestem nudna z tym katarkiem ale naprawde polecam. zobaczysz jaka ulga bedzie. u nas jak odciagnelismy przed snem to mlody spal pieknie, nic mu nie zalegalo nigdy... Kup kup kup ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz się zatrzymałam na 5 odc 6 sezonu bo coś nie mam czasu ostatnio. Ale szkoda jakby to był koniec. Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43965334] i Black, i Meneq?[/QUOTE] Meneq imprezowała z tż ![]() ![]() UWIELBIAAAAAAAAAAAAAAAAM ![]() W biedronie też są ale trochę droższe. Cytat:
![]() ![]() Co się dzieje w domu? Trzymam kciuki żeby problemy szybko się rozwiązały. Debrah, zdrówka życzę!! ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43966070]Dziewczyny, a może przyjmijmy po prostu, że każda ma swoje zdanie i tyle? ![]() [/QUOTE] NO WŁAŚNIE!!!!! ![]() Bez sensu takie obrażanie się i fochanie... Miałam dziś już nie pisać ![]() ![]() Jestem u rodziców z Darią bo tż w pracy.
![]() |
#1850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do zdania, no to pewnie! Tylko ja bym nie chciała, żeby ktoś mnie tak objeżdżał. Ja się nie focham. Gdybym się fochała, to bym w ogóle nie napisała nic na razie. Po prostu tłumaczę swoją nieobecność - niechęcią do dyskusji... Silver, mój mąż ma jakiś problem sam ze sobą i mnie do szału doprowadza... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-01 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż powiem CI że mój tż ma dystans do siebie ![]()
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
Silver, zazdroszczę, bo mój to ehhh, pożal się losie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Debrah dużo Zdrówka dla Małej! Mam nadzieję że to tylko "zęby"
![]() Dziewczyny Blanka zrobiła dzisiaj 5 kroków samodzielnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle że dalej nie mówi nic,tzn nie gaworzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 29,99 a myslalam ze wiecej ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze chwilka i bedzie biegac po calym zlobku ![]() a nic nie mowi bo sie teraz rozwija ruchowo! jak juz sie jej "znudzi" chodzenie to zacznie sie nawijka ![]() gratulacje raz jeszcze! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
Fewciu: brawo!
Dzwonilam do Smyka: promo na uczniaczka obejmuje tylko szczeniaczka, siostrzyczka kosztuje 179zl ( ![]() Więc dylemat co do wersji rozwiązał sie sam. Btw nigdy chyba, poza promocjami nie kupię zabawki w dziecięcym sklepie, ceny tragiczne! Dużooo drożej niż wszędzie indziej. Co do grających zabawek, parę mamy ale dostanych, sama w sumie nie kupiłam żadnej. Pchacz też z drewna więc ta będzie pierwszą Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, wow wow wow!!!!!!!!!!!!!
Debrah, zdrowka dla Amelci, bidulinka! ![]() Treselle, ja tez nie lubie zabawek interaktywnych, drewniane ![]() ![]() ![]() Black, wraaaaaaacaj do nas ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1858 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() cieszę sie Black że wróciłaś ![]() Fewciu brawo dla Blaneczki ![]() Maja też dziś zrobiła 6 kroczków ![]() ![]() Lady mnie tak lewy jajnik napie*** jak mam owulkę, ale tylko lewy więc raz na któryś cykl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 |
Konto usunięte
|
Fewciu, Evel - gratuluję kroków
![]() A pamiętacie, jak na poczekalni chyba jeszcze pisałam, że w pewnym momencie to rozbieżności między umiejętnościami dzieci stają się ogromne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wooww jestem w szoku ! ja bym chociaż zęby chciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43968366]Fewciu, Evel - gratuluję kroków ![]() A pamiętacie, jak na poczekalni chyba jeszcze pisałam, że w pewnym momencie to rozbieżności między umiejętnościami dzieci stają się ogromne? ![]() a ciągle o tym myslę :P bo w pierwszych miesiącach dzieci szły jak w zegarku prawie z umiejętnościami według urodzenia a pooootem ![]() Moja Hania dziś je wszytko mleczne, obiadku niet ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.