|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
tez nie wiem jak to zaplanowac, ale na pewno bede chciala sie umowic "na otwarcie", potem za 2 godziny nastepny, zeby miec czas dojechac i ewentualnie jeszcze cos przyhaczyc dodam, ze mieszkam w warszawie, wiec mamy cale "zaglebia" slubne, takze mysle ze tak bedzie ok. mnie dziwi wlasnie ta obsluga kilenta w salonie slubnym. Te babki czesto robia wielka laske ( jak czytam wrazenia dziewczyn po przymiarakch) i sa czasem przykre... ja tego nie ogarniam placi sie gruba kase za te kreacje i one powinny skakac na okolo nas, bo konkurencja na rynku jest ogromna! Cherry badz asertywna i spokojnie odmawiaj. Jasne, ze jak np ktos Ci zaproponuje jakis fason pierwszy taz, a Ty bylas na nie od poczatku, to moze ten jeden raz przymiez, zeby wiedziec jak Ci cos lezy. Ale w kolejnych salonach jak beda wyjezdzac z rybka, z Ty juz bedziesz wiedziec, ze to nie to - to odmow i tyle |
|
|
|
|
#722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#723 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle zapomniałam, pochwaliłam się, że kupiłam już wszystkie alkohole i syropy, jeśli komuś się to przyda to zapłaciłam za nie (nie licząc wódki) niecałe 1000 zł, a mam pakiet premium. Z zakupów barmańskich pozostały mi owoce, mięta i cukier jakiś tam. Jesli chodzi o alkohole to wszystkie oprócz Jacka Danielsa kupowałam w Selgrosie, Jacka kupiłam w Tesco i był taniej, ale w Realu byłoby najtaniej, trochę się sfrajerowałam. Jeśli chodzi o SYROPY to wszystkie oprócz truskawki i marakui kupiłam w Selgrosie, ale tych powyższych tam nie dostałam i musiałam jechać do Makro gdzie co prawda wszystkich bym nie dostała, ale wyszłoby mnie to taniej, szczególnie kokosowy. To tak jeśli kogoś interesuje ta kwestia Cherry jeśli mogę Ci coś doradzić to w pierwszym salonie przymierz wszystkie kroje, zeby zobaczyć w czym Ci najlepiej
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-12-01 o 12:06 |
||
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż faktycznie dobrze jest różne przymierzyć- odkochałam się w rybkach, odkochałam się w trenach, upewniłam się ze w princeskach wyglądam jak bałwanek a w welonie jak idiotka. Hasło dnia z pracy z wczoraj:"ćwicz asertywność! "
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, pozostało mi 295 dni
Edytowane przez Cherry_24 Czas edycji: 2013-12-01 o 12:14 |
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana! Gratuluję i strasznie zazdroszczę, nie wiem, kiedy my będziemy mieć swoje mieszkanko. |
||
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak zakładałam halki. Stanik to w sumie najmniejszy problem-nawet jak będziesz mieć nieodpinane ramiączka to je zsuniesz z ramion jak trzeba będzie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mierzyłam w rajstopach, czarnych, kryjących, żeby gołym tyłkiem nie świecić
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do Marry Me, Jasmine, La Mariie, Bellissimy, Cymbeline, Anne Mariage. Butów do mierzenia nie bierz. Jak masz wygodny stanik to bierz, ja włożyłam z odpinanymi ramiączkami i było ok. Wizyta w salonie to ok. godzina. |
|
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem zapisana do, cybelinne, la mariie, la sposa, mon cheri i bellissima no i la perla, to co odwołać czy już iść i zobaczyć ?? A co tam jest nie tak, ja o pani z salonu słyszałam same złe rzeczy :/
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz coś więcej o mieszkanku.
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie ogladam "ach co to byl za slub...." ten program ze steczkowska i jakos tak mi sie udziela ta nerwowka...
ja bym sie zdecydowala wziac udzialu w takim programie, chociaz koncepcja nie jest zla w pierwszym odcinku PM jest na prawde sliczna... super kobieca stylizacja
Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-12-01 o 12:45 |
|
|
|
#735 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla TŻ na pewno będę piękna tak czy siak. Suknię u mnie widziało trochę więcej osób, niż chciałam, ale byłam wtedy mega w emocjach i wysłałam fotkę nieco większej ilości osób, niż wstępnie planowałam Ale one pewnie i tak już nie pamiętają tej sukni, a poza tym efekt będzie totalnie inny, jak będę miała makeup, fryzurę, dodatki... ![]() Cytat:
Ja niestety nie załapałam się na zdjęcia, więc jak coś to będę wdzięczna za link ![]() Cytat:
I mam w planach już o nie dbać jak trzeba, choć na chwilę olejować przed każdym myciem, zawsze pamiętać o serum na końcówki itp. Co do długości włosów to też słyszałam, że za długie nie są dobre, dlatego ja planuję pochodzić na podcinanie końcówek do tej fryzjerki,u której będę mieć fryzurę ślubną i ona niech zdecyduje, na jaką długość mnie ostatecznie ściąć, żeby fryzura fajnie wyszła Co do przymiarek, ja mierzyłam w sierpniu i miałam najzwyklejszy stanik i dość ładne majtki, ale nic więcej wychodzę z założenia, że te panie tyyyyle półnagich klientek widziały, że im to zwisa, co mam na sobie, wiadomo, ładna bielizna zakrywająca strategiczne punkty, a nie np. półprzeźroczysta i wsio ![]() A ja właśnie wróciłam z łyżew, traktuję to jako powrót do treningów i mam nadzieję w przyszłym tygodniu znowu regularnie ruszać tyłek z fotela
|
|||
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Na przymiarkach miałam najzwyklejszy zestaw bielizny : biustonosz i figi ( i o zgrozo czarny! ) . To są tylko przymiarki suknie więc nie ma problemu z kolorem bielizny z ramiączkami . Raczej nie ma czasu na bawienie się z odpinaniem i zapinaniem ramiączek .
A panie widziały już tyle tyłków i tych pięknych i z tych z cellulitem ,że im chyba nie jest nic dziwne:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiaj u mnie targi ślubne,ale nie pojechaliśmy. w ndz popołudniu zawsze idę do dzieci i ciężko mi się z czyms innym zorganizować. Wczoraj z tż swteirdziliśmy że czas tak ucieka szybko, jak zaczęliśmy planować, to mieliśmy rok i 5 miesięcy, teraz mniej niż 8 nam zostało.. szybko leci
|
|
|
|
|
#739 |
|
BAN stały
|
Paris przez Ciebie oglądam teraz na Ipli toooo
|
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Nie w moim typie. Przepraszam za szczerosc...
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super!!! alloffkowa cieszę się i zazdoszczę Mi w takiej sytuacji by mineła faza ślubowa i dopadłaby mnie faza mieszkaniowa
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to napisałam mu chyba z 20 maili z inspiracjami |
|
|
|
|
#746 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, laska od naszych zaproszeń wysłałą mi nowe wzory i nie wiem czy zostac przy starych czy te nowe łądniejsze. https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...83624129_n.jpg https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...41428791_n.jpg
|
|
|
#747 |
|
BAN stały
|
Mimi ja nie pamiętam już starych, wiem, że jedno z nich mi się podobało. Z tych nowych oba ładne
![]() PYTANIE ZA STO PUNKTÓW!!! Ile wasze florystki biorą polskich złotóweczek za JEDNĄ PRZYPINKĘ MĘSKĄ? Niech mi ktoś odpowieeeee
|
|
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Alloffkowa gratulacje mieszkania!
Cytat:
![]() Moj TZ sukni nie widzial i nie ma pojecia jaka jest zobaczy w dniu slubu. A co do przymiarek w normalnej bieliznie bylam i tylko cieliste rajstopy mialam i mysle ze 1 godzina na salon wystarczy![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2013-12-01 o 14:01 |
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa, ja tez nie zalapalam sie na zdjęcia, mogę prosić o link?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
moja robi gratis do bukietu ślubnego
za bukiet 150 zl. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

tez nie wiem jak to zaplanowac, ale na pewno bede chciala sie umowic "na otwarcie", potem za 2 godziny nastepny, zeby miec czas dojechac i ewentualnie jeszcze cos przyhaczyc
dodam, ze mieszkam w warszawie, wiec mamy cale "zaglebia" slubne, takze mysle ze tak bedzie ok. 
Pani w salonie uparła się, że skoro mam mieć wesele na 120 osób to muszę iść w bezie 
i musiałam jechać do Makro gdzie co prawda wszystkich bym nie dostała, ale wyszłoby mnie to taniej, szczególnie kokosowy. To tak jeśli kogoś interesuje ta kwestia

Ja niestety nie załapałam się na zdjęcia, więc jak coś to będę wdzięczna za link
) to napisałam mu chyba z 20 maili z inspiracjami