|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brak pomysłu na zmianę fryzury a duże chęci, pomóżcie :)
Niestety ze względu na charakter moich włosów, nie mam po prostu pomysłu na ich zmianę. Nie mam też drygu do stylizacji
Liczę na pomoc ![]() Otóż odkąd pamiętam zawsze miałam bardzo długie włosy. Ponieważ mam wysokie czoło i z wiekiem coraz większe zakola, od zawsze towarzyszy mi prosta, gęsta, ścięta po garnku grzywka :P Coś więcej na temat włosów: nie są idealnie proste, nie są falowane, są nijakie. Są dosyć gęste i ciężkie. Loki i inne takie, wszystko trzyma się max 1h. 2 lata temu zeszłam z koloru czarnego farbowanego na ciemne rude, niestety kosztem kondycji włosów i ich długości. Dół moich włosów jest okropny i nie mogę już ogólnie patrzeć na swoją fryzurę, taką samą od zawsze. Ponieważ od zawsze mam długie, nie umiem sobie siebie wyobrazić w krótkich :/ Często słyszę od ludzi, że ładniej mi w spiętych włosach niż rozpuszczonych. Marzy mi się fryzura ładna, lekka, nie wymagająca 1h układania rano ani o dużych nakładach finansowych. Oczywiście dorzucam zdjęcia
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brak pomysłu na zmianę fryzury a duże chęci, pomóżcie :)
Ja bym cie widziała w takim barziej karmelowym kolorze, z grzywka na bok cos jak na 2 zdjęciu, i jak masz geste to moze by je troche wycieniowac zeby nie wyglądały na ciezkie
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dużo bardziej podobasz mi się w blondzie, grzywka na bok.A z długości to bym na Twoim miejscu zaryzykowała ścięła do ramion. Na drugiem zdjęciu widać, że końcówki są suche. Ja też miałam długie włosy, ścięłam na krótko i jestem zadowolona
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym Cię widziała w zimnym ciemnym blondzie lub jasnym brązie. Dlaczego upierasz się przy tych rudościach i złocieniach, skoro nijak Ci to nie pasuje do oprawy oczu? Taki kolor podkreśla sińce pod oczami.
Wycieniuj włosy o ok 15 cm, bo masz strasznie wysuszone końcówki. Prześlij, jeśli możesz, stare zdjęcie w ciemnych i takich 'po drodze' do rozjaśnienia włosach. |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jasny brązik - będzie Ci ładnie
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
hmm jak dla mnie te kolory do ciebie nie pasuja-radzilabym jakis braz-ciemny lub jasny, raczej w chlodnej tonacji ale moze karmel tez by dobrze wygladal
i grzywka tez Ci nie do konca pasuje-jesli jzu koniecznie chcesz jakas miec to dluga i ukosna |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Mój naturalny kolor to ciemny, chłodny, blond, tak jak mówicie, że mnie w nim widzicie. ALe jako nastolatka zafarbowałam na czarno i tak farbowałam lat 8. Chciałam zejść do naturalnego, ale jest tak, że kolor się trzyma kilka myć i znów wychodzi rudy. Obecnie maluję miodowym blondem i widzę, że bardziej nabiera to już koloru blond o odcieniu rudego niż sam rudy.
Grzywkę mieć muszę, raz z niej zrezygnowałam i wyglądałam jak łysa i kilka osób się mnie pytało czy łysieję
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...JGXrurseQwjAAA Ja bym cię widziała w takim kolorze
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobacz jak kłóci się z Twoimi brwiami i oczami. Dodaj przynajmniej jedno zdjęcie twarzą na wprost, tak, zeby bylo wyraźnie widac brwi oczy i całą twarz, najlepiej też odsłoń grzywkę. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

Liczę na pomoc