Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz. XII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują 14 40,00%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 5,71%
Jeszcze trochę, jeszcze chwilka i porodów będzie kilka 0 0%
Już ostatnie brzuchatki pakują do szpitala manatki 12 34,29%
ten co teraz. 7 20,00%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-01, 12:01   #3841
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY z poczekalni, blokujecie kolejkę grudniowym mamom!

ciekawe jak tam Domii

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

No więc GRUDZIEIEŃ - od tej pory będą grudniowe dzieciaczki.
U mnie czop nadal odchodzi taki podbarwiony i lekko pobolewa mnie brzuch ale jakiegoś porodu szybkiego to się nie spodziewam. Za to w nocy spałam jak zabita i dziś jestem wyspana.
za czopa

u mnie w ogole go nie ma
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No i będę miała grudniowego Mikołaja

Ryba łóżeczko speszjal for ju. Już kiedyś pokazywałam jak pościel kupiłam ale teraz jest wersja okrojona gotowa na przyjęcie mieszkańca. Synku wychodź już! Mama woła!

Sorento tak nacieszyłam się mężem straszliwie, jak się kładłam o 23.30 to go jeszcze nie było.

Dzisiaj już lepiej troszkę? Trzymam kciuki za poprawę nastroju. a dla tż co te chłopy dla nas ostatnio tacy są....

No i następna Wychodzicie dziś?

Śliczności!

Oby starszy synuś szybko zaakceptował braciszka i przestał być zazdrosny. Z dwójeczką nie jest łatwo i podziwiam wszystkie podwójne/potrójne/poczwórne nawet mamusie!

Przynajmniej wiesz, że szyjka tam działa w dobrym kierunku

ja bym chciała bardzo zwolnić miejsce...

Kociaczku odezwij się bo pomyśle, że mnie zostawiłaś samą na placu boju i poszłaś rodzić :P

Dziewczyny jak myślicie o której najlepiej jechac do tego szpitala? Myślałam, żeby tak koło 10 -11. Obchody to o której są zwykle?
śliczne łóżeczko!

ja bym zadzwonila, o której masz być

u nas obchód jest o 8 z tego co wiem

Mu mamy łóżeczko dla Marysi już od 2 tyg. ubrane, wózek stoi, leżaczek...tylko jej brak

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Witam w ten niedzielny, grudniowy dzień
Właśnie popijam bawarkę bo wczoraj piliśmy winko i rano musiałam ściągnięte mleko wylać a po obiedzie mam zawieźć rodzicom mleko dla Jaśka więc muszę przyspieszyć produkcję

Co do wczorajszego wieczoru, kąpiel z pianką, wino, świece, mężczyzna sypiący komplementami i przytulanki to tak w skrócie

A teraz biorę się za obiad
no i tak ma być
Stary 2013-12-01, 12:53   #3842
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Ręce składam, modły wznoszę - CHCĘ MIEĆ PORÓD JAK NEMOSEK Mamy XI-XII 2013. cz

Dziewczyny od kiedy używałyście matę edukacyjną?
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:22   #3843
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
My jeszcze nie mamy...

De- zdrówka dla Christiana

Jejuś, jak mnie ten mój maz wkurza mam ochotę wziąć i wystawić go na balkon, jak mu sie mózg przewietrzy to zacznie myśleć.....
normalnie udusze go.. mimo że Kocham.......

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

myślę że Aksbarg urodizła i Agaczilla tez wiec reszta ruszaaaaac się dzieciaczki bo kolejkę tamujecie
Stary 2013-12-01, 13:28   #3844
sorento
Rozeznanie

Dziewczynki, ja tak na szybko, przedstawiam Wam Uleńkę Myi

Mya, przepraszam, że dopiero teraz ale dopiero weszłam na neta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131130_055946.jpg (101,2 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131130_140842.jpg (73,1 KB, 49 załadowań)

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:30   #3845
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość

śliczna jest
Stary 2013-12-01, 13:38   #3846
Kociak85
Zadomowienie

ktosiula, jestem jestem, nie opuściłam Cię
Ale do 11 z mężem spaliśmy i wylegiwaliśmy się w łóżku, więc dopiero teraz włączyłam komputer. A popołudniu idziemy do znajomych na urodziny więc znowu nas nie będzie. Myślę, że to Ty mnie opuścisz jednak szybciej.

Mya, kurde szkoda, że wyjść nie możecie jeszcze. Trzymam kciuki, żeby Ulka szybko przytyła! A dla tż i brata

nemosek, jak tam dziś nastrój? Lepiej?

agnieszka, jaka ślicznotka w sukieneczce

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY z poczekalni, blokujecie kolejkę grudniowym mamom!
kochana, przekażę te baty córci
Ja już do niej i po dobroci próbowałam i na nią krzyczałam i prosiłam. Ale nic się nie słucha zołza jedna. Charakterek to po mamusi ma chyba.
Ale tak teraz myślę, że może to przez to, że jej jeszcze łóżeczka nie ubrałam i imię nie wybrane na 100% - może się obraziła czy coś

Stary 2013-12-01, 13:38   #3847
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

a mój M. jeszcze śpi
Stary 2013-12-01, 13:45   #3848
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

No i mam chwile wytchnienia. Karmie ogolnie piersia w ciagu dnia, a noca podaje odciagniete mleko plus bebilon1, bo na rzadanie w nocy sie nie da, a ja musze byc przytomna w ciagu dnia. mala grzeczna , je i spi, moja kruszynka..jedza wasze dzieciaczki? moja ma 6 dni i je ok od 30 do 60 ml mleka. a z piersi to roznie oprozni raz jedna raz jedna i duga do polowy. a jak odciagam mleko to mam 60ml lub 90. mam nadzieje ze potem bedzie go wiecej.i mysle o pasie poporodowym.
Stary 2013-12-01, 13:48   #3849
anulka2205
Wtajemniczenie

wszystkie bobasy urody cudnej

De będzie dobrze, chociaż nerwy rozumiem jak najbardziej

Mya za wyniki Luli niech Was puszczą szybko, a tż niech się ogarnie, żebyś tyle nie płakała

Nemosek lepiej jak się przespałaś? bb poszedł sobie? bo znając tż to przemyślał i wrócił z czymś pysznym i słodkim

Dzieciaki nie denerwujcie mamusiek i wyłaźcie szybko do nas

Mi dziś tż dał pospać do 10tej jestem jak nowa

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 13:53   #3850
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

ślicznotka
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
No i mam chwile wytchnienia. Karmie ogolnie piersia w ciagu dnia, a noca podaje odciagniete mleko plus bebilon1, bo na rzadanie w nocy sie nie da, a ja musze byc przytomna w ciagu dnia. mala grzeczna , je i spi, moja kruszynka..jedza wasze dzieciaczki? moja ma 6 dni i je ok od 30 do 60 ml mleka. a z piersi to roznie oprozni raz jedna raz jedna i duga do polowy. a jak odciagam mleko to mam 60ml lub 90. mam nadzieje ze potem bedzie go wiecej.i mysle o pasie poporodowym.
mój na początku też malutko jadł. a czemu pas poporosowy? ja też początkowo o nim myslałam, zeby mi to co zostało z brzucha nie naciskało na ranę po cięciu, ale w sumie jakoś temat przeszedł obok..
Stary 2013-12-01, 13:53   #3851
Eluvtus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość

Jeszcze nie moge tz oddac, bo jestem w szpitalu ale nie omieszkam sie dzisiaj po wyjściu ze szpitala oddac mu jej...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

I bardzo dobrze, Ty masz odpocząć, jeszcze zdążysz się dzieckiem zaopiekować

Mój Mąż to kawał mężczyzny, i okropnie boi się, że zrobi krzywdę małemu. Ja karmię, zmieniam mu pieluszkę, a Mąż go bierze na ręce jak zaczyna się trochę budzić żeby znowu go uspać i żebym ja mogła odpocząć <3

A teraz będziemy uczyć się zmiany pieluszki, pierwsza lekcja za nami

Stary 2013-12-01, 14:00   #3852
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:

Nie szkodzi.
Moje slicznosci <333

Okazalo sie ze Ulka ma bilirubine 14 i musza jej zbic dostaje kroplowe i lezy pod lampa. Mam ja wybudzac co maksymalnie 3h na karmienie. Taka Kruszyna pod ta lampa w tych okularach((

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 14:09   #3853
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie szkodzi.
Moje slicznosci <333

Okazalo sie ze Ulka ma bilirubine 14 i musza jej zbic dostaje kroplowe i lezy pod lampa. Mam ja wybudzac co maksymalnie 3h na karmienie. Taka Kruszyna pod ta lampa w tych okularach((

przykro mi...zobaczysz niedługo już będzie lepiej..
Stary 2013-12-01, 14:17   #3854
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi...zobaczysz niedługo już będzie lepiej..
no ale lekarka powiedziała, że to lepiej,że wyszło teraz, bo tak to na oddzial dziecięcy byśmy musieli iść i by przebywała z chorymi maluszkami

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-01, 14:30   #3855
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Oho. Lulka dopiero zasnela, oczywiście karmienie 1.5h plus memlanie i kizianie jej bo ona musi

Do tego man tak z☠☠☠any humor przez tz i brata ze szok... placze od 2 h i tak życiu nie zasne... a id srody spalam jakies 4h...

Powiem tylko tyle TO JEST TWOJA 3 DoBA czyli najgorsza, kumulacja, jutro będzie lepiej, będziecie już w domu i pięknie pójdzie
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Spac nie moge.....

Sorento Brawo za Tydzien.Wow rzeczywiscie przeciez termin masz na koniec grudnia.To Ty tez niedlugo bedziesz sie juz rozpakowywac
Co sie stalo?Hm faceci.....Pozarlam sie z tztem.Eh szkoda gadac.Szczegolow oszczedze.Nie warto.Super spedzilismy Andrzejki:banghead: osobno...
A dodatkowo jakis mnie baby blues dopadl nawet nie mam ochoty dziecka przytulicI przez to mam wyrzuty sumienia....do dupy.... i jeszcze dzisiaj sie nie wyspie i czeka mnie za☠☠☠isty dzien...:banghead:

To sobie ponarzekalam...Z tego wszystkiego poukladalam czesc rzeczy w szafie bo mnie trzepie.

każda po kolei przechodzi przez to
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
chwale sie moja aniulka, na zdjeciu wyglada jak lalak baby born
Załącznik 5495809

Cytat:
Mala nie przybiera na wadze i nie wychodzimy. Badają jej billu i cep. Mam nadzieje ze nic nie bedzir miala z tych badziewi a mleko to chyba bede sciagac albo sama nie wiem...siedze i placze

ściągaj i zamrażaj na kolejne dni
Stary 2013-12-01, 15:08   #3856
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Powiem tylko tyle TO JEST TWOJA 3 DoBA czyli najgorsza, kumulacja, jutro będzie lepiej, będziecie już w domu i pięknie pójdzie

każda po kolei przechodzi przez to

ściągaj i zamrażaj na kolejne dni
No powiem szczerze, że kryzys miałam w 2 dobie no i troszkę 3, a dzisiaj popłakałam i już lepiej a Kokosek lezy pod lampą ja na solarum

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-01, 16:35   #3857
ryba91
Zakorzenienie

Mya- zbiją jej bilirubine i wyjdziecie do domku
głowa do góry

Weekend, cisza jak makiem zasiał Własnie wstałam, Kacper nadal śpi.. ale mu sie poprzestawiało. W nocy ładnie spał i jescze w dzień śpi, znaczy sie śpi dopiero od 13:30 i na 40 minut sie obudził na szamkę ale modle sie by w nocy tez spał!
Stary 2013-12-01, 16:44   #3858
nasturcja7667
Zadomowienie

Kobiety mam takie problem:
przez cały dzien mnie piersi bolą. Odciągam jak co dzień laktatorem, ale dziś wyjątkowo mało.. Ledwo co w sumie. W dodatku co jakiś czas zaczynają mnie cholernie boleć i puszcza mi się mleko... Nie mam gorączki, nie wiem o co chodzi Od miesiąca niemal odciągam dla Młodego, a teraz takie akcje...
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 16:56   #3859
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem, Nina też w tych okularkach taki bidok. To były dla mnie ciężkie dni, kiedy tak leżała, bo wiadomo - na lampie leżała tylko w Pampersie, przykryta. Do karmienia musiałam ją zawijać w rożek. Po karmieniu odwijanie i kładzenie, podczas którego najczęściej się rozbudzała. A dodatkowo te okularki spadały przy karmieniu, a założyć je to była masakra - i jeśli nie obudziła się przy odwijaniu i przekładaniu, to przy zakładaniu okularków już musowo. Było ciężko, ale dałyśmy radę I Wy też dacie!
za szybki spadek bilirubiny! A jak CRP?

Cytat:
no ale lekarka powiedziała, że to lepiej,że wyszło teraz, bo tak to na oddzial dziecięcy byśmy musieli iść i by przebywała z chorymi maluszkami
Dokładnie tak!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:01   #3860
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
Maja ma problem ze zrobieniem kupki i nie wiem jak jej pomóc Wczoraj wogóle nie zrobiła a prężyła się i popłakiwała całe popołudnie Wieczorem poszedł w ruch kateter i przy tym trochę jej poleciało...a później znowu się męczyła. Bączki czasem puszcza ale też z wysiłkiem...
Mamusie jak jej pomóc? Co radzicie??

Anka, Motylek

Wszystkie dzieciaczki słodkie
Paula sprobuj takie cos jak Gripe Water u Ciebie tez napewno jest . To woda koperkowa . Ja dawałam malenka lyzeczke przed co drugim karmieniem i pomagało .
Tak to wyglada ImageUploadedByWizaz Forum1385913272.617174.jpg
Cytat:
Mala nie przybiera na wadze i nie wychodzimy. Badają jej billu i cep. Mam nadzieje ze nic nie bedzir miala z tych badziewi a mleko to chyba bede sciagac albo sama nie wiem...siedze i placze

Mya kochana wszystko bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Witam w ten niedzielny, grudniowy dzień
Właśnie popijam bawarkę bo wczoraj piliśmy winko i rano musiałam ściągnięte mleko wylać a po obiedzie mam zawieźć rodzicom mleko dla Jaśka więc muszę przyspieszyć produkcję

Co do wczorajszego wieczoru, kąpiel z pianką, wino, świece, mężczyzna sypiący komplementami i przytulanki to tak w skrócie

A teraz biorę się za obiad
A co to za łazienkowa niespodzianka ?

Wrocilam z zakupow )
Nocka stednia pobudka co 3h.
Ciezko sie przestawic jak dopiero bylo co 7
No ale histeri jakiejs specjalnej nie bylo , wiec dzis znowu probujemy , tylko ze musimy przemeblowac pokoik.
Okazuje sie ze okno Od ktorego teoretycznie nie powinno , jednak lekko wieje
Trzeba wszystko pozamieniac, poprzestawiac a w pokoju 8m2 jest to naprawde ciezkie

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:10   #3861
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
Maja ma problem ze zrobieniem kupki i nie wiem jak jej pomóc Wczoraj wogóle nie zrobiła a prężyła się i popłakiwała całe popołudnie Wieczorem poszedł w ruch kateter i przy tym trochę jej poleciało...a później znowu się męczyła. Bączki czasem puszcza ale też z wysiłkiem...
Mamusie jak jej pomóc? Co radzicie??

Anka, Motylek

Wszystkie dzieciaczki słodkie
U nas pomaga masowanie brzuszka, przykładanie ciepłe pieluchy tetrowej i jak leży na przewijaku z podkurczony nóżkami to ja wacikiem jej troszkę naciskam pupcie

Cytat:

za szybki spadek bilirubiny i żeby ładnie zaczęła przybierać.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Mya- zbiją jej bilirubine i wyjdziecie do domku
głowa do góry

Weekend, cisza jak makiem zasiał Własnie wstałam, Kacper nadal śpi.. ale mu sie poprzestawiało. W nocy ładnie spał i jescze w dzień śpi, znaczy sie śpi dopiero od 13:30 i na 40 minut sie obudził na szamkę ale modle sie by w nocy tez spał!
A u nas od wczoraj jest problem z brzuchem i spaniem , no i ewidentnie od kapsułek twist of bo te dwa dni podawałam a wcześniej przez kilka dni nie i był spokój i kupy ładnie szły, a dzisiaj dziecko chce spać i sie zrywa z wielkim krzykiem, pręży sie, rączki tylko troche pomagaja tak sie męczy moja mała myszka

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
przez cały dzien mnie piersi bolą. Odciągam jak co dzień laktatorem, ale dziś wyjątkowo mało.. Ledwo co w sumie. W dodatku co jakiś czas zaczynają mnie cholernie boleć i puszcza mi się mleko... Nie mam gorączki, nie wiem o co chodzi Od miesiąca niemal odciągam dla Młodego, a teraz takie akcje...
Kochana ciepły prysznic, ciepłe okłady na piersi ściągnąć pokarm i obłożyć piersi kapuchą

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:12   #3862
domii29
Zakorzenienie

Trele co do lazienkowej niespodzianki... zaprosil mnie a tam swiece, przygotowana kapiel z pianka i wino

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:12   #3863
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
My jeszcze nie mamy. Wlasnie zastanawiamy sie jaka kupic .

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Nasturcja taki nagły bòl ala szczypanie I puszczanie mleka to u mnie znak ze sie napełnia I zaraz jest full . Dziwnie brzmi , ale tak jest jak jestem po za domem , nie karmie ze 2,5h to mnie łapie, I wiem tez ze juz mam wszystko mokre, bo wkladki wtedy nie maja szans.
Z tym ze jakbym wtedy ruszyla z laktAtorem to I 130-150ml uciagne z jednej.
Masz w obu piersiach tak samo? Moze gdzies Ci jakies kanaliki sie przyblokowaly? Ja bym sprobowala ciepłe okłady.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:29   #3864
niunia32
Zakorzenienie

Lineczko ja nie Rybka, ale te tescowe pieluszki 1 wyglądają takhttp://www.google.pl/search?q=tesco+baby+loves +pieluszki&client=ms-android-samsung&hl=pl&source=andr oid-browser-type&v=133247963&prmd=ivn s&source=lnms&tbm=isch&sa =X&ei=WWCbUrfPCqaM0wWti4H YBg&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=2
Bodajże 2ki mają sówki. 4 na pewno mają sowki. Sa fajne miękkie.

O ile dobrze pamietam, to sa jeszcze jedne tesco pieluszki.

Mya zbija bilirubine i wyjdziecie do domu. za przybieranie

Czekam na meza i na ksiedza. U nad kolędy zaczynają sie zawsze w pierwsza niedzielę adwentu iw tym roku akurat zaczynają od mojej klatki. No ale poprosiliśmy ksiedza by przyszedł do nas na samym końcu.

Jest grudzień, moge zacząć rodzic :-D
Choc sie ostatnio zastanawiam czy aby na pewno bede widziala ze sie zaczyna porod

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:42   #3865
ryba91
Zakorzenienie

to sie pochwaliłam, ze maly spi... hahaha, teraz siedzimy i oglsadamy mieszkanie

ale mam doła ;( mleka malo ;(

Trele
super ze Maja jakiejs konkretnej histerii nie urzadzila ;p

nasturcja-
okłady cieple i sciagac, masaze taz
Stary 2013-12-01, 17:52   #3866
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej

Lineczko,ja pisałam że polożna Nam poleciła to przemywania twarzy (tych chrostek) wodę z kalium,wg.mnie jakaś poprawa jest.

Wszystkie dzieciaczki cud,miód i malina

Jestem dziś padnięta wiec wracam leżeć dalej póki mały śpi.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:02   #3867
ryba91
Zakorzenienie

http://www.tesco.pl/produkty/hity-mi...ry-midi-64-szt

to są trójki, mają na ewno sówki bo wczoraj widziałam, ja je dotykałam i są fajne mięciutki i mają na pewno sówki, 2 i 4 tej serii tak samo

pytanie dziewczyny... mamy te cwiczenia robić z młodym, no robimy, kłade go na brzuszku itd ale robimy też zeby podciągać go za rączki do siadu.. tyle ze on mi czesto amiast do siadu to wstaje.. no i tak potrafi stac pare sekund, potem sie chwieje , kuca i podnosi sie znow... moze tak robic czy nie? nie chce na kolejnej wizycie dowiedziec sie ze as cos zle robie
Stary 2013-12-01, 18:10   #3868
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
to sie pochwaliłam, ze maly spi... hahaha, teraz siedzimy i oglsadamy mieszkanie

ale mam doła ;( mleka malo ;(
oglądacie mieszkanie? swoje?

nie martw sie to i mleka bedzie wiecej

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Ja dziś cały dzień w piżamie jestem bo choruję ale co tam i tak niedziela.

Trele dzisiejszą nocą też się stresujesz? czy już mniej

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-12-01 o 18:13
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:25   #3869
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
oglądacie mieszkanie? swoje?

nie martw sie to i mleka bedzie wiecej

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Ja dziś cały dzień w piżamie jestem bo choruję ale co tam i tak niedziela.

Trele dzisiejszą nocą też się stresujesz? czy już mniej
swoje lazimy po pokojach i podziwiamy lampy
Stary 2013-12-01, 18:44   #3870
Kabriela
Zadomowienie

Witam się i ja, ja też chodzę w piżamie cały dzień. Szczerze nie mam weny...Mała dzisiaj kończy 3 tygodnie, i nie wiem czy to jest jakiś kryzys ale pół wieczoru mi przepłakała na rękach jedynie na chwilę się uspokajała.

Nie wiem czy to ja przypadkiem nie popełniłam błędu....dziewczyny czy Wy jecie ciasta wszystkie, takie bez pieczenia też?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Rybo nie martw się, u mnie też mleka coraz mniej, nie wiem czy to dlatego, że Mała mnie strasznie pogryzła wdała mi się jakaś bakteria i stąd zapalenie, czy po prostu taka natura rodzinna (moje siostry też szybko straciły pokarm)...
...idzie się zastrzelić...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości