|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
help! nie moge odpowiadac na posty :(
od wczorajszego wieczora mam problem z wizazem
nie moge w ogole odpowiadac na posty przeczekalam dzis caly dzien i nadal nic co sie stalo? czy ktoras z Was juz tak miala poprostu chce odpowiedziec a nie moge
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: help! nie moge odpowiadac na posty :(
może napisz PW do Złosia? wydaje mi się że gdyby wątek był na Pytania i uwagi do redakcji to by szybciej ci tam napisali jak to naprawić
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
co się dzieje z wizażem???
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co się dzieje u mnie ostatnio z Wizażem? Strona główna otwiera mi się za każdym razem ze stanem rzeczy na 11 maja, to samo z forum fryzjerskim. Niektóre wątki nie otwierają się w ogóle, lub ostatnie posty są np. z 15 maja, a na pocztę wchodzi mi info o nowych postach na tych wątkach (że już nie wspomnę o tym, że za każdym razem rezygnuję z subskrypcji i wciąż to samo!). Przy każdej stronie wyświetla się na dole info, że na stronie wystąpiły błędy a emotikony nie chcą mi się zalączać do postów.Co jest grane???
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co się dzieje z wizażem???
Ja się nie znam
"wyczyść ciasteczka" ![]() Więc może w tym tkwi szkopuł ![]() A jeżeli nie w tym to nie wiem w czym , trzeba poczekać na kogoś kto się na tym zna .Pozdrawiam
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Dot.: co się dzieje z wizażem???
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni, kiedy otwieram Wizaż to zarówno już na pierwszej stronie jak i poszczególnych forach jest ogromniasta czcionka, a nie mam zmienionych ustawień komputera. Treść postów jest normalnej wielkości, ale np. już czas wysłania postu i np. podpis są kulfoniaste ! No i oczywiście wszystko co jest dookoła wątku, czyli linki- to wszystko jest ogromnych wielkości.
|
|
#7 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Co się dzieje z ramówką wizażu ?
Grzebałaś w menu przeglądarki i ustawiłaś ręcznie wielkość czcionek.
![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Witaj
![]() zobacz obrazek i ustaw tak jak na obrazku Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 16:17 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie duży buziak za pomoc Ja nie grzebałam, ale mam taką małą "weszkę" w domu co mogła to zrobić swoimi małymi łapkami Jeszcze raz ogromnie dziękuję
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Administrator
|
Cytat:
![]() Piszesz o tym slicznym "anioleczku" w Twoim avatarku? ![]() Cytat:
Moja siostrzenica majac 6 lat, zalogowala sie na Onet i utworzyla wlasnego bloga o lalkach witcha i barbie, maja 8 lat sama napisala prosta strone i umiescila na serverze, majac lat 10 lamie prawie skutecznie wszelkie zabazpieczenia robione przez swojego tate ograniczajace dostep do internetu sposob na nia to zabranie klawiatury lub kabla sieciowego ![]() Niektore dzieci tak juz maja tylko po kim ? aniolek |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek z takich osiągnięć to mogę Oliwkę pochwlalić, że włączyła kompa, zciągnęła klawiatrę na podłogę i ... zalogowała się na konto mamusi
a ma niecałe półtora roku
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
co się dzieje z moim Wizażem???
Od jakiegos miesiąca mam ciągle ten sam problem. Za każdym razem, gdy wchodzę na Wizaż , ściągam nieaktualne wersje stron
. Na przykład strona główna obecnie otwiera mi się wyłącznie z datą i stanem na 8 czerwca. Aktualne posty z forum "dobry fryzjer" odbieram już wyłącznie dzięki info mailem na priva, bo nie sposób sie na to forum dostać - najbardziej "aktualne" posty z tej strony, które mi się wyświetlają, to nieodmiennie te sprzed miesiąca i za chiny nic sie nie daje z tym zrobić Na prawdę nie rozumiem co się dzieje, korzystałam z Wizażu co najmniej przez pół roku i wszystko było OK, ale od mies. już nie jest. Szczerze powiedziawszy irytuje mnie to i chyba będę musiała się z Wizażem pożegnac. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: co się dzieje z moim Wizażem???
Wizaz.pl jest ciagle zmieniany, dlatego:
- jesli zmienialas ustawienia przegladarki (cache) to moze zaowocowac w pewnych przypadkach takim zachowaniem; sugestia: zmien ustawienia na domyslne - twoj dostawca internetu korzysta z proxy lub serwerow w3cache (zdarza sie, jak ma zbyt male lacze internetowe i chce zaoszczedzic); rozwiazanie - zadzwonic i zapytac jak to wylaczyc |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co się dzieje z moim Wizażem???
Dzięki !!!
Problemy u mnie pojawiły się po wymianie oprogramowania, pewnie coś się samo poprzestawiało, ale już jest OK Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

nie moge w ogole odpowiadac na posty
poprostu chce odpowiedziec a nie moge