|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Mój niezbyt udany miesiąc przedstawia się następująco:
Zużyte - 2 + 1 próbka Masło Bielenda Czarna Oliwka 200ml Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Gardenia z Polinezji 200ml Eveline Slim Extreme serum wyszczuplające - próbka 7ml (gratis) Przyszło - 7 ![]() YR Mleczko do ciała Cacao & Pistache 300ml Isana krem do ciała z masłem shea i kakao 500ml Be Beauty Creme Vitamin Touch 400ml YR Cacao & Orange 300ml YR Cacao & Pistache 300ml Krem do rąk Green Pharmacy Rumianek 100ml Krem do rąk Green Pharmacy Jaskółcze ziele 100ml Nic z zakupów nie jest pilnie potrzebne, na niebiesko promocje, którym niebacznie uległam. Wydane - 61,46zł Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2013-11-30 o 16:28 |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Można zamówić pastylki do kąpieli za 11,90 i zgarnąć perfumy za 1 zł. Plus prezent z listopada z e-sklepu. Calość z kosztami pakowania i wysyłki za niecałe 38 zł.
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Mój bilans (nie jestem zadowolona):
Wyszło: 8 1. 1. Yves Rocher, Pur Bleuet, Démaquillant Express Yeux, Dwufazowy płyn do demakijażu oczu 2. 2. Ziaja, Biosulfo, Szampon przeciwłupieżowy 300 ml 3. 3. Clarena, Urea Foot Cream Zmiękczająco-nawilżający krem z mocznikiem 2 ml 4. 4. Bourjois, róż do policzków 5. 5. Nyx, pomadka do ust Snow White 6. 6. Bielenda, Professional Formula, Enzymatyczny peeling dotleniający 7. 7. Coty, Playboy, Play It Sexy, Sensual & Musky Shower Gel, Perfumowany żel pod prysznic 8. 8. Joanna Naturia, odżywka do włosów z pokrzywą i zielona herbatą Przyszło: 11 1. Bielenda, Aromatherapy, Olejek do kąpieli i pod prysznic `Relax: lawenda + eukaliptus 2. Bielenda, Aromatherapy,Olejek do kąpieli i pod prysznic Harmony: mandarynka + werbena 3. Yves Rocher, Un Matin au Jardin, Lilas Mauve EDT 20 ml 4. Yves Rocher, Tradition de Hammam, Balsam odżywczy z olejkiem arganowym i kwiatem pomarańczy 30 ml 5. Yves Rocher, Żel pod prysznic z drobinkami Złota Wanilia 400 ml 6. Oriflame, Feet Up, Krem do stóp z imbirem i klementynką 5,31 zł 7. Oriflame, Scrub do stóp 2 w 1 Feet Up Advanced 11,90 zł 8. Lumiere, Flawless Fase Mineral Base Kryjący podkład mineralny 12 g 90 zł 9. Oriflame Elvie EDT 30 ml 10. Oriflame Fairy City Lights 30 ml 19,90 11. Oriflame Fairy City Lights 30 ml 19,90 Wydane: 147 zł Wymiana Otrzymane |
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze polskie zakupy:
-podklad bourjois healthy mix Eyeliner zelowy maybelline -peeling czekoladowy perfecta -micel l'oreal Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w listopadzie same zużycia
![]() wyszło: 1. Balea, Żel pod prysznic „Kokos i nektarynka”, 300 ml 2. Balea, Szampon do włosów „Borówka”, 300 ml 3. Yves Rocher, Mleczko nawilżające do skóry normalnej i suchej z sokiem z agawy, 200 ml 4. La Roche Posay, Effaclar, Oczyszczający żel do mycia twarzy, 200 ml 5. Eva Natura, Herbal Garden, Tonik do twarzy pielęgnacyjny, 200 ml 6. Lirene Dermoprogram, Maseczka samowchłaniająca z wyciągiem z wiśni z Barbados, 10 ml Grudzień nie będzie już taki kolorowy, bo zrobiłam zamówienie z Tołpy na pielęgnację twarzy i na mikołajki dostanę zestaw z YR
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
i co udało się?
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Zlozylam wlasnie takie zamowienie, na razie mam oczekujace, zobaczymy za dzien, dwa
![]() Dam znac, czy przeszlo ![]() Zuzylam maseczke Avon Planet Spa z serii tureckiej
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Akto, same duże pojemności, brawo!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pierwsze zużycie- szampon pokrzywowy z Polleny Ewy.
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę znowu nad zamówieniem książek - dostałam kolejną ofertę - -50%na wszystko albo -100zł przy zakupach za 200zł!
Wstawiam zaległy bilans. Jestem nawet zadowolona - zalegające od dawna próbki szybko topnieją. Zakupy też byłyby ok, no ale skusiłam się na perfumy na Mikołaja, co trochę zawyżyło wydatki. Ale mam postanowienie na 2014 rok! Żadnych perfum i balsamów! Mam zapasy na lata!!! Kupione w listopadzie:
Zużycia:
|
#3794 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
a ja trochę poległam na DDD na ezebra.pl
wzięłam:HENNA TREATMENT WAX aż 480g ODŻYWKA WAX 292 uniwersalny 1 10,54 zł 23 12,96 zł SALLY HANSEN MAXIMUM GROWTH BAZA + TOP COAT 02 1148 uniwersalny 1 5,60 zł 23 6,89 zł KTC OLEJ MIGDAŁOWY CZYSTY NATURALNY DUŻY AŻ 300ML 1236 uniwersalny 1 11,34 zł 23 13,95 zł MISS SPORTY ET VOILA LAKIER FRENCH MANICURE LINER 2924 uniwersalny 1 2,32 zł 23 2,85 zł SALLY HANSEN SZYBKI I SILNY ZMYWACZ ŻÓŁTY 236 ml 3201 uniwersalny 1 6,41 zł 23 7,89 zł MARION SPRAY REGENERUJĄCY WŁOSY OCET Z MALIN 120ml 3263 uniwersalny 1 5,67 zł 23 6,97 zł
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zamowilam z Tolpy
Super okazja!dermo face, physio. płyn micelarny do mycia twarzy i oczu 1 szt. 13,99 zł dermo face, physio. żel do mycia twarzy i oczu 1 szt. 8,92 zł dermo face, hydrativ. nawilżające serum odprężające, próbka 1 szt. 0,01 zł dermo face, futuris 30+. krem przeciw pierwszym zmarszczkom, LEKKI, DZIEŃ, próbka 2 szt. 0,02 zł dermo face, strefa t. matujący krem nawilżający, DZIEŃ, LEKKI, próbka 2 szt. 0,02 zł kod rabatowy: physioprezent -13,99 zł kosmetyki: 22,96 zł rabaty: 13,99 zł wysyłka: 0,00 zł razem: 8,97 zł
|
|
#3796 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja też kliknęłam zamówienie na Tołpie
dermo face, strefa t. maska-peeling-żel 4w1 oczyszczająco-matująca 1 szt. 7,49 zł dermo face, physio. płyn micelarny do mycia twarzy i oczu 1 szt. 13,99 dermo face, strefa t. matujący krem nawilżający, DZIEŃ, LEKKI, próbka 1 szt. 0,01 zł dermo face, hydrativ. nawilżające serum odprężające, próbka 1 szt. 0,01 zł kod rabatowy: physioprezent -13,99 zł kosmetyki: 21,50 zł rabaty: 13,99 zł wysyłka: 0,00 zł razem: 7,51 zł Do tego wcześniejsze zakupy - peeling z kwasami owocowymi Bingo na snella.pl i róż mineralny EDM + próbka (żeby dobić do 20zł) na mineralcosmetics.pl Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-12-02 o 16:35 |
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam już na jedno zamówienie z Tołpy, a teraz kusicie jeszcze tym gratisowym micelem
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie w ogole nic nie kusi.
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamówiłam parę rzeczy z okazji DDD, ale nic kosmetycznego. Kupiłam prezenty na święta: portfel ze skóry dla mamy, termos i rękawiczki dla TŻ i kilka długopisów żelowych
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
No i uległam
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Coś mi się wszystko zawiesza, jak chcę przejśc do płatności Chyba znak, żebym nie zamawiała
|
#3802 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Po prostu dużo ludzi chce to samo uczynić, ale myślę, że warto trochę się pomęczyć, coby cieszyć się micelem
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
A ten Michel dobry? W sobotę kliknąłam 2 Micele, mleczko i serum, po rabatach wyszlo 60 zł, ale zastanawiam się czy sfinalizować to zamówienie...
Zuzylam olejek do mycia tdh z yr, myślałam, że nigdy się nie skończy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Opinie na KWC ma dobre
Nie udało mi się jednak złożyć zamówienia, przeszłam do płatności, byłam już zalogowana na koncie bankowym, ale mnie z niego wylogowało i całe zamówienie ma status "anulowane" A teraz jak znów pakuję koszyk, to wyskakuje mi komunikat, że kod rabatowy już został użyty ![]() Chyba rzeczywiście przeciążenie serwera mają
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak na razie kupiłam sobie kawę, herbatę, kiełkownicę i trochę nasion i teraz zamawiam suplementy.
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ta nowa wersja? Jak zaczniesz używać, to porównaj ze starą
Super! ![]() Cytat:
Ja kliknęłam zamówienie z YR, bo chciałam zamówić perfumy dla TŻ-a. Dla siebie wzięłam 3 świąteczne żele pod prysznic i gratis mleczko do ciała. Kupiłam też masło do ciała czekoladowe Cien Za kilka dni zaczynam kwasy Od 2 czy 3 lat chciałam sobie zrobić i wreszcie się udało. Kremu Pharmaceris mam zamiar używać po kuracji.
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
zuzyłam maskę do wlosów ruska bania, odżywkę mrs potters i żel pod prysznic YR.
Dzisiaj skorzystałam z pobytu w Warszawie i kupiłam odzywkę dwufazową Biowax i maskę do włosów Lorys. Na ddd kupiłam trochę ale jutro napiszę dokładnie co, bo w sumie klikałam od razu po północy i jeszcze nawet przelewów nie porobiłam
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, tak to ta nowa wersja Ale starej nie mialam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Tamtym dwom sie opieralam, ale temu juz sie chyba nie opre... https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...y-balsam-Nivea
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Chyba znak, żebym nie zamawiała
A teraz jak znów pakuję koszyk, to wyskakuje mi komunikat, że kod rabatowy już został użyty