|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz. XVII
Kupiłam kolejne dwa lakiery i jeszcze kręci mnie jeden matowy glitter z Wibo
mint, to masełko z Astora jest wykręcane? O ile kojarzę dobrze, to chyba masz egzemplarz
|
|
|
|
#4922 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jakie kupiłaś? ..sroka Miał ja dzisiaj kupiłam piasek z Wibo i tusz.. tego z Lovely nie było, wymieciony co do ostatniej sztuki ![]() a jutro kolejna wycieczka po pomadki i może coś jeszcze capnę, bo mi pieniążki zostaną
|
|
#4923 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Jeden ten sam co pokazywałaś, czyli EG 169, a drugi to piasek brokatowy nr 1
![]() Weź, mam konflikt tragiczny, czy capnąć masełko z Astora czy jednak być wierna Rimmelowi
|
|
|
|
#4924 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
a ja dzisiaj nim właśnie pomalowałam, jest boski ja u siebie nr 1 nie widziałam chyba.. ale dorwałam nr 4 ![]() hm.. wypacaj się testerami, pooglądaj, podumaj i wybierz a może warto zaryzykować i capnąć Astora? w cenie regularnej drogie to mazidło?
|
|
#4925 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Regularnie 26 zł, prędzej by mi ręka uschła niż wydała tyle a teraz 15,59 więc cena mocno do przyjęcia
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie ![]() hm.. no Rimmela to nawet w cenie regularnej można kupić i zbytnio nie marudzić
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
normalnie
Cytat:
Jak dobrze że znudziły mi się lakiery nie mam Cytat:
|
|
#4928 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Niech ten miesiąc się już skończy
|
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
Hejo
Na promocji w ross kupiłam tylko lakier, byłam dopiero wczoraj i jak zobaczyłam te dzikie tłumy przy szafach (z tej tańszej kolorówki to już prawie wszystko wykupione było ) to się przeraziłam Ale w sumie wszystko co potrzebuję to mam, więc nie mam czego żałować :p Wygrałam też życie w tym tygodniu, zaliczyłam kolosy na 4,5 i 4 Jutro następny, na który strasznie ciężko mi się uczy... A tak ogólnie to pogoda samotność wykańcza moja psychikę. dlaczego?
“Zawsze byłem gotów na koniec, tylko nie wtedy gdy następował.” Edytowane przez brr Czas edycji: 2013-11-28 o 21:45 |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
chcialabym sie cokolwiek wypowiedzieć, bo was ciągle podczytuję.. ja w sumie wczoraj kupiłam sobie w końcu wymarzone body, ale tak to już nie pamiętam, kiedy kupilam cos dla siebie
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
no i zabiłam wątek, a tak dobrze nam szlo
dobra, moze ktos na to odpisze
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4933 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ech, popłynę z tymi zakupami
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4935 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Pewnie
![]() Ustawiłam już siostrę, kupuje mi pędzel do różu a z tej okazji ja muszę zakupić sobie różhttp://www.snella.pl/525,mocny-peeli...-bingospa.html http://www.snella.pl/526,sredni-peel...-bingospa.html No i kusi jeszcze jakieś serum do ciała Bingo więc zliczając wszystko pewnie 60 zł wystraszy.A Ty masz jakieś chciejstwa, które spełnią się jutro?
Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-12-01 o 21:26 |
|
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój portfel spustoszył Rossmann więc nie poszaleję. Dlaczego takie akcje nie są organizowane po Świętach kiedy jestem bogata?!
|
|
#4937 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Sama bym chciała po świętach, ale co poradzić, chcą nas zrujnować wszyscy poradź mi proszę: mam róż w takich pojemnościach i cenach: 19,90 za 1,7g i 33,90 za 4,8g. Który z nich wziąć? Zdecydowanie bardziej opłaca się ten większy, ale z drugiej strony to róż o diabelskiej pigmentacji i do końca świata nie zużyję tego większego
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się czy brać h50 czy h50s ale mam wrażenie że większy jest wygodniejszy a mniejszym trzeba się będzie nieźle namachać Ale i tak jeszcze będę po świętach domawiać więc jak mi będzie mniejszego brakować to sobie kupię, jak już będę używać minerałów to flatów nigdy za wiele - chcę prać po każdym użyciu ![]() Wiesz co, pigmentacja pigmentacją ale z drugiej strony to tylko 14zł... ja bym brała ten większy, niby się mówi że są kosmetyki które się nie kończą ale jednak - ostatnio moją siostrę zaskoczyło denko w jej różu bourjois, niby do końca życia a jednak Ponoć pod spodem ma taką tekturkę więc wydaje się że powinno być go dużo a tak naprawdę to jednak się kończy ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- dobra, teraz zgłupiałam, przejrzałam jeszcze raz ofertę i zastanawiam się nad H51 Masz jakieś fajne ich porównanie?
|
|
#4939 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Jak miałam powiedzieć sponsorowi, jakiego flata chcę, to myślałam nad H50S i H51, bo naczytałam się i przeraziłam, bo pełno osób pisało, że H50 jest za wielki do odpowiedniego manewrowania. Zrządzenie losu, że właśnie H50 dostałam ![]() Tak myślę i się zastanawiam, ale chyba jednak wezmę mniejsze opakowanie, jak coś to mam jeszcze próbkę tego różu, więc na rok powinno mi wystarczyć a kto wie, czy nie będę chciała zmienić odcienia![]() Tu masz pokazane z góry H50 i 51, i jeszcze tutaj cała trójca. Jeżeli zależy Ci na szybszym schnięciu pędzla, to raczej nie H51, wydaje mi się, że jest bardziej upakowany włosiem niż H50. |
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
H50 wystarcza jeżeli chodzi o krycie?jaki masz róż z AM? Ja się nie mogę zdecydować pomiędzy Rose a Romantic..
|
|
#4941 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Mnie wystarcza, zakrywa mi czerwone poliki i rozszerzone pory Sunrise ja bym wzięła Rose, Romantic jest jaśniutki i może być mało widoczny na twarzy.
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dochodzą czerwone plamki po syfach... jeszcze sobie porównam H50 i H51 z tym z Annabelle Minerals bo tego z AM na pewno zakupię (btw pisałam do nich z pytaniem kiedy się pojawi flat w sprzedaży - otrzymałam odp że po nowym roku ) a bezsensu mieć dwa podobne A tak coś mi się wydaje że AM jest bardziej podobny do H50...Przez Ciebie mam teraz dylemat bo się zaczęłam zastanawiać ![]() o, podobno fajny kolor Ja mam dwie takie brzoskwinki dlatego celuję w jasne róże (takich mam co prawda 3 ale lepiej się w nich czuję ). No właśnie dlatego na początku wybrałam rose z obawy że nie bd go widać na twarzy ale potem poczytałam o romantic i czuję się skuszona Co za dylematy, skończy się tak że poproszę mamę jeszcze o próbkę romantic ale to chyba będzie przesada bo chcę już cały zestaw kryjący i próbkę któregoś podkładu w formule rozświetlającej (chcę używać w formie rozświetlacza )
|
|
#4943 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
a fajny, w sumie bezpieczny jak na róż mineralny, można go więcej nałożyć ![]() trudne sprawy wiesz, na razie bym została przy tym zestawie + jedna próbka, zobacz, jak Ci się współpracuje z tymi produktami, chyba, że masz je porządnie przetestowane
|
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
lubię ich produkcje ![]() Cytat:
jak tak sobie myślę to te róże mineralne to one chyba na całe życie starczą
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale porównałam H50 i AM i są bardzo podobne więc chyba się na właśnie H51 zdecyduję... chyba.. ![]() w ogóle nie przetestowane
|
|
#4947 |
|
Lwiątko z Cintry
|
w sumie.. bez zmian Mikołaj o mnie zapomniał, nawet czekolady nie dostałam a o studiach nawet nie chce mi się gadać, mam ich serdecznie dość i generalnie to bardziej ludzi, którzy tam są, niż samych studiów.idź na studia będzie fajnie, mówili.. tiaa ![]() a u Ciebie co słychać?
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Też bez zmian
Coraz częściej chce mi się umrzeć i wkurzam tym tematem wszystkich dookoła, wkręciliśmy się w domowe seanse kinowe, robię w pokoju małe rewolucje od jakiegoś czasu i ze zniecierpliwieniem czekam na święta ![]() Cytat:
(tak btw Inspire, jednak wzięłam H51 Do tego moje gwiazdkowe minerałki już doszły wczoraj, wiesz jakie paskudne uczucie kiedy trzymam paczkę, wiem co w środku jest i mogę sobie tylko pomacać a użyć dopiero za 2 tygodnie? Co jest nie tak z ludźmi? Tak btw. Poznań jest biały Ksawery wczoraj u nas był i zesłał śnieżycę, wracaliśmy samochodem 1,5h gdzie zawsze zajmuje nam to mniej niż 0,5h a w trakcie korków max 45min
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2013-12-07 o 14:18 |
|
|
|
|
#4949 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Chodzi o ich podejście do studiów czy coś innego? U mnie są takie gwiazdy, które myślą, że będzie im się wszystkie wykłady dawać, a one sobie nie przyjdą na żaden, mimo że mają znacznie bliżej niż inni i w ogóle jakoś tak nie lubie ich ![]() A ja się opycham czekoladą i odpoczywam, bo wszystkie koła za mną, jedyny egzamin pod koniec stycznia, żyć nie umierać no i poznałam dwie wizażanki z Łodzi wczoraj![]() Cytat:
Niech Ci się dobrze pędzel sprawuje Hah, nie dziwię się, ja już bym dawno rozbiła ten bank mineralny swoją drogą daj znać jak się sprawuje podkład (jaki odcień wzięłaś? Pewnie o to już pytałam, ale skleroza nie boli ), bo widzę już ubytek w swoim podkładzie, a to oznacza, że za pół roku jak nie będzie promocji na Meow to się muszę przesiąść na rodzime minerały![]() Łódź też jest biała, a właściwie szaro-biała |
||
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mi mikołaj przyniósł słodycze i kubek z milki.. został tylko kubek ![]() przykro troche, bo ja w tym roku na wigilie nie zostane obsypana prezentami moje wszystkie "prezenty" poszły na bilet powrotny, bo niestety rypią ludzi przed świętami bez nawilżenia i bilet w jedna strone 21 grudnia kosztuje tyle samo, co w październiku placilam w obie strony za to moja szafa w pokoju jest pelna prezentów dla bliskich, serio, nie wiem jak się z tym zabiorętymczasem, korzystam z weekendu, bo rodzinka pojechala do dziadków i mam chatę dla siebie ![]() i dostałam dziś pierwszy raz od maja normalny @!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

i może coś jeszcze capnę, bo mi pieniążki zostaną
ja u siebie nr 1 nie widziałam chyba..
ale dorwałam nr 4

wiesz, na razie bym została przy tym zestawie + jedna próbka, zobacz, jak Ci się współpracuje z tymi produktami, chyba, że masz je porządnie przetestowane 
moje wszystkie "prezenty" poszły na bilet powrotny, bo niestety rypią ludzi przed świętami bez nawilżenia i bilet w jedna strone 21 grudnia kosztuje tyle samo, co w październiku placilam w obie strony
za to moja szafa w pokoju jest pelna prezentów dla bliskich, serio, nie wiem jak się z tym zabiorę