|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Te to ostatnio częściej zauważam
![]() Chiba ni ma czego ![]() Cytat:
![]() Obejrzyj bo fajny Popalam brakuje mi tylko smaków bo już wszystkie chyba wypróbowałam![]() Gfiazda z Cię ![]() Ja mam cztery pomalowane na bordo a jeden na srebrny brokat
|
|
#1352 |
|
Mother of Cats
|
I jak paznokcie maluję raz na ruski rok, tak teraz chce mi się srebra... Tylko żeby było lustrzane i bez brokatu
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brokaty się trzymają
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba jest
ja bym wolała w tę stronę Cytat:
powód jest taki że po pierwsze nie umiem i zawsze mi krzywo wychodzi a po drugie na moich paznokciach się nic nie trzyma, więc szkoda mi nerwów i czasu ![]() Zbieram sie do knajpy
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A ja czekam powoli na gosci domowych ![]() I mam na paznokciach matowy piasek wibo nr 4 i jest sliczny na żywo Takie bordo, nie czerwień. ![]() http://www.wiocha.pl/75614,A-za-tydz...pisac-na-forum |
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że nie znad złotego deszczu
![]() ja mam pazury w fiolecie z błękitnymi drobinkami ![]() Oglądał ktoś horror "Mama"? Było dobrze, ale jak zobaczyłam twarz tego upiora, to mi się odechciało bać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-30 o 19:27 |
|
|
|
#1358 |
|
Piers do przodu
|
impreza domowa się rozgrzewa
|
#1359 |
|
Mother of Cats
|
O! Faktycznie, to już andrzejki
Dlaczego ten czas tak biegnie? :ryczy:Znad to dobrze, gorzej byłoby spod
|
|
|
|
#1360 |
|
Piers do przodu
|
|
#1361 | |||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() ![]() jusz nas nie lubisz ![]() 1.weź smarkulo nie pitol ![]() 2. Cytat:
![]() 2. i jak ? Cytat:
Cytat:
![]() 2.fiu fiu ja mam szkło wzmacniające Delii , nie dlatego żeby moje wymagały wzmocnienia , tylko jest takie naturalnie jasne i się szlicznie błyszczy jak szklanne Drogi Baru , czy Bar ma jakieś doświadczenia z jagodami goji ? Nabyłam 5 dkg tytułem eksperymętu i nie bardzo wiem jak się do nich odnosić ani czego oczekiwać bądź nie Zaś tytułem działań otchódzających - małż odkrył nowe urządzenie do ćficzeń łotake http://athleticshop.com.pl/sling-tra...86-p-5391.html
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1362 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nic mi nie mów, odchudzam się od dzisiaj na poważnie bo już mi stuknęło 55 kg ![]() Lepiej znad niż spod
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj u znajomych na andrzejkach i zamiast się przepić to się przejadłam Ale w większości sałatkowo, to chociaż trochę zdrowo, nie? ( w tym jedna sałatka z m.in liści szpinaku , to nawet bardzo zdrowo nie? ). No i jeszcze gofery były Ale z dżemem porzeczkowym własnej roboty, to też trochę zdrowo c'nie? ![]() ![]() Wróciliśmy jakoś koło 23, a moja Didka jak wracaliśmy, z obrażoną miną spytała - czemu tak wcześnie żeśmy wyszli ![]() Qrde imprezowiczka się znalazła ![]() A córeczka znajomych już trochę przy moim "cyborgowym wulkanie energii" nie miała siły Za to ich 2-letni synek jak najbardziej by jeszcze poszalał ![]() No i macham znad gorzkiej, zielonej herbaty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propos ćwiczeń i zdrowego odżywania to ja macham znad powrotu z siłki nie ma to jak w niedzielę wstać (o 11.30, bo przed 3 dopiero spać poszłam wczoraj) i popełzać na siłkę Miałam jeszcze dziś sprzątać ale nie wiem czy sił mi styknie
|
|||
|
|
|
#1365 | ||
|
Panaroja
|
znad kawusi
![]() Cytat:
ale chyba to było tak , że wlewałam olejki do spirtu , bełtałam intensywnie coby się zmieszało dobrze i całość wlewałam do wody , wybełtywałam i do butelki na leżakowanie , bez filtrowania i nnych cudów , bo osadu nie było żadnego zawsze się wlewa spirytus do wody , jeżeli coś już w nim jest , bo inaczej może stracić klarowność - jak się wlewa wodę do roztworu spirtu z czymś , może wszystko zmętnieć , a jak spirt z czymś do wody - nie mętnieje nie wię czemu ale tak jest nie stosując tej zasady spaprałam se wizualnie cytrynówkę , która zmętniałą i sklarowała sie dopiero po trzech latach czy tak jakoś ![]() 2.ja mam 57 ale chyba mięska mi przybyło , bo tak jakbym była ciut szczuplejsza na oko , tylko cienżar wuaściwy mi wzrus ![]() ![]() Cytat:
Dzie fszyscy , wywiał ten wioter ![]() małżu się Szulc podoba
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam andrzejki były
![]() W sumie to mieliśmy o wiele wcześniej wyjść, no ale wyszło inaczej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A piwo we małej ilości dobrze działa na np nerki, prawda? Czyli można powiedzieć, że na bardzo zdrowej imprezie byłam No ja właśnie zaraz się z dzieciem wybieram na teatrzyk i jak słyszę jak w pobliskim kiosku wiatr uderza jakimiś blachami (z tego kiosku) to się jednak zastanawiam czy wyłazić z domu ![]() Ale perfumy czy ich twórca? Bo wiesz jak twórca to...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1367 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ja się bymbała wyłazić z dzieciem w tako wichure ![]() 3.
|
|
|
|
#1368 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No ciekawam czy mi zapach podejdzie pieprzu i jałowca podejdzie
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i na dodatek jednak posprzątałam ![]() |
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście do samochodu tylko i nawet bardzo, o dziwo, nie piździło
Może na nasze wyjście się akurat uspokoiło ![]() Łoj to już w ogóle mistrzyni ![]() ![]() Ja od 2 dni piekę ciasto i w końcu nie upiekłam No nic może kiedyś w przyszłości
|
|
|
#1372 |
|
To ja :)
|
Płuca, płuca ze zwapniałym oskrzelami wymienię...
Niedługo wypluję je, jak nic... I czuję, jak mi się tchawica zaciska, już pól inhalatora wypsikałam...
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje na nic by Ci się zdały - też mnie przydusza poddusza tchu nie mogę nabrać eeeech nie wiem co już zażywałaś i co Ci wolno przy astmie/ alergii nie pamiętam dokładnie a taka poczciwa Flegamina? kiedyś mi pomógł Eurespal - ale to tysiąc lat temu no i nei wiem czy Ci wolno obecnie tylko sie wspomagam syropami jak mnie najdzie i czekam aż minie - zawsze w takich atakach mam wizję, że po którejś serii autentycznie zdechnę z braku tchu ![]() ja mam teraz fazę początkową i łudzę sie, że mi minie bo co dzień jest lepiej a potem znów zacisk duszenie szczekanie bleeeeeehhh no ale, żeby nie czarnowidzieć to sobie skomponowałam bodyszopowy prezent w zapachach wanilli kokosa i mandarynki oraz chcę poznać Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily
|
|
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#1375 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Zainfekowało ją i się uzjadliwiła. Wirus poszedł precz, ale zabrał ze sobą średnicę rury oddechowej O 16 pulmonolog. Może da mi nowe oskrzela?? A może jeszcze kilka dni wolnego?? Bo dziś urlopik mam jednodniowy, tak, żeby dać ludziom żyć i nie hałasowac im nad głowami w robo.Poza tym wczoraj odebrałam lampkę katalityczną i właśnie sobie nią cały domek napachniam i odkażam. I jak już skończę, będę palić woski, a co tam... Piękne sa lampiszcza... Kupiłam też Mamie i Ciotce ukochanej. I małżon nietopszowi tesz, ale ona dostanie najbrzytszą ![]() No dobra, wracam do produkcji kolaży do kalendarzy rodzinnych
|
|
#1376 |
|
Nindżopesz
|
W ten jakże piękny dzień macham znad popsutego na enter kompa, połamanej myszki, klawiatury i biurka (did), grubości, syfiastości, rzadkich włosów, cellulitu po kolana, zmarchów, starości, konieczności liftingu, debetu i biedy, braku perspektyw i posępnej wizji powrotu do pracy, syfu i smrodu (mauż), dywanów pozalewanych soczkami, wiecznie uświnionych luster, pobrudzonych ścian, zbitych wazonów sztuk dwa, wrzeszczącego dida włażącego tam, gdzie włazić nie powinien, nie chcącego spać ani jeść, budzącego się o 21 żeby latać do 3 nad ranem, niewyspania, kothów s*ających w doniczki, braku perfum dla mnie, mauża przytytego o 30 kg od dnia poznania i kwękającego "uśpij ją!", braku seksu i braku chęci, nadziei na koniec świata, kaszlu, diety i głodu
|
|
|
|
#1377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak żyć ![]() musisz to -przespać , ale nie masz jak bo did , musisz przestać o tym rozmyślać , bo zwariujesz wię, to nie rozwiązuje problemu, ale czasem widzi się wszytko mniej czarno niż czarno , może jutro ta czerń jednak trochę zblednie? Pocieszę Cię jak napiszę że mogłabym też iepnąć podobną treść bez szkudującego dida ale w jego miejsce wlazłby inny "nurek" ? Pewnie nie... Najgorsze że dni krótkie , światła mało i poczucie beznadziei może się wzmagać. Niemniej trzymam kciuki aby jednak jutro zrobiło się nieco bardziej pozytywnie , albo przynajmniej trochę mniej dołująco i smętnie
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cię może pocieszę trochę...też jestem gruba ![]() Do tego stopnia,ze w sobotę trzasly mi portki w markecie, na szwie na tyłku...Dobrze,że miałam dluga kurtkę. Mody doslownie popłakal się ze śmiechu. A ja zaraz spadam po skladniki na dietetyczną zupę . |
|
|
|
|
#1379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zdrówka życzę Cytat:
Cytat:
![]() wyczekuję wiosny Cytat:
dobry nie upiekłam chleba, bo bym go zeżarła na raz, za to zrobiłam se odchudzająco-zdrową rybeu w galarecie ![]() muszę się pilnować, bo strasznie puchnę
|
|
|
#1380 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki
Moje narzekanie jest bzdetne w porównaniu do prawdziwych problemów innych osób, w gruncie rzeczy nie mam na co narzekać. A wiecie co mi jeszcze poprawiło humor już po spłodzeniu posta - przesyłka z MSB: czarna kopertka w czarnej kopercie, darmowe próbki chociaż zamawiałam tylko Sugi i ręczna karteczka od właściciela, miłooo Swoją drogą Sugi zupełnie mi się nie podoba. Stazja, portki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

brakuje mi tylko smaków bo już wszystkie chyba wypróbowałam

Dlaczego ten czas tak biegnie? :ryczy:

ano som 

Ale w większości sałatkowo, to chociaż trochę zdrowo, nie?
Ale z dżemem porzeczkowym własnej roboty, to też trochę zdrowo c'nie?
ale chyba mięska mi przybyło , bo tak jakbym była ciut szczuplejsza na oko , tylko cienżar wuaściwy mi wzrus 

i właśnie sobie nią cały domek napachniam i odkażam. I jak już skończę, będę palić woski, a co tam... Piękne sa lampiszcza... Kupiłam też Mamie i Ciotce ukochanej. I małżon nietopszowi tesz, ale ona dostanie najbrzytszą