|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek siódmy już nam leci, nie budzimy naszych dzieci :) Mamy IX-X 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Orientujecie się czy w jakimś z tych sklepów co mają DDD są te paputki ze skóry,które były wrzucane tu na wątku?
Edytowane przez salud Czas edycji: 2013-12-01 o 23:20 |
|
|
|
#1413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Hmm,chyba tez wewmę ten sam rozmiar,najwyżej jak będą za duże to dorośnie do nich i tyle.Jaką długośc stopy ma Giulia?Znalazłam jakieś paputki w sklepie Eco Kids,ale nie jestem pewna czy to te same Edytowane przez salud Czas edycji: 2013-12-01 o 23:40 |
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
http://www.kosmetykomania.pl/ stąd chyba w zeszłym roku zamawiałam
http://mintishop.pl/pol_m_OCZY_PALETY-CIENI-184.html http://www.ekobieca.pl/pol_m_Makijaz...owiek-156.html chyba starczy wszędzie są sleeki. Ja polecam bardzo, miałam och so special, i jedna paleta wystarczyła mi do makijażu wieczorowego i dziennego, ale się pokruszyła z mojej winy ![]() Kasiam, pochwal się potem butkami
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
Cytat:
Cytat:
To jestem bardzo ciekawa Twojej kuchni retro A zlew z czego, że taki drogi? Ja srebrnego na pewno nie chcę, teraz mam inox w kuchni, zlew kuchenka lodówka, nigdy więcej, zacieki zacieki zacieki.... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas tez paputki 12-18 robią się za małe, ale nie wiem czy kupię większe, bo te co mamy strasznie się wytarły na podeszwach i są bardzo śliskie, Kinga po kafelkach się ślizga gorzej niż w skarpetach bez abs. Czy u Was też się tak stało?
|
|
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziwne. Giulia tez cały czas w nich chodzi a mamy je od września. wypierz je, ja jak wypiorę to odzyskują" nowość" tylko wypierz w rekach. |
|
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak cos to pisz o reklamacje i tyle
|
|
|
|
#1423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Mam też upatrzona Gorenje, ale nie retro, tylko taka zwykła czarna. Teraz mamy pralkę i lodówkę Gorenje i nie mam zastrzeżeń.---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Ja na DDD kupiłam parę body z Cocodrillo, bo są fajne jakościowo i maja rozmiar 92. ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ja mam Sleek au naturel i nie jestem zbyt zadowolona, wolę cienie Inglot. |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam załamkę... Chyba zrobiła mi się grzybica paznokcia u stopy. Nie wiem skąd, nigdzie nie byłam! Tzn. w piątek na sali zabaw dziecięcej, ale biegałam w skarpetkach. Myślicie, że przez skarpetkę też można złapać...? No i teraz wyprałam wszystkie ręczniki, pościel i dywaniki łazienkowe w 90 stopniach, wyszorowałam prysznic, zdezynfekowałam buty i chodzę cały czas w skarpetce na tej nodze. Nie wiem czy taka skarpetka w ogóle ochroni domowników przed zarażeniem?! Zaraz jeszcze umyję podłogę, ale paranoję mam, że Henio się zarazi!
|
||
|
|
|
#1425 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() My weekend spędziliśmy u moich rodziców więc szybko wpadłam tylko w sobotę i tyle ![]() Cytat:
Niekoniecznie piekarnik trzeba wtedy dawać wyżej. My mamy piekarnik pod płytą normalnie zamontowany ![]() Pisałaś ostatnio, że szukasz inspiracji do kuchni Ja jak szukałąm cikawych pomysłów na moją to przeglądałąm tę stronkę http://waszewnetrza.leroymerlin. pl/kuchnia,2,27.html (bez spacji przed pl) Brałam tam sobie najczęściej "najwyżej oceniane" ![]() Cytat:
Cytat:
Raz pamiętam jak szukaliśmy lodówki to zaszliśmy do media marktu i tam stała taka piękna czarna lodówka a na niej wielki znaczek "anti fingerprint" z przekreślonym odciskiem palca a wkoło tego znaczka było tak wypalcowane, że masakra Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-12-02 o 11:47 |
|||
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie dzisiaj akcja mycie okien ![]() Pogoda dopisuje więc działam. Wczoraj jezdziłam autem i już lepiej było
|
#1427 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry!Ja juz dzis na DDD popłynęłam....kupiłam na Media Expert aparat cyfrowy i czajnik elektryczny dla mamy
|
|||
|
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gda, grzybica tak szybko nie przeniosłaby Ci się na paznokieć, musiałaś gdzieś wcześniej to złapać, przynajmniej kilka tygodni lub miesięcy przed i raczej nie przez skarpetkę, tylko gołą stopą. najlepiej noś klapki w domu a mąż i Henio przynajmniej skarpety. ja kiedyś złapałam to gówno na pielgrzymce Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-12-02 o 12:15 |
|
|
|
|
#1429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wsiadaj w samochód jak najczęściej Cytat:
No to ładnie popłynęłaś Kurcze ja nie miałam pojęcia o DDD i w piątek zamówiłam małej skip hopa
|
||
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaruję jakimś kremem przeciwgrzybiczym i noszę skarpetę plus klapki. Henio na szczęście łazi w paputkach, a śpi w pajacach, więc mam nadzieję, że nie złapie... Mąż skarpetkowy. Jak mam takie rzeczy, to mnie to obsesyjnie obrzydza i mam jazdę na dezynfekowanie wszystkiego! Agaton a jak wyleczyłaś? Długo to trwało? Miałaś na stopach czy na paznokciach? |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Wam ![]() Mnie mało bo czasu nie mam jakoś ![]() Dzisiaj mi komplet wypoczynkowy mają przywieźć i tak czekam. Mały spi już 2 godziny a ja teraz klapłam chwile na tyłek. U nas w sumie nic nowego ![]() Już grudzień, zaraz swięta ![]() Mam wrażenie że co 3 m-ce karpia jemy i choinke stroje ![]() A apropo choinki to ja musze mniejszą w tym roku zainstalować bo na mur beton mi maluch dużą załatwi :p W sobote szliśmy na urodziny do ojca mojego i bratówki, mąż miał na rękach małego ( nie braliśmy wòzka bo to blisko) a ja prezenty niosłam i tak idziemy - nagle mąż zamiast isc w prawo to szedł prosto, ja skręciłam w prawo i my sie strzasneli o siebie w taki sposób że on z małym sie wywalił ![]() Myślałam że na zawał zejde. Na szczescie małemu nic sie nie stało a mężul zdarł kolana. Mąż w butach ma takie haczyki na sznurówki i mu te haki zaszły za siebie z jednego i drugiego buta i dlatego złapał zająca... Eh masakra. O własnie sie dowiedziałam że dzis tego kompletu nie przywiozą bo nie mają ludzi :banghead::banghead: I mały też własnie wstał to ide ![]() napisane paluchem na szybce
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane 3majcie kciuki,bo chyba od poniedziałku zacznę pracę na poczcie , na okienku
![]() Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki A co z Jagódką? Teściowa zostanie?Ps. Moja mama pracuje na poczcie ![]() Dziewczyny jak długo zanikał Wam pokarm w piersiach po odstawieniu od cycka? Bo ja kurcze nie mogę poradzić sobie z jednym cycem odciągam po troszeczku ale mam wrażenie jakbym jeszcze bardziej pobudzała laktację
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-12-02 o 13:24 |
|
|
|
|
#1434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba by pomacać tą konkretną.Cytat:
Cytat:
Miśkowi wyrżnął się kolejny ząbek I zaczyna coraz więcej śmigać na dwóch nóżkach |
|||
|
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Cytat:
jak czułam że muszę.Cytat:
|
|||
|
|
|
#1436 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za ząbek ![]() Ja bidon na all kupowałam Cytat:
Last christmas leci na rmf-ce
|
||
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. U nas gorączki ciąg dalszy ,ale oprócz tego wszystko ok.
Angel trzymam kciuki - będzie dobrze, musi być Ja na DDD jeszcze o apteke internetową zahaczyłam i nakupowałąm kosmetykó i leków na zapas
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam w jednej więcej mleka i odciągałam po troszku, ale w sumie szybko mi zniknęło, bo chyba po tygodniu... Cierpliwości, ja bym wolała po trochę odciągać i poczekać niż narazić się na jakieś zapalenie. |
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do lodówki to się otwiera ciągnąc za rączkę, nie? . Poza tym nie wiem czy nie skuszę się na taką bardziej matową to mniej będzie widać odciski, ta Gorenje wydaje się lepsza pod tym względem http://www.mediamarkt.pl/lodowka-gor...-syb,id-112493No ostatecznie będę czyścic płynem do okien i luster
|
||
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ja też na gemini zrobiłam małe zakupki, ale sama nie wiedziałam co chcę i w sumie wielkich zapasów nie narobiłam. A Miśkowi to nawet dwa się wyrżnęły, dwie trójki Dzielny ten mój chłopak, bo jest grzeczny, w nocy tylko widać, że coś go męczy, przedwczoraj podawaliśmy syropek, bo płakał godzinę.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

.Hmm,chyba tez wewmę ten sam rozmiar,najwyżej jak będą za duże to dorośnie do nich i tyle.Jaką długośc stopy ma Giulia?
wszędzie są sleeki. Ja polecam bardzo, miałam och so special, i jedna paleta wystarczyła mi do makijażu wieczorowego i dziennego, ale się pokruszyła z mojej winy 

. Mam też upatrzona Gorenje, ale nie retro, tylko taka zwykła czarna. Teraz mamy pralkę i lodówkę Gorenje i nie mam zastrzeżeń.
Mieliśmy jechać jutro do Białegostoku z chłopcami na dyżur okulistyczny ale pojechaliśmy dzisiaj bo Kamil płakał rano że nie może oczek otworzyć

A co z Jagódką? Teściowa zostanie?