|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy przegrałaś życie? | |||
| Przegrałam |
|
85 | 72,03% |
| Tak |
|
33 | 27,97% |
| Głosujący: 118. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem stara i przegrałam życie
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Przegrałam ten weekend. Czuję się, jakby mnie ktoś zjadł i wypluł.
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczorajszy dzień wygrałam
o 16.00 dowiedziałam się od znajomych czy przypadkiem nie chcemy pójść z moim na zabawę do remizy bo oni nie mogą z powodu chorych dzieci więc szkoda aby miejsce przepadło. Więc czemu nie, założyłam co miałam i wsio![]() A teraz gnije na łóżku ze zmęczenia
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie zaaamulam
![]() powiem Wam, że film ''Last vegas' jest całkiem godny obejrzenia za to właśnie przedłużyłam swój pobyt w Wrocławiu szukanie heliosa w wersji australijskiej : odwiedź arkady, galerię dominikańską i każdej z nich zalicz kfc/ mcdonald + lody i kawa..... z galerii się ledwo wytoczyłam ,
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac Edytowane przez mia945 Czas edycji: 2013-12-01 o 20:08 |
|
|
|
|
#695 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Mnie też się podobał
|
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie mogliśmy sie zdecydować w heliosie ( jak się dotoczyliśmy) na żaden film, to wróciliśmy do arkad
At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out. They fence you in. Life is messy. That’s how we’re made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. Last fm Lubimy Czytac |
|
|
|
|
|
#698 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja obeszłam cały TK Maxx w poszukiwaniu kominka na woski (na prezent) i nie było. Kupiłam więc pachnące drewienka do domu plus pasującą do tego torebkę ozdobną. Następnie wpadłam do empiku po gazetę i co? Kominki były
To wzięłam plus kolejną torebkę, bo w tą pierwszą kominek się nie mieścił Tak się kończy kupowanie na ostatnią chwilę ![]() Oczywiście znając moje szczęście to komplet wosków został w domu, a to też było częścią prezentu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-12-01 o 22:04 |
|
|
|
|
#699 |
|
Wtajemniczenie
|
a woski to masz jakiej firmy? Yankee? Jej, ja muszę coś przyjaciółce kupić na święta i nie mam pojęcia co. Chciałam kupić jej torebkę z etnowzorem, ale już za późno, bo do piątku nie dojdzie (a prezent muszę wręczyć w sobotę).
|
|
#700 |
|
Raczkowanie
|
Witam Szanowne Panie
![]() Oto ja: Prawa jazdy - nie posiadam i nie zamierzam; Nigdy nie byłam zagranicą ![]() Dzieci- brak i chyba tak zostanie; Faceta- sprawa skomplikowana... Praca - jest ![]() Mieszkanie - kawalerka nie ważne ale własne śmieci i kredyt do spłaty ![]() Pies - mam ale u mamy ![]() Czy przegrałam życie?- w aspekcie życia osobistego TAK, a wreszcie chyba nie ![]() Czy Szanowne Towarzystwo mnie przygarnie ![]()
Kocham ziemię pod jego stopami i powietrze nad jego głową, i każda rzecz, której dotyka, i każde słowo, jakie wypowiada. Kocham to, jak wygląda, i każdy jego uczynek, i jego samego. E Brontë Edytowane przez Andzya77 Czas edycji: 2013-12-01 o 22:41 |
|
|
|
|
#701 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Sama mam w domu i też używam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Mój żołądek chyba znów żyje. Był taki zdechły.
To taki sukces, że musiałam o tym napisać.
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Cztery lata obsuwy na studiach ![]() Brak pracy i perspektyw na jej podjęcie obecnie ![]() Jest facet, jest kot, mieszkam z rodzicami. Nie mam prawa jazdy i nie wiem, czy kiedykolwiek je zrobię, bo "mam stracha" ![]() |
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
Ja prawko robilam swiezo po 18, ale wyklady mialam w systemie weekendowym (i chyba w ogole caly kurs mialam jakis przyspieszony, nie pamietam juz
), w kazdym razie na kursie mialam same panie po 40, 50, jedna bylo po 60 zadnego faceta, zadnej innej mlodej osoby. Takze ten, nigdy nie jest za pozno ![]() via tapatalk |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie nie ma sensu robić prawka jak nie ma się widoków na samochód i regularne jeżdżenie zaraz po zdanym egzaminie
zaczęłam jeździć 8 lat po zdaniu prawka, było megaciężko, ale dało się... nikogo nie zabiłam, wypadku nie miałam, ale po co się stresować??? i bez tego samodzielne początki za kółkiem są stresujące....
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
Ja jezdze od kilku lat non stop, wiec nie wiem jak wyglada kwestia zapominania, ale mysle ze to jak plywanie albo jazda na rowerze: tego sie nie da zapomniec
![]() Na poczatku moze byc powoli, nieporadnie, ale jednak sie pamieta co i jak. via tapatalk |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#708 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Nie wierzę...
zapomniałaś jak się jeździ na rowerze?Ja np. zawsze byłam przekonana że nie umiem pływać, po 10 latach weszłam do basenu i popłynęłam potem sobie przypomniałam, że jako dziecko gdzieś tam się pluskałam... najwyraźniej też umiałam się utrzymać na wodzie.
|
|
|
|
|
#709 |
|
Naczelna Nastolatka
|
na pewno się człowiek cofa w rozwoju, jak przestaje jeździć. Ja zrobiłam prawko, a potem na dobre kilka lat wylądowało w szufladzie, nie miałam auta żadnego do dyspozycji. Jak już dorwałam samochód to nie umiałam nawet ruszyć z parkingu, dopiero musiał mnie kolega podszkolić, bo nie było mowy o jakimkolwiek jeżdżeniu.
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiejś godziny potrzebuję a i tak panikuję jak mijam ludzi, zakręcam, trzeba hamować...
|
|
|
#711 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
|
|
|
#712 |
|
lokalna gwiazda
|
Rozwalilam sobie jedyny róż jaki posiadam. Bank przysłał mi list z pogróżkami. Przechlapane.
|
|
|
|
|
#713 |
|
Naczelna Nastolatka
|
I am Rock, ja czekam na list gończy z urzędu miasta, co roku zapominam albo o podatku od nieruchomości albo o opłacie za psa. I dostaję oficjalne pisma najeżone paragrafami. Już się przestałam przejmować, pomimo tego, że straszę mnie urzędem skarbowym. Płacę po terminie.
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Naczelna Nastolatka
|
weź mi nie przypominaj, kobiety to są jednak wredne
|
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#717 |
|
Naczelna Nastolatka
|
|
|
#718 |
|
lokalna gwiazda
|
Też nie mam roweru. Od wiosny zastanawiałam się, czy z amortyzatorami czy bez i zeszło mi do teraz.
Edytowane przez I am Rock Czas edycji: 2013-12-02 o 18:23 |
|
|
|
|
#719 |
|
Żelkożerca
|
Też nie mam roweru. I jeździć też nie umiem chociaż jako dziecko próbowałam.
|
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Mam rower, ale słabo mi idzie jazda (skręcając mam stracha że się wywalę) a tak w ogóle to lepiej się poruszam w wodzie niż na lądzie. 100 razy lepiej. W basenie nie potykam się o własne buty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

To wzięłam plus kolejną torebkę, bo w tą pierwszą kominek się nie mieścił