![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Ładna mi niespodzianka
![]() ![]() Elllmi-powiem Ci szczerze że nie wiem co ją tu sprowadza,ale napewno nie jest to tęsknota ![]() Wiecie... Ostatnio z dwóch jej ostatnich smsów wyczułam że się zjawi. Oczywiście nie było tam nic napisane że przyjeżdża. Ale treści które mi podpowiedziały w skrócie były takie... "... Kocham Was" , "... Do zobaczenia" I po takich treściach oznajmiłam mamie że to nie w jej stylu i że może się jej spodziewać. I włala. Minęły dwa tygodnie a ona się zjawiła ![]() Jestem niczym szpieg ![]()
#2102 |
Zadomowienie
|
Cześć Kwiatuszki z wieczora
![]() ![]() Ale się Wasze dzieci wzięły za marsze ![]() Fewciu-trzymam kciuki za Blaneczkę w żłobku!! Widzę, że temat zabawek na tapecie: Julianka od wczoraj jest w posiadaniu siostrzyczki uczniaczka ![]() Padam na twarz bo Małej wychodzą zęby (ostatnio 5 wylazło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
mlody juz spi od 19.20
tak jak pisalam wczesniej mlody zaliczyl dzis po raz pierwszy 1 jedyna drzemke!!! rosnie mi chopicho ![]() ja posprawdzalam juzklasoweczki i mam wolne ![]() Cytat:
![]() neti - fajne sanki ale drogie! ![]() ![]() Lenova - co jest? ![]() Aga - o kurcze, ale sie Wam porobilo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ![]() To było tak. Obudziła się, dałam cycka a ona od razu mnie ugryzła. Powiedziałam, że nie wolno gryźć. Troszkę popłakała, myślę to dam jeszcze raz, ale drugiego cycka. I ta sama sytuacja, nawet nie pociągnęła, tylko od razu ugryzła. I za drugim razem na pewno bardzo spokojnie powiedziałam, że nie wolno gryźć, ale już w ogóle cycka nie chciała. Zasnęła po godzinie ze smoczkiem. Ja zmęczona, to było kolo 4 nad ranem. To już chyba 3 albo 4 nocka kiedy ona robi takie pobudki, nie chce spać. Wiecie no zmęczona byłam. Mam żal do siebie ![]() ![]() Marsii ja chciałam odstawiać, ale nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | ||
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() żadnych ciekawych pomysłów dzisiaj dzieciaczki nie miały? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
no to teraz tylko czekać na rozwiązanie zagadki
![]() Cytat:
jest słodzizna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obwiniaj się, no co Ty Ja chyba wiem co Cię boli, masz ten problem co ja. Planowałaś,że sama odstawisz dziecko, tymczasem ona zrobiła to za Ciebie a Ty jesteś kompletnie niegotowa, czy tak? ![]() bo u mnie tak właśnie było a ja nie potrafiłam sobie tego poukładać,że moje dziecko mnie olało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43974545]
kurcze, a jak te krostki wyglądają? nie są podbiegnięte wodą, takie pęcherzyki? [/QUOTE] wlasnie nie, to byly takie male czerwone krostki, chropowate przy dotyku palcem, masz jakis pomysl?? Mialam dzis isc do lekarza ale mu zeszlo i jest lepiej ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43975386]A ja się chyba na to skuszę... nic to, że już 4 książki mam dla Agatki ![]() http://www.mediarodzina.com.pl/prod/664/Mysi-domek[/QUOTE] fajna ![]() ooo koniecznie daj znac co z testem?? a ile dni ma Twoj cykl? i ktory to okres po przerwie?? bo u mnie jest tak ze mam dzis 43 dzien cyklu i @ jak nie bylo tak nie ma, a to byla dopiero pierwsza miesiaczka od przerwy, zabezpieczalismy sie ale stresa mialam strasznego i w sobote zrobilam test, wyszedl negatywny ale jeszcze bede musiala go powtorzyc w tym tygodniu - kurde nie wyobrazam sobie 3 dzieciatka ![]() gratki ![]() Cytat:
![]() brawo ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2013-12-02 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 12??!! O losie! ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
12? ![]() o jeju jaka ona jest śliczna i jaka poważna się z niej panna zrobiła buziaki dla Was, mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok? co z Twoją szkołą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tylko mam poczucie winy, że to przeze mnie ![]() Ale nie wiem czy ona też gotowa, cały dzien buczenie, jęczenie itd. Wieczorem jak zawsze po myciu chciałam dać uu, a ona się wywija , ucieka - smutne to. Dałam kaszkę w butelce - szczęśliwa, od razu zasnęła. Zobaczymy jak bedzie w nocy, jak nie będzie chciała uu tzn. że koniec karmienia piersią. Jutro dam znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
bo nie kupil
![]() ![]() ![]() zapomnialam kompletnie bo babel marudny pieronsko a potem smignelam trening i mi wylecialo z glowy ![]() jutro musze zrobic
#2113 |
Zakorzenienie
|
![]() ALE ![]() malz przegladal wczoraj buty na all... a ze on ang niegdy sie nie uczyl wiec ni w zab go nie zna ![]() no i tak przeglada te buty, przeglada i nagle: o, znalazlem fajne i nawet tanie! z firmy SALE! dobra ta firma? bo nie znam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lady, ja pierdziu, teraz będziemy gryźć paznokcie do jutra przez Ciebie! ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-02 o 20:05 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ścąganie mleka i podawanie przez butelkę- serio,spróbuj Lady, czemu się nie zdziwiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sherlocku ![]()
![]() |
#2121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może jak w nocy będzie zaspana to pociągnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak długo odciągałaś ?? Nie wiem czy będe miała co, bo ona już i tak się z cycków nie najdała. Jednak na noc to idealne rozwiązanie , cycek i śpi dalej ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że tak właśnie będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a legginsy ocieplane Agatce wzięłam Cytat:
obstawiam, u nas tak... ![]() nieeee, wcale nie zżera cię ciekawość ![]() brawo! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2 klasa - hot wheels? sąsiad ubóstwia, 8latek ![]() http://www.smyk.com/lego-creator-gro...y-dla-dzieci-p http://tylkoklocki.pl/p/1587/179/leg...lastikowe.html http://tylkoklocki.pl/p/1587/118/leg...lastikowe.html no ogrom i różne ceny 3latek - a proszę bardzo, małe gabarytowo ma być, tak? http://rik-zabawki.pl/duza-walizka-g...0-mm-0955.html albo, co prawda smyk, ale do empiku za free: http://www.smyk.com/play-doh-wesole-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/play-doh-zestawy...y-dla-dzieci-p http://www.empik.com/play-doh-roboty...-papiernicze-p http://www.empik.com/play-doh-zestaw...9039,zabawki-p nie znam dzieciaka który by nie lubil ciastoliny (piszę o zdrowych dzieciakach) Cytat:
Cytat:
-------------------------- my po neurologu, opóźniony rozwój ruchowy stwierdzony, oczywiści rehabilitacja konieczna + usg przezciemiączkowe zlecone |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
no ściągałam troszkę czasu, 3 porcje, potem troszkę się zmniejszyły ale konsekwentnie się doiłam i podawałam w nocy zamiast mm
dopiero Lenova poratowała mnie tabletkami na spalenie bo po śmierci taty było mnostwo stresu, gdzieś tak były %, wypalony w nerwach papieros i już nie chciałam podtrzymywać laktacji właśnie Meduzka- mogę Ci oddać silniczek, jesteś moim zbawieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
pstryczku, Wy tam musicie miec z mezem kabaret na codzien!
Wysiadam ![]() Od rana chodze z Kuba na rekach (zabawa na podlodze nie pomaga), nie marudzi wlasciwie jedynie przy przewijaniu i karmieniu... Kazde wyjscie do toalety konczy sie rykiem, a jak go wolam to w kilka sekund jest kolo mnie i dalej placze oczywiscie. Zasnal o 19:30 i do tej pory mam go na rekach. 3 proby odlozenia i po sekundzie oczy otwarte+płacz straszliwy. Spanie w dzien: 1x30min, 1x10min. Zjadlam dzis: owsianke, pomarancze, jak robilam sobie kanapke z bialkiem jajka (zoltko dla Kubusia) to lzy laly mu sie jak grochy. Ehh, zeby jeszcze spal. Z zamknietymi oczami nawala mnie nogami po brzuchu, szarpie sie strasznie, kurde nie wiem jak mu pomoc ![]() ![]() To wszystko przez zeba? Kurcze, nie chce mi sie wierzyc az... Wiem, ze Wam przynudzam, ale strasznego dola przez to zalapalam. Raz, ze nie wiem co mu jest (beznadziejna matka ze mnie), a dwa, ze zmeczona strasznie jestem... Aha, juz nie spimy... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-02 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
donoszę że u żubrów tugeza i pewna nie jestem ale żubr chyba tam leży, (a może to dzik)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
Aga: wez sie nie obwiniaj! Skoro ona sie w nocy nawet nie zassala, tylko od razu ugryzla - tzn ze juz wtedy chyba nie chciala. Nie sadze, zeby twoje "nie wolno" mialo jakis wplyw, normalny ludzki odruch. tez jestes czlowiekiem, bolalo, to zareagowalas
![]() Bo co w zasadzie innego mialas zrobic? Nie uzylas sily, nie krzyczalas. Widocznie przyszedl na was czas, chociaz ja np nie moge sobie wyobrazic, ze moja tak sie sama odstawi, ona jest tak piersiowa ze mi sie to niemozliwe wydaje. Ale kto wie, moze sie mile zaskocze. Wiem, ze to slabe pocieszenie, ze ci emocjonalnie trudno, ale zobacz - to ta lepsza z opcji, niz ty pragnaca odstawienia - a dziecko niegotowe zupelnie. Uszy do gory! ![]() Dziewczyny, dziekuje za przekonanie mnie do zakupu katarka - nie ma sie czego bac! Nobla dla tego kto to wymyslil! Amelia nienawidzi jakiejkolwiek ingerencji przy nosku, placze bidulinka bardzo - wiec tez plakala, ale odciaganie frida a katarkiem to niebon a ziemia! Trwa milion razy krocej - mniej placzu dziecka, a przy tym ilosc kataru odciagnieta jest znaczna! Frida bym musiala sie ostro meczyc, a tu nawet pare sekund ulge niesamowita przynosi! Musze jeszcze dojsc do wprawy, ale jestem mega zadowolona! Dziekuje dziewczyny! Mala spi i nie charczy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098]
jak najbardziej możliwe A ja sobie zapisałam, że to jedynka ![]() nie sądzę, by to przez ciebie, raczej - dojrzała, stąd było gryzienie, bo zaczynała się bawić Może ![]() -------------------------- my po neurologu, opóźniony rozwój ruchowy stwierdzony, oczywiści rehabilitacja konieczna + usg przezciemiączkowe zlecone[/QUOTE] Kciuki za rehabilitację ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
nawet chyba 2 żubry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.