Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-02, 21:20   #3181
VwVampirka
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ja na szybko z wieściami - rosnie zdrowy chłopak w brzusiu
Wszystko lekarz zbadał, bardzo sypmatyczny, wszystko opowiadał super wizyta Wymiary idealne wg om 19tydzien leci
No kurcze tylko żałuję że miny Tżta tym razem nie widziałam

Ja powiem, że sie cieszę, bo tak dziś usypiałam Olafa i sobie mysłałam, że jak wróce z usg z wiadomoscią ze dziewczynka to będę przerażona, bo to taka nowość A jak chłop to luz Jedyne czego żałuję jak narazie, to że nie poszukam sobie nowych łaszków dla bobasa W sumie tylko fotelik i kołyska do kupienia
Ale potem będzie więcej minusów, dla jedynej baby w domu

Na szczęście Tż powiedział, że trzeciego nie robimy

A najlepsze, spotkałam koleżankę z Ławki z Liceum Jej mała ma 8 miesiecy a ona rodzi w marcu kolejne - ledwo rok różnicy

Załaduję zdjecia na kalendarz świąteczny i was nadrobię
Gratuluję chłopca!

Czyli na wątku dalej równowaga chłopców i dziewczynek! Może jutro mi uda się ją zachwiać

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:27   #3182
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
którą kupujesz?
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:28   #3183
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dopiero teraz Iga zasnęła i mam czas dla Was
była koleżanka z synkiem to chyba z nadmiaru wrażeń nie mogła zasnąć
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Niegrzeczna pozwalaj Idze na to Jak się garnie to znaczy że jest gotowa Oskar odkąd skończył 9-10m je sam. Na początku buzia była cała brudna, ubranko też ale z czasem doszedł do wprawy i jest OK.
Wstawię fotkę do Klubu jak Oskar wyglądał przy pierwszym posiłku samodzielnym
pozwalam, ale musi ją mąż pilnować bo ja to za nerwowa jestem jak widzę jak ona wymachuje tym widelcem nie mogę na to patrzeć
Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Hanka ma dokładnie to samo, najlepsze jest jak ona nie chce jeść obiadu a jak jej daję żeby sama zjadła to wcina i też macha widelcem, mamy plastikowy co prawda, no ale widelec to widelec - wiadomo.
no jakbym czytała o mojej Idze
ale dziś ze spagheti sobie dama nie radziła i pozwoliła się nakarmić
Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Chciałabym do Was dołączyć... Termin mam na 26 maj
witaj
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawialam czy ktokolwiek pamietal, ze mam wizyte
no wiec z dzidziusiem wszystko w porzadku, chociaz uparty, bo nie chcial serduszka pokazac ale wszelkie wymiary ma idealnie w normie, nawet jeden dzien starszy no i w sumie nie starszy, a... STARSZA BEDZIEMY MIELI CORECZKE!! CORECZKE GIMNASTYCZKE
gratuluje córeczki
Cytat:
Wszystko lekarz zbadał, bardzo sypmatyczny, wszystko opowiadał super wizyta Wymiary idealne wg om 19tydzien leci

Ja powiem, że sie cieszę, bo tak dziś usypiałam Olafa i sobie mysłałam, że jak wróce z usg z wiadomoscią ze dziewczynka to będę przerażona, bo to taka nowość A jak chłop to luz Jedyne czego żałuję jak narazie, to że nie poszukam sobie nowych łaszków dla bobasa W sumie tylko fotelik i kołyska do kupienia

A najlepsze, spotkałam koleżankę z Ławki z Liceum Jej mała ma 8 miesiecy a ona rodzi w marcu kolejne - ledwo rok różnicy

oo super, kolejny mężczyzna
super wieści

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:29   #3184
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:

Oj ja zawsze cos glupiego palne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Coś Ty, już nie ma kompleksów z tego powodu

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:35   #3185
ilkas
BAN stały

Cytat:
No pewnie ze sie nic nie stanie ja tez najchetniej wszystko dalabym wczesniej ale z nas kiepskie Mikolaje
nooo..bardzo kiepskie Ale co ja poradzę, że na wszystkie nowe zabawki mam większego hopla niż Mila

Madziuuula ale czad..gratuluję synka i zazdroszczę po cichutku

Ja chcę już swoją wizytę !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:36   #3186
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Justynka głosy poszły

Uciekam z pracy. Dziś kiepsko się czuję więc TŻ będzie pływał na basenie z Milą. Jadę z nimi, ale będę obserwować z góry
Dzieki sylvunia, Ilkas.
No i jak czytam o basenie to mam na niego straszna ochotę... ale ciągle nam coś staje na przeszkodzie. A coraz częściej czuje ból pleców - to przez niewielki ruch... eh

piękny aniołek witaj u nas

Piszecie o włosach a mi wpadł do głowy pomysł żeby pojść do fryzjera i zaszaleć zrobić jakąś grzywkę mocniej je pocieniować - bo po ostatniej wizycie mam jakieś takie strąki które mogę tylko prostować bo nić innego się z nich nie da zrobić...

Poza tym śniło mi się że dziś byłam mordercą zabiłam 2 osoby i próbowałam się ukrywać - ostatnio mam masakrę nie sny

santom gratki córeczki

ab_cd
dobrze ze już jestes z nami. Ja za połówkowe zamierzam płacić tak jak za normalną wizytę - przynajmniej tak było do tej pory.

pomarancza pokaż nam swoje zakupy

madziula super że wizyta udana, no i gratuluję chłopa

Ja miałam dziś mega ciężki dzień... Czasem mi się marzy pójść na l4... ech

Zmykam dziewczynki pod prysznic i spać...

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Dobranoc

I jeszcze raz dziękuje za głosy

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:37   #3187
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
No Hania ma niecale 15 miesiecy
no Hania to malutka jeszcze

Cytat:

gratuluję chłopaka no to cię będą pilnować i bronić teraz jak dorosną

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
to kochany braciszek będzie
mój chrześniak zwędził swojej siostrze butelkę, żeby mi dać w prezencie w ogóle pobrał jej zabawki, jakies grzechotki, gryzaki, karuzelę do łożeczka nawet
a jak przychodzę, to mi się stale pyta, czy i ile juz dzidzia urosła, bo po ostatniej wizycie pokazywałam zdjęcia i ile mniej więcej mierzy

agent

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:43   #3188
Ramona_85
Zakorzenienie

wpadł dzis do nas na chwilę kuzyn małża, zgrzałam na szybko kiełbasę biała i brązową z własnego wyrobu, zjadłam pól tej i pół tej, a teraz jeszcze wcinam jogurta z granolą, będe się smażyć
Stary 2013-12-02, 21:46   #3189
pomarancza24
Zadomowienie

Ilkas pisze tu niżej

Cytat:
którą kupujesz?
Nie umiałam się zdecydować na kolor jak juz wybrałam beżowy to mój mąż powiedział że nie, a ze chce mu się podobać to wspólnie wybraliśmy sukienkę szara
Bluza szara z białym
Tunika cappucino

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dzieki sylvunia, Ilkas.
No i jak czytam o basenie to mam na niego straszna ochotę... ale ciągle nam coś staje na przeszkodzie. A coraz częściej czuje ból pleców - to przez niewielki ruch... eh

piękny aniołek witaj u nas

Piszecie o włosach a mi wpadł do głowy pomysł żeby pojść do fryzjera i zaszaleć zrobić jakąś grzywkę mocniej je pocieniować - bo po ostatniej wizycie mam jakieś takie strąki które mogę tylko prostować bo nić innego się z nich nie da zrobić...

Poza tym śniło mi się że dziś byłam mordercą zabiłam 2 osoby i próbowałam się ukrywać - ostatnio mam masakrę nie sny

santom gratki córeczki

ab_cd
dobrze ze już jestes z nami. Ja za połówkowe zamierzam płacić tak jak za normalną wizytę - przynajmniej tak było do tej pory.

pomarancza pokaż nam swoje zakupy

madziula super że wizyta udana, no i gratuluję chłopa

Ja miałam dziś mega ciężki dzień... Czasem mi się marzy pójść na l4... ech

Zmykam dziewczynki pod prysznic i spać...

trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

Dobranoc

I jeszcze raz dziękuje za głosy
Pokazałam kilka postów wyżej, mogę zrobićzdjęcia jak przyjdą

Przeczytałam o chrześniaku, niezły
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:49   #3190
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Piekielny_Aniolek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki! Chciałabym do Was dołączyć... Termin mam na 26 maj
Witaj

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawialam czy ktokolwiek pamietal, ze mam wizyte
no wiec z dzidziusiem wszystko w porzadku, chociaz uparty, bo nie chcial serduszka pokazac ale wszelkie wymiary ma idealnie w normie, nawet jeden dzien starszy no i w sumie nie starszy, a... STARSZA BEDZIEMY MIELI CORECZKE!! CORECZKE GIMNASTYCZKE
O super, gratuluję
No to znów na równo

Przepraszam, że tak późno ale wróciliśmy o 20 i trzeba było młodego wykąpać, uśpić Zdjecia to jutro, bo teraz bawię sie kalendarzem z rosmana :p Ale dostaliśmy z kilkanaście

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Witam mamusie, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie? nie było mnie na forum około 2 tygodni z tego co widze to ponad 80 stron do nadrobienia. Ale juz sobie odpusciłam za duzo tego jest
Ile Wy płacicie/płaciliscie?
Pamiętamy
Ja dokładnie 120 za sao usg, ale zdziwiliśmy się, bo miało być 150 -200

Cytat:
o ja tez nie dlatego wlasnie to moj ulubiony ciazowy przesad przy tym noszenie lancuszka, farbowanie wlosow itp wymieka
Ja nie nosiłam a pępowina się owinęła :p

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
mój bardzo przeżywa fakt, że będzie bratem. Przynosi mi nawet banany z lodówki żebym dała dzidzi. Pyta się brzucha czy śpi czy dzidzia z nami idzie do sklepu każe pokazywać bobasa z babyastrology i śledzi jego wzrost no ale mój ma 3lata to troche więcej rozumie.
Banany Fajnie, że taki zaangażowany

Ale zamuliłam z cytowaniem :p

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu

Edytowane przez madziuuula
Czas edycji: 2013-12-02 o 22:18
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:59   #3191
asiulka_22
Zakorzenienie

madziuuula>> rok i różnica w zdjęciach musi być śliczny ten Twój Mikołajek ja tak liczyłam ze na Świeta Bozego Narodzenia nasze dziecie będzie miało 7 miesięcy
GRATULUJE drugiego SYNKA

gosius91 >> co ten twój ma za siostrę ? żeby narzucać komuś w taki sposób co ma kupić... tak jak by im sie należało!
ja jak byłam u kilezanki to mi wprost powiedziała "Asia nie kupuj mi żadnych ciuszków bo mała wszytko ma, jak już to pampersy "
- no ale tak sie mówi na te pieluchy / rosmanowskie, czy inne to tez dla mnie pampersy/ a ta jak to wam powiedziała ? " pampersy tylko te oryginalne!!

Aldrin >> teściówka pierwszy raz od roku zaprosiła na obiadek ?? co tak słabo??

Piekielny_Aniolek
> > Witamy

santom >> GRATULUJE CÓRCI

Seleniti >> współczuje twojej teściowej,,, niestety wiem co oznacza tzw" stopa cukrzycowa". moża ona sie tego obawia że jak zostanie w szpitalu to będzie operacje miała.... i chc by była to ostateczność....
========================= ========================= =
p.s zasiadłam do kompa ok 18 ale jak zaczęłąm was nadrabiać to mnie drzemka złapała i spałam 2 godzinki.
i ostatnio bardzo czesto w ciągu dnia/ czy też popołudniu musze się kimnac choć by na chwilkę.
byłam dzisiaj na szmatach.... i przytaszczyłam znowu ubranka...
tym razem "tylko" 25 rzeczy hehe / w tym ochraniacz na łóżeczko żółty w Kubusia puchatka /
MAMY: pytanie do was >> czy takie pajace które zapięcie / zatrzaski/ maja na pleckach sa ok? czy to dziecko uwiera?? kupiłam dzisiaj 3 takie właśnie, i chyba lepsze są takie zapinane z przodu...
-----------------------------------------------------------
a poniżej kilka ciuszków
1. niebieski pajac 1 zł
2. różowe portaski (1 zł) + koszulka Hello Kity 1 zł
3. szare I LOVE / udało mi się znależc mame i tete wśród sterty śpiochów/
5. niebieski mięciutki gruby pajac 10 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03789 (1000 x 1062).jpg (168,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03790 (752 x 883).jpg (97,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03791 (1504 x 1000).jpg (139,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03792 (947 x 1258).jpg (145,9 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-12-02 o 22:00
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:06   #3192
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Nie umiałam się zdecydować na kolor jak juz wybrałam beżowy to mój mąż powiedział że nie, a ze chce mu się podobać to wspólnie wybraliśmy sukienkę szara
u mnie z kolei odwrotnie
chciałam szara, a mężowi spodobała sie kremowa
Stary 2013-12-02, 22:11   #3193
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
MAMY: pytanie do was >> czy takie pajace które zapięcie / zatrzaski/ maja na pleckach sa ok? czy to dziecko uwiera?? kupiłam dzisiaj 3 takie właśnie, i chyba lepsze są takie zapinane z przodu...
ja miałam parę bodów w spadku takich z zastrzaskami z tyłu i powiem z doświadczenie że uwierały Igę, miała odciśnięte na plecach, więc ja bym wybrała zdecydowanie te zapinane z przodu

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:17   #3194
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

przywitam się wieczorowo i pogratuluje poznania kolejnych płci teraz będą się sypały juz dziewczynki i chłopczyki

dopadła mnie dziś zgaga buuu, mam nadzieje, ze to tylko jednodniowe, a nie już do końca. W pierwszej ciąży jak zlapała w 6 miesiącu to już do porodu nie odpuściła. Masakra

Asiulka ja też polecam z przodu zapinane, te z tyłu sa niewygodne dla dziecka i gorzej się je zakłada

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2013-12-02 o 22:18
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:37   #3195
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
My mieliśmy takie z tyłu zapinane jak myszka miki, ładne to ale nie praktyczne

Wklejam dziś, bo Tż mi wlazł do łazienki Dostaliśmy 17 zdjeć w szoku jestem! No ale wklejam 3, bo reszta to same kości, mózg, serducho Buziol wyszedł brzydko bo się zasłaniał, a ta nóżka jest, tylko na zdjeciu znikła Widzę co dzidzi ma przy szyi ale bałam sie spytać czy owinięta, zresztą wiem że to nic nie znaczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP8983.jpg (61,1 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP8985.jpg (54,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP8984.jpg (67,7 KB, 29 załadowań)

Marianek i Rysiu

Edytowane przez madziuuula
Czas edycji: 2013-12-03 o 07:58
Stary 2013-12-02, 23:05   #3196
asiulka_22
Zakorzenienie

ja tez zaliczam się do grona dziewczyn które nie wiedza co to zgaga,,, nigdy nie doświadczyłam tego...
ok, dzięki za rady, to juz wiem by takich nie kupować... i mój jak zobaczyłam dzisiaj te malutkie szare bodziaki mówi; " ale jak to będziesz zakładać ? rce można połamać dziecku, nie jest to zapinane"!!! ja mu mówie przecież dziecko nie ma cały czas sztywnych rąk!! hehe
Stary 2013-12-02, 23:10   #3197
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
paulka0212 naj naj naj zdrowia i spelnienia marzen ;*
VwVampirkasuper te aniolki
Seleniti kurtka extra !!!!!

Ja bylam rano na badaniach krew,mocz i wiecie co pyta sie mnie pielegniarka jak tam pani doktor ???? A ja do niej sa wzlotyni upadki a co ???? Bo sa skargi ostatnio wyszla pacjentka z placzem i poszla na skarge do ordynartora !!!! Widzicie cis bylo na rzeczy bo pisalam wam ze do mnie tez byla nie miła ;( nomale zobaczymy bo mam 17ngrudnia wizyte to zobaczymy czy nastapila jakas przemiana ????
Ja dzisaj tez na obiadek spaggetii ?
A na jutro żurek dla męża bo ja jade do domku po nowy dowód osobisty wiec bedzie mial na dwa dni bo ja nie lubie ble ble !!!!!!
No ja tak sobie czekałam w zeszłej ciąży i zmiana była najlepszą moją decyzją

Cytat:
byłam dzisiaj na szmatach.... i przytaszczyłam znowu ubranka...
tym razem "tylko" 25 rzeczy hehe / w tym ochraniacz na łóżeczko żółty w Kubusia puchatka /
-----------------------------------------------------------
a poniżej kilka ciuszków
1. niebieski pajac 1 zł
2. różowe portaski (1 zł) + koszulka Hello Kity 1 zł
3. szare I LOVE / udało mi się znależc mame i tete wśród sterty śpiochów/
5. niebieski mięciutki gruby pajac 10 zł
Miałam takie z tyłu, może nie uwierały ale zapiąć to to był wyczyn. Bluzeczkę to jeszcze ok, ale pajac...

Jutro mnie nie będzie, zatem do zobaczenia jak wrócę

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 01:01   #3198
asiulka_22
Zakorzenienie

"Ciężarówka przesądami wypchana po brzegi"

nie biegaj po kałużach, bo dziecko będzie miało wodogłowie
nie słuchaj zapowiedzi przedślubnych, bo dziecko będzie głuche
nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse
nie patrz na słońce, bo dziecko będzie zanosić się płaczem
nie patrz na mężczyzn innej rasy, bo dziecko będzie miało inny kolor skóry
nie oglądaj horrorów, bo się zapatrzysz i urodzisz chore dziecko

a tu link do całosci >> http://mamatataono.blogujaca.pl/2013...ana-po-brzegi/
Stary 2013-12-03, 07:38   #3199
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

dzień dobry!

Madziuuula gratulacje synka super .

A ja dziś jadę do siostry z Mikołajem Muszę wstąpić na miasto na chwilę także żegnam się już i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

Wampirka

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Edytowane przez Lucynka20xd
Czas edycji: 2013-12-03 o 07:39
Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 07:38   #3200
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
u mnie z kolei odwrotnie
chciałam szara, a mężowi spodobała sie kremowa
I jaka w końcu wzięłaś bo już nie pamiętam

Masakra z tymi przesadami....

Witam się z rana
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 07:45   #3201
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:

gratuluję chłopczyka!! Imię wybraliście?? super

asiulka_22 no to znów się obkupiłaś ja bym też kupowała głownie zapinane z przodu.

Dzień dobry dziewczyny

jak zazdroszczę tym, które już znają płeć
mam nadzieję, że za tydzień też poznam, będzie 19t6d... Oby maluszek się pokazał w ogóle to nie wiem czy to będą badania połówkowe, bo moja gin nic nie powiedziała... \

Vampirka i obyś też poznała płeć

milego dnia
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:01   #3202
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Dzień dobry

Musze kupić klawiaturę do tv bo to małe ledwo zobaczy kompa już woła bebe i chce śmieciarki oglądać Co to będzie z dwoma

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
gratuluję chłopczyka!! Imię wybraliście??
Zostało z 1 listopada Eryk chyba

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-03, 08:12   #3203
agus7ia
Raczkowanie

Seleniti to macie niełatwy orzech do zgryzienia. Wiem coś o tym, bo moja mama miała takie same podejście do swojego zdrowia. Za nic na świecie nie dało się jej namówić na wizytę u lekarza, a jak podstępem udało się ją zawieźć to nie chciała wysiąść z samochodu. Mogłam bym niezliczone historię opowiadać na ten temat. W rezultacie zmarła w wieku 62 przykuta do łóżka. Wiem, że będzie to trudne, ale spróbujcie wytłumaczyć teściowej, że ją czeka podobny los. I może faktycznie uda się wam namówić ją na ten wyjazd. W sanatorium pozna ludzi z podobnymi problemami i może w końcu zrozumie, że nie warto zdrowia marnować, bo życie jest za krótkie.

Madziula gratuluję chłopaka, Śliczne zdjęcia

Justyna, ty to masz sny.

Asiulka te przesądy są bajerancki, zwłaszcza ten o patrzeniu na mężczyzn innej rasy
Stary 2013-12-03, 08:17   #3204
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:

No i przyszła dziś sukienka
wklejam fotki - jedna z lampą, druga bez
a ładna, sliczny kolor wybrałaś
ja chciałabym na długi rękawek
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:17   #3205
agus7ia
Raczkowanie

A tak w ogóle to muszę się pochwalić, ze wczoraj dostałam od męża moje ulubione kwiaty - słoneczniki, tak bez okazji. Czasami się zastanawiam skąd mu się to bierze, ale narzekać nie będę
Stary 2013-12-03, 08:18   #3206
mala85
Raczkowanie

Hej

Madziula gratulacje synusia

Dziewczyny mam pytanie od trzech dni tragiczne boli mnie głowa, nawet apap nie działa
Macie może jakiś magiczny środek Normalnie umieram już...

No i brzuszek mnie jakoś dziwnie boli po lewej stronie ...

Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:35   #3207
Nikii89
Zakorzenienie

Pomarańcza to zaszalałaś z zakupami

Madziula gratuluję chłopaka
Śliczny chłopczyk
To mamy znów po równo chłopców i dziewczynek

Justyna jakie Ty masz ostatnio sny

Asiulka nie miałam nigdy pajaców z zapięciem na plecach , ale wydaje mi się że mogą uwierać.

Dzień dobry

Dzisiaj tylko raz w nocy jedzenie , ale za to i tak 3 pobudki.

Nie mam dziś weny na obiad

Kurcze tak się zastanawiam czy prywatnie nie iść na USG za 2 tyg myślicie że 19tc na połówkowe to nie za wcześnie??
Stary 2013-12-03, 08:40   #3208
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to muszę się pochwalić, ze wczoraj dostałam od męża moje ulubione kwiaty - słoneczniki, tak bez okazji. Czasami się zastanawiam skąd mu się to bierze, ale narzekać nie będę
Nie zastanawiaj się
http://www.dailymotion.com/video/xi0...abi-kwiaty_fun
naucz się tylko jak reagować na kwiaty

ja często dostaje od mojego męża goździki i też bez okazji
Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie od trzech dni tragiczne boli mnie głowa, nawet apap nie działa
Macie może jakiś magiczny środek Normalnie umieram już...

No i brzuszek mnie jakoś dziwnie boli po lewej stronie ...
Któraś z dziewczyn polecała picie kawy... może spróbuj.
Mnie też czasem boli głowa i po prostu idę spać.
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:42   #3209
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Kurcze tak się zastanawiam czy prywatnie nie iść na USG za 2 tyg myślicie że 19tc na połówkowe to nie za wcześnie??
Ja byøam w 19 tc i 3 dni wg om, wg usg 19 tc średnio wyszło i nie było za wcześnie od 18 tc chyba można, my poszliśmy tylko na usg połówkowe, bez wizyty

Marianek i Rysiu
Stary 2013-12-03, 08:47   #3210
agaaga89
Zakorzenienie

Tylko na szybko Was nadrobiłam, przede wszystkim:
Madziula gratuluję zdrowego chłopczyka!! Będziesz miała dwóch świetnych chłopaków
Santom gratuluję córeczki gimnastyczki !
Fajnie, że już połówkowe się sypią, ja pewnie dopiero po Nowym Roku poznam 100 % płeć

Kochane, proszę napiszcie, co przeciwbólowego można brać w ciąży? Bo coś mi świta, że albo paracetamol albo ibuprofen nie był wskazany, tylko nie pamiętam który a głowa mi pęka

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości