|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Światło w drogerii bardzo oszukuje kolory. Inny jest w świetle dziennym a inny w sztucznym. Poza tym dochodzi jeszcze kwestia jak kosmetyk zachowuje się na skórze po kilku godzinach. Nie wspominając o tym że wiele pań z drogerii "oszczędza" na próbkach aby potem je sprzedać ,a allegro i nie chodzi mi tylko o podkłady.
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I tak, moge dostac w sklepie plasterek szynki na sprobowanie, nie mialam z tym nigdy problemu. Jak stoja hostessy z serami, serkami, sokami, koelbaskami czy margaryna to tez moge sprobowac bo to sa takie odpowiedniki testerow. |
|
|
|
|
#94 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Szczególnie, że nie mając możliwości wypróbowania wiele osób nie kupi nic.
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie to że teraz każdy jest "prawdziwym fanem" Paula Walkera
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Zdziwił mnie ten filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=DKthiOJalsI Ma przedstawiać osobę z ZA, o tym że głowny bohater cierpi na MPD, wspomniała dopiero matka, przecież każdy wie, że ot, taki szczególik ![]() Na dodatek zrobili z ZA straszną niepełnosprawność, jakby ludzie z tym byli nieodwracalnie pokrzywdzeni przez los bez szansy na pracę czy założenie rodziny. Ja się zastanawiam, jak się to ma do innych spotów o chorobach czy niepełnosprawnościach. Wyciągamy jakieś skrajności, atmosfera łapie za serduszko i jedziemy z tym koksem? |
|
|
|
#99 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Z próbowaniem wędliny w sklepie masz rację. Można. Ale nie przychodzi się z pudełkiem, żeby sprawdzić w domu czy na chlebku z ulubionym keczupem będzie smakować. A uczulić, podrażnić, nie pasować może wszystko. Proszek do prania też! ![]() Widzę, że takie zabieranie kosmetyków do domu jest na porządku dziennym. Nie spotkałam się z tym, już się nie będę dziwić. (A ja głupia zawsze próbowałam na dłoni, nie wpadłam na to by nosić opakowania i testować poźniej.)
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Wracałam do domu. To nic, że przepełnionym busem. Toć to norma.
W każdym razie, usiadła koło mnie babcia z wnuczkiem. Trzylatek na oko. Całkiem w porządku dzieciak, oprócz tego, że zamamrany, bo on chce usiąść, on chce koło okna, on chce sam siedzieć. Co mnie zdziwiło to: Za ciepło nie jest. Fakt, słońce dziś świeciło, nawet przygrzewało troszkę, ale wiało strasznie. A dzieciaczek w letniej kurtce i bez czapki. Gile mu po pas wisiały. Chłopiec. Trzyletni. Miał kolczyk w uchu. Się pytam: po co? |
|
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Trochę niepasujący kolor szminki to co innego niż bardzo niepasujący podkład. A cena soku i podkładu to trochę inna bajka
|
|
#104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ten argument można zastosować do każdego przypadku. Ile wnucząt ma przeciętna babcia? 2-3? Raczej nie 30, takich rodzin to nawet w wątku o SzP nie ma.
|
|
#105 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się zawsze podobał is trasznie mi go żal ale jakąś fanką nie byłam. Chętniej widziałabym go w łóżku niż na ekranie ![]() Cytat:
Dlatego tym bardziej dziwi, że nie chciano dziewczynie dać odlewki TESTERA, który i tak jest przecież dla klientek. Poza tym ja nie widzę siebie na zakupach w kilku odcieniach podkładu na twarzy bo musiałam go sprawdzać w sklepie. ![]() Wolałabym właśnie wziąć odlewki po parę kropel każdego koloru, który potencjalnie mi pasuje i w domu ja człowiek go przetestować. Tym bardziej jeśli kosztuje 100 zł. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Naprawdę sądzisz, że wszyscy od razu by się chcieli malować za darmo? Masz trochę podejście jak ta ekspedientka
|
|||
|
|
|
#106 | |
|
Konto usunięte
|
Boże drogi matko bosko jestem wściekła. Dziwi mnie fenomen polskiej trzydziestolatki. No matko boska.
W dużym skrocie: sytuacja która przytrafia mi się po raz 15. Dzwoni Pani 2 miesiące po rozpoczęciu roku szkolnego i chce się zapisać do mnie na angielski. Mówię, że no nie wiem wie pani ja już mam komplet, może nowy semestr, no ale jej tak zależy, ona się tak dostosuje, no naprawdę. W 99% przypadków przychodzi do mnie kobieta lat 30-40 która a) jest panią domu która posłała dzieci do szkoły i stwierdziła że z nudów nauczy się języka b) właśnie rozstała się z mężem i chce magicznie odmienić swoje życie nauką języka i zacząć wszystko od nowa w 99% przypadków wymięka po dwóch miesiącach. No po prostu ja nie wiem, co to za psychologiczny typ ludzi, ale zawsze wygląda to tak samo. Dzwoni płacze że ona tak bardzo chce tak jej zależy tak bardzo. Dobra, przychodzi pierwszy raz, drugi, trzeci, potem trzeba coś zrobić aaa to miało być takie łatwe bo koleżanki z biura czy sąsiadki chodzą na angielski i na jogę a że nie lubię sportu to chciałam się pouczyć taka miała być zabaawaaa światowe życie języki podróże do egiptu, potem to, potem tamto, aaa pootem już zapał opada. Niektóre to są niezłe aparatki, jedna zakosiła mi dwie książki I potem te wymówki najpierw synowie łamią wszystkie kończyny naraz, potem wszystkie wyjeżdżają jak jeden mąż, albo jedna chorowała na anginę aż najprawdopodobniej na nią umarła bo dwa razy nie przyszła na umowione spotkanie i szła w zaparte.#$%*#$@)&%$)*%$#*%)*$#%*) @#$)*!#*!@ edit: naprawdę z innymi "typami uczniów" problemu nie ma. Dzieci to dzieci, decydują rodzice, rodzic każe dziecko robi, nastolatkowie czy maturzyści - oni sami się motywują bo punkty na studia z angola liczą się wszędzie. Mężczyźni - oni przychodzą po konkret mówią co chcą i ile nam to zajmie i do czego to się przyda. aa adżizas rajst!@!#@(EScxz ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-12-02 o 17:57 |
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Tak, dziwi mnie że naprawdę dzieci mają więcej cywilnej odwagi. Potrafiła do mnie sama zadzwonić 13 latka którą uczyłam wcześniej ale nasze drogi chwilowo się rozeszły, że bardzo prosi o powrót i sama ze mną potrafiła się dogadać. Dorosła kobieta nie przychodzi i rżnie głupa bo ze wstydu zadzwonić nie może
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43985158]Czasami dłonie są nieco ciemniejsze niż twarz, więc taki test może zbyt wiele nie dać. I jakoś nie widzę siebie w sklepie maziającej się po kolei podkładami, aby sprawdzić który lepiej będzie dopasowany do gęby. Nie jestem Indianinem żeby sobie barwy wojenne na twarzy malować.
[/QUOTE]Szczególnie jeśli ma się już pełen makijaż ![]() Mnie nieco poirytowała sprzedawczyni w pewnym sklepie z mazidłami różnego rodzaju. Co chwile chciała mi smarować ręce by pokazać jak dany pachnie, się wchłania i tak dalej. Raz sobie pozwoliłam, za drugim razem musiałam jej z kilka razy powtórzyć, że nie chcę by mnie czymś maziała. Ach to wciskanie produktu na siłę
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie wątek, gdzie dziewczyny sobie rozmawiają o swoich wyborach życiowych, a systematycznie wpada ktoś, by ich nawracać i mówi, że będą załować swojej decyzji
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jakby na wątek miłośników motorów wpadali miłośnicy rowerów i wyglaszali ody do rowerów
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze musi trafić się nawracający, to święta reguła
Wizażanki-katoliczki kiedyś chciały sobie założyć swój wątek, to skończyło się na religijnej wojence, oczywiście.
|
|
|
|
#118 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

. Szczególnie, że nie mając możliwości wypróbowania wiele osób nie kupi nic.