|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
|
|
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
No i pierwszy dzień drugiego miesiąca Insanity zaliczony
już wiem, że będzie ciężko, ale czuję, że efekty mi to wynagrodzą
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję dzisiejsze ćwiczenia:
-Shred 1 level 9/10 -350 brzuszków -Tiffoczki -200 wspięć na palce -250 podskoków na skakance -trochę dywanówek -Cool Down z Mel B
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1864 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dla Was chwilka spokoju ![]() korzystam Cytat:
już mi tak nie słodźcie za bardzo mnie rozpuścicie Cytat:
Cytat:
brawo!kładę się spać ![]() dobrej nocy! ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ostatnio nie jestem wzorem do naśladowania. Dieta koszmar, ćwiczenia w kącie leżą i kwiczą cichutko... Właśnie wróciłam do domu, byłam na piwie ze znajomymi, bo mam za☠☠☠isty problem w rodzinie i nie chciałam o tym myśleć, musiałam się oderwać. A teraz włączył mi się "pasztet-mode" i mi smutno Jak się staram, to nie chudnę, ale też nie tyję. A jak odpuszczę to nabieram najszybciej jak się da ![]() W ogóle dziś jest najgorszy dzień na świecie...
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też często gubiły wyjścia ze znajomymi, postanowiłam nie pić piwa przez adwent, także będę odmawiać bułek piewczywa wieczorami nie jem, więc pizze, kebaby odpadają, piwa nie piję, ale łiskacz w weekend może wpadnie, jeśli małe spotkanie się uda, będę zapijać smutki z kumpelą
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jest nowy dzień i to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie jak go przeżyjesz
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza
![]() Jest źle...z tego wszystko zjadłam jakieś 500kcal w samych słodyczach i mi mało
|
#1870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co się stało? ![]() Cytat:
Co się dzieje Sikoreczko? ![]() Za wczorajsze ćwiczenia dla każdej z osobna ![]() Dzień dobry Dietowo wróciłam po wyjeździe od razu na dobre tory, ale z ćwiczeniami obijam się od czwartku. Jeszcze dzisiaj nie mam fitnessu, muszę coś w domu ogarnąć, bo się w końcu zastoję ![]() Wolne dzisiaj mam, a od godziny nie śpię, bo piekę chleb Przy okazji korzystam z czasu i ściągam zaległe odcinki seriali, a trochę się tego uzbierało i Insanity w końcu ![]() Miłego dnia Robaczki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-03 o 07:50 |
||
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry po pracy ![]() Kupiłam sobie wczoraj w Dino jagody leśne w syropie, wymieszałam z jogurtem naturalnym W Sama sobie będę robić z dżemami W pracy w lodówce stoją już dwa moje dżemy i tylko kontroluje czy mi ktoś nie podbiera jak mam wolne Zjadłam wczoraj pizze przed pracą Mama zrobiła zanim zdążyłam wyjechać i stwierdziłam że tak sobie rozplanowałam posiłki że ten kawałek pizzy robił mi za obiad ![]() Zaraz jadę do kosmetyczki i na jakieś zakupy więc położe się spać popołudniu albo przechodzę cały dzień i padnę wieczorem To byłoby 36h bez snu ![]() Piździ jak w Kieleckim -4C
powiem sobie skromnie - wszystko czego chciałam, dzisiaj już mam... Edytowane przez majka5908 Czas edycji: 2013-12-03 o 08:06 |
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u innej lekarki, mówiącej po angielsku(poprzedni niestety mówił po chińsku tylko więc wiele nie wiedziałam) wytłumaczyła mi wszystko. Potwierdziła diagnozę i powiedziała, że póki co sytuacja wygląda źle...
mam brać leki przez miesiąc, jeśli się uda dostać okres to przejdę na pigułki anty znów W ciąże nie zajdę choćbym góry przenosiła...nie wiadomo co będzie w przyszłości Planowałam starać się za 3 lata ale teraz to obawiam się, że wtedy może być za późno...
|
#1873 |
|
Zadomowienie
|
Sikorko, tulę mocno
Ja nie mam zamiaru się poddać, tylko po prostu nie mam już siły. No ale nic nie poradzę, gdzieś tą siłę trzeba znaleźć. Gdyby nie przerwa, to dziś robiłabym ostatniego shreda ![]() Wcinam właśnie owsiankę z mandarynkami i cynamonem. Całkiem spoko Napiszę Wam później w klubie co się wczoraj stało, bo teraz zbieram się i lecę na laborki na uczelnię. Za pół godziny muszę wyjść, a jeszcze w piżamie siedzę :P
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-12-03 o 08:28 |
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak naprawdę to loteria czy się kiedyś uda czy nie...najgorsze, że przez anty miałam takie jazdy...nie chce ich brać a nie mam wyjścia Poza tym obawiam się, że przytyje od tych wszystkich hormonów...A teraz to mam jeszcze większy kryzys, że z tego wszystkiego się rzuciłam na słodycze mimo, że tak ładnie mi szło
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Właśnie wstałam i piję kawkę karmelową słońce za oknem, a pewnie mróz jak ta lala wystarczy na parking spojrzeć ![]() Sikorka przykre jest to co piszesz... ale nie trać nadziei, nigdy nic nie jest pewne na 100%. Sama wiesz, jak sprzeczne bywały opinie lekarzy. Wiem, że Ci ciężko, że Ci smutno... nawet nie wiem jak pocieszyć i nie jedz już tych słodyczy Agila, Majka, jagody w syropie ![]() Madzia, piekareczko, który chlebuś pieczesz?
|
|
|
|
#1876 | ||
|
Tajka
|
Wczoraj zaliczyłam 55min ZUMBY i 55min ABT.
W połowie abt chciałam zrezygnować, ale głupio mi bylo wyjść i cisnelam do końca. Dzisiaj zaspalam do pracy, a otwierałam o_O ale dałam radę i dotarlam na czas :-D Na śniadanie zjadłam na mega szybko jajecznice z dwóch jaj, maslanke z migdalami slobecznikiem lnem i kokosem i garść paskudnych orzeszkow ziemnych. Bleh. Były okrooopne. Następny posiłek będzie dopiero koło 16 ![]() Miłego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Sikorka
żeby jednak wszystko ułożyło się po Twojej myśli ![]() Cytat:
![]() Ta kawa to Douwe Egberds? Widziałam ostatnio w B., nie mogłam się zdecydować na smak i w końcu żadnej nie wzięłam ![]() Mróz, ale za to jak pięknie było na dworze rano przed 7 TEN, ale zamiast pszennej dałam żytnią 700, przez co nie chciał wyrosnąć w ciągu tych 3 godzin, zostawiłam go na noc (więc w sumie rósł 14) i przez to w smaku jest trochę kwaskowaty od zakwasu Gdyby nie to to faktycznie byłby jednym z najlepszych, ale i tak jest bardzo dobry ![]() Wgl znalazłam ostatnio przepis na piernik na zakwasie Planuję upiec na święta
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-03 o 10:23 |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
mimo, że mam wszystkie w domu polecam, bo pyszne są ![]() No za oknem pięknie, ale dobrze posiedzieć w domu Pysznie wygląda ten chlebek nabrałam ochoty... czyli mówisz, że całą noc to za długo na niego? Ta kwaśność to przez to całonocne leżakowanie? a może po prostu za dużo zakwasu? ![]() Ooo, piernik na zakwasie ciekawe zarzuć przepisem
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko
bardzo mi przykro, bo zdaję sonie sprawę, że takie słowa mogą mocno podłamać człowieka.. A powiedziała, że teraz jest wykluczone zajście w ciąże? czy jeszcze szansa jest, bo jak później to już nie ma opcji? Co do hormonów to różnie może być, nie ma co z góry najgorszego zakładać, może na początku jakieś wahanie będzie, ale jak organizm się przystosuje to będzie dobrze. Wierzę, że jakoś Ci się ułoży![]() hej kolos nr 2 w tym tygodniu napisany jeszcze jutro, ale taki ogrom materiału, coś tam już ogarniałam, ale dzisiaj znowu posiedzę... jeszcze dzisiaj na zajęcia jedne jadę i wykład ehhh, a jutro wieczorem relaksik![]() Zauważyłam delikatną poprawę ciała, gdy nie jem tego piewczywa na noc |
|
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorem jak wracałam do domu w zimowym płaszczyku to stwierdziłam, że jak przyjdzie już ta właściwa zima to będę się musiała w narciarskie ciuchy ubierać, bo inaczej zamarznę ![]() Kiedyś czytałam, że chleb na zakwasie może wyjść za kwaśny jeśli za długo rośnie Alice, jak dobrze pamiętam, piekła kiedyś z 300g zakwasu i wyszedł dobry, więc to chyba nie przez ilość Może gdybym normalnie, jak zwykle, zagniotła chleb przed snem i piekła rano byłoby okej, ale ja go wymieszałam już przed 17, bo chciałam jeszcze wieczorem upiec, a że nie wyrósł to musiałam go zostawić tak do rana żeby go w końcu ruszyło Nie jest jakoś bardzo kwaśny, delikatnie tylko, a jak całkiem wystygnie (jadłam jeszcze ciepły oczywiście ) to może wgl nie będzie tego czuć? ![]() A proszę KLIK ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
za pieczywo i trzymam za kolosy
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Magda
czy to rano czy to wieczór hartuję się
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj kiepsko sie czuję, brzuch boli od nocy, do tego wczoraj zjadłam za dużo słodkiego, no taką chcicę miałam na czeko, że nie mogłam wytrzymać, a teraz wtręt xdZ TŻ udany wieczór miałam na szczęście, ale niestety nie uczyłam się tak jak planowałam no to dzisiaj od 8 wałkuję materiał i mam nadzieję, że zaliczę koło. na 13 mam do tego prezentację muszę wygłosić, co za stres będzie, bo nie znoszę mówić przd dużą grupą. Dziś w planach skalpel z Ewką. Oby się udało poćwiczyć, zmykam się ubierać. Paaaa *
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, super, że trzymasz się bez pieczywa
i trzymam za maraton kolosowy jak dzisiaj poszło? ![]() W skórzanej kurtce? gorąca dziewczyna z Ciebie Madzia, te kawy są po 8,99 zł (100 g) No my wczoraj po 17 poszliśmy z TŻ-tem do Lidla (mamy dosłownie 5 minutek) to zmarzłam okrutnie a byłam opatulona po same zęby ja nie wiem co to będzie jak przyjdą prawdziwe mrozy -10 i więcej Może faktycznie za długo stał... no ale zobaczysz jak wystygnie Dziękuję za przepisik wygląda apetycznie i dostojnie
|
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po zajęciach, oessu, jak dobrze
![]() Planuję dziś idealny dzień, całkiem dobrze zaczęłam, więc jest szansa, że w końcu ogarnę to podżeranie wszystkiego co wpadnie w ręce. Właśnie jem kanapkę i pomidora z jogurtem. Koniecznie muszę dziś się zmobilizować do shreda. I policzę sobie dzisiaj BWT, co by mieć motywację, żeby się ładnie dziś pilnować :0
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinko dzisiaj nawet w miarę poszło, powinno być do przodu
póki co tyłów nie ma, idę siadam do jutrzejszego, żeby chociaż połowę punktów mieć, bo od połowy zalicza cały semestr i może być potem problem ![]() Trzymam się i nie ciągnie do podjadania
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i to jeszcze taką czarną magię dla mnie wkuwasz ![]() Jak się człowiek pilnuje w zdrowych nawykach to od razu lżej na ciele
|
||
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoł, w sobotę jeszcze były po 12 zł. Dzwonię do Mamy, może wstąpi po pracy Jakiś smak oprócz karmelu jeszcze polecasz? ![]() Melduję fit test z Insanity ![]() Kocham Shauna!
|
|
|
|
#1889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() oby tak dalej to tak jak u mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mam dziś lenia ![]() w dodatku po wczorajszych ćwiczeniach na zadek trochę go czuje a tu trzeba do pracy iść
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam wszystkie i karmelową, i waniliową i czekoladową szkoda, że w Biedrze orzechowej nie ma... bo też jest pyszna Brawo ![]() dałaś czadu ![]() Hehe, wszystkie Go kochają, nawet te, co z nim nie ćwiczą ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

nic, tylko brać z Ciebie przykład 
za Twój jutrzejszy dzień

ale brat się postarał więc teraz powinniśmy mieć chwilę spokoju przynajmniej ze strony moich rodziców 

od razu się im spodobałaś 
już mi tak nie słodźcie 
bo takim tempem to ja będę go robić dwa miesiące, a nie jeden
Jak się staram, to nie chudnę, ale też nie tyję. A jak odpuszczę to nabieram najszybciej jak się da 

Co się dzieje Sikoreczko? 
W

Widziałam ostatnio w B., nie mogłam się zdecydować na smak i w końcu żadnej nie wzięłam 
czyli mówisz, że całą noc to za długo na niego? Ta kwaśność to przez to całonocne leżakowanie?
Alice, jak dobrze pamiętam, piekła kiedyś z 300g zakwasu i wyszedł dobry, więc to chyba nie przez ilość
gorąca dziewczyna z Ciebie