|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz.17
www.youtube.com/watch?v=3uedlCyuT-8
Ale mi się wkręciło przez wczorajszy dzień, haha Dotychczas słuchałam typowej łupu łups, ale to mi skądś wcześniej się kojarzy ![]() I fajnie mi się z Tobą wczoraj rozmawiało.. I mam motywację do starania się o bycie lepszą, mam nadzieję, że sobotę spędzimy w swoim towarzystwie - byłoby bardzo Patisi miło
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! Edytowane przez pati949414 Czas edycji: 2013-12-02 o 23:17 |
|
|
|
#873 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
chyba muszę wrócić na terapię...
|
|
|
|
#874 |
|
Przyczajenie
|
A ja chyba zacząć... szczególnie po dzisiejszym dniu...
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zacząć terapię...
|
|
#876 |
|
Konto usunięte
|
Muszę wrócić do nauki języków.
|
|
|
|
#877 |
|
MUSEarka
|
Mam wspaniałego dentystę, wspaniałego. Btw zastanawiam się ile już postów na tym wątku mu poświęciłam, bo piszę o nim po raz enty
A Tobie dobrze zrobił wieczór rozłąki widzę, przemyślałeś kilka spraw i teraz mówisz jak człowiek.
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
Mam dosyć moich nastrojów. Mam tego dosyć. Chyba powinnam zacząć się leczyć.
|
#879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Sama jesteś sobie winna, że tracisz pracowników, szefowo!
|
|
|
|
#881 |
|
Skrzat leśny
|
Tylko wstać jutro, wytrwać 45min, zawieść wspaniałą babkę od mojego angielskiego i można lecieć na ploty z kumplem, plus na poszukiwanie ciepłych rękawiczek i czapki dla TŻ na Mikołajki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
Też dołączam do tego grona...
Żebym jutro nie zwiała spod gabinetu lekarskiego. Żeby lekarz był sensowny i sensowni poradził. Żebym nie rozryczała się bardzo u niego. |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Ohohoho, takiś śmieszny. Jak pszczoła. I tak tylko Twoja żona prezent dostanie
![]() Zaczyna mi się w pracy podobać. Może nie sama praca, bo wykańcza mnie psychicznie. Podoba mi się atmosfera tam. Słucham opinii o takich firmach, wszędzie słyszę o mobbingu, o chamskim traktowaniu pracowników, niemiłej atmosferze. Na ten temat złego słowa nie powiem. Mogę się nie nadawać do tego typu pracy, jasne. Ale współpracownicy, koordynatorzy, wszyscy przełożeni razem wzięci - no mili. Zwyczajnie mili. I zachowują się jak ludzie, jak ludzi nas traktują. Nie jak maszyny.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#884 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Kurva cymbale, mógłbyś być bardziej dyskretny, bo spyerdolysz niespodziankę mu? ZNOWU?
|
|
#886 |
|
Blessed be the fruit
|
Perspektywa spędzenia Sylwestra w domu mnie przeraża. Nawet, jeśli jestem maksymalnym outsiderem, aspołecznym odludkiem i introwertycznym dziwolągiem. Nie chcę być wtedy w domu. Ale takich znajomych nie mam. Aż mi smutno.
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
jeść i spać bardzo, bardzo.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam prezentację
wróciłam teraz z mcdonaldsa, bo uznałam że wręcz idealnym symbolem metafory w edukacji jest cheesburger![]() JESTEM WIELKA
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Matko kochana, ale dziwne uczucie... Co mi jest? Skąd takie objawy?
|
|
|
|
#891 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A znajomych to praktycznie nie mam
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomijajac uklucie zazdrosci i zal w sercu, ktory sie tylko poglebia... przypomniało mi się z samych początków początków jak zadawałeś to śmieszne pytanie "jak ci się podoba" takim przyjetym głosem... i potem tłumaczyłes, że chciałeś żeby było mi miło... taaa.... pomijam takie głupoty jak zegar biologiczny bo tym zwyczajnie sie nie przejmuje, pomijam suknie slubne, pierździonki zareczynowe, ciąże i dzieci kolezanek, na to wszystko jeszcze mam czas... czuje się jakbym nie mogła znaleźć swojego miejsca na ziemii, jakbym urodziła się nie do pary... a przecież jestem fajna do cholery! tylko jakoś nikt tego nie widzi,a ja przestaje w to wierzyć... i to wszystko powoduje, że zwyczajnie się poddaje... nie spełniam marzeń i nie wytyczam celów, nie przekraczam siebie, bo po co skoro i tak to nie ma sensu... sylwestry to bojkotuje...ale nie wiem czy papierosy nie pójdą w ruch... po cholere miałam rok temu złudzenia i dałam się nabrać.... dało mi do myślenia, że postanowiłeś skreślić z życia również Twojego drugiego najlepszego przyjaciela, ktory traktował Cie jak brata... ojtam wywaliłeś go po prostu z fejsunia, ale mogę dać sobie rękę uciąć, że to była Twoja inicjatywa, on był zbyt spoko, po prostu znał Cię tak dobrze jak ja i był szczery... widocznie przy tej lasce stałeś sie zbyt pewny siebie. ciekawe kogo teraz wywalisz...Szkoda, ze M nie ma jaj zeby dac sobie z Toba spokoj tylko cie idealizuje. chcialabym, zeby ktoś mnie pogłaskał po główce i powiedział, że nie jestem aż tak beznadziejna... a najbardziej na świecie chciałabym cofnąć czas, zeby było jak kiedyś...albo nigdy nie poznać, bo te nanosekundy szczescia były przeklenstwem i zamieniły się w miesiace cierpienia... ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- "Wiem, że już nigdy nie napotkam niczego i nikogo, kto mógłby wzbudzić moją namiętność. Wiesz, żeby móc kogoś pokochać, to całe przedsięwzięcie. Trzeba mieć energię, ciekawość, zaślepienie... Jest nawet taka chwila na początku, kiedy trzeba przeskoczyć nad przepaścią: kto się zastanowi, nie zrobi tego." tak wlasnie działa na mnie 2 tydzien brania tabletek przeciw depresji.... poza fizycznym pobudzeniem, zero ulgi ;(
Edytowane przez change Czas edycji: 2013-12-03 o 01:26 |
|
|
|
|
#893 |
|
MUSEarka
|
Inżynierko, napisz się sama!!!!!
|
#894 |
|
Konto usunięte
|
change
|
|
|
|
#895 |
|
Konto usunięte
|
I znów... kolejna noc bez snu.
|
|
|
|
#896 |
|
Rozeznanie
|
@czesc. Punktualna jak zawsze. Mam nadzieje, ze nie przyjdziesz w sylwka :-|
|
#897 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
Sylwester dwa lata temu spędziłam samotnie i w gorączce, to dopiero. A teraz nie zanosi się, żebyśmy z TŻ gdzieś poszli - a ja mimo wszystko chciałabym sobie potańczyć... Ale chyba nie powinnam narzekać.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Boże błagam Cię...
|
#899 |
|
Rozeznanie
|
Kuva, jak mnie mdli od rana, co jest?
Jak mój wolny dzień ma tak wyglądać to dziękuję, obudźcie mnie jutro.
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
#900 |
|
Flawless
|
Jestem przerażona, wczorajsze grożenie samobójstwem, wycie, krzyki, kłótnia i jeszcze to pytanie o 1 nad ranem "nie obrazisz się, jak teraz do niego pojadę?". Jesteś żałosna, zdesperowana, stałaś się wrakiem człowieka, upadlasz się. Rzuciłaś pracę w kancelarii tylko dlatego, że on ma inny pogląd na życie pt. "nie pracuję, bo jestem wolnym człowiekiem i żyję na koszt państwa" i każe Ci żyć tak samo jak on. Po 6 miesiącach manipuluje Tobą, mówiąc, że jego uczucie do Ciebie osłabło, a Ty winisz siebie, twierdzisz, że wszystko zepsułaś.
Dawno nie widziałam takiego dramatu. Krzyczałam, prosiłam, tłumaczyłam, wałkowałam, ale do Ciebie nic nie dociera, tylko to ciągłe "źle to odbierasz..." powtarzane jak mantra. Nikt nigdy Cię tak nie zniszczył, wyglądasz strasznie, jak trup, a Ty się na to godzisz, chcesz to ratować (??!!), a on radośnie wydzwania do Ciebie 4 razy w nocy, żeby podyskutować o jego interesach, kiedy Ty od kilku dni śpisz po 4 godziny dziennie. Nie wiem jak Ci pomóc, ale chyba potrzebny tu specjalista, skoro taki fagas jest dla Ciebie ważniejszy od rodziców i przyjaciół.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

Dotychczas słuchałam typowej łupu łups, ale to mi skądś wcześniej się kojarzy 

21.08.2021 

już dobrze

wróciłam teraz z mcdonaldsa, bo uznałam że wręcz idealnym symbolem metafory w edukacji jest cheesburger