Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 08:47   #3211
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Witam sie w ten mrozny poranek. Brr wszystko oszronione i zimno straszne. A ja dzis znow musze komunikajca masowo do pracy jechac...
Dzis mi sie juz nic nie snilo jestem zawiedziona hihih
Mialam tyle do zacytowania no i zapomnialam...

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:50   #3212
anulka3999
Rozeznanie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość

Widzę, źe temat włosów. Też zapuszczam. Mam krótkie- nie da się zrobić nawet kucyka, ale szybko mi rosną. Farbowałam w 2 miesiącu ciąży i mam już spore odrosty. myślę, że nawet może wróćę do naturalnego- mysi blond. Już w tym roku wróciłam do naturalnego, ale skusił mnie blond kolor na jednym z opakowań farb do włosów. Nie wyszło tak ładnie jak na opakowaniu...
współczuję nieudanego kolorku, pewnie żałujesz teraz, że poświęciłaś swój naturalny kolor.
Ja mam swój naturalny również i jestem bardzo zadowolona, zapuszczałam dość długo.

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
No taki przesad to juz chyba jest tylko nie wiem co sie stanie jak sie te wlosy obetnie chyba ze to o mature chodzilo a nie o ciaze

Rozumiem, duzo facetow lubi dlugie wlosy. Moj kolega nawet stwierdzil ze dziewczyny w krotkich wlosach sa brzydkie akurat takie mialam i mu wypominalam to potem ale Ty mialas super ta fryzurke naprawde

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
już ktoś wspomnial, ale o farbowaniu tez jest przesad

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
podobno juz jest taki przesąd
no i tez taki, by nie nosic torebek listonoszek przez ramię, a ja mam tylko takie
poważnie ?

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawialam czy ktokolwiek pamietal, ze mam wizyte
no wiec z dzidziusiem wszystko w porzadku, chociaz uparty, bo nie chcial serduszka pokazac ale wszelkie wymiary ma idealnie w normie, nawet jeden dzien starszy no i w sumie nie starszy, a... STARSZA BEDZIEMY MIELI CORECZKE!! CORECZKE GIMNASTYCZKE
moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

No ze kobieta w ciazy nie moze sie malowac bo dziecko bedzie transwestyta

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
"Ciężarówka przesądami wypchana po brzegi"

nie biegaj po kałużach, bo dziecko będzie miało wodogłowie
nie słuchaj zapowiedzi przedślubnych, bo dziecko będzie głuche
nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse
nie patrz na słońce, bo dziecko będzie zanosić się płaczem
nie patrz na mężczyzn innej rasy, bo dziecko będzie miało inny kolor skóry
nie oglądaj horrorów, bo się zapatrzysz i urodzisz chore dziecko

a tu link do całosci >> http://mamatataono.blogujaca.pl/2013...ana-po-brzegi/
niexle, ale sie uśmiałam od rana

Madziuuula gratulacje synka

A ja mam spadek formy od kilku dni no z łózka bym nie wychodziła, zmeczenie materialu.Jakoś u mnie na odwrót niz piszą ze w 2 trymestrze kobieta lepiej sie czuje. Czy to możliwe ???

A i mam pytanie, czy któraś z Was również ma zadyszki i chodzić długo nie moze? tak mnie to meczy, sama na zakupy isc nie mogę bo sie boje mój gin mówi ze to poczatek ciazy a ja mam już takie dolegliwosc? to dziwne?
anulka3999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:50   #3213
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Wklejam dziś, bo Tż mi wlazł do łazienki Dostaliśmy 17 zdjeć w szoku jestem! No ale wklejam 3, bo reszta to same kości, mózg, serducho Buziol wyszedł brzydko bo się zasłaniał, a ta nóżka jest, tylko na zdjeciu znikła Widzę co dzidzi ma przy szyi ale bałam sie spytać czy owinięta, zresztą wiem że to nic nie znaczy
ale śliczności
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
I jaka w końcu wzięłaś bo już nie pamiętam
kremową

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
a ładna, sliczny kolor wybrałaś
ja chciałabym na długi rękawek
dzia tez fajna byłaby z długim, ale ten materiał jest dość cienki, to jak pod spód się coś założy, to na zimę będzie akurat

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

Któraś z dziewczyn polecała picie kawy... może spróbuj.
Mnie też czasem boli głowa i po prostu idę spać.
ja nie wyobrażam sobie dnia bez kawy, zawsze rano musi być
i o dziwo głowa mnie nie boli, a kiedyś to potrafiła codziennie

witam się wtorkowo

wczoraj zamówiłam sobie z okazji DDD książkę "pierwszy rok dziecka" , chyba tutaj polecana potem rozmawiałam ze szwagierka na fb i się okazało, że ona ma I część - "W oczekiwaniu na dziecko", a miałam też ją zamówić i całe szczęście, że tego nie zrobiłam Dziś przyjeżdża szwagier, to ma mi podrzucić. No to będę miała lekturę
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:51   #3214
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Któraś z dziewczyn polecała picie kawy... może spróbuj.
Mnie też czasem boli głowa i po prostu idę spać.
No już próbowałam kawę, ale nic nie pomogło, sen też nie jest rozwiązaniem. Od trzech dni budzę się z bólem i z nim idę spać, przyczepił się do mnie jak ...

Madziula a gdzie byłaś na tym usg?

Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:57   #3215
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
My mieliśmy takie z tyłu zapinane jak myszka miki, ładne to ale nie praktyczne

Wklejam dziś, bo Tż mi wlazł do łazienki Dostaliśmy 17 zdjeć w szoku jestem! No ale wklejam 3, bo reszta to same kości, mózg, serducho Buziol wyszedł brzydko bo się zasłaniał, a ta nóżka jest, tylko na zdjeciu znikła Widzę co dzidzi ma przy szyi ale bałam sie spytać czy owinięta, zresztą wiem że to nic nie znaczy
gratuluje synalka, jak pieknie widać siusiaka
Mi ginka powiedziała juz na usg w 12 tyg że młoda owinieta pępowiną,ale mam sie tym nie przejmować.

A co do bólu glowy to z tego co wiem to APAP mozna, tez zwykly,na mnie działa.
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:58   #3216
Nikii89
Zakorzenienie

Madziula też myslę tylko o USG, bo ostatnie miałam robione w 13tc , a przez te święta to następne pewnie dopiero mi wypadnie w 21tc . I dla mnie to za długa przerwa :P
Stary 2013-12-03, 08:59   #3217
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

poważnie ?

a najgorsze jest to, że moja mama wierzy w ten przesąd, bo siostra nosiła tak torebki i miała komplikacje. Za każdym razem, jak przyjeżdżam do mamy, to słyszę ten sam tekst
Stary 2013-12-03, 09:01   #3218
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

A i mam pytanie, czy któraś z Was również ma zadyszki i chodzić długo nie moze? tak mnie to meczy, sama na zakupy isc nie mogę bo sie boje mój gin mówi ze to poczatek ciazy a ja mam już takie dolegliwosc? to dziwne?
Ja tak mam, aż mnie to przeraża zawsze byłam w dobrej formie, a od praktycznie samego początku ciąży wystarczy, że idę z zakupami trochę szybciej i dostaję zadyszki, szok. Ostatnio klęknęłam przy Filipie na dworze jak sikał, a potem nie mogłam się podnieść, jak jakaś stara babcia, koszmar

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:02   #3219
kasiab91
Zakorzenienie

Hejka lasencje

madziulla - gratuluję!!! Będą Cię rozpieszczac te Twoje chłopaki, no i Olafek będzie zadowolony, bo brat to brat Imię piękne

Seleniti- przepraszam, że tyle na mnie czekałaś wtedy Na telefonie Was nie podczytuje, a jak wróciłam to byłam zła wtedy na tego lekarza
Musi tż z mamą rozmawiac, nie może ona tego zaprzepaścic

pomarancza - jak przyjdą te rzeczy to poproszę o zdjęcie w tej bluzie, strasznie mi się podoba

wampirka -

Co dziś na obiad robicie? U mnie chyba kapuśniak, a na drugie nie wiem
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:04   #3220
agus7ia
Raczkowanie

Mala mi lekarka zaleciła czarną kawę z cytryną. Na mnie osobiście nie działa, ale może Tobie pomoże.

Agaaga można brać paracetamol. Lekarz, który robił mi usg prenatalne powiedział, że dozwolona dawka dla kobiet w ciąży to 400mg, czyli 8 tabletek. Ja bym raczej poprzestała na jednej, bo co lekarz to inne opinie na ten temat
Stary 2013-12-03, 09:05   #3221
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Wpadam się tylko przywitać i idę do mojego łobuza

od rana mam jak zwykle lenia..

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:10   #3222
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Mala mi lekarka zaleciła czarną kawę z cytryną. Na mnie osobiście nie działa, ale może Tobie pomoże.

Agaaga można brać paracetamol. Lekarz, który robił mi usg prenatalne powiedział, że dozwolona dawka dla kobiet w ciąży to 400mg, czyli 8 tabletek. Ja bym raczej poprzestała na jednej, bo co lekarz to inne opinie na ten temat
Ogromne dzięki za wyczerpującą odpowiedź, naprawdę Myślę, że tyle czasu nie brałam leków, że jedna tabletka już zdziała cuda

Stary 2013-12-03, 09:19   #3223
Seleniti
Zadomowienie

Dzień dobry

Agusi7a ona bardzo dobrze o tym wie, że może stracić te nogę, nawet umrzeć każdy ją uświadamiał i wszyscy załamani jej podejściem :/ ja się już modlę o to żeby zmieniła swoje nastawienie do tego wszystkiego, bo jak na razie nic dobrego z tego nie wychodzi, a widzę po tżcie jak to przeżywa i że bezsilność też powoli daje o sobie znać.

Asiulka niezle te przesądy haha

Kasiab przecież nic się nie stało

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś

Miłego dnia Kochane

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:19   #3224
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:

a najgorsze jest to, że moja mama wierzy w ten przesąd, bo siostra nosiła tak torebki i miała komplikacje. Za każdym razem, jak przyjeżdżam do mamy, to słyszę ten sam tekst
ja kiedyś też w coś uwierzylam, ale nie wiem, pewnie przez ten :móżdzek kurzy" w ciazy i teraz wstydze sie tego
powiedz mamie, że jak wierzy w Boga, to w żadne przesądy się nie wierzy bo to grzech

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ja tak mam, aż mnie to przeraża zawsze byłam w dobrej formie, a od praktycznie samego początku ciąży wystarczy, że idę z zakupami trochę szybciej i dostaję zadyszki, szok. Ostatnio klęknęłam przy Filipie na dworze jak sikał, a potem nie mogłam się podnieść, jak jakaś stara babcia, koszmar
no ja miałam często, już wspominane przeze mnie mroczki przed oczami mój lekarz kazal mi zrobić ekg ale nic z tego nie wyszło, wszytko z sercem prawidłowo.
Ja dlatego wlasnie mam L4, bo niestety mam prace zwiazaną ze staniem i praca na wysokosci.... kurcze boje sie tam wracac, bo jak zemndleje...
Stary 2013-12-03, 09:24   #3225
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:

no ja miałam często, już wspominane przeze mnie mroczki przed oczami mój lekarz kazal mi zrobić ekg ale nic z tego nie wyszło, wszytko z sercem prawidłowo.
Ja dlatego wlasnie mam L4, bo niestety mam prace zwiazaną ze staniem i praca na wysokosci.... kurcze boje sie tam wracac, bo jak zemndleje...
Skoro z serduchem wyszło dobrze, to chociaż tyle, ale faktycznie aż strach czasem wyjść na dwór, a co dopiero jakbyś miała wrócić do takiej pracy, ryzyk fizyk a ciężko ryzykować swoim a co dopiero tego maluszka zdrowiem..

Stary 2013-12-03, 09:29   #3226
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś też w coś uwierzylam, ale nie wiem, pewnie przez ten :móżdzek kurzy" w ciazy i teraz wstydze sie tego
powiedz mamie, że jak wierzy w Boga, to w żadne przesądy się nie wierzy bo to grzech
mówiłam jej kilka razy, to trochę zastopowała
na szczęście moja teściowa nie rzuca mi tu przesądami, bo bym na głowę chyba dostała
Stary 2013-12-03, 09:37   #3227
Magdi555
Rozeznanie

Hej,

wpadam się przywitać
Vampirko za wizytę Czekamy na Twoje wieści

Agusia
, mnie tak głowa bolała w zeszłym tygodniu. Myślałam, że umrę. Nie brałam nic, bo ja to w ogóle nie lubię proszków, minęło samo. U mnie to chyba różnica ciśnienia robiła swoje

Co do pajacyków zapinanych z tyłu, to ja miałam jedne i więcej nie kupiłam - ciężko zapiąć

Pytanko mam Chcę Mężowi na gwiazdę zakupić golarkę elektryczną. Mąż ma bardzo twardy zarost i delikatną cerę. Zastanawiam się nad tą Braun CoolTec...tylko trochę droga Wasi Mężowie używają takich golarek? Możecie coś polecić? Golarka będzie używana codziennie Będę wdzięczna za każdą opinię

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:39   #3228
anulka3999
Rozeznanie

Cytat:
Skoro z serduchem wyszło dobrze, to chociaż tyle, ale faktycznie aż strach czasem wyjść na dwór, a co dopiero jakbyś miała wrócić do takiej pracy, ryzyk fizyk a ciężko ryzykować swoim a co dopiero tego maluszka zdrowiem..
masz racje, teraz unikał długiego stania, czy spacerów i już wiem jak "funkcjonowac" zeby nie mieć tych mroczków... ale w pracy nie mogę sobie pozwolić na siedzenie czy nie wchodzenie na drabinę..
a Ty jak sobie radzisz? co Twój gin na to wszytsko ?
Stary 2013-12-03, 09:39   #3229
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Czesc dziewczyny witam sie porannie no prawie porannie, my nie spimy od 5.45 poza tym w nocy pare pobudek i dzisiaj chyba padne z Hania jak ja bede kladla

Cytat:
My mieliśmy takie z tyłu zapinane jak myszka miki, ładne to ale nie praktyczne

Swietne foty i w ogóle jaka ilosc, album mozecie zalozyc

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
"Ciężarówka przesądami wypchana po brzegi"

nie biegaj po kałużach, bo dziecko będzie miało wodogłowie
nie słuchaj zapowiedzi przedślubnych, bo dziecko będzie głuche
nie patrz na księżyc, bo dziecko będzie łyse
nie patrz na słońce, bo dziecko będzie zanosić się płaczem
nie patrz na mężczyzn innej rasy, bo dziecko będzie miało inny kolor skóry
nie oglądaj horrorów, bo się zapatrzysz i urodzisz chore dziecko

a tu link do całosci >> http://mamatataono.blogujaca.pl/2013...ana-po-brzegi/
boskie!

Asiu ciuszki sliczne, o zatrzaskach juz dziewczyny napisaly, wiec sie nie bede powtarzac. Ogolnie dopoki dzidzius spedza wiekszosc czasu w pozycji lezacej wszystko co na plecach jest niewygodne, w tym tez kaptury np

Cytat:
A tak w ogóle to muszę się pochwalić, ze wczoraj dostałam od męża moje ulubione kwiaty - słoneczniki, tak bez okazji. Czasami się zastanawiam skąd mu się to bierze, ale narzekać nie będę

Wow u nas te czasy juz dawno minely ale brawo dla meza

Cytat:
współczuję nieudanego kolorku, pewnie żałujesz teraz, że poświęciłaś swój naturalny kolor.
Ja mam swój naturalny również i jestem bardzo zadowolona, zapuszczałam dość długo.

już ktoś wspomnial, ale o farbowaniu tez jest przesad

poważnie ?

moje gratulacje

niexle, ale sie uśmiałam od rana

Madziuuula gratulacje synka

A ja mam spadek formy od kilku dni no z łózka bym nie wychodziła, zmeczenie materialu.Jakoś u mnie na odwrót niz piszą ze w 2 trymestrze kobieta lepiej sie czuje. Czy to możliwe ???

Ja moze nie mam zadyszki, ale forma zdecydowanie duzo gorsza niz przed ciaza, gdzie chodzilam na prawie 3 godziny na spacery, teraz po godzinie wymiekam i mi sie nie chce, ale no pogoda tez jest inna i te ciuchy zimowe ciezkie tez robia swoje - tak to sobie tlumacze

Milego dnia dziewczyny, kciuki za wizytę, bo dzis chyba tylko jedna

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:41   #3230
agus7ia
Raczkowanie

Magdi ja Ci niestety nie pomogę, bo mój TZ się nie goli
Stary 2013-12-03, 09:45   #3231
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

Pytanko mam Chcę Mężowi na gwiazdę zakupić golarkę elektryczną. Mąż ma bardzo twardy zarost i delikatną cerę. Zastanawiam się nad tą Braun CoolTec...tylko trochę droga Wasi Mężowie używają takich golarek? Możecie coś polecić? Golarka będzie używana codziennie Będę wdzięczna za każdą opinię
Mój mąż ma dwie - Brauna serię 3 i Phillipsa seria PT725 z 3 głowicami, twierdzi, że zdecydowanie lepsza jest ta Phillipsa. Ta pierwszą kupiłam jemu na gwiazdkę jakis czas temu, drugą sobie kupił w tym roku i tamtej juz w ogóle nie używa A ma naprawde twardy zarost, jak mu cały czas to powtarzałam, to nie wierzył, aż do ostatniego normalnego golenia, kiedy to nowa tania jednorazówka nie dała rady go ogolić

Acha no i mówi, że dokładniej golą te głowice niż folia w Braunie

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-12-03 o 09:49
Stary 2013-12-03, 09:48   #3232
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

Agusia
, mnie tak głowa bolała w zeszłym tygodniu. Myślałam, że umrę. Nie brałam nic, bo ja to w ogóle nie lubię proszków, minęło samo. U mnie to chyba różnica ciśnienia robiła swoje

Co do pajacyków zapinanych z tyłu, to ja miałam jedne i więcej nie kupiłam - ciężko zapiąć

To może ja też tak odczułam dziś ciśnienie, bo ewidentnie zmiana temperatury i warunków za oknem Narazie nie wzięłam nic, ale mam nadzieję, że nie będzie mnie trzymało tydzień tak jak Ciebie!!
Kurczę, Tż którejś z nas testował właśnie tą golarkę, tylko nie mogę sobie przypomnieć której !

Cytat:
masz racje, teraz unikał długiego stania, czy spacerów i już wiem jak "funkcjonowac" zeby nie mieć tych mroczków... ale w pracy nie mogę sobie pozwolić na siedzenie czy nie wchodzenie na drabinę..
a Ty jak sobie radzisz? co Twój gin na to wszytsko ?
Szczerze, to nic mu o tym nie mówiłam, nie mam aż tak źle jak Ty, jakoś daję radę no i tłumaczę sobie to wszystko ciążą Bardzo szybko poszłam na zwolnienie a w domu nie narzucam sobie dużo ciągłej pracy, staram się robić przerwy, odpoczywać, może dlatego nie jest tak źle. A Ty już poszłaś na stałe zwolnienie, czy narazie jesteś tylko na czasowym z powodu tych mroczek?

Stary 2013-12-03, 09:49   #3233
kasiab91
Zakorzenienie

Magdi - mój ma tą http://www.ceneo.pl/15120509 kupiłam ją na któreś święta mu, jest nią zachwycony. Z tego co piszesz mają podobną skórę, mój też twardy zarost i cera delikatna. Po paru latach użytkowania daje radę Dla mnie taki prezent jest rewelacyjny. Jak ta padnie to kupię koniecznie mu drugą

Testował ją mąż bodajże asi, co ma nick z tyloma cyferkami
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-12-03 o 09:53
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:49   #3234
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Zapuszcza brodę na Mikołaja?

Stary 2013-12-03, 09:51   #3235
Ramona_85
Zakorzenienie

Mój mąż ma te dwie:
http://www.ceneo.pl/14109560

http://www.ceneo.pl/25774449
Stary 2013-12-03, 10:00   #3236
wranes
Raczkowanie

Witam w mroźny poranek
Dziewczyny pocieszcie proszę . W sobotę czułam ruchy (2 razy) i do teraz nie czuje nic . Może tak być, że tak długo nic nie czuję? może się jakoś tak ułożyło. Co prawda te sobotnie ruchy były takie delikatne, i może po porostu nie zwróciłam na nie uwagi?
Wizytę mam 9 grudnia, TŻ nawet wczoraj przemówił do brzuszka, żeby dzidzi dała znać ...i nic.
2011 - 16 tc ze szwem McDonalda
2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc
30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo
09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc
wranes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:04   #3237
Nikii89
Zakorzenienie

Kasiab dziś jarzynowa i kartofle z pulpetami z serem

Magdi mój mąż używa tylko jednorazówek więc nie pomogę
Stary 2013-12-03, 10:07   #3238
wranes
Raczkowanie

A ja dzisiaj sporządzam rosołek, na życzenie moich domowników
2011 - 16 tc ze szwem McDonalda
2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc
30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo
09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc
wranes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:08   #3239
Nikii89
Zakorzenienie

wranes nie martw się jest to Twoje pierwsze dziecko z tego co pamiętam tak ?? ogólnie mi w pierwszej ciązy takie ruchy systematyczne pojawiły się w 20/21tc. Na początku one są jeszcze nie regularne , więc nie masz czym się przejmowac kochana

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

sory Ty już masz córkę wybacz no ale na początku ruchy są jeszcze nieregularne więc nie ma się co przejmowac
Stary 2013-12-03, 10:09   #3240
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Hipster?!

Cytat:
Mój mąż ma dwie - Brauna serię 3 i Phillipsa seria PT725 z 3 głowicami, twierdzi, że zdecydowanie lepsza jest ta Phillipsa. Ta pierwszą kupiłam jemu na gwiazdkę jakis czas temu, drugą sobie kupił w tym roku i tamtej juz w ogóle nie używa A ma naprawde twardy zarost, jak mu cały czas to powtarzałam, to nie wierzył, aż do ostatniego normalnego golenia, kiedy to nowa tania jednorazówka nie dała rady go ogolić

Acha no i mówi, że dokładniej golą te głowice niż folia w Braunie
Super! Dzięki za opinię

Cytat:
To może ja też tak odczułam dziś ciśnienie, bo ewidentnie zmiana temperatury i warunków za oknem Narazie nie wzięłam nic, ale mam nadzieję, że nie będzie mnie trzymało tydzień tak jak Ciebie!!
Kurczę, Tż którejś z nas testował właśnie tą golarkę, tylko nie mogę sobie przypomnieć której !
Źle się wyraziłam, bolała mnie dwa dni, w zeszłym tygodniu
A golarkę testuje TŻ Asiulki (jeśli dobrze pamiętam)

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Magdi - mój ma tą http://www.ceneo.pl/15120509 kupiłam ją na któreś święta mu, jest nią zachwycony. Z tego co piszesz mają podobną skórę, mój też twardy zarost i cera delikatna. Po paru latach użytkowania daje radę Dla mnie taki prezent jest rewelacyjny. Jak ta padnie to kupię koniecznie mu drugą

Testował ją mąż bodajże asi, co ma nick z tyloma cyferkami
O właśnie, o tą Asię m chodziło Dzięki za opinię, zapisałam

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości