Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 10:14   #3241
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Magdi jak zastanawiasz się nad firma i konkretnym modelem, to polecam zajrzeć na elektroda.pl
Ja z ich pomocą (forumowiczów) wybierałam wszystkie sprzęty AGD RTV i inne
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:21   #3242
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
A golarkę testuje TŻ Asiulki (jeśli dobrze pamiętam)
ojjj bardzo bym chciała gdyby się udało załapać na testowanie / też się zgłaszałam/ niestety to nie my
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:22   #3243
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Magdi jak zastanawiasz się nad firma i konkretnym modelem, to polecam zajrzeć na elektroda.pl
Ja z ich pomocą (forumowiczów) wybierałam wszystkie sprzęty AGD RTV i inne
Dzięki

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:23   #3244
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a ja sie zastanawialam czy ktokolwiek pamietal, ze mam wizyte
no wiec z dzidziusiem wszystko w porzadku, chociaz uparty, bo nie chcial serduszka pokazac ale wszelkie wymiary ma idealnie w normie, nawet jeden dzien starszy no i w sumie nie starszy, a... STARSZA BEDZIEMY MIELI CORECZKE!! CORECZKE GIMNASTYCZKE
Jeee rety Santom gratulacje!!! Wspaniale,że z dzidzią wszystko dobrze!! no i tak zazdroszcze córeczki a zdjęcie piękniaste!!

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Witam mamusie, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie? nie było mnie na forum około 2 tygodni z tego co widze to ponad 80 stron do nadrobienia. Ale juz sobie odpusciłam za duzo tego jest weszłam na pierwsza strone - ile osob juz zna płeć swojego dzidziusia. Moje gratulacje ) ja mam wizyte w środe mam nadzieje, że w koncu poznam kto tam mieszka ciekawosc mnie zżera. Na ostatnim usg jakies 2 tygodnie temu dzidzius tak nozkami machał ze nie bylo szans podejrzenia. Musze zapisac sie na badania polowkowe na nfz nie dam rady bo jestem za młoda. W mojej okolicy koszt badania to około 250 zł. Ile Wy płacicie/płaciliscie? Przepraszam jesli ten temat był juz poruszany, ale czas mi nie pozwoli przejrzyć nowych wpisów. Staram sie teraz wziac za swoja diete wyszła mi anemia. Musze zwiekszyc dawke warzyw i owocow w ciagu dnia ale ciezko mi z tym idzie :/ nic pozdrawiam i mam nadzieje ze juz nie nic mi nie wypadnie i bede mogla byc z Wami na biezaco
Pewnie,że pamiętamy A jakie masz wyniki hemoglobiny i hematokrytu?

Madziulka Gratulacje synusia i że się pięknie rozwija

Witam się z rańca-mroźnego brrr
po 12 ide odebrać wyniki,oby się nie pogorszyły

Vampirko trzymam kciukaski

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-12-03 o 10:27
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:25   #3245
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam
dziękuję za wszystkie kciuki od razu tak milej z rana mi się zrobiło

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to muszę się pochwalić, ze wczoraj dostałam od męża moje ulubione kwiaty - słoneczniki, tak bez okazji. Czasami się zastanawiam skąd mu się to bierze, ale narzekać nie będę
Ja miałam słoneczniki w bukiecie ślubnym... i teraz też mam wielki sentyment do nich Zrób fotkę i się pochwal!

Cytat:
Napisane przez mala85 Pokaż wiadomość
Hej

Madziula gratulacje synusia

Dziewczyny mam pytanie od trzech dni tragiczne boli mnie głowa, nawet apap nie działa
Macie może jakiś magiczny środek Normalnie umieram już...

No i brzuszek mnie jakoś dziwnie boli po lewej stronie ...
mi na głowę pomaga kawa i świeże powietrze... jak po kawie nie ma poprawy, to możesz spr pójść na spacerek i się dotlenić...

a brzuszek, to ma prawo teraz pobolewać. Jeśli nie są to silne i dłuższe skurcze, to ok, macica się rozciąga.

Cytat:
Napisane przez anulka3999 Pokaż wiadomość
A ja mam spadek formy od kilku dni no z łózka bym nie wychodziła, zmeczenie materialu.Jakoś u mnie na odwrót niz piszą ze w 2 trymestrze kobieta lepiej sie czuje. Czy to możliwe ???

A i mam pytanie, czy któraś z Was również ma zadyszki i chodzić długo nie moze? tak mnie to meczy, sama na zakupy isc nie mogę bo sie boje mój gin mówi ze to poczatek ciazy a ja mam już takie dolegliwosc? to dziwne?
Ja od pierwszych dni ciąży szybciej się męczę i często nie mogę złapać oddechu... ale jak idę na spacerek, to w takim tempie, że emerytki z kijkami mnie wyprzedzają Ale daję radę, tylko wszystko pomalutku.

Cytat:
Napisane przez wranes Pokaż wiadomość
Witam w mroźny poranek
Dziewczyny pocieszcie proszę . W sobotę czułam ruchy (2 razy) i do teraz nie czuje nic . Może tak być, że tak długo nic nie czuję? może się jakoś tak ułożyło. Co prawda te sobotnie ruchy były takie delikatne, i może po porostu nie zwróciłam na nie uwagi?
Wizytę mam 9 grudnia, TŻ nawet wczoraj przemówił do brzuszka, żeby dzidzi dała znać ...i nic.
A to ja mam tak samo. Pierwsze ruchy poczułam dość dawno, a powtórka była tylko kilka razy... i też co kilka dni... czekam na te porządne kopniaki, by w końcu czuć dzidzię...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:27   #3246
Aldrin
Zakorzenienie

To i mnie sie udało dobrnąć do końca nadrabiania i witam się w mroźny poranek

Santom gratulacje córeczki

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Dzisiaj jak leżeliśmy z Oskarem w czasie zabawy to podniósł mi koszulkę i zaczął głaskać brzuszek, potem nieśmiało dał buziaka, na brzuchu moim bawił się autkami no i kładł głowę na mój brzuch i piszczał do dzidzi
Kochany braciszek

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ja na szybko z wieściami - rosnie zdrowy chłopak w brzusiu
Wszystko lekarz zbadał, bardzo sypmatyczny, wszystko opowiadał super wizyta Wymiary idealne wg om 19tydzien leci
No kurcze tylko żałuję że miny Tżta tym razem nie widziałam
Gratulacje chłopca
Stary 2013-12-03, 10:41   #3247
sylvuniaa84
Zadomowienie

Tyle sie nacytowalam,naodpowiadala m a na końcu mi wyskoczyło ze za duzo obrazków w tekście i nie wysłało sie buuuu juz drugi raz tego nie ogarne za duzo piszecie....

Wiec napisze ogólnie
Gratuluje radosnch nowin,córeczek i synusiow
Bardzo sie cieszę ze wszystko ok z dzidziusiami.Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
co do prezentów to ja jestem daleko w tyle.oj bardzo daleko.

A teraz dziewczyny proszę was o kciuki bo ide do szkoły na rozmowę z dyrektorka córki.wcziraj nauczycielka ja przy części klasiy nazwała ,,klamczucha"" tak byc nie powinno bo to ja poszłam z problemem a ona na dziecku sie wyladowuje.Ja tego tak nie zostawię.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-03, 10:45   #3248
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

mi na głowę pomaga kawa i świeże powietrze... jak po kawie nie ma poprawy, to możesz spr pójść na spacerek i się dotlenić...

a brzuszek, to ma prawo teraz pobolewać. Jeśli nie są to silne i dłuższe skurcze, to ok, macica się rozciąga.
No właśnie próbuje się zebrać w sobie i wyjść w tą mroźną pogodę, moja ostatnia deska ratunku

No a wiem, że brzuchaty może pobolewać, ale znowu głowa pełna głupot. :banghead:
Tak pewnie działa zbliżający się termin usg, w czwartek mam to genetyczne.

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 10:45   #3249
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Tyle sie nacytowalam,naodpowiadala m a na końcu mi wyskoczyło ze za duzo obrazków w tekście i nie wysłało sie buuuu juz drugi raz tego nie ogarne za duzo piszecie....
limit jest chyba do 10 cytatów
no to
Stary 2013-12-03, 10:49   #3250
agus7ia
Raczkowanie

Agaaga, może na świętego Mikołaja to nie koniecznie, ale ma malutką bródkę, którą skraca maszynką do strzyżenia włosów

Vampirka zdjęcia poniżej, ale takiej sobie jakości, bo mój telefon niestety takie robi.

Oficjalnie stwierdzam, że jestem uzależniona od ogórków konserwowych. W ciągu tygodnia pochłaniam cały duży słoik tego dobrodziejstwa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0045.jpg (114,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0044.jpg (80,3 KB, 3 załadowań)
Stary 2013-12-03, 10:51   #3251
asiulka_22
Zakorzenienie

agus7ia brawo dla tż za słoneczniki
Stary 2013-12-03, 10:55   #3252
Ramona_85
Zakorzenienie

o słoneczniki
jakiś optymistyczny letni akcent dzisiejszego dnia
Stary 2013-12-03, 11:07   #3253
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość

Pytanko mam Chcę Mężowi na gwiazdę zakupić golarkę elektryczną. Mąż ma bardzo twardy zarost i delikatną cerę. Zastanawiam się nad tą Braun CoolTec...tylko trochę droga Wasi Mężowie używają takich golarek? Możecie coś polecić? Golarka będzie używana codziennie Będę wdzięczna za każdą opinię
Ja nie pomogę, bo mój mąż ma tylko jakiś trymer z philipsa, on ciągle nosi taki mały zarost, nigdy się nie goli do zera

Cytat:
Napisane przez wranes Pokaż wiadomość
Witam w mroźny poranek
Dziewczyny pocieszcie proszę . W sobotę czułam ruchy (2 razy) i do teraz nie czuje nic . Może tak być, że tak długo nic nie czuję? może się jakoś tak ułożyło. Co prawda te sobotnie ruchy były takie delikatne, i może po porostu nie zwróciłam na nie uwagi?
Wizytę mam 9 grudnia, TŻ nawet wczoraj przemówił do brzuszka, żeby dzidzi dała znać ...i nic.
To normalne, nic się nie martw

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość

A teraz dziewczyny proszę was o kciuki bo ide do szkoły na rozmowę z dyrektorka córki.wcziraj nauczycielka ja przy części klasiy nazwała ,,klamczucha"" tak byc nie powinno bo to ja poszłam z problemem a ona na dziecku sie wyladowuje.Ja tego tak nie zostawię.

Ja w takich sytuacjach po prostu usuwam ręcznie obrazki w cytatach albo ewentualnie zawsze można chyba podzielić post na dwa

Porażka z tą nauczycielką kurcze..

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Oficjalnie stwierdzam, że jestem uzależniona od ogórków konserwowych. W ciągu tygodnia pochłaniam cały duży słoik tego dobrodziejstwa.
No piękne e tam, jak Ci wystarczy słoik na cały tydzień to nie jest tak źle

Vampirka o której wizytujesz?

Ja właśnie sobie pomalowałam paznokcie, ale takim lakierem od frencha, fajnie wtedy wyglądają, tak świeżo, ale nie wiem czy zaraz mnie nie czeka zmywanie, bo Hania już się coś kręci

Dzisiaj u nas znowu ładna pogoda, wiecie co już mnie to denerwuje, któryś weekend z kolei lał deszcz całe dnie, a w poniedziałek rano słońce, przez co mój mąż nie był z Hanią na spacerze już chyba od miesiąca ponad

Dzisiaj znowu miałam sen bombowy, ale to w osobnym poście Wam napiszę może
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:11   #3254
Ramona_85
Zakorzenienie

własnie szwagier podrzucił mi książkę "w oczekiwaniu na dziecko" po obiedzie zanurzę się w lekturę IV miesiąca
Stary 2013-12-03, 11:15   #3255
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny dzisiaj mi się śniło, że był taki chory psychicznie człowiek, sadysta, który sobie wybrał 4 osoby i co jakiś czas przychodził do nich i robił im jakąś krzywdę. Wśród nich był Heath Ledger, Natalie Portman i jakiś emerytowany nauczyciel, który nazywał się Elway. Czwartej osoby nie pamiętam. Policja nie mogła go schwytać, sadysta kazał na siebie mówić Roger no więc szukali tego Rogera, ja pomagałam policji ale nie było śladu. W końcu policja zdecydowała, że zamknie te 4 osoby w jednej celi. Skoro z celi trudno wyjść to trudno też będzie wejść. Cela była obserwowana, ale jakimś cudem udało się Rogerowi tam wejść i Heathowi uciął nogę do kolana, a Natalie Portman dwie stopy (Selenity może to wpływ naszych rozmów o mamie TŻta wczorajszych...?), Elwaya ledwo drasnął. Policja zaczęła się zastanawiać jak to możliwe, że on tam wszedł i doszli do tego, że zawsze najmniej poszukiwany jest ten Elway. No ale dobra poszkodowani dochodzili do siebie w szpitalu, a Elway wrócił do pracy w szkole. Ja pojechałam do niego jak miał przerwę w lekcjach, żeby uzupełnić jakiś raport czy coś i wtedy usłyszałam jak rozmawiał przez telefon i zamawiał jakąś maszynkę, która jest w stanie zgnieść u-boota wtedy zdałam sobie sprawę, że to na bank Elway jest Rogerem zaczęłam uciekać, żeby powiadomić policję, a on zaczął mnie gonić i na mnie krzyczeć. Schowałam się w gabinecie dyrektora szkoły, w której Elway uczył. Dyrektor był w środku, zaczęłam mu tłumaczyć o co chodzi, a on był niespodziewanie spokojny. Zaczął podgrzewać na patelni jakieś dziwne rzeczy na tłuszczu i mówił do mnie powoli, że zaraz zobaczę kto jest Rogerem, bo mi ten tłuszcz wyleje na twarz udało mi się w kieszeni wykręcić numer telefonu do mojej mamy i wszystko się nagrało. Po chwili do gabinetu wtargnął Elway z asystą policji i mnie uratowali. A potem Hania zaczęła płakać i się zbudziłam...

Niezła masakra, nie?
Stary 2013-12-03, 11:19   #3256
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj mi się śniło, że był taki chory psychicznie człowiek, sadysta, który sobie wybrał 4 osoby i co jakiś czas przychodził do nich i robił im jakąś krzywdę. Wśród nich był Heath Ledger, Natalie Portman i jakiś emerytowany nauczyciel, który nazywał się Elway. Czwartej osoby nie pamiętam. Policja nie mogła go schwytać, sadysta kazał na siebie mówić Roger no więc szukali tego Rogera, ja pomagałam policji ale nie było śladu. W końcu policja zdecydowała, że zamknie te 4 osoby w jednej celi. Skoro z celi trudno wyjść to trudno też będzie wejść. Cela była obserwowana, ale jakimś cudem udało się Rogerowi tam wejść i Heathowi uciął nogę do kolana, a Natalie Portman dwie stopy (Selenity może to wpływ naszych rozmów o mamie TŻta wczorajszych...?), Elwaya ledwo drasnął. Policja zaczęła się zastanawiać jak to możliwe, że on tam wszedł i doszli do tego, że zawsze najmniej poszukiwany jest ten Elway. No ale dobra poszkodowani dochodzili do siebie w szpitalu, a Elway wrócił do pracy w szkole. Ja pojechałam do niego jak miał przerwę w lekcjach, żeby uzupełnić jakiś raport czy coś i wtedy usłyszałam jak rozmawiał przez telefon i zamawiał jakąś maszynkę, która jest w stanie zgnieść u-boota wtedy zdałam sobie sprawę, że to na bank Elway jest Rogerem zaczęłam uciekać, żeby powiadomić policję, a on zaczął mnie gonić i na mnie krzyczeć. Schowałam się w gabinecie dyrektora szkoły, w której Elway uczył. Dyrektor był w środku, zaczęłam mu tłumaczyć o co chodzi, a on był niespodziewanie spokojny. Zaczął podgrzewać na patelni jakieś dziwne rzeczy na tłuszczu i mówił do mnie powoli, że zaraz zobaczę kto jest Rogerem, bo mi ten tłuszcz wyleje na twarz udało mi się w kieszeni wykręcić numer telefonu do mojej mamy i wszystko się nagrało. Po chwili do gabinetu wtargnął Elway z asystą policji i mnie uratowali. A potem Hania zaczęła płakać i się zbudziłam...

Niezła masakra, nie?

Jezu ale ty masz sny dobrze, że ja swoich nie pamiętam
Stary 2013-12-03, 11:28   #3257
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie

Nie bylam 4 dni, a mam tyle nadrabiania, że szok.

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
własnie szwagier podrzucił mi książkę "w oczekiwaniu na dziecko" po obiedzie zanurzę się w lekturę IV miesiąca
Jak wyczytasz coś ciekawego , to się pochwal

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:28   #3258
asiulka_22
Zakorzenienie

kasian86 >> co się dzieje w tych naszych głowach hehe
ale sen i to z aktorami ...nieźle.
mi sie nic dziwngo nie śniło dziś no poza tylko tym że siedzieliśmy w jakims domku na drzewie- szałasie w Afryce i słoń nas zaczął atakować, stanął na dwóch nogach i chciał wejść do środka... potem jakoś wskoczył i nagle zobaczyłam stół wielki pełen jedzenia i zaczęłam go karmic z ręki.....
Stary 2013-12-03, 11:29   #3259
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Jezu ale ty masz sny dobrze, że ja swoich nie pamiętam
A ja je uwielbiam zobacz ile przygod czlowiek przezywa chociaz we snie jest ciekawie

Stary 2013-12-03, 11:29   #3260
asiulka_22
Zakorzenienie

Ramona_85 >> też mam tą książke, fajna bo gruba jest
Stary 2013-12-03, 11:31   #3261
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
kasian86 >> co się dzieje w tych naszych głowach hehe
ale sen i to z aktorami ...nieźle.
mi sie nic dziwngo nie śniło dziś no poza tylko tym że siedzieliśmy w jakims domku na drzewie- szałasie w Afryce i słoń nas zaczął atakować, stanął na dwóch nogach i chciał wejść do środka... potem jakoś wskoczył i nagle zobaczyłam stół wielki pełen jedzenia i zaczęłam go karmic z ręki.....
Hahaha no slon glodny po prostu byl a nie ze atakowal

Stary 2013-12-03, 11:31   #3262
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
A ja je uwielbiam zobacz ile przygod czlowiek przezywa chociaz we snie jest ciekawie
.
hehe dokładnie
a ja kiedyś wogóle miałam taki sen, że wiedziałam że jestem w śnie.... meeega to było, szkoda że sie obudziłam . np była jakas przpaśc i ja mówie to mojej kolezanki: chodż skaczemy, polatamy sobie, przecież to jest sen nic nam się nie stanie
Stary 2013-12-03, 11:34   #3263
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
hehe dokładnie
a ja kiedyś wogóle miałam taki sen, że wiedziałam że jestem w śnie.... meeega to było, szkoda że sie obudziłam . np była jakas przpaśc i ja mówie to mojej kolezanki: chodż skaczemy, polatamy sobie, przecież to jest sen nic nam się nie stanie
Incepcja

A mowilam Ci ze ostatecznie po Twojej opinii zamowilam mamie ten revlon jednak do tlustej i mieszanej? Mam nadzieje, ze bedzie ok i nie bedzie jej podkreslal skorek suchych bo o to sie glownie boje.

Stary 2013-12-03, 11:38   #3264
asiulka_22
Zakorzenienie

kasian86 >> o kurcze , mam nadzieje że mi się a to nie oberwie od Ciebie... jeśli mamie nie podpasuje. aaaa i jeszcze rada pewnie ci znana by nie było suchych skórek : podkład+ kremik razem . moja mama ma cere suchą i go uzywa i zadowolona jest,
jak mamie nie bedzie zadowolona to ty sobie weżmiesz hehe
/ p.s ja zamawiam z hurtowni go za 29 zł /
========================= ========================= =================
tak wogóle to witam się w 17 TYGODNIU ( 16 tydz, o dni )

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-12-03 o 11:41
Stary 2013-12-03, 11:40   #3265
ilkas
BAN stały

witam się tylko i idę Was poczytać
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:41   #3266
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
kasian86 >> o kurcze , mam nadzieje że mi się a to nie oberwie od Ciebie... jeśli mamie nie podpasuje. aaaa i jeszcze rada pewnie ci znana by nie było suchych skórek : podkład+ kremik razem . moja mama ma cere suchą i go uzywa i zadowolona jest,
jak mamie nie bedzie zadowolona to ty sobie weżmiesz hehe
/ p.s ja zamawiam z hurtowni go za 29 zł /
Nie boj nic wlasnie ja mam takie podejscie, ze jak mamie nie podejdzie to ja wezme i luzik

Ja zamowilam w necie w jakiejs perfumerii za 32zl, ale przesylka 14, wiec i tak wyszlo prawie 5 dych

Stary 2013-12-03, 11:42   #3267
asiulka_22
Zakorzenienie

ilkas >> hello
Stary 2013-12-03, 11:44   #3268
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
========================= ========================= =================
tak wogóle to witam się w 17 TYGODNIU ( 16 tydz, o dni )
Gratuluje nowego tygodnia

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:46   #3269
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Asiulka gratuluję tygodnia ja jutro zaczynam 15, ale ten czas zasuwa tydzień po tygodniu
Stary 2013-12-03, 11:47   #3270
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zamowilam w necie w jakiejs perfumerii za 32zl, ale przesylka 14, wiec i tak wyszlo prawie 5 dych
to drogo, ja mam ten komfort że ta hurtownia jest u mnie w mieście i odbieram sobie osobiście.
/ a przesyłke maja za 8 zł / - to jak bys w przyszłości zamawiała to mają taniej. http://cocolita.pl/
ale w sklepie ten podkłąd kosztuj ok 60 zł więc masakra :/
ja sobie jeszzce przed świetami zamówie u nich palteke cieni / podróbka Urban Decay NAKED/ http://cocolita.pl/mua_eye_palette_h...and_earth.html
http://www.youtube.com/watch?v=7TxxhRrSLR8
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości