|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Magdi jak zastanawiasz się nad firma i konkretnym modelem, to polecam zajrzeć na elektroda.pl
![]() Ja z ich pomocą (forumowiczów) wybierałam wszystkie sprzęty AGD RTV i inne
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
|
|
|
|
#3243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3244 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wspaniale,że z dzidzią wszystko dobrze!! no i tak zazdroszcze córeczkiCytat:
A jakie masz wyniki hemoglobiny i hematokrytu?Madziulka Gratulacje synusia i że się pięknie rozwija Witam się z rańca-mroźnego brrr ![]() po 12 ide odebrać wyniki,oby się nie pogorszyły ![]() Vampirko trzymam kciukaski
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-03 o 10:27 |
||
|
|
|
#3245 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dziękuję za wszystkie kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
a brzuszek, to ma prawo teraz pobolewać. Jeśli nie są to silne i dłuższe skurcze, to ok, macica się rozciąga. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
To i mnie sie udało dobrnąć do końca nadrabiania i witam się w mroźny poranek
![]() Santom gratulacje córeczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Tyle sie nacytowalam,naodpowiadala m a na końcu mi wyskoczyło ze za duzo obrazków w tekście i nie wysłało sie buuuu juz drugi raz tego nie ogarne za duzo piszecie....
Wiec napisze ogólnie Gratuluje radosnch nowin,córeczek i synusiow Bardzo sie cieszę ze wszystko ok z dzidziusiami.Gratuluje wszystkim udanych wizyt. co do prezentów to ja jestem daleko w tyle.oj bardzo daleko. A teraz dziewczyny proszę was o kciuki bo ide do szkoły na rozmowę z dyrektorka córki.wcziraj nauczycielka ja przy części klasiy nazwała ,,klamczucha"" tak byc nie powinno bo to ja poszłam z problemem a ona na dziecku sie wyladowuje.Ja tego tak nie zostawię. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No a wiem, że brzuchaty może pobolewać, ale znowu głowa pełna głupot. :banghead: Tak pewnie działa zbliżający się termin usg, w czwartek mam to genetyczne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Raczkowanie
|
Agaaga, może na świętego Mikołaja to nie koniecznie, ale ma malutką bródkę, którą skraca maszynką do strzyżenia włosów
![]() Vampirka zdjęcia poniżej, ale takiej sobie jakości, bo mój telefon niestety takie robi. Oficjalnie stwierdzam, że jestem uzależniona od ogórków konserwowych. W ciągu tygodnia pochłaniam cały duży słoik tego dobrodziejstwa.
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
agus7ia brawo dla tż za słoneczniki
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
o słoneczniki
jakiś optymistyczny letni akcent dzisiejszego dnia
|
|
|
|
#3253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Porażka z tą nauczycielką kurcze.. ![]() Cytat:
e tam, jak Ci wystarczy słoik na cały tydzień to nie jest tak źle Vampirka o której wizytujesz? ![]() Ja właśnie sobie pomalowałam paznokcie, ale takim lakierem od frencha, fajnie wtedy wyglądają, tak świeżo, ale nie wiem czy zaraz mnie nie czeka zmywanie, bo Hania już się coś kręci ![]() Dzisiaj u nas znowu ładna pogoda, wiecie co już mnie to denerwuje, któryś weekend z kolei lał deszcz całe dnie, a w poniedziałek rano słońce, przez co mój mąż nie był z Hanią na spacerze już chyba od miesiąca ponad ![]() Dzisiaj znowu miałam sen bombowy, ale to w osobnym poście Wam napiszę może
|
||||
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
własnie szwagier podrzucił mi książkę "w oczekiwaniu na dziecko" po obiedzie zanurzę się w lekturę IV miesiąca
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj mi się śniło, że był taki chory psychicznie człowiek, sadysta, który sobie wybrał 4 osoby i co jakiś czas przychodził do nich i robił im jakąś krzywdę. Wśród nich był Heath Ledger, Natalie Portman i jakiś emerytowany nauczyciel, który nazywał się Elway. Czwartej osoby nie pamiętam. Policja nie mogła go schwytać, sadysta kazał na siebie mówić Roger
no więc szukali tego Rogera, ja pomagałam policji ale nie było śladu. W końcu policja zdecydowała, że zamknie te 4 osoby w jednej celi. Skoro z celi trudno wyjść to trudno też będzie wejść. Cela była obserwowana, ale jakimś cudem udało się Rogerowi tam wejść i Heathowi uciął nogę do kolana, a Natalie Portman dwie stopy (Selenity może to wpływ naszych rozmów o mamie TŻta wczorajszych...?), Elwaya ledwo drasnął. Policja zaczęła się zastanawiać jak to możliwe, że on tam wszedł i doszli do tego, że zawsze najmniej poszukiwany jest ten Elway. No ale dobra poszkodowani dochodzili do siebie w szpitalu, a Elway wrócił do pracy w szkole. Ja pojechałam do niego jak miał przerwę w lekcjach, żeby uzupełnić jakiś raport czy coś i wtedy usłyszałam jak rozmawiał przez telefon i zamawiał jakąś maszynkę, która jest w stanie zgnieść u-boota wtedy zdałam sobie sprawę, że to na bank Elway jest Rogerem udało mi się w kieszeni wykręcić numer telefonu do mojej mamy i wszystko się nagrało. Po chwili do gabinetu wtargnął Elway z asystą policji i mnie uratowali. A potem Hania zaczęła płakać i się zbudziłam...Niezła masakra, nie?
|
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu ale ty masz sny dobrze, że ja swoich nie pamiętam
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Witam sie
Nie bylam 4 dni, a mam tyle nadrabiania, że szok. ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
kasian86 >> co się dzieje w tych naszych głowach hehe
![]() ale sen i to z aktorami ...nieźle. mi sie nic dziwngo nie śniło dziś no poza tylko tym że siedzieliśmy w jakims domku na drzewie- szałasie w Afryce i słoń nas zaczął atakować, stanął na dwóch nogach i chciał wejść do środka... potem jakoś wskoczył i nagle zobaczyłam stół wielki pełen jedzenia i zaczęłam go karmic z ręki..... |
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona_85 >> też mam tą książke, fajna bo gruba jest
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja kiedyś wogóle miałam taki sen, że wiedziałam że jestem w śnie.... meeega to było, szkoda że sie obudziłam . np była jakas przpaśc i ja mówie to mojej kolezanki: chodż skaczemy, polatamy sobie, przecież to jest sen nic nam się nie stanie
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mowilam Ci ze ostatecznie po Twojej opinii zamowilam mamie ten revlon jednak do tlustej i mieszanej? Mam nadzieje, ze bedzie ok i nie bedzie jej podkreslal skorek suchych bo o to sie glownie boje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
kasian86 >> o kurcze , mam nadzieje że mi się a to nie oberwie od Ciebie... jeśli mamie nie podpasuje. aaaa i jeszcze rada pewnie ci znana by nie było suchych skórek : podkład+ kremik razem . moja mama ma cere suchą i go uzywa i zadowolona jest,
jak mamie nie bedzie zadowolona to ty sobie weżmiesz hehe ![]() / p.s ja zamawiam z hurtowni go za 29 zł / ========================= ========================= ================= tak wogóle to witam się w 17 TYGODNIU ( 16 tydz, o dni ) Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-12-03 o 11:41 |
|
|
|
#3265 |
|
BAN stały
|
witam się tylko i idę Was poczytać
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie ja mam takie podejscie, ze jak mamie nie podejdzie to ja wezme i luzik ![]() Ja zamowilam w necie w jakiejs perfumerii za 32zl, ale przesylka 14, wiec i tak wyszlo prawie 5 dych ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
ilkas >> hello
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka gratuluję tygodnia
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to drogo, ja mam ten komfort że ta hurtownia jest u mnie w mieście i odbieram sobie osobiście./ a przesyłke maja za 8 zł / - to jak bys w przyszłości zamawiała to mają taniej. http://cocolita.pl/ ale w sklepie ten podkłąd kosztuj ok 60 zł więc masakra :/ ja sobie jeszzce przed świetami zamówie u nich palteke cieni / podróbka Urban Decay NAKED/ http://cocolita.pl/mua_eye_palette_h...and_earth.html http://www.youtube.com/watch?v=7TxxhRrSLR8 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Wspaniale,że z dzidzią wszystko dobrze!! no i tak zazdroszcze córeczki
A jakie masz wyniki hemoglobiny i hematokrytu?

Normalnie umieram już...
no z łózka bym nie wychodziła, zmeczenie materialu.Jakoś u mnie na odwrót niz piszą ze w 2 trymestrze kobieta lepiej sie czuje. Czy to możliwe ???

no więc szukali tego Rogera, ja pomagałam policji ale nie było śladu. W końcu policja zdecydowała, że zamknie te 4 osoby w jednej celi. Skoro z celi trudno wyjść to trudno też będzie wejść. Cela była obserwowana, ale jakimś cudem udało się Rogerowi tam wejść i Heathowi uciął nogę do kolana, a Natalie Portman dwie stopy (Selenity może to wpływ naszych rozmów o mamie TŻta wczorajszych...?), Elwaya ledwo drasnął. Policja zaczęła się zastanawiać jak to możliwe, że on tam wszedł i doszli do tego, że zawsze najmniej poszukiwany jest ten Elway. No ale dobra poszkodowani dochodzili do siebie w szpitalu, a Elway wrócił do pracy w szkole. Ja pojechałam do niego jak miał przerwę w lekcjach, żeby uzupełnić jakiś raport czy coś i wtedy usłyszałam jak rozmawiał przez telefon i zamawiał jakąś maszynkę, która jest w stanie zgnieść u-boota
wtedy zdałam sobie sprawę, że to na bank Elway jest Rogerem
dobrze, że ja swoich nie pamiętam
to drogo, ja mam ten komfort że ta hurtownia jest u mnie w mieście i odbieram sobie osobiście.